- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.501
Canisi bel agrisiysa kast ettigin sancidan bende yok. Gecen hafta nstde cikti ama cok az agri. Dr hissediyomsn dedi hayir dedim. Kayinvalidem haftaya persembe gelcek buraya. O zamana kdr dayanir insallah kizim. Eşim işteyken tedirginim biraz. Yalnizim bu sehirde cok komsuluk iliskilerimde yok. Kizimla basbasayizRetro metro ben pek anlamıyorum bu konuları ama iyi bişey denk gelmemesiozmn.. sende sancılar başladı mı
Ne zaman oldun en sonEbe hanım yaparsın dedi ama sezaryen oldum daha önce doktorum da pek sıcak bakmıyor normale canım
Hoşbulduk canım asfalyalarım atmazsa burdayım
Canim benim dikisim acilmisti o yuzden iyilesmem extra zaman aldi bide pandemi donemiydi haftasonu sokaga cikma yasaklarinin oldugu donem hastanede yanimda sadece esim vardi bi bebege kosuyordu bi bana psikolojik olarak cokmustum. O yuzden sezaryen benim kafamda cok kotu yer etti acisindan ziyade psikolojik yaniİlaçlar işe yaramıyor mu çok mu acıyor
Bende korkuyorum sezaryenden ya.
Allahım isteyene dikişsiz normal doğumlar nasip etsin yarabbimmm
Aman aman birileri gelene kadar beklesin balaCanisi bel agrisiysa kast ettigin sancidan bende yok. Gecen hafta nstde cikti ama cok az agri. Dr hissediyomsn dedi hayir dedim. Kayinvalidem haftaya persembe gelcek buraya. O zamana kdr dayanir insallah kizim. Eşim işteyken tedirginim biraz. Yalnizim bu sehirde cok komsuluk iliskilerimde yok. Kizimla basbasayiz
Benimde öyleydi canım da bilmiyorum nasıl anlıyorlarValla benim göbeğim gayet yukarıdaydı canımhiç inme falan yoktu zaten göbeğim bile yoktu çok
2018 Ağustos ayında oldum çok geçti üstünden normal yapabilirmişim öyle dedilerNe zaman oldun en son
Bende pandemi döneminde oldum 2021 haziran seni cok iyi anlıyorum Allahim bir daha yaşatmasın o dönemleriCanim benim dikisim acilmisti o yuzden iyilesmem extra zaman aldi bide pandemi donemiydi haftasonu sokaga cikma yasaklarinin oldugu donem hastanede yanimda sadece esim vardi bi bebege kosuyordu bi bana psikolojik olarak cokmustum. O yuzden sezaryen benim kafamda cok kotu yer etti acisindan ziyade psikolojik yani
Benimde ayni canim. Eşim uzakbir yere gitsin is icin hemen tedirginlii basliyor dua ediyorum bol bol. Sonrada diyorum alirim cantami biner giderim taksiyle. Bi güc geliyor o an hallederim zorda kalirsam diyorum. Yeterki panik yapmayayimAman aman birileri gelene kadar beklesin balatekken zor benim kocam da yok yanımda.. hep bir tedirginlik var üstümde
Yaparsin cnm açılman kaç cm2018 Ağustos ayında oldum çok geçti üstünden normal yapabilirmişim öyle dediler
Öyle tabi benim de 26 snda randevum var orada belli olucak doğum ama neden bilmiyorum normalde çok güçlüyüm ama elim kolum boşaldı isyerinde başarım o kadar düşük ki dikkat dağınıklığı halsizlik şuan doğum stresi mini bir depresyonda gibiyim gecicek inşallahÖncelikle yalnız değilsin. 2-3 gündür bende acaba sezaryen mi istesem diye düşünüyorum. Tamamen hormonlardan, duygusallıktan olan bir şey. Ben şöyle düşünüyorum. Normal diye yola çıkarım ama baktım olmuyor zorlanıyoruz sezaryene dönebiliriz. Normal isteyen bir insan direkt sezaryen derse sonrasında o lohusa kafasıyla kendini sorgulayıp kötü hissedebilir. O riski de göze alamıyorum. O yüzden ben 28 inde gidince çatı muayenesi olucam orda bana normal olur sorun yok derse normali bekleyeceğim.
Akışa bırakalım arkadaşım kendimizi. Biz ne istersek ne yapmak istersek isteyelim birde olması gerekenler olacak kısmı da var bu işin.
Bende bel ağrılarım kusmalarım yüzünden aktif bir hamilelik geçiremedim ama geç değil. Merdiven çıkmak mesela, günde 15 dk çıksak insek yapılamaz mı? Yapılabilir. Hurma çok öneriliyor. 36 dan sonra günde inanarak niyet ederek tek sayılarda yemek. Şifa da kuvvette allahtan bunlar vesilesi.
Bu arada bence doğum anında güçsüz kalma ihtimalin yok. O şimdi duygu yoğunluğundan hissettiğin bir vesvese. Düşünsene son bir ıkınıştasın ve sonra evladın kucağında. Gücünün kesilmesi ihtimali yok ama velev ki kesildi. Herşeyin bir çözümü var. Kendimizi korkutmayalım.
Bende o ağrıdan korkuyorum normal e de gücüm yok gibi rabbim hepimize kolaylık versin hayırlısı ile kucağımıza alalim büyütelim bebisleriKorkma canim benim de keske normal dogum yapma sansim olsa da sezaryene girmesem bende sezaryenden cok korkuyorum. Bikere yasadim onun acisini o aciyi bilerek gitmek bana cok zor geliyor ama yapacak bisey yok. Akisina birak bebek dogacagi yontemi kendi seciyor zaten
Benimde eşim 14 de yurt dışına çıkacaktı gece acil hastahaneye gidince kararından vazgeçtiBenimde ayni canim. Eşim uzakbir yere gitsin is icin hemen tedirginlii basliyor dua ediyorum bol bol. Sonrada diyorum alirim cantami biner giderim taksiyle. Bi güc geliyor o an hallederim zorda kalirsam diyorum. Yeterki panik yapmayayim
Benimde ayni canim. Eşim uzakbir yere gitsin is icin hemen tedirginlii basliyor dua ediyorum bol bol. Sonrada diyorum alirim cantami biner giderim taksiyle. Bi güc geliyor o an hallederim zorda kalirsam diyorum. Yeterki panik yapmayayim
2 cm dediler dedilerde ah bu bendeki korku olmasa biraz cesaretim olsaYaparsin cnm açılman kaç cm
İnanıyorum ki rahatlıkla yaparsın
Özel hastahanenin ambulansları oluyor mu hic dikkat etmedimBebiş ambulansta olabilir öyle bir durumda. Daha güvende hissedersin.
Cok güzel bence cnm nişanın vs geldi mi2 cm dediler dedilerde ah bu bendeki korku olmasa biraz cesaretim olsa
Maşallah cesurmuşsun canım bana sancı gelince elim ayağım titriyor birbirine giriyor nefes almayı bile unutuyorum desem yeridirBenimde ayni canim. Eşim uzakbir yere gitsin is icin hemen tedirginlii basliyor dua ediyorum bol bol. Sonrada diyorum alirim cantami biner giderim taksiyle. Bi güc geliyor o an hallederim zorda kalirsam diyorum. Yeterki panik yapmayayim
Yok nişan falan da gelmedi sadece az bir açıklık ve nst de birkaç adet 100 lük sancııı var şuan da da belimden ağrı geliyor.. beklesem mi bir cesaret normal için yoksa kalkıp gidip doktora hemen sezaryen mi olsam iki arada bir derede kaldımCok güzel bence cnm nişanın vs geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?