2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Retro metro ben pek anlamıyorum bu konuları ama iyi bişey denk gelmemesi ozmn.. sende sancılar başladı mı
Canisi bel agrisiysa kast ettigin sancidan bende yok. Gecen hafta nstde cikti ama cok az agri. Dr hissediyomsn dedi hayir dedim. Kayinvalidem haftaya persembe gelcek buraya. O zamana kdr dayanir insallah kizim. Eşim işteyken tedirginim biraz. Yalnizim bu sehirde cok komsuluk iliskilerimde yok. Kizimla basbasayiz

İlaçlar işe yaramıyor mu çok mu acıyor
Bende korkuyorum sezaryenden ya.

Allahım isteyene dikişsiz normal doğumlar nasip etsin yarabbimmm
Canim benim dikisim acilmisti o yuzden iyilesmem extra zaman aldi bide pandemi donemiydi haftasonu sokaga cikma yasaklarinin oldugu donem hastanede yanimda sadece esim vardi bi bebege kosuyordu bi bana psikolojik olarak cokmustum. O yuzden sezaryen benim kafamda cok kotu yer etti acisindan ziyade psikolojik yani

Aman aman birileri gelene kadar beklesin bala tekken zor benim kocam da yok yanımda.. hep bir tedirginlik var üstümde

Bende pandemi döneminde oldum 2021 haziran seni cok iyi anlıyorum Allahim bir daha yaşatmasın o dönemleri

Aman aman birileri gelene kadar beklesin bala tekken zor benim kocam da yok yanımda.. hep bir tedirginlik var üstümde
Benimde ayni canim. Eşim uzakbir yere gitsin is icin hemen tedirginlii basliyor dua ediyorum bol bol. Sonrada diyorum alirim cantami biner giderim taksiyle. Bi güc geliyor o an hallederim zorda kalirsam diyorum. Yeterki panik yapmayayim

Öyle tabi benim de 26 snda randevum var orada belli olucak doğum ama neden bilmiyorum normalde çok güçlüyüm ama elim kolum boşaldı isyerinde başarım o kadar düşük ki dikkat dağınıklığı halsizlik şuan doğum stresi mini bir depresyonda gibiyim gecicek inşallah

Bende o ağrıdan korkuyorum normal e de gücüm yok gibi rabbim hepimize kolaylık versin hayırlısı ile kucağımıza alalim büyütelim bebisleri

Benimde ayni canim. Eşim uzakbir yere gitsin is icin hemen tedirginlii basliyor dua ediyorum bol bol. Sonrada diyorum alirim cantami biner giderim taksiyle. Bi güc geliyor o an hallederim zorda kalirsam diyorum. Yeterki panik yapmayayim
Benimde eşim 14 de yurt dışına çıkacaktı gece acil hastahaneye gidince kararından vazgeçti ama ben hep dedim gitme bak ben hissediyorum erken olabilir gitme
Onun aklı diğer gebeligime gidiyor iyi ayar ettim adamı

Bebiş ambulansta olabilir öyle bir durumda. Daha güvende hissedersin.

Maşallah cesurmuşsun canım bana sancı gelince elim ayağım titriyor birbirine giriyor nefes almayı bile unutuyorum desem yeridir

Cok güzel bence cnm nişanın vs geldi mi
Yok nişan falan da gelmedi sadece az bir açıklık ve nst de birkaç adet 100 lük sancııı var şuan da da belimden ağrı geliyor.. beklesem mi bir cesaret normal için yoksa kalkıp gidip doktora hemen sezaryen mi olsam iki arada bir derede kaldım

Kizlar hepinizden ozur dilerim yanlis anlasildim demek istedigim aslinda her dogum kisiye ozeldir ben de normal tercih ederdim ama yapacak bisey yok korkmayin bazen oyle oluyorki normal dogum diye gidiyorsunuz sezaryene donuyor sezaryen olucam diye gun alip bir anda normal dogum da yapilabiliyor bebek kendi seciyor sanki dogumunu siz istediginiz kadar plan yapin o planlar her zaman tutmuyor. Burda onemli olan bebek ve anne sagligi icin doktorun yonlendirmesi ve sizin doktorunuza guvenip kendinizi ona birakabilmeniz. Ben sezaryenden acisindan degil psikolojik olarak korkuyorum cunku pandemi zamaniydi cok yalniz kalmistim esimden baska kimsem yoktu o nedenle yani. Lutfen gozunuz korkmasin, suni sancidan normal dogumdan da korkmayin bebeginizi kucaginiza aldiginiz an inanin butun acilar bitiyor tarifsiz guzel bir duygu aliyor yerini. Karisik yazdim biraz umarim kendimi ifade edebilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…