- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.561
Ya bunu sezaryenken nasil giycem.ben ya kafama takildi simdi. Zorlanirmiyim.acaba. bide ben 90 kiloyum suan ne beden almaliyim.acabaAnneler alacak olanlara fikir olur belki. Gerçi denemeden bilemeyiz ama depend almistim l beden. Suan 65 kiloyum. Üzerinde 95-130 cm yaziyor l bedenin. Gorsellierini atıyorum. Ici bebek bezi gibi. Ust kismi dar görünüyor ama bence giyince genişler elimle bile genişlettim. Ayrica yüksek bel.
Bu ev işi çok nankör çok ne kadar yaparsan yap hemen toz yağBen mutfagi bayramda hallettm boştuk bayramda esimlekapilar kaldi. Dolap iclerim temiz gardirop vs. Her gün supurge toz yapmaya calisiyorum kirlenmesin diye. Bi yandanda camasir takintim var. Sepette camasir biriktirmemeye calisiyorum bakalm
Bence kilondan ziyade basen ölçünü baz al sezeryan ken de Dikişlerin üzerinde bez oluyormuş yapışmaz bende çok beğendim üst kısmı esnek rahat valla kaydı maydı derdi yokYa bunu sezaryenken nasil giycem.ben ya kafama takildi simdi. Zorlanirmiyim.acaba. bide ben 90 kiloyum suan ne beden almaliyim.acaba
Kuzum xl al giyersin çok çok sıkı değil öyle. Rahat birşey.Ya bunu sezaryenken nasil giycem.ben ya kafama takildi simdi. Zorlanirmiyim.acaba. bide ben 90 kiloyum suan ne beden almaliyim.acaba
Dün birkac kisi yazmisti burda tuvaletim var gibi hep diye, yazacaktim dogum zamani o his oldugunu söylüyorlar diye, ama endiselendirmek istememistimMerhaba kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı 34+3 üz, bizim bebiş erkenden doğum kanalına girmiş maalesef. Dün bahsetmiştim zaten, alt karında baskı ve dışkı hissi gibi bir şeyler var diye. Sebebi bebeğin aşşağı yerleşmesiymiş. Benim gibi olanlar vardı haberiniz olsun. Kilomuz 2.350 olmuş. Dr 36 yı atlatırsak rahatlarız dedi. Normal doğuma engel bir durum yokmuş. Normal deniycez, dr ağustos başı bekliyoruz dedi. İnternetten araştırdığıma göre bebek kanala girdikten 2-4 hafta içinde doğum başlarmış. İnş 2 hafta daha dayanırız daha minikiz
Olsun canım ikisi de aynı o zaman kalbini dinle normal korkutuyorsa çok sancı çekmeye de gerek yok bence ama sen bilirsin tabiİlk gebelikte yapıldı anatomik olarak pek uygun olmadığım söylendi bana ki anneannemde bakmıştı o da öyle demişti cok zor olur doğumun demişti
Evet dün redapple ye umudumsun demiştim bugün gerçekten umudum olduDün birkac kisi yazmisti burda tuvaletim var gibi hep diye, yazacaktim dogum zamani o his oldugunu söylüyorlar diye, ama endiselendirmek istememistimkilonuz falan cok güzel, redapple burda hepimize cok güzel ornek oldu, minicik bebegiyle sezaryene ragmen taburcu bile oldular insallah hepimizin cok güzel gececek bu süreçleri sancin var mi canim? Daha once yazdiysan da ben kacirmis olabilirim
Amin canım sen 37 olunca bi derin nefes alabilirsin benceHayirlisi olsun hakkimizda canim. Bende yarin 37 haftalik oluyorum tam. Kendimi yormayacak kdr hallediyorum isleri iste. Cok heycanli bu son surecler
Evet benim hareket arttı hatta 2 gündür. Geçen hafta çok hareketsizdi. Midem ve bağırsaklarımda rahatlamış hissediyorum, ama o tuvalet ve baskı hissi başladı işteAyy canım stres yapma lütfen hangi zaman sağlıkla olacaksa o zaman olsun önemli olan bu ☺ benim ablamın kanala girmişti bebeği sonra geri çıkmıştıdoktor bu nasıl çıktı şimdi demişti yani çocuklar değişik şeylerde yapabiliyor ama bunlar istisnai şeyler tabi
