- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.541
Canım doktor ne diyor ve normal istiyor musun önemli olan bunlara karar vermenYok nişan falan da gelmedi sadece az bir açıklık ve nst de birkaç adet 100 lük sancııı var şuan da da belimden ağrı geliyor.. beklesem mi bir cesaret normal için yoksa kalkıp gidip doktora hemen sezaryen mi olsam iki arada bir derede kaldım
İnşallah düşer canım bize de haber verKızlar bu arada benim yine sancılarım oldu 60lara çıktı kan felan aldılar yine eğer sancıları artarsa muayene edip karar vereceklermis şimdi tekrar kasılma ve sertleşme başladı birazdan muayene olacam bakalım ne diyecekler
Canım rahim normal bebek ve suyumuz dekanda normal ama 36 da inmesi gerekiyormuş erken inmiş. İlla erken doğacak diye birşey yokmuş ama doğma ihtimali de varmış, 37 den önceye kendimi hiç alıştırmamıştık, baştan beri sorunsuz bir gebelikti, bundan sonrası nasip artıkInsallah cnm 2 hafta daha durur rahim ağzı uzun vs nasılmış cnm
Bir kaç kere dedim ama doktorum sıcak bakmıyor canım bende bu sebeple çekingenim.Doktoruna de cnm boyle ağrılarım var eğer normal istiyorsan yönlendirir seni mutlaka bebek hareketleri nasıl ya birde bu nts de nasil anliyorsunuz sancı nerde yazan yer ben hic anlamiyorum.nts yi
Anatomik olarak pek uygun değilim canımCanım doktor ne diyor ve normal istiyor musun önemli olan bunlara karar vermen
İnşallah düşer canım bize de haber ver
İnşallah canım benim maşallah ne enerji dolusun , seninle zamanlarımız yakın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik grupta hayırlısı ile bebeklerimizin ilerleyen aylarda buyuduklerini gelişmelerini de paylaşırız inşallahKesinlikle değilsin. Birde insanız arkadaşım korkmakta çok normal bir his. Sadece iyi yönetebilmek önemli. Şuan izlesen mesela doğumunu sana izletseler bilsen neyin ne olacağını cengaver gibi gidersin doğuma ama bilinmezlik hissi de yoruyor insanı.
Akışta kalmamız önemli. Biz elimizden geleni yapalım. Olması gerektiği kadarını yapalım. Yapamazsakta olmaması gerekiyormuş diyelim. Ama biz hepimiz bu işi başaracağız ben inanıyorum. Bazı zorluklar olabilir ama 9 ay taşımakta hiç kolay değildi zaten
Hayırlisi olsun cnm hakkındaBir kaç kere dedim ama doktorum sıcak bakmıyor canım bende bu sebeple çekingenim.
Evet zaten artık yapamıyorum kendini hissettiriyor doğum sanırım. Alt karnımda bi sertlik ağırlık var canım sanki büyük tuvalet varmış ta yapamıyorum gibi, rahme doğru baskıyı hissediyorum resmen alt karnım aşşa çekiliyor, yürüyünce veya iş görünce arada belime ve alt karna ağrı giriyor, regli sızlaması gibi, şiddetli değil ama 2 gün önce hissedersin ya öyle. Uzanınca geçiyor. Dün sabahtan beri bu şekilde. Öncesinde yoktu, Yeni indiğini düşünüyorum, dediğin gibi artık ağır iş yapmıycam bol yatarım, gerisi nasip. Ben 38+ larda gelir gibi planlıyordum ama dr 36-37 arası doğar gibi konuştu. Ultrasonda çok hareketliydi bir de kımıl kımıl. Nasip artık . Sizde kendinizi çok yormayın kızçelerim bu bebişler durmuyorCanim dayanir sen o zaman cok ani hareketler yapma kendini yorma bakalim 1 2 hafta senin icin kârdir. Belirtilerini tam olarak anlatirmisin nasil oldugunu?
Amaninnnn geliyor gelmekte olan desene, sen bizim oymak analarımızdandın sen yokken 1 normal 1 sezeryan annemiz var sen bakalım ne olacaksınBuradan sadece bir hafta ayrı kalabildim yok yapamıyorum benkadınlar kulübünden ayrı yapamadım geri geldimmm.. Bu arada dün gece acildeydik nst de sancılarım var hemde 100 leri buluyor.. muayene olduk açıklık da var.. serum taktılar geçti şimdilik ama geri gelecek gibi görünüyor.. doktorumuz haftaya pazartesi sezaryen günü verdi ama bizim kız gelecek gibi günü gelmeden.. Ayrıca doğum yapan bütün anneleri de kutluyorum, Allah analı babalı büyütsün
Ne açıdan canım çatı muayenesi mi yapıldıAnatomik olarak pek uygun değilim canım
Sağlıklı şekilde kavuşacaksın insallah bebegine cnm bizi de haber et duam seninle
Sağol canım benimDualarimiz seninle canim.
