- 22 Mayıs 2012
- 11.017
- 30.626
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.461
Bekler inşallahnormal de olabilir dedi dün çatı muanesinde şehir hastanesindekiler yırttı daha acıyor nasıl normal yapacağım hiç bilmiyourm, ama bir yandan da o an çekecem sonra çekmicem evdeki bebek için de normal mantıklı hiç bilmiyorum ne olacak
Bu gelen kan doğumu tetikliyor da olabilir dedi bacaklar hala ağrıyor ay benim kafam allah bullak ya
Benim acilma vs. Sikayetim yoktu cnm. Bir gece yatis yapildi sanci ve karnimin sertliginden dolayi. 10dk.da bir nidicard verdiler. Kac tane ictim hatirlamiyorum. Sonra 3 saatte bir vermeye basladilar. Serum ve parol serum ayrica. Bunlarla rahatladiktan sonra evde gunde 8 adet (3 saatte bir) nidicard ictim. Doktorum azalt dedigi icin 4e kadar dustum. Ama sancilar arttigi icin tekrar 6ya cikarttik. Sana neden 2 gun ilac verdiklerini ben de anlayamadim. 3-4 haftadir biz de geciktirmeye calisiyoruz. Tek fark, hangi doktora gitsem tatile cikacagi icin bebegi zamansiz almak istiyor. Biri 32de alacakti, istemedik baskasina gittik, o da 35te alacakti. Ben de 36yi gormek istiyorum baska bir dr.ye gidiyorum simdi. Senin doktorunu takdir ettim, ne guzel tutmaya calisiyor.
Kuzum senin oğluş nazlı. 2023 Ağustos oğulları gerçekten çok nazlı. Ya cinsiyeti göstermez ya yüzü saklar hdjdj
Önce kız denilen sonra erkek denilen bebiş senindi di misen sıkma güzel canını. Bugünlere kadar geldiniz çok şükür bundan sonrasıda su gibi geçecek. Azıcık sana zorlukları oldu ama sonucu çok güzel. Bak en sevdiğim görüntüyü paylaşayım seninle. Zorlandığım heran açıp bakıyorum. Bebeğimi böyle hayal ediyorum. Doğumda bile bakıcam valla. Güç veriyor bana. Sana da verir belki
Sağol canım benim çok teşekkür ederimHayat su
2. Huzur videomda bak bu. Şu ses için bile herşeye katlanılır gerçektenkalbi eriyor insanın. Sende inşallah sağlıkla alacaksın bebişi kucağına. Böyle lıkır lıkır emecek fındıkkuşu.
Korkma canim benim de keske normal dogum yapma sansim olsa da sezaryene girmesem bende sezaryenden cok korkuyorum. Bikere yasadim onun acisini o aciyi bilerek gitmek bana cok zor geliyor ama yapacak bisey yok. Akisina birak bebek dogacagi yontemi kendi seciyor zatenKızlar benim dogumuma daha var ama en baştan beri şartlar koşullar el verirse tâbi nasıp bu hayırlısı olması önceliğim ama normal istedim fakat zaman daraldikca normal doğuma hazır hissetmiyorum korkuyorum sanki o an güçsüz kalacağım ikinamayacagim gibi geliyor havalar sıcak agirlastim iyice şuan da da güçsüz hissediyorum ama o an hiç yapamayacağım gibi bu modla zaten yapamam ilk dogumum 5 tane myom um var normal yaparsan düşer dediler ama doğum stresi beni aşırı stresli yaptı ne yapmalıyım
Kuzum her an doğum olabilir beklicez diyor sadece
Korkma canim benim de keske normal dogum yapma sansim olsa da sezaryene girmesem bende sezaryenden cok korkuyorum. Bikere yasadim onun acisini o aciyi bilerek gitmek bana cok zor geliyor ama yapacak bisey yok. Akisina birak bebek dogacagi yontemi kendi seciyor zaten
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kolaylıkla gelsinburcumsu12 baharrr34 3 ünüz aynı gün doğum yapacaksınızz
Yaşasın inşallah gününü beklerlerbaharrr34 e daha önce demiştim bence biz aynı gün doğuracağız diye ama burcumsu12 yi bilmiyordum ay hadi sağlıkla gelsin minnoşlarımız
baharrr34 e daha önce demiştim bence biz aynı gün doğuracağız diye ama burcumsu12 yi bilmiyordum ay hadi sağlıkla gelsin minnoşlarımız
Kuzum bu işte biliyorsun kişiden kişiye değişiyor herkesin farklı, bakalım biz ne yaşayacağız ama ister istemez etkileniyor insanİlaçlar işe yaramıyor mu çok mu acıyor
Bende korkuyorum sezaryenden ya.
