- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.521
Aralik 2020 bende cumartesiye denk gelmisti pazartesiye kadar gelememisti kimse izin alamamislardi sokaga cikmak icinBende pandemi döneminde oldum 2021 haziran seni cok iyi anlıyorum Allahim bir daha yaşatmasın o dönemleri
Öyle tabi benim de 26 snda randevum var orada belli olucak doğum ama neden bilmiyorum normalde çok güçlüyüm ama elim kolum boşaldı isyerinde başarım o kadar düşük ki dikkat dağınıklığı halsizlik şuan doğum stresi mini bir depresyonda gibiyim gecicek inşallah
Özel hastahanenin ambulansları oluyor mu hic dikkat etmedim
Aynen canm benim hastanenin ambulansi var ozel gormustm. Dedigin mantkliCanım arayınca mesela ambulans için şu numaraya basın diyorlar ya ondan vardır diye düşünüyorum. Birde kapısına bazen geliyor ambulans. Kullanmadım hiç bugüne kadar ambulans ama tek olsam ve doğum yapacak olsam 112 yi ararım açıkcası.
Doktoruna de cnm boyle ağrılarım var eğer normal istiyorsan yönlendirir seni mutlaka bebek hareketleri nasıl ya birde bu nts de nasil anliyorsunuz sancı nerde yazan yer ben hic anlamiyorum.nts yiYok nişan falan da gelmedi sadece az bir açıklık ve nst de birkaç adet 100 lük sancııı var şuan da da belimden ağrı geliyor.. beklesem mi bir cesaret normal için yoksa kalkıp gidip doktora hemen sezaryen mi olsam iki arada bir derede kaldım
Doktoruna de cnm boyle ağrılarım var eğer normal istiyorsan yönlendirir seni mutlaka bebek hareketleri nasıl ya birde bu nts de nasil anliyorsunuz sancı nerde yazan yer ben hic anlamiyorum.nts yi
Bayağı bayağı bu hislerde tek değilmişimNormalde grupta söylemeyecektim keyifler kaçmasın diye ama anlatayım. Yaşnız olmadığını bil. O kadar normal ki yaşadığın şey. Dün noldu biliyor musun?
Ben normalde 28 temmuza kadar işe gidecektim. Zorlanıyordum ödemlerim vs ama dayanıyordum. Gün sayıyordum. Dün sabah gittim işe kritik bir toplantı var. Tüm ekip orda. Problem çözücez djjdjdj ay bana bir haller oldu. Ha ağlar ha ağlar. Neden ağladığımı bilmiyorum. Sebep yok ama durduramıyorum. Tabii herkes şok. Benden kimse böyle birşey görmediği için ekstra şoklar. Neyse sonra şefim çağırdı konuştuk. Diyorum yok birşey üzen birden oldu. Hormonlarım tavan yapmış. Sonra bana evden çalışma verdiler. Normalde vermiyorlardı. Ama o halimi görünce artık ne düşündüler bilmiyorum ayarlamışlar.
7 yıldır kurduğum İş kadını profilimin darmaduman olmasına mı yanayım, ele güne rezil olduğuma mı yanayım, evden çalışmaya geçmeme mi sevineyim bilemedim. Bide buna ağladım tabi. Ama sonra sevinmeye karar verdim
Diyeceğim o ki şuan bizden herşey beklenir ama işle ilgili başarı, odaklanma vs beklenemezmiş. İşkolik olmama rağmen şuan en son umrumda olan şey o. Sende kendini sıkıştırma. Halledeceğiz. Allahım güzelliklerle geçen kolay doğumlar nasip etsin. 9 aydır içimizde taşıyoruz yavrumuzu buna dayanıyoruz ki baktığında hiçte kolay birşey değil. Doğumu da allahın izniyle halledeceğiz. İkisine de hazırlıklı olmak lazım. Allahtan grupca mantıklı insanlarız bilinçliyiz. Bazı kadınlar sezaryeni annelikten saymıyor elbet duymuşsunuzdur bizde böyle birşey de yok. O yüzden akışa bırakıcaz. O güç gelecek ben inanıyorum.
