- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.481
Hayırlı olsun bebişin gelmiş hoşgelmişşşKızlar ben de çok normale odaklamıştım kendimi
Normal çok istiyordum
Ama zaman şartlar ne gösteriyor bilemiyoruz
Şimdi iyi ki de riske atmamışım sezeryan olmuşum diyorum
Çünkü ameliyattayken bebeğin eşinin rahmime yapıştığı görüldü zaten suyum da bitmişti
Ameliyatta bile zar zor alındı o zorlanmaları hissettim bebeğin eşini alırken
Normal olsaydı farkedilemeyecek ve daha da zor olacaktı.
Sezeryan sanıldığı kadar zor birşey değil
Evet evet haberim oldu üyelik iptali yaptım ama hepinizi de merak ettiğim için ara ara girdim okudummK Kmsemkimim miz sen yokken bebisimiz dogdu yaaredappleee arkadasimiz kizini dogurdu şükür saglikli ikiside. Bak gitme bidahaa
Ben bu cuma gitcem o zaman isteyecek haber veririmfiyonas Canim dr son kontrolü ne zaman yapalim dedi? Benim 15 temmuzda son kontrolü yapalim bidaha doguma gelirsin dedi. Bide sizden hangi tahlilleri istediler? Ben biyokimya hemogram idrar vercem. Ekg istemedi kafama takildi biraz. Sizden istediler mi? burcumsu12
Tabiki kiymetli degil canim benim. Sorun her neyse kafanda aşabilmene çok sevindimEvet evet haberim oldu üyelik iptali yaptım ama hepinizi de merak ettiğim için ara ara girdim okudummgitmem inşallah.. sanırım gebelikten hormonlar Duygular karıştı benim biraz kafamı topladım geri geldim.. hiç kimse bebeğimden kıymetli değil onu anladımda geldim
TeşekkürlerHayırlı olsun bebişin gelmiş hoşgelmişşş
Evett evet bende daha mutluyum... Sancım var belden belden geliyor.. biraz daha devam ederse doktor gel doğumunu yaparım demişti.. sanırım gidicem bugünTabiki kiymetli degil canim benim. Sorun her neyse kafanda aşabilmene çok sevindim
Anladım cnm da iste ben 2021 haziranda sezeryan oldum devlet direk sezeryan diyor benim doktr da sezeryan dedi ama dun böyle birsey dedi bilemedim tabi bebek gelirse bormal yaparim insallahCanım şöyle düşün esas doğum yaklaştıkça rahim ağzın yumuşayacak, vücudun doğuma kendini hazırlamaya başlayacak kemikler genişleyecek....gibi
Adı üstünde normal doğum, diğeri ise tıbbi müdahale ameliyat daha düne kadar zorunluluk dışında bu kadar yaygın değildi, (benim kızım çok hasta oluyordu doktorun ilk sordugu sorulardan biri normal mi sezeryan mı yaptın demişti, alerjik durumları da oldunormal doğum onda bile etkili oluyor düşün)
Kızlar son haftalardayız, evet iki doğum da zor olacak (sezeryan anlık oldu bitti diye düşünebilirsiniz ama inanın onunda sonra toparlanma evresinde en az 1 hafta ne oturduğun yerde kalkabiliuprsun, ne düz yatabiliyorsun yatarsan kablumbağa misali debelenip durursun)
Yani demem o ki acele etmeyin, doktorunuza güvenin bebişin de kararı ile en doğru doğuma karar vereceksiniz
(ben arkadaşımı anlatmıştım yine kısaca anlatayım,
Diziler de moda biliyorsunuz gerçek bir hayat hikayesidir bir arkadaşım baştan doktora demiş beni sezeryan yapacaksanız sizinle devam ederim, aynı zamanda hamile kalmış arkadaşı da ondan etkilenmiş o da sezeryan diye tutturmuş, gel zaman git zaman doğum zamanı gelmiş arkadaşım planlı sezeryan oldu onda sıkıntı yok ama onun arkadaşının evde sancısı tutmuş, hastaneye götürmüşler normal doğurmam diye bacaklarını kapatmış doktora söyşeniyprmış ama bebek kanala inmiş, iki ıkınsa çocuk çıkacak doktoru demiş çocugun kafasını görüyorum eğer ki bana izin vermezsen bu aşamadan sonra sezeryan olmaz, sonra dediğim gibi hemen normal doğurmuş hep kötüleri düşünme çevremizde böyle de çok hikaye var)
Uzun oldu düzenleyemeyecğim, siz anladınız ne demek istediğimi
Canim çok şükür 37+ lardasin. Allahin izniyle güzel atlatacaksin. Venus retrosuna gelmez kizin dogumu bu acidan bak hahaEvett evet bende daha mutluyum... Sancım var belden belden geliyor.. biraz daha devam ederse doktor gel doğumunu yaparım demişti.. sanırım gidicem bugün
Retro metro ben pek anlamıyorum bu konuları ama iyi bişey denk gelmemesiCanim çok şükür 37+ lardasin. Allahin izniyle güzel atlatacaksin. Venus retrosuna gelmez kizin dogumu bu acidan bak haha
Aa cnm o zaman normal mi olacakBuradan sadece bir hafta ayrı kalabildim yok yapamıyorum benkadınlar kulübünden ayrı yapamadım geri geldimmm.. Bu arada dün gece acildeydik nst de sancılarım var hemde 100 leri buluyor.. muayene olduk açıklık da var.. serum taktılar geçti şimdilik ama geri gelecek gibi görünüyor.. doktorumuz haftaya pazartesi sezaryen günü verdi ama bizim kız gelecek gibi günü gelmeden.. Ayrıca doğum yapan bütün anneleri de kutluyorum, Allah analı babalı büyütsün
Hahaha olsun kizz ay o kokusu ne guzeldir simdiii besik dedigin nedirki kurulur hemen. Sen kucaginda prensesinle cikiyorsun ya en degerlisi o. Ayy Allahim bizede nasip etsin böyle güzel dogum inşallahKızlar biz birazdan çıkıyoruz
Çok şükür testlerimiz temiz geldi
Kilomuz da çok kaybetmedik
Kakamız çişimiz de yapıyoruz
Sarılığımız da çıkmadı
Benim de pansumanım yapıldı eve gidip bi duş alıp rahatlayacağım
Cumartesi tekrar kontrole geleceğiz
Eve gidiyoruz ama evde ne beşik var ne yatak ne çarşaf
Eşim de yok zaten kızımla koyun koyuna yatarız yatağımızda
Yaa Allahim o kadar güzel anlatıyorsun ki eriyorum maşallah maşallah darısı bizlere sağlıklı şekilde inşallahKızlar biz birazdan çıkıyoruz
Sarılığımız da çıkmadı
Ebe hanım yaparsın dedi ama sezaryen oldum daha önce doktorum da pek sıcak bakmıyor normale canımAa cnm o zaman normal mi olacak
Yaaa maşallah sizee kızınla git koyun koyuna uyuKızlar biz birazdan çıkıyoruz
Sarılığımız da çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?