2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
burcumsu12 fiyonas

Kizlar doktoruma yazdim az önce. Son kontrolde benden istedginiz tetkikleri yazarmsnz devlet hastanesinde yaptirip öyle gelecegim dedim. Hemogram ve INR yeterli dedi. INR nedir bilgisi olan var mi acaba ?

Kizlar alamadigim tek sey emzirme sudyeni oldu. Hastanede cok acil lazim mi ya? Dogumdan sonrada evdeyken sudyen takmicam esim disinda erkek yok evde. koruyucu kalkan var philipsin. Onu takarm ustune normal.atlet veya tshirt. Sizce???

Kizlar alamadigim tek sey emzirme sudyeni oldu. Hastanede cok acil lazim mi ya? Dogumdan sonrada evdeyken sudyen takmicam esim disinda erkek yok evde. koruyucu kalkan var philipsin. Onu takarm ustune normal.atlet veya tshirt. Sizce???
Canım doğumdan sonra çok terleniyo dendiği için belki atlet ve tişörtle çok sıcaklarsın. Ben direkt sütyen ve dependle gezerim diye düşündüm çok sıcak olursa o yüzden gerekli gördüm. Spor atlete benzeyenlerden aldım kruvaze, onu götüreceğim hastaneye.

Bende balensiz atlete benzeyen sütyenlerden aldım canım, emzirme sütyeni almıycam

Gümüş kapakları atlet tutar mı ki? Bende emzirme sütyeni almadım normal sütyen kullanamaz mıyım şuan kullandıklarımdan ki?

Baby joi sanirim ebebek markası. Tuh keşke onu alsaymisim ben de. Daha uygun diye bu tarağı almistim.
Ayy brnde sevi bebe aldım sen deyince açayım bi bakayım dedim hakketen kokuyor bebek şampuanıyla yıkadım ama hala kokuyor balkona koydum belki gider kokusu ama kokarsa kullanmam böyle ben

Baby joi sanirim ebebek markası. Tuh keşke onu alsaymisim ben de. Daha uygun diye bu tarağı almistim.

Ayy brnde sevi bebe aldım sen deyince açayım bi bakayım dedim hakketen kokuyor bebek şampuanıyla yıkadım ama hala kokuyor balkona koydum belki gider kokusu ama kokarsa kullanmam böyle ben
İkinizde yeni mi açmıştınız acaba, ben aldığımdan beri kutusundan dışarda duruyo hiç koklamamıştım. Belki de kokusu vardı zamanla kayboldu, nisandan beri açıkta çekmecede bekliyo çünkü

Ben sezeryan oldugum için ameliyat hane kıyafeti ile gezmiştim o nedenle hastane de lazım olmadı

Ben yeni açtım az önce görünce bakayım kokuyor mu Benimkide dedim ama açıkta kalsın inşallah geçer yoksa yazık oldu

Ahhh bu saydigin ev isleriiii 3 gündür bunlarla ugrasiyoruz esimle birliktehatta dün biz de salonun kornisini degistirdik
annemler ablamlar hep tatilde, kotu denk geldi bana kaldi isler

Kızlar bebek hep toplanıyor bel kasık bacaklar ayni adet olacakmış gibi hafif ağrı yorgunluk sizlerde de var mı? Kanama lekelenme durdu ama bu agrilar kaldı

2-4 hafta demissin kuzum belli olmaz belki bir ay bekler bebis nasipte ne varsa o. Kendini az kaldi diye kosullama

Kızlar bebek hep toplanıyor bel kasık bacaklar ayni adet olacakmış gibi hafif ağrı yorgunluk sizlerde de var mı? Kanama lekelenme durdu ama bu agrilar kaldı
Toplanma hissi bende de oluyor doktor önemsemedi söylediğimde. Regl agrisi gecen hafta vardi birkac gün, su an bayadir yok canim. Gecici bir surec olabilir seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…