- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.601
Ben de depend almıştım ama kullanamadım zor oldu giymek çıkarmakAyni şeyi düşünmüştüm ben de yani bacağımı kaldırabilir miyim falan diye. Artık yanımdakiler yardım etcek ama sezeryan dikisinin olduğu kısımdan da artık yanimizdaki kişi artırarak genişleterek giydircek. Ped de alicam yanıma ama onunla rahat edemem diye düşünüyorum.
Canım doğumdan sonra çok terleniyo dendiği için belki atlet ve tişörtle çok sıcaklarsın. Ben direkt sütyen ve dependle gezerim diye düşündüm çok sıcak olursa o yüzden gerekli gördüm. Spor atlete benzeyenlerden aldım kruvaze, onu götüreceğim hastaneye.
Bende balensiz atlete benzeyen sütyenlerden aldım canım, emzirme sütyeni almıycamEki Görüntüle 3271379
Fikirleriniz icin tesekkürlerr kizlarrrBen sezeryan oldugum için ameliyat hane kıyafeti ile gezmiştim o nedenle hastane de lazım olmadı
Benimki avent kalkanlar canm tutar diye dusunuyorum askili bile.giysem gene tutar ckk bol degil cunku goguslerde buyucek daha diyorlar tutar benceGümüş kapakları atlet tutar mı ki? Bende emzirme sütyeni almadım normal sütyen kullanamaz mıyım şuan kullandıklarımdan ki?
Evet benim de son zamanlar adet ağrım gibi vardı bir de hep tuvalet hissi vardıDün birkac kisi yazmisti burda tuvaletim var gibi hep diye, yazacaktim dogum zamani o his oldugunu söylüyorlar diye, ama endiselendirmek istememistimkilonuz falan cok güzel, redapple burda hepimize cok güzel ornek oldu, minicik bebegiyle sezaryene ragmen taburcu bile oldular insallah hepimizin cok güzel gececek bu süreçleri sancin var mi canim? Daha once yazdiysan da ben kacirmis olabilirim
Aa tesekkurler canim.Kan pıhtılaşma hızını ölçmek için yapılan bir test canım
Yok canim.kan sulandirici yada asprin hicbirini kullanmadim. Önlem amacli istedi demekKanama durumun aspirin mi kullandın gebelik sürecinde
Çişin mi geliyordu cnm yoksa büyük abdest miEvet benim de son zamanlar adet ağrım gibi vardı bir de hep tuvalet hissi vardı
Cnm devlete gidince ben şu testlerin yapilmasini istiyorum diyince yapıyorlar mi yoksa kendi istediklerini yapıyorlar?Aa tesekkurler canim.
Yok canim.kan sulandirici yada asprin hicbirini kullanmadim. Önlem amacli istedi demek
Kizlar alamadigim tek sey emzirme sudyeni oldu. Hastanede cok acil lazim mi ya? Dogumdan sonrada evdeyken sudyen takmicam esim disinda erkek yok evde. koruyucu kalkan var philipsin. Onu takarm ustune normal.atlet veya tshirt. Sizce???
Ben sezeryan oldugum için ameliyat hane kıyafeti ile gezmiştim o nedenle hastane de lazım olmadı
Canim ben randevu bulmada cok sikinti yasadigim icin 2 aydir tum tetkiklerimi acilde yaptiriyorumCnm devlete gidince ben şu testlerin yapilmasini istiyorum diyince yapıyorlar mi yoksa kendi istediklerini yapıyorlar?
Sen yazınca bende doktora yazdım yarin sağlık ocağı kontrol var istediginiz kan idrar varsa verebilirim diye bakalım dönüş yapmadı testlerle vs çok para tutuyor vallaha
Oooo supermiss canimmBende emzirme sütyeni almadım, almayı düşünmüyorum canım. Kendimi iyi hissetmek adına dantelli sütyenler aldım. Geldi o kadar rahat ve güzel duruyor ki çok beğendim jdjdj
Bence olmazsa olmaz değil. Ben sütyensiz gezmeyi sevmediğim için normallerden büyük beden aldım. Ama etkilemeyecek olsaydı bende sütyensiz gezerdim.
Aşırı heyecanlı yaaaaBende doktordan çıktım. Vajinal muayene yaptı ama tam olarak yapmadı doğum tetiklenmesin diye. Nişan bir nevi tıkaçmış onu atmışım. Bebek kendini normal doğuma hazırlıyor dedi. Bugün sancılar çok hafifti. Eve gönderdi. Pazartesiye kadar birşey olmazsa anestezi testler vs. İçin gidicem. Beklemedeyiz yani.
