2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

İnşallah kuzum. Bekler ama neden beklemesin ki? Bence doğum zamanına toparlar orası şimdi hassas normal sızlaması da düzelir daha 1 ay var

Mantıkla yaklaşınca da olmuyor duygusal yaklaşınca da olmuyor napsak şaşırdım kaldım bence akışa bırakmalıyız kendimizi. Biz ne istersek isteyelim birde minişlerin tercihleri var. Belki ben normal istiyorum ama Bulut sezaryenle hemen kavuşmak isteyecek bilmiyoruz ki. Normal istiyorsan yapılacaklar hemen hemen belli, yaparsın ona rağmen sezaryen olursan hayırlısı böyleymiş ben elimden geleni yaptım dersin kuzum o bile büyük rahatlık.

Sağol canım benim çok teşekkür ederim

Korkma canim benim de keske normal dogum yapma sansim olsa da sezaryene girmesem bende sezaryenden cok korkuyorum. Bikere yasadim onun acisini o aciyi bilerek gitmek bana cok zor geliyor ama yapacak bisey yok. Akisina birak bebek dogacagi yontemi kendi seciyor zaten

İlaçlar işe yaramıyor mu çok mu acıyor
Bende korkuyorum sezaryenden ya.

Allahım isteyene dikişsiz normal doğumlar nasip etsin yarabbimmm

endless love canımcığım bol bol konuş minişle. Bende sana kavuşmak istiyorum, seni heyecanla bekliyorum ama zamanı değil. Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla zamanı geldiğinde kavuşacağız. Seni direkt göğsüme verecekler, miss kokunu içime çekicem. Lıkır lıkır karnını doyurucam vs vs ne geliyorsa içinden koy elini karnına konuş bol bol. Duracağına inan. Kuvöz ihtimalini düşünüp kendine çekme. Girmesi gerekecekse girecek arkadaşım ama dualar niyetler çok kıymetli biliyorsun. Gözünde canlandır hep sağlıkla kucağına geldiğini, birlikte eve gittiğinizi vs hayal et. Sana bunlar iyi gelecek. Korkulara mahal vermek yok

İlaçlar işe yaramıyor mu çok mu acıyor
Bende korkuyorum sezaryenden ya.

Allahım isteyene dikişsiz normal doğumlar nasip etsin yarabbimmm
Kuzum bu işte biliyorsun kişiden kişiye değişiyor herkesin farklı, bakalım biz ne yaşayacağız ama ister istemez etkileniyor insan ben de mesela benim doktorumda 3 ay arayla 2 arkadaşım doğum yaptı biri sezaryen biri vajinal doğum, vajinal olan çok zor geçti sezaryen ise çok çok rahattı ağrı zamanı bol kahveyle atlattı hemen ertesi günü toparlandı falan onlardan etkilenip sezaryen istedim ama işte tam tersi olan da var Burda arkadaşların anlattığı gibi.. sen güzel bir yoldasın bence kimseden etkilenmeden akışına bırak bebeğin istediği gibi gelsin:)

Doğru diyorsun cnm akışına bırakmak gerek sanırım ,yine de sezeryandan yana gibiyim ya hayırlısı
Bulut bey bence normal şekilde gelecek annesini hiç yormayacak inanıyorum

Bu hamilelik beni çok etkiledi ya mantığımı devreye sokmakta çok zorlanıyorum jdjdj
Her duyduğum şeyde şunu söylüyorum. Allahım bu onun yolu bunu biliyorum ben sürecimi kolaylıkla sağlıkla mutlulukla geçirmeye niyet ediyorum sen yardım et.

Hep dilimde bu cümle ama belirsizlik var ya birde o beni geriyor jdjd
Bıraktım valla belkide 28 inde doktor uygun değil diyecek ve sezaryen olucam belli olmaz ki. Birde bulut daha dönmedi. Makat geliş şuanda. Bakayım keyfi nasıl isteyecek jdjdjd

Doğru diyorsun cnm akışına bırakmak gerek sanırım ,yine de sezeryandan yana gibiyim ya hayırlısı
Bulut bey bence normal şekilde gelecek annesini hiç yormayacak inanıyorum

Ağzın bal yesin kız
Hepimizin evlatları yöntemden bağımsız olarak kolaylıkla sağlıkla mutlulukla gelsinler

Canım şöyle düşün esas doğum yaklaştıkça rahim ağzın yumuşayacak, vücudun doğuma kendini hazırlamaya başlayacak kemikler genişleyecek....gibi
Adı üstünde normal doğum, diğeri ise tıbbi müdahale ameliyat daha düne kadar zorunluluk dışında bu kadar yaygın değildi, (benim kızım çok hasta oluyordu doktorun ilk sordugu sorulardan biri normal mi sezeryan mı yaptın demişti, alerjik durumları da oldunormal doğum onda bile etkili oluyor düşün)
Kızlar son haftalardayız, evet iki doğum da zor olacak (sezeryan anlık oldu bitti diye düşünebilirsiniz ama inanın onunda sonra toparlanma evresinde en az 1 hafta ne oturduğun yerde kalkabiliuprsun, ne düz yatabiliyorsun yatarsan kablumbağa misali debelenip durursun)
Yani demem o ki acele etmeyin, doktorunuza güvenin bebişin de kararı ile en doğru doğuma karar vereceksiniz
(ben arkadaşımı anlatmıştım yine kısaca anlatayım,
Diziler de moda biliyorsunuz gerçek bir hayat hikayesidir bir arkadaşım baştan doktora demiş beni sezeryan yapacaksanız sizinle devam ederim, aynı zamanda hamile kalmış arkadaşı da ondan etkilenmiş o da sezeryan diye tutturmuş, gel zaman git zaman doğum zamanı gelmiş arkadaşım planlı sezeryan oldu onda sıkıntı yok ama onun arkadaşının evde sancısı tutmuş, hastaneye götürmüşler normal doğurmam diye bacaklarını kapatmış doktora söyşeniyprmış ama bebek kanala inmiş, iki ıkınsa çocuk çıkacak doktoru demiş çocugun kafasını görüyorum eğer ki bana izin vermezsen bu aşamadan sonra sezeryan olmaz, sonra dediğim gibi hemen normal doğurmuş hep kötüleri düşünme çevremizde böyle de çok hikaye var)
Uzun oldu düzenleyemeyecğim, siz anladınız ne demek istediğimi

Buradan sadece bir hafta ayrı kalabildim yok yapamıyorum ben kadınlar kulübünden ayrı yapamadım geri geldimmm.. Bu arada dün gece acildeydik nst de sancılarım var hemde 100 leri buluyor.. muayene olduk açıklık da var.. serum taktılar geçti şimdilik ama geri gelecek gibi görünüyor.. doktorumuz haftaya pazartesi sezaryen günü verdi ama bizim kız gelecek gibi günü gelmeden.. Ayrıca doğum yapan bütün anneleri de kutluyorum, Allah analı babalı büyütsün

Hoşgeldiiin ya
Oyşş sevsinler kız onu sen 38 mişsin gelsin bence sağlıkla mutlulukla annesine kavuşmak istedi demek ki miniş

Kesinlikle canim. 28. Haftada dogmasiyla bak simdiki haftan arasinda cok fark var masallah. Korkma savasci onlarrr yaa bizden daha gucluler eminim ben

Günaydın kızlar:) bizim doğum tarihimiz belli oldu 24 Temmuz inşallah ama nst minik sancılar göründü ilk defa biraz baskı yapmaya başladı kızım, daha erken de olma ihtimali var gibi
burcumsu12 sen ve benn ayni günü almamiz pekiii ay cok heycanlandim kizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…