Dediğin regl ağrıları bendede oluyor böyle adetin geldi gelecek beklersin sonra geçiyor ama bugün bendede büyük tuvaletim varmış gibi hissettim hatta gittim ama yoktu sanki çok tuvaletim varmış gibiydi garipsedim hatta
Bugün sağlık ocağında son kontrolüm vardı benimde ebe olması gerektiği yerde yolunu bulmaya çalışıyor dedi bakalım cuma kontrole gidicem ne dıcek
Ama şunu anladım kanala girsede hareketli oluyorlar demek ki peki midende rahatlama var mı? Benim akşamları cayır cayır yanıyor normalde hamileliği m'de hiç yaşamadım mide yanması çok rahattım
Süpersin bende bugun perdeleri camları yaptırıyorum kız kardeşime salon haric çünkü salonun kornişler değişecek onu da esim ne zaman hallederseBen mutfagi bayramda hallettm boştuk bayramda esimlekapilar kaldi. Dolap iclerim temiz gardirop vs. Her gün supurge toz yapmaya calisiyorum kirlenmesin diye. Bi yandanda camasir takintim var. Sepette camasir biriktirmemeye calisiyorum bakalm
Ayni şeyi düşünmüştüm ben de yani bacağımı kaldırabilir miyim falan diye. Artık yanımdakiler yardım etcek ama sezeryan dikisinin olduğu kısımdan da artık yanimizdaki kişi artırarak genişleterek giydircek. Ped de alicam yanıma ama onunla rahat edemem diye düşünüyorum.Ya bunu sezaryenken nasil giycem.ben ya kafama takildi simdi. Zorlanirmiyim.acaba. bide ben 90 kiloyum suan ne beden almaliyim.acaba
Bende giyemedim sezeryanken zaten kalkana kadar hasta bezini hemsireler hallediyor kalkınca bana dependi annem giydirdi o da yapıştı banq çünkü benim disikisleri hemen açtılar öyle pansumanla vs değildi yapışkanlı yerlere de yapıştı ordaki hemşire bebek bezinin kenarlarinı yırtıp külota koydu cok daha rahattı bende evde ilk günler öyle yaptım sonra pede geçtimYa bunu sezaryenken nasil giycem.ben ya kafama takildi simdi. Zorlanirmiyim.acaba. bide ben 90 kiloyum suan ne beden almaliyim.acaba
Ayy yavrular yazık ama sık sık emzirmek iyi geliyor sarılığa oğlumda olmuştu.. inşallah bizim yavrular da olmazAyy buarada bu sarılık ve gaz olayı ileride baya sorun sanırsam Temmuz anneleri bunlarla uğraşıyor gözüm korktu ya hepsi nerdeyse sarılık olmuş hastanede yatmış
Sağlıkla olsunda doğum tercihi çokta önemli değilOlsun canım ikisi de aynı o zaman kalbini dinle normal korkutuyorsa çok sancı çekmeye de gerek yok bence ama sen bilirsin tabi
Sağlıkla olsunda doğum tercihi çokta önemli değil
Markası ne canım, ben chicconun kıllı tarağını aldım ebebekten öyle bi kokusu yok hiçAnneler ebebekten tarak aldim şu kıllı taraktan. Berbat kokuyor hayvan hayvan asiri kötü. Şampuanla yıkadım güneşe biraktim hala kokuyor. Var mi bu taraklardaki kokuyu geçirebileniniz?
Hayırlı olsun canım iyi haberlerinizi bekliyoruzCanım hamişler ve yeni anneler biz şehir değiştirdik kaç gündür onun telaşı ile giremedim ama hep fırsat buldukça girip okudum. Doğum yapan annelerimizin gözü aydın olsunEvlatlarıyla sağlıklı,mutlu,güzel bir ömürleri olsun Benim de Sat 14 Kasım 34+6 dayım bugün cuma günü bebişi görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım en son 15 Haziranda acil görmüştüm kendi doktorum da yoktu bakalım doğum yapacağım doktorla randevumuz neler duyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?