2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım doktor ne diyor ve normal istiyor musun önemli olan bunlara karar vermen
İnşallah düşer canım bize de haber ver

Insallah cnm 2 hafta daha durur rahim ağzı uzun vs nasılmış cnm
Canım rahim normal bebek ve suyumuz dekanda normal ama 36 da inmesi gerekiyormuş erken inmiş. İlla erken doğacak diye birşey yokmuş ama doğma ihtimali de varmış, 37 den önceye kendimi hiç alıştırmamıştık, baştan beri sorunsuz bir gebelikti, bundan sonrası nasip artık

Doktoruna de cnm boyle ağrılarım var eğer normal istiyorsan yönlendirir seni mutlaka bebek hareketleri nasıl ya birde bu nts de nasil anliyorsunuz sancı nerde yazan yer ben hic anlamiyorum.nts yi
Bir kaç kere dedim ama doktorum sıcak bakmıyor canım bende bu sebeple çekingenim.

Eklentiler

• IMG_20230703_093101~3.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 69
Bende doktordan çıktım. Vajinal muayene yaptı ama tam olarak yapmadı doğum tetiklenmesin diye. Nişan bir nevi tıkaçmış onu atmışım. Bebek kendini normal doğuma hazırlıyor dedi. Bugün sancılar çok hafifti. Eve gönderdi. Pazartesiye kadar birşey olmazsa anestezi testler vs. İçin gidicem. Beklemedeyiz yani.

İnşallah canım benim maşallah ne enerji dolusun , seninle zamanlarımız yakın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik grupta hayırlısı ile bebeklerimizin ilerleyen aylarda buyuduklerini gelişmelerini de paylaşırız inşallah

Canim dayanir sen o zaman cok ani hareketler yapma kendini yorma bakalim 1 2 hafta senin icin kârdir. Belirtilerini tam olarak anlatirmisin nasil oldugunu?
Evet zaten artık yapamıyorum kendini hissettiriyor doğum sanırım. Alt karnımda bi sertlik ağırlık var canım sanki büyük tuvalet varmış ta yapamıyorum gibi, rahme doğru baskıyı hissediyorum resmen alt karnım aşşa çekiliyor, yürüyünce veya iş görünce arada belime ve alt karna ağrı giriyor, regli sızlaması gibi, şiddetli değil ama 2 gün önce hissedersin ya öyle. Uzanınca geçiyor. Dün sabahtan beri bu şekilde. Öncesinde yoktu, Yeni indiğini düşünüyorum, dediğin gibi artık ağır iş yapmıycam bol yatarım, gerisi nasip. Ben 38+ larda gelir gibi planlıyordum ama dr 36-37 arası doğar gibi konuştu. Ultrasonda çok hareketliydi bir de kımıl kımıl. Nasip artık . Sizde kendinizi çok yormayın kızçelerim bu bebişler durmuyor

Amaninnnn geliyor gelmekte olan desene, sen bizim oymak analarımızdandın sen yokken 1 normal 1 sezeryan annemiz var sen bakalım ne olacaksın (özletme kendini bu kadar, grubumuzun en güzel zamanları artık bu zamanlar, hep bu zamanların hayali ile toplaştık yavaş yavaş meyvelerini almaya başladık )

Hayat su
Kuzum senin süreç en sıkıntılı olanlarımızdan, inşallah sonu güzel olur canım ya, dularımdasın

Sağlıklı şekilde kavuşacaksın insallah bebegine cnm bizi de haber et duam seninle

Dualarimiz seninle canim.
Sağol canım benim
Canım doktor ne diyor ve normal istiyor musun önemli olan bunlara karar vermen

İnşallah düşer canım bize de haber ver
İnşallah canım ederim mutlaka
Amin kuzum İnşallah

Hayirlisi olsun hakkimizda canim. Bende yarin 37 haftalik oluyorum tam. Kendimi yormayacak kdr hallediyorum isleri iste. Cok heycanli bu son surecler

Ayy canım stres yapma lütfen hangi zaman sağlıkla olacaksa o zaman olsun önemli olan bu ☺ benim ablamın kanala girmişti bebeği sonra geri çıkmıştı doktor bu nasıl çıktı şimdi demişti yani çocuklar değişik şeylerde yapabiliyor ama bunlar istisnai şeyler tabi
Dediğin regl ağrıları bendede oluyor böyle adetin geldi gelecek beklersin sonra geçiyor ama bugün bendede büyük tuvaletim varmış gibi hissettim hatta gittim ama yoktu sanki çok tuvaletim varmış gibiydi garipsedim hatta
Bugün sağlık ocağında son kontrolüm vardı benimde ebe olması gerektiği yerde yolunu bulmaya çalışıyor dedi bakalım cuma kontrole gidicem ne dıcek
Ama şunu anladım kanala girsede hareketli oluyorlar demek ki peki midende rahatlama var mı? Benim akşamları cayır cayır yanıyor normalde hamileliği m'de hiç yaşamadım mide yanması çok rahattım

Hayirlisi olsun hakkimizda canim. Bende yarin 37 haftalik oluyorum tam. Kendimi yormayacak kdr hallediyorum isleri iste. Cok heycanli bu son surecler
Ayy bende dinlene dinlene yapıyorum ama işte bitmiyor bir yandan pat diye doğuma giderim kalır böyle ev diye korkuyorum bugün mutfak dolaplarındayım birde kapıların tozlarını halledersem rahatlıcam sonra hergün yavaş yavaş biriktirmeden devamlı silicem banada hareket olur

Evet ya oymak başıydık ama hızlı bebeler çıktı maşallah onlarada.. kendimi ilk 10 da görüyorum ha geldi ha gelecek derken
Grubun artık daha da aktifleşip süttü gazdı yok uyudu yok uyumadı vs konulara doğru ilerliyoruz...

Hadi hayırlısı bizde pazartesi bekliyoruz

Hadi hayırlısı bizde pazartesi bekliyoruz

Ayy buarada bu sarılık ve gaz olayı ileride baya sorun sanırsam Temmuz anneleri bunlarla uğraşıyor gözüm korktu ya hepsi nerdeyse sarılık olmuş hastanede yatmış

Ben mutfagi bayramda hallettm boştuk bayramda esimle kapilar kaldi. Dolap iclerim temiz gardirop vs. Her gün supurge toz yapmaya calisiyorum kirlenmesin diye. Bi yandanda camasir takintim var. Sepette camasir biriktirmemeye calisiyorum bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…