İnşallah canım ederim mutlakaCanım doktor ne diyor ve normal istiyor musun önemli olan bunlara karar vermen
İnşallah düşer canım bize de haber ver
Amin kuzum İnşallahAmaninnnn geliyor gelmekte olan desene, sen bizim oymak analarımızdandın sen yokken 1 normal 1 sezeryan annemiz var sen bakalım ne olacaksın(özletme kendini bu kadar, grubumuzun en güzel zamanları artık bu zamanlar, hep bu zamanların hayali ile toplaştık yavaş yavaş meyvelerini almaya başladık )
Hayat su
Kuzum senin süreç en sıkıntılı olanlarımızdan, inşallah sonu güzel olur canım ya, dularımdasın
Evet zaten artık yapamıyorum kendini hissettiriyor doğum sanırım. Alt karnımda bi sertlik ağırlık var canım sanki büyük tuvalet varmış ta yapamıyorum gibi, rahme doğru baskıyı hissediyorum resmen alt karnım aşşa çekiliyor, yürüyünce veya iş görünce arada belime ve alt karna ağrı giriyor, regli sızlaması gibi, şiddetli değil ama 2 gün önce hissedersin ya öyle. Uzanınca geçiyor. Dün sabahtan beri bu şekilde. Öncesinde yoktu, Yeni indiğini düşünüyorum, dediğin gibi artık ağır iş yapmıycam bol yatarım, gerisi nasip. Ben 38+ larda gelir gibi planlıyordum ama dr 36-37 arası doğar gibi konuştu. Ultrasonda çok hareketliydi bir de kımıl kımıl. Nasip artık . Sizde kendinizi çok yormayın kızçelerim bu bebişler durmuyor
Ayy canım stres yapma lütfen hangi zaman sağlıkla olacaksa o zaman olsun önemli olan bu ☺ benim ablamın kanala girmişti bebeği sonra geri çıkmıştıEvet zaten artık yapamıyorum kendini hissettiriyor doğum sanırım. Alt karnımda bi sertlik ağırlık var canım sanki büyük tuvalet varmış ta yapamıyorum gibi, rahme doğru baskıyı hissediyorum resmen alt karnım aşşa çekiliyor, yürüyünce veya iş görünce arada belime ve alt karna ağrı giriyor, regli sızlaması gibi, şiddetli değil ama 2 gün önce hissedersin ya öyle. Uzanınca geçiyor. Dün sabahtan beri bu şekilde. Öncesinde yoktu, Yeni indiğini düşünüyorum, dediğin gibi artık ağır iş yapmıycam bol yatarım, gerisi nasip. Ben 38+ larda gelir gibi planlıyordum ama dr 36-37 arası doğar gibi konuştu. Ultrasonda çok hareketliydi bir de kımıl kımıl. Nasip artık . Sizde kendinizi çok yormayın kızçelerim bu bebişler durmuyor
Ayy bende dinlene dinlene yapıyorum ama işte bitmiyor bir yandan pat diye doğuma giderim kalır böyle ev diye korkuyorumHayirlisi olsun hakkimizda canim. Bende yarin 37 haftalik oluyorum tam. Kendimi yormayacak kdr hallediyorum isleri iste. Cok heycanli bu son surecler
İlk gebelikte yapıldı anatomik olarak pek uygun olmadığım söylendi bana ki anneannemde bakmıştı o da öyle demişti cok zor olur doğumun demiştiNe açıdan canım çatı muayenesi mi yapıldı
Evet ya oymak başıydık ama hızlı bebeler çıktıAmaninnnn geliyor gelmekte olan desene, sen bizim oymak analarımızdandın sen yokken 1 normal 1 sezeryan annemiz var sen bakalım ne olacaksın(özletme kendini bu kadar, grubumuzun en güzel zamanları artık bu zamanlar, hep bu zamanların hayali ile toplaştık yavaş yavaş meyvelerini almaya başladık )
Hayat su
Kuzum senin süreç en sıkıntılı olanlarımızdan, inşallah sonu güzel olur canım ya, dularımdasın
Hadi hayırlısı bizde pazartesi bekliyoruzBende doktordan çıktım. Vajinal muayene yaptı ama tam olarak yapmadı doğum tetiklenmesin diye. Nişan bir nevi tıkaçmış onu atmışım. Bebek kendini normal doğuma hazırlıyor dedi. Bugün sancılar çok hafifti. Eve gönderdi. Pazartesiye kadar birşey olmazsa anestezi testler vs. İçin gidicem. Beklemedeyiz yani.
Hadi hayırlısı bizde pazartesi bekliyoruzBende doktordan çıktım. Vajinal muayene yaptı ama tam olarak yapmadı doğum tetiklenmesin diye. Nişan bir nevi tıkaçmış onu atmışım. Bebek kendini normal doğuma hazırlıyor dedi. Bugün sancılar çok hafifti. Eve gönderdi. Pazartesiye kadar birşey olmazsa anestezi testler vs. İçin gidicem. Beklemedeyiz yani.
Ayy buarada bu sarılık ve gaz olayı ileride baya sorun sanırsam Temmuz anneleri bunlarla uğraşıyor gözüm korktu ya hepsi nerdeyse sarılık olmuş hastanede yatmışEvet ya oymak başıydık ama hızlı bebeler çıktımaşallah onlarada.. kendimi ilk 10 da görüyorum ha geldi ha gelecek derken
Grubun artık daha da aktifleşip süttü gazdı yok uyudu yok uyumadı vs konulara doğru ilerliyoruz...
Ben mutfagi bayramda hallettm boştuk bayramda esimleAyy bende dinlene dinlene yapıyorum ama işte bitmiyor bir yandan pat diye doğuma giderim kalır böyle ev diye korkuyorumbugün mutfak dolaplarındayım birde kapıların tozlarını halledersem rahatlıcam sonra hergün yavaş yavaş biriktirmeden devamlı silicem banada hareket olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?