Aminnn kuzum isteyen herkese nasip etsinHahaha olsun kizz ay o kokusu ne guzeldir simdiii besik dedigin nedirki kurulur hemen. Sen kucaginda prensesinle cikiyorsun ya en degerlisi o. Ayy Allahim bizede nasip etsin böyle güzel dogum inşallah
aminnn canımYaa Allahim o kadar güzel anlatıyorsun ki eriyorum maşallah maşallah darısı bizlere sağlıklı şekilde inşallah
Bayağı bayağı bu hislerde tek değilmişim
Yapacağız ve kendimizi hazırlayacağız mecburuz Allah im bizlere o gücü ver
Halledersin canım inan kiBenimde ayni canim. Eşim uzakbir yere gitsin is icin hemen tedirginlii basliyor dua ediyorum bol bol. Sonrada diyorum alirim cantami biner giderim taksiyle. Bi güc geliyor o an hallederim zorda kalirsam diyorum. Yeterki panik yapmayayim
Kuzum beni de 18inde çağırdı, geldiğin gün anesteziyle de görüşürsün onlar bişeyler isteyecek dedi. Ama ne isteyeceklerini söylemedi muhtemelen sendekileri söyleyecek. EKG ye gerek var mıdır çok mu önemlidir ki?fiyonas Canim dr son kontrolü ne zaman yapalim dedi? Benim 15 temmuzda son kontrolü yapalim bidaha doguma gelirsin dedi. Bide sizden hangi tahlilleri istediler? Ben biyokimya hemogram idrar vercem. Ekg istemedi kafama takildi biraz. Sizden istediler mi? @burcumsu12
Cumartesi bakalım anlayacakmiyimnCanım 2 çizgi var. Biri bebek kalp atışı biri sancı. Benimkinde alttaki sancıyı üstteki bebek kalp atışını gösteriyor.
Alttaki sancım olmadığı için 20 lerde. O grafiğin başında minik sayılar var. Sancı olunca ekg gibi aşağı yukarı çıkıyor ya çizgiler ordan anlaşılıyor. Bebekte de mesela uyuyorsa hep stabil. Uyandırınca başlıyor ekg gibi yukarı aşağı oynamaya.
Aynen kuzum ya bana da iyi geliyorAynıyız canım olsun üzülme bayağı büyüdüler inşallah bende çok üzgündüm ama burda kızlar yazdıkça iyi hissediyorum
İnşallah canım bakalımKesinlikle canim. 28. Haftada dogmasiyla bak simdiki haftan arasinda cok fark var masallah. Korkma savasci onlarrr yaa bizden daha gucluler eminim ben
Insallah cnm 2 hafta daha durur rahim ağzı uzun vs nasılmış cnmMerhaba kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı 34+3 üz, bizim bebiş erkenden doğum kanalına girmiş maalesef. Dün bahsetmiştim zaten, alt karında baskı ve dışkı hissi gibi bir şeyler var diye. Sebebi bebeğin aşşağı yerleşmesiymiş. Benim gibi olanlar vardı haberiniz olsun. Kilomuz 2.350 olmuş. Dr 36 yı atlatırsak rahatlarız dedi. Normal doğuma engel bir durum yokmuş. Normal deniycez, dr ağustos başı bekliyoruz dedi. İnternetten araştırdığıma göre bebek kanala girdikten 2-4 hafta içinde doğum başlarmış. İnş 2 hafta daha dayanırız daha minikiz
Sağlıklı şekilde kavuşacaksın insallah bebegine cnm bizi de haber et duam seninleKızlar bu arada benim yine sancılarım oldu 60lara çıktı kan felan aldılar yine eğer sancıları artarsa muayene edip karar vereceklermis şimdi tekrar kasılma ve sertleşme başladı birazdan muayene olacam bakalım ne diyecekler
Canim dayanir sen o zaman cok ani hareketler yapma kendini yorma bakalim 1 2 hafta senin icin kârdir. Belirtilerini tam olarak anlatirmisin nasil oldugunu?Merhaba kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı 34+3 üz, bizim bebiş erkenden doğum kanalına girmiş maalesef. Dün bahsetmiştim zaten, alt karında baskı ve dışkı hissi gibi bir şeyler var diye. Sebebi bebeğin aşşağı yerleşmesiymiş. Benim gibi olanlar vardı haberiniz olsun. Kilomuz 2.350 olmuş. Dr 36 yı atlatırsak rahatlarız dedi. Normal doğuma engel bir durum yokmuş. Normal deniycez, dr ağustos başı bekliyoruz dedi. İnternetten araştırdığıma göre bebek kanala girdikten 2-4 hafta içinde doğum başlarmış. İnş 2 hafta daha dayanırız daha minikiz
Canim eltime sordum oda yeni dogum.yapti.ondan ekg istememisler. Bikac yerde oyle okudumda. Bakalim bende gidince sorcam doktoruma.tekrar anesteziyle goruste demedi bana belki soyler son kontrolde haberlesiriz gene bilgilendiririm bende bisiler ogrenirsemKuzum beni de 18inde çağırdı, geldiğin gün anesteziyle de görüşürsün onlar bişeyler isteyecek dedi. Ama ne isteyeceklerini söylemedi muhtemelen sendekileri söyleyecek. EKG ye gerek var mıdır çok mu önemlidir ki?
Dualarimiz seninle canim.Kızlar bu arada benim yine sancılarım oldu 60lara çıktı kan felan aldılar yine eğer sancıları artarsa muayene edip karar vereceklermis şimdi tekrar kasılma ve sertleşme başladı birazdan muayene olacam bakalım ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?