2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydın kızlar benim bugün de devam ediyor pembe leke ama şeffaf pembeli akıntı sadece dün iki parmak ucu kadar felan biseydi geldi hafif hafif de âdet sancısı gibi sancım var ama nst ler iyi iki gündür bu böyle devam eder mi ne zaman doğum olur acaba çok merak ediyorum

Geçicek annesi sayılı gün çabuk geçer birde kisa günler daha çabuk gecer sen yatağını topladin cantani sırtlarını boşalttın hazirladin diyese bir bakmışsın evinde yatağında uyuyor olucak bebegin

Amin canım öyle düşünme anın tadını çıkar canım her an çok güzel özel girerse de orada da çok iyi bakıyorlar düşünme bunları olumlu düşün inşallah
Rabbim herşeyin sabrını veriyor maşallah sana güzel bana da güç kuvvet oldunuz stresten uyuyamıyorum sancı giriyor sütüm akıyor bir gün bile kar diyerek bekliyorum öyle ama kendimi üzmeyecem
Girmedi canım çok şükür bugün çıkacağız sonuçlarımızı bekliyoruz
Ya maşallah çok sevindim bakalım biz ne yapacaz
34 haftalık canım
Aynıyız seninle sat benim 14 kasım bebek de 1 hafta önde ama onu dikkate almıyorum dedi doktor, yine de etkili olur diye düşünüyorum en azından kilosu vs iyi olur
Doktor ne diyor canım

Simdiden sağmaya başlaman gerekiyor cnm mastit olur dikkat et sağ sağ buzluğa at sağdığın tarihi saati yazıp üstüne
Tamda ben yazıyordum ki mesajını gördüm aynen ilk sagdigin sütleri ilk veririsn hastaneye hem sütün gelir hemde ağrın sızın olmaz ilk sütler Cook kıymetli gerçekten değerlendir canım onları

Kuzum her an doğum olabilir beklicez diyor sadece

Kuzum her an doğum olabilir beklicez diyor sadece
Canisi bu nişan denilen şey tek seferde gelebilirmiş. Araliklarla da gelmeye devam edebilirmiş. Muhtemelen aralikli devam eden seninkisi. Suan tam kac haftalik? Küvözden korkma canim bu kadar. O kadar cok bebis giriyorki. Tabiki gönlümuz girmemesinden yana ama sen zaten ebelik okumustun bu sureci aslinda bizden iyi bilirsin bence. Girer nasipse de cikar annesi. Bol bol sütünle beslersin nasipse. Şuan kendine çok stres yüklüyorsun elinde degil tabikide. Bana konusmasi kolay olabilir. Ama ınan negatiflik biseye yaramiyor. Biz ne yaparsak yapalim onlarin bir vakti saati var. Engel bir yere kadar sonrasi cidden nasip ve kader. Sen suan icerde durdugu saatler ölcüsünde cok coi iyi beslenmene bak. Muzunu cevizini yogurdunu ye. Beslensin bebisimiz. Hersey güzel olacak inan. Rabbim gönlüne ferahlik versin. Hic kolay seylerden gecmedin farkindayim. İnan bebegini koynuna alinca rahatlayacaksin nasipse.

Hurçların hazır olması önemli sen baya iş yapmışsın hdjdj evde boya mı var onu anlamadım ama
Benim evin üst katı hiç boyanmamıştı oraları boyattım (ama daha merdiven çıkıp bakmadım bile nasıl olmuş diye)tavanlarda boya bakım istiyordu bazı yerlerde de odalarda tadilatlık işler vardı salon hariç ev göçüyor benim şuan salonda da ütü masası bebek eşyaları ve hurçlar var temizliğe gelcek ablayı ablam aramış yazık kıza diye akşamları iş çıkışı giderim demiş bende gün içinde minnak minnak ne yapabilirsem artık

Sağol canım benim Allah razı olsun aynen öyle nasip kısmet neyse onu yaşayıp göreceğiz sadece bu süreçler çok yıprattı beni belirsizlik sürekli korku haliama çok şükür 28.haftadan beri dayanıyor miniğim

Canımcığım bebeklerimiz o kadar güçlü ki
Düşünsene ya hepimiz milyonlarca spermden kazananlarız. Bebeğimizin içimizde büyümesi ayrı mucize ama 1 tane kazanan olması da bambaşka bir mucize. Sürecin zorlu geçti. Yatmak, tedirginlikler, kavuşma isteği hepsi biraraya gelince yoruyor anlıyorum ama az kaldı. Sen aklına kötüyü getirme canım. Bebeğin nazlı ama beklemeyi de seviyor bence