Allahım isteyene dikişsiz normal doğumlar nasip etsin yarabbimmm
Doğru diyorsun cnm akışına bırakmak gerek sanırım ,yine de sezeryandan yana gibiyim ya hayırlısıİnşallah kuzum. Bekler ama neden beklemesin ki? Bence doğum zamanına toparlar orası şimdi hassas normal sızlaması da düzelir daha 1 ay var
Mantıkla yaklaşınca da olmuyor duygusal yaklaşınca da olmuyor napsak şaşırdım kaldımbence akışa bırakmalıyız kendimizi. Biz ne istersek isteyelim birde minişlerin tercihleri var. Belki ben normal istiyorum ama Bulut sezaryenle hemen kavuşmak isteyecek bilmiyoruz ki. Normal istiyorsan yapılacaklar hemen hemen belli, yaparsın ona rağmen sezaryen olursan hayırlısı böyleymiş ben elimden geleni yaptım dersin kuzum o bile büyük rahatlık.
Kuzum bu işte biliyorsun kişiden kişiye değişiyor herkesin farklı, bakalım biz ne yaşayacağız ama ister istemez etkileniyor insanben de mesela benim doktorumda 3 ay arayla 2 arkadaşım doğum yaptı biri sezaryen biri vajinal doğum, vajinal olan çok zor geçti sezaryen ise çok çok rahattı ağrı zamanı bol kahveyle atlattı hemen ertesi günü toparlandı falan onlardan etkilenip sezaryen istedim ama işte tam tersi olan da var Burda arkadaşların anlattığı gibi.. sen güzel bir yoldasın bence kimseden etkilenmeden akışına bırak bebeğin istediği gibi gelsin:)
Doğru diyorsun cnm akışına bırakmak gerek sanırım ,yine de sezeryandan yana gibiyim ya hayırlısı
Bulut bey bence normal şekilde gelecek annesini hiç yormayacak inanıyorum
Bekler inşallahnormal de olabilir dedi dün çatı muanesinde şehir hastanesindekiler yırttı daha acıyor nasıl normal yapacağım hiç bilmiyourm, ama bir yandan da o an çekecem sonra çekmicem evdeki bebek için de normal mantıklı hiç bilmiyorum ne olacak
Bu gelen kan doğumu tetikliyor da olabilir dedi bacaklar hala ağrıyor ay benim kafam allah bullak ya
Buradan sadece bir hafta ayrı kalabildim yok yapamıyorum benkadınlar kulübünden ayrı yapamadım geri geldimmm.. Bu arada dün gece acildeydik nst de sancılarım var hemde 100 leri buluyor.. muayene olduk açıklık da var.. serum taktılar geçti şimdilik ama geri gelecek gibi görünüyor.. doktorumuz haftaya pazartesi sezaryen günü verdi ama bizim kız gelecek gibi günü gelmeden.. Ayrıca doğum yapan bütün anneleri de kutluyorum, Allah analı babalı büyütsün
Kesinlikle canim. 28. Haftada dogmasiyla bak simdiki haftan arasinda cok fark var masallah. Korkma savasci onlarrr yaa bizden daha gucluler eminim benSağol canım benim Allah razı olsunaynen öyle nasip kısmet neyse onu yaşayıp göreceğiz sadece bu süreçler çok yıprattı beni belirsizlik sürekli korku hali ama çok şükür 28.haftadan beri dayanıyor miniğim
Günaydın kızlar:) bizim doğum tarihimiz belli oldu 24 Temmuz inşallahama nst minik sancılar göründü ilk defa biraz baskı yapmaya başladı kızım, daha erken de olma ihtimali var gibi
37+3 günlük burda bir kaç gün önde gidiyor canım... Hoş bulduk bu aradaHoşgeldiiin ya
Oyşş sevsinler kız onu sen 38 mişsin gelsin bence sağlıkla mutluluklaannesine kavuşmak istedi demek ki miniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?