2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ben de çok normale odaklamıştım kendimi
Normal çok istiyordum
Ama zaman şartlar ne gösteriyor bilemiyoruz
Şimdi iyi ki de riske atmamışım sezeryan olmuşum diyorum
Çünkü ameliyattayken bebeğin eşinin rahmime yapıştığı görüldü zaten suyum da bitmişti
Ameliyatta bile zar zor alındı o zorlanmaları hissettim bebeğin eşini alırken
Normal olsaydı farkedilemeyecek ve daha da zor olacaktı.
Sezeryan sanıldığı kadar zor birşey değil

Hayırlı olsun bebişin gelmiş hoşgelmişşş

fiyonas Canim dr son kontrolü ne zaman yapalim dedi? Benim 15 temmuzda son kontrolü yapalim bidaha doguma gelirsin dedi. Bide sizden hangi tahlilleri istediler? Ben biyokimya hemogram idrar vercem. Ekg istemedi kafama takildi biraz. Sizden istediler mi? burcumsu12

K Kmsemkimim miz sen yokken bebisimiz dogdu yaa redappleee arkadasimiz kizini dogurdu şükür saglikli ikiside. Bak gitme bidahaa
Evet evet haberim oldu üyelik iptali yaptım ama hepinizi de merak ettiğim için ara ara girdim okudumm gitmem inşallah.. sanırım gebelikten hormonlar Duygular karıştı benim biraz kafamı topladım geri geldim.. hiç kimse bebeğimden kıymetli değil onu anladımda geldim

Ben bu cuma gitcem o zaman isteyecek haber veririm

Tabiki kiymetli degil canim benim. Sorun her neyse kafanda aşabilmene çok sevindim

Anladım cnm da iste ben 2021 haziranda sezeryan oldum devlet direk sezeryan diyor benim doktr da sezeryan dedi ama dun böyle birsey dedi bilemedim tabi bebek gelirse bormal yaparim insallah

Evett evet bende daha mutluyum... Sancım var belden belden geliyor.. biraz daha devam ederse doktor gel doğumunu yaparım demişti.. sanırım gidicem bugün
Canim çok şükür 37+ lardasin. Allahin izniyle güzel atlatacaksin. Venus retrosuna gelmez kizin dogumu bu acidan bak haha

Kızlar biz birazdan çıkıyoruz
Çok şükür testlerimiz temiz geldi
Kilomuz da çok kaybetmedik
Kakamız çişimiz de yapıyoruz
Sarılığımız da çıkmadı
Benim de pansumanım yapıldı eve gidip bi duş alıp rahatlayacağım
Cumartesi tekrar kontrole geleceğiz
Eve gidiyoruz ama evde ne beşik var ne yatak ne çarşaf
Eşim de yok zaten kızımla koyun koyuna yatarız yatağımızda

Aa cnm o zaman normal mi olacak

Hahaha olsun kizz ay o kokusu ne guzeldir simdiii besik dedigin nedirki kurulur hemen. Sen kucaginda prensesinle cikiyorsun ya en degerlisi o. Ayy Allahim bizede nasip etsin böyle güzel dogum inşallah

Yaa Allahim o kadar güzel anlatıyorsun ki eriyorum maşallah maşallah darısı bizlere sağlıklı şekilde inşallah

Yaaa maşallah sizee kızınla git koyun koyuna uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…