- 1 Aralık 2022
- 66
- 128
- 8
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.581
Bendeki de chicco'nun tarağı, hiç koku yok evet.Markası ne canım, ben chicconun kıllı tarağını aldım ebebekten öyle bi kokusu yok hiç
Ben yorumlarinda gordgm icin vazgecmistm almaktan canimAnneler ebebekten tarak aldim şu kıllı taraktan. Berbat kokuyor hayvan hayvan asiri kötü. Şampuanla yıkadım güneşe biraktim hala kokuyor. Var mi bu taraklardaki kokuyu geçirebileniniz?
Canım doğumdan sonra çok terleniyo dendiği için belki atlet ve tişörtle çok sıcaklarsın. Ben direkt sütyen ve dependle gezerim diye düşündüm çok sıcak olursa o yüzden gerekli gördüm. Spor atlete benzeyenlerden aldım kruvaze, onu götüreceğim hastaneye.Kizlar alamadigim tek sey emzirme sudyeni oldu. Hastanede cok acil lazim mi ya? Dogumdan sonrada evdeyken sudyen takmicam esim disinda erkek yok evde. koruyucu kalkan var philipsin. Onu takarm ustune normal.atlet veya tshirt. Sizce???
Bende balensiz atlete benzeyen sütyenlerden aldım canım, emzirme sütyeni almıycamKizlar alamadigim tek sey emzirme sudyeni oldu. Hastanede cok acil lazim mi ya? Dogumdan sonrada evdeyken sudyen takmicam esim disinda erkek yok evde. koruyucu kalkan var philipsin. Onu takarm ustune normal.atlet veya tshirt. Sizce???
Gümüş kapakları atlet tutar mı ki? Bende emzirme sütyeni almadım normal sütyen kullanamaz mıyım şuan kullandıklarımdan ki?Kizlar alamadigim tek sey emzirme sudyeni oldu. Hastanede cok acil lazim mi ya? Dogumdan sonrada evdeyken sudyen takmicam esim disinda erkek yok evde. koruyucu kalkan var philipsin. Onu takarm ustune normal.atlet veya tshirt. Sizce???
Baby joi sanirim ebebek markası. Tuh keşke onu alsaymisim ben de. Daha uygun diye bu tarağı almistim.Markası ne canım, ben chicconun kıllı tarağını aldım ebebekten öyle bi kokusu yok hiç
Ayy brnde sevi bebe aldım sen deyince açayım bi bakayım dedim hakketen kokuyor bebek şampuanıyla yıkadım ama hala kokuyor balkona koydum belki gider kokusuBaby joi sanirim ebebek markası. Tuh keşke onu alsaymisim ben de. Daha uygun diye bu tarağı almistim.
Kan pıhtılaşma hızını ölçmek için yapılan bir test canımburcumsu12 fiyonas
Kizlar doktoruma yazdim az önce. Son kontrolde benden istedginiz tetkikleri yazarmsnz devlet hastanesinde yaptirip öyle gelecegim dedim. Hemogram ve INR yeterli dedi. INR nedir bilgisi olan var mi acaba ?
Baby joi sanirim ebebek markası. Tuh keşke onu alsaymisim ben de. Daha uygun diye bu tarağı almistim.
İkinizde yeni mi açmıştınız acaba, ben aldığımdan beri kutusundan dışarda duruyo hiç koklamamıştım. Belki de kokusu vardı zamanla kayboldu, nisandan beri açıkta çekmecede bekliyo çünküAyy brnde sevi bebe aldım sen deyince açayım bi bakayım dedim hakketen kokuyor bebek şampuanıyla yıkadım ama hala kokuyor balkona koydum belki gider kokusuama kokarsa kullanmam böyle ben
Kizlar alamadigim tek sey emzirme sudyeni oldu. Hastanede cok acil lazim mi ya? Dogumdan sonrada evdeyken sudyen takmicam esim disinda erkek yok evde. koruyucu kalkan var philipsin. Onu takarm ustune normal.atlet veya tshirt. Sizce???
Ben yeni açtım az önce görünce bakayım kokuyor mu Benimkide dedim ama açıkta kalsın inşallah geçer yoksa yazık olduİkinizde yeni mi açmıştınız acaba, ben aldığımdan beri kutusundan dışarda duruyo hiç koklamamıştım. Belki de kokusu vardı zamanla kayboldu, nisandan beri açıkta çekmecede bekliyo çünkü
Kanama durumun aspirin mi kullandın gebelik sürecindeburcumsu12 fiyonas
Kizlar doktoruma yazdim az önce. Son kontrolde benden istedginiz tetkikleri yazarmsnz devlet hastanesinde yaptirip öyle gelecegim dedim. Hemogram ve INR yeterli dedi. INR nedir bilgisi olan var mi acaba ?
Ahhh bu saydigin ev isleriiiiSüpersin bende bugun perdeleri camları yaptırıyorum kız kardeşime salon haric çünkü salonun kornişler değişecek onu da esim ne zaman hallederse
İnce halılarımi da hafta sonu halledecek insallah bakalım
Beşik daha kurulmadı ev işi çok nankör hiç bitmez
Bende bunlardan aldım canım çok kullanışlı oluyorBende balensiz atlete benzeyen sütyenlerden aldım canım, emzirme sütyeni almıycamEki Görüntüle 3271379
2-4 hafta demissin kuzum belli olmaz belki bir ay bekler bebis nasipte ne varsa o. Kendini az kaldi diye kosullamaEvet dün redapple ye umudumsun demiştim bugün gerçekten umudum olduonunla rengli günümüz de aynı 14 Kasım @redappleee ama benim bebiş bir tık daha küçük tam gününde gidiyor, 2300 gr imiş en azından 2500 ü biraz geçsek daha rahat etcek içim, stres oldum bi, sancı yok ama az bişey yürüyünce veya arabaya binince regli sızlaması gibi hissediyorum, dinlenince geçiyor, zamanım az kaldı belli yani, benim dr nst ye de sokmuyor su veya nişan gelirse gitcem heralde
Toplanma hissi bende de oluyor doktor önemsemedi söylediğimde. Regl agrisi gecen hafta vardi birkac gün, su an bayadir yok canim. Gecici bir surec olabilir seninki deKızlar bebek hep toplanıyor bel kasık bacaklar ayni adet olacakmış gibi hafif ağrı yorgunluksizlerde de var mı? Kanama lekelenme durdu ama bu agrilar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?