2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anneler alacak olanlara fikir olur belki. Gerçi denemeden bilemeyiz ama depend almistim l beden. Suan 65 kiloyum. Üzerinde 95-130 cm yaziyor l bedenin. Gorsellierini atıyorum. Ici bebek bezi gibi. Ust kismi dar görünüyor ama bence giyince genişler elimle bile genişlettim. Ayrica yüksek bel.

Eklentiler

• 20230712_144738.webp
    106,3 KB · Görüntüleme: 88
  • 20230712_144800.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 87
Ya bunu sezaryenken nasil giycem.ben ya kafama takildi simdi. Zorlanirmiyim.acaba. bide ben 90 kiloyum suan ne beden almaliyim.acaba

Ben mutfagi bayramda hallettm boştuk bayramda esimle kapilar kaldi. Dolap iclerim temiz gardirop vs. Her gün supurge toz yapmaya calisiyorum kirlenmesin diye. Bi yandanda camasir takintim var. Sepette camasir biriktirmemeye calisiyorum bakalm
Bu ev işi çok nankör çok ne kadar yaparsan yap hemen toz yağ çamaşır yazın daha çok çıkıyor zaten sıcaklsrdan o da ayrı dert daha yeni yıkadım bunu diyorum bir bakıyorum kirlide

Ya bunu sezaryenken nasil giycem.ben ya kafama takildi simdi. Zorlanirmiyim.acaba. bide ben 90 kiloyum suan ne beden almaliyim.acaba
Bence kilondan ziyade basen ölçünü baz al sezeryan ken de Dikişlerin üzerinde bez oluyormuş yapışmaz bende çok beğendim üst kısmı esnek rahat valla kaydı maydı derdi yok

Dün birkac kisi yazmisti burda tuvaletim var gibi hep diye, yazacaktim dogum zamani o his oldugunu söylüyorlar diye, ama endiselendirmek istememistim kilonuz falan cok güzel, redapple burda hepimize cok güzel ornek oldu, minicik bebegiyle sezaryene ragmen taburcu bile oldular insallah hepimizin cok güzel gececek bu süreçleri sancin var mi canim? Daha once yazdiysan da ben kacirmis olabilirim

İlk gebelikte yapıldı anatomik olarak pek uygun olmadığım söylendi bana ki anneannemde bakmıştı o da öyle demişti cok zor olur doğumun demişti
Olsun canım ikisi de aynı o zaman kalbini dinle normal korkutuyorsa çok sancı çekmeye de gerek yok bence ama sen bilirsin tabi

Evet dün redapple ye umudumsun demiştim bugün gerçekten umudum oldu onunla rengli günümüz de aynı 14 Kasım redappleee ama benim bebiş bir tık daha küçük tam gününde gidiyor, 2300 gr imiş en azından 2500 ü biraz geçsek daha rahat etcek içim, stres oldum bi, sancı yok ama az bişey yürüyünce veya arabaya binince regli sızlaması gibi hissediyorum, dinlenince geçiyor, zamanım az kaldı belli yani, benim dr nst ye de sokmuyor su veya nişan gelirse gitcem heralde

Evet benim hareket arttı hatta 2 gündür. Geçen hafta çok hareketsizdi. Midem ve bağırsaklarımda rahatlamış hissediyorum, ama o tuvalet ve baskı hissi başladı işte

Ben mutfagi bayramda hallettm boştuk bayramda esimle kapilar kaldi. Dolap iclerim temiz gardirop vs. Her gün supurge toz yapmaya calisiyorum kirlenmesin diye. Bi yandanda camasir takintim var. Sepette camasir biriktirmemeye calisiyorum bakalm
Süpersin bende bugun perdeleri camları yaptırıyorum kız kardeşime salon haric çünkü salonun kornişler değişecek onu da esim ne zaman hallederse
İnce halılarımi da hafta sonu halledecek insallah bakalım
Beşik daha kurulmadı ev işi çok nankör hiç bitmez

Ayni şeyi düşünmüştüm ben de yani bacağımı kaldırabilir miyim falan diye. Artık yanımdakiler yardım etcek ama sezeryan dikisinin olduğu kısımdan da artık yanimizdaki kişi artırarak genişleterek giydircek. Ped de alicam yanıma ama onunla rahat edemem diye düşünüyorum.

Bende giyemedim sezeryanken zaten kalkana kadar hasta bezini hemsireler hallediyor kalkınca bana dependi annem giydirdi o da yapıştı banq çünkü benim disikisleri hemen açtılar öyle pansumanla vs değildi yapışkanlı yerlere de yapıştı ordaki hemşire bebek bezinin kenarlarinı yırtıp külota koydu cok daha rahattı bende evde ilk günler öyle yaptım sonra pede geçtim

Canım hamişler ve yeni anneler biz şehir değiştirdik kaç gündür onun telaşı ile giremedim ama hep fırsat buldukça girip okudum. Doğum yapan annelerimizin gözü aydın olsun Evlatlarıyla sağlıklı,mutlu,güzel bir ömürleri olsun Benim de Sat 14 Kasım 34+6 dayım bugün cuma günü bebişi görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım en son 15 Haziranda acil görmüştüm kendi doktorum da yoktu bakalım doğum yapacağım doktorla randevumuz neler duyacağız

Ayy buarada bu sarılık ve gaz olayı ileride baya sorun sanırsam Temmuz anneleri bunlarla uğraşıyor gözüm korktu ya hepsi nerdeyse sarılık olmuş hastanede yatmış
Ayy yavrular yazık ama sık sık emzirmek iyi geliyor sarılığa oğlumda olmuştu.. inşallah bizim yavrular da olmaz

Anneler ebebekten tarak aldim şu kıllı taraktan. Berbat kokuyor hayvan hayvan asiri kötü. Şampuanla yıkadım güneşe biraktim hala kokuyor. Var mi bu taraklardaki kokuyu geçirebileniniz?

Anneler ebebekten tarak aldim şu kıllı taraktan. Berbat kokuyor hayvan hayvan asiri kötü. Şampuanla yıkadım güneşe biraktim hala kokuyor. Var mi bu taraklardaki kokuyu geçirebileniniz?
Markası ne canım, ben chicconun kıllı tarağını aldım ebebekten öyle bi kokusu yok hiç

Hayırlı olsun canım iyi haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…