Ah kuzum bide benim ki tüp Bebek üçüncü denememde hamile kaldım 5.senemin mucizesi bu bebiş yani çok Zorlu yollardan geçtim yediğim iğnenin ilacın haddi hesabı yok herşeye göğüs gerdim sırf meleğime kavuşmak için bunlar da son zorluklar işte Rabbim büyüktür

Kuzum senin oğluş nazlı. 2023 Ağustos oğulları gerçekten çok nazlı. Ya cinsiyeti göstermez ya yüzü saklar hdjdj

Önce kız denilen sonra erkek denilen bebiş senindi di mi sen sıkma güzel canını. Bugünlere kadar geldiniz çok şükür bundan sonrasıda su gibi geçecek. Azıcık sana zorlukları oldu ama sonucu çok güzel. Bak en sevdiğim görüntüyü paylaşayım seninle. Zorlandığım heran açıp bakıyorum. Bebeğimi böyle hayal ediyorum. Doğumda bile bakıcam valla. Güç veriyor bana. Sana da verir belki

Günaydın kızlar:) bizim doğum tarihimiz belli oldu 24 Temmuz inşallah ama nst minik sancılar göründü ilk defa biraz baskı yapmaya başladı kızım, daha erken de olma ihtimali var gibi
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla gelsin burcumsu12 baharrr34 3 ünüz aynı gün doğum yapacaksınızz

Kızlar benim dogumuma daha var ama en baştan beri şartlar koşullar el verirse tâbi nasıp bu hayırlısı olması önceliğim ama normal istedim fakat zaman daraldikca normal doğuma hazır hissetmiyorum korkuyorum sanki o an güçsüz kalacağım ikinamayacagim gibi geliyor havalar sıcak agirlastim iyice şuan da da güçsüz hissediyorum ama o an hiç yapamayacağım gibi bu modla zaten yapamam ilk dogumum 5 tane myom um var normal yaparsan düşer dediler ama doğum stresi beni aşırı stresli yaptı ne yapmalıyım

Öncelikle yalnız değilsin. 2-3 gündür bende acaba sezaryen mi istesem diye düşünüyorum. Tamamen hormonlardan, duygusallıktan olan bir şey. Ben şöyle düşünüyorum. Normal diye yola çıkarım ama baktım olmuyor zorlanıyoruz sezaryene dönebiliriz. Normal isteyen bir insan direkt sezaryen derse sonrasında o lohusa kafasıyla kendini sorgulayıp kötü hissedebilir. O riski de göze alamıyorum. O yüzden ben 28 inde gidince çatı muayenesi olucam orda bana normal olur sorun yok derse normali bekleyeceğim.

Akışa bırakalım arkadaşım kendimizi. Biz ne istersek ne yapmak istersek isteyelim birde olması gerekenler olacak kısmı da var bu işin.

Bende bel ağrılarım kusmalarım yüzünden aktif bir hamilelik geçiremedim ama geç değil. Merdiven çıkmak mesela, günde 15 dk çıksak insek yapılamaz mı? Yapılabilir. Hurma çok öneriliyor. 36 dan sonra günde inanarak niyet ederek tek sayılarda yemek. Şifa da kuvvette allahtan bunlar vesilesi.

Bu arada bence doğum anında güçsüz kalma ihtimalin yok. O şimdi duygu yoğunluğundan hissettiğin bir vesvese. Düşünsene son bir ıkınıştasın ve sonra evladın kucağında. Gücünün kesilmesi ihtimali yok ama velev ki kesildi. Herşeyin bir çözümü var. Kendimizi korkutmayalım.

Vizeci06 kuzuşşş seninle de ben aynı gün doğurucaz

Senin bebiş günü beklerse bende rüyamda kendimi 08.08.2023 gördüm hdjd

Ayy çok heyecanlı
Bekler inşallah normal de olabilir dedi dün çatı muanesinde şehir hastanesindekiler yırttı daha acıyor nasıl normal yapacağım hiç bilmiyourm, ama bir yandan da o an çekecem sonra çekmicem evdeki bebek için de normal mantıklı hiç bilmiyorum ne olacak
Bu gelen kan doğumu tetikliyor da olabilir dedi bacaklar hala ağrıyor ay benim kafam allah bullak ya

Normal doğum her zaman iyi diyorlar ama bende cesaret edemiyorum sezeryan olacam doktorum bana bıraktı nasıl rahat edeceksen en son 31 temmuz konuşmuştuk cumartesi gidecem ne dicek bakalım normalde sancın gelince alacak tam yaz mevsimi doktorunuzun izinli olmadığından emin olun yoksa başka doktor sıkıntı tanımadığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…