Ay bende şu 3 gündür aynı şeyleri yaşıyorum özellikle dün akşam dedim aha resmen adet olacakmış gibi hissediyorum böyle bi ter söktürdü falan yerimden kalkamadım eşim hastaneye gidelim dedi ama baktım yattıkça geçecek gibi gitmedim.Acaba benimde mi indi bebek ama karnım hala çok yukarıda duruyor göğsümün hemen altında nasıl oluyor acaba buEvet zaten artık yapamıyorum kendini hissettiriyor doğum sanırım. Alt karnımda bi sertlik ağırlık var canım sanki büyük tuvalet varmış ta yapamıyorum gibi, rahme doğru baskıyı hissediyorum resmen alt karnım aşşa çekiliyor, yürüyünce veya iş görünce arada belime ve alt karna ağrı giriyor, regli sızlaması gibi, şiddetli değil ama 2 gün önce hissedersin ya öyle. Uzanınca geçiyor. Dün sabahtan beri bu şekilde. Öncesinde yoktu, Yeni indiğini düşünüyorum, dediğin gibi artık ağır iş yapmıycam bol yatarım, gerisi nasip. Ben 38+ larda gelir gibi planlıyordum ama dr 36-37 arası doğar gibi konuştu. Ultrasonda çok hareketliydi bir de kımıl kımıl. Nasip artık . Sizde kendinizi çok yormayın kızçelerim bu bebişler durmuyor
Olabilir canım ilk kez mi ameliyat olacaksın senAa tesekkurler canim.
Yok canim.kan sulandirici yada asprin hicbirini kullanmadim. Önlem amacli istedi demek
Sen ben misin arkadaşım? Hshdhdj Aynı şeyleri yaşıyoruz aynı hisleri taşıyoruz aynı uygulamalardan geçiyoruz whdjsjsjAyy bende dinlene dinlene yapıyorum ama işte bitmiyor bir yandan pat diye doğuma giderim kalır böyle ev diye korkuyorumbugün mutfak dolaplarındayım birde kapıların tozlarını halledersem rahatlıcam sonra hergün yavaş yavaş biriktirmeden devamlı silicem banada hareket olur
Ayy bende dinlene dinlene yapıyorum ama işte bitmiyor bir yandan pat diye doğuma giderim kalır böyle ev diye korkuyorumbugün mutfak dolaplarındayım birde kapıların tozlarını halledersem rahatlıcam sonra hergün yavaş yavaş biriktirmeden devamlı silicem banada hareket olur
Oooo supermiss canimmben sudyensiz gezmeyi ck seviyorum o yuzden sknti yasamam diyorum ama dogum sonrasi disilik enerjimi yukseltmek icin siparis veririm suslu seyler kesin. Hasret kaldim bunlara
Ayy senle biz hep beraber gidiyoruz heryere zaten hislerimizinde aynı olması çok doğalSen ben misin arkadaşım? Hshdhdj Aynı şeyleri yaşıyoruz aynı hisleri taşıyoruz aynı uygulamalardan geçiyoruz whdjsjsj
Hepsini yaptım okudum ama ancak yazabiliyorum canım burda güç kuvvet oldunuz hepiniz Allah razı olsun hepinizdenendless love canımcığım bol bol konuş minişle. Bende sana kavuşmak istiyorum, seni heyecanla bekliyorum ama zamanı değil. Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla zamanı geldiğinde kavuşacağız. Seni direkt göğsüme verecekler, miss kokunu içime çekicem. Lıkır lıkır karnını doyurucam vs vs ne geliyorsa içinden koy elini karnına konuş bol bol. Duracağına inan. Kuvöz ihtimalini düşünüp kendine çekme. Girmesi gerekecekse girecek arkadaşım ama dualar niyetler çok kıymetli biliyorsun. Gözünde canlandır hep sağlıkla kucağına geldiğini, birlikte eve gittiğinizi vs hayal et. Sana bunlar iyi gelecek. Korkulara mahal vermek yok
Sen varya içime öyle güzel umut oldun ki anlatamam okudukça yazdıklarını mutlu oluyorumKızlar biz birazdan çıkıyoruz
Çok şükür testlerimiz temiz geldi
Kilomuz da çok kaybetmedik
Kakamız çişimiz de yapıyoruz
Sarılığımız da çıkmadı
Benim de pansumanım yapıldı eve gidip bi duş alıp rahatlayacağım
Cumartesi tekrar kontrole geleceğiz
Eve gidiyoruz ama evde ne beşik var ne yatak ne çarşaf
Eşim de yok zaten kızımla koyun koyuna yatarız yatağımızda
Ayyy biz aynıyız ya özellikle bakıyorum sana bizim kilomuz 2.5 du geçen hafta şuan bilmiyorum ama biraz önde gidiyordu ama doktor onu dikkate almıyorum dedi. Organ gelişimi daha önemli dedi. Bu bebekler duramıyorlarMerhaba kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı 34+3 üz, bizim bebiş erkenden doğum kanalına girmiş maalesef. Dün bahsetmiştim zaten, alt karında baskı ve dışkı hissi gibi bir şeyler var diye. Sebebi bebeğin aşşağı yerleşmesiymiş. Benim gibi olanlar vardı haberiniz olsun. Kilomuz 2.350 olmuş. Dr 36 yı atlatırsak rahatlarız dedi. Normal doğuma engel bir durum yokmuş. Normal deniycez, dr ağustos başı bekliyoruz dedi. İnternetten araştırdığıma göre bebek kanala girdikten 2-4 hafta içinde doğum başlarmış. İnş 2 hafta daha dayanırız daha minikiz
Kizlar az once karnim huni gibi.oldu sivrilesti
Korktum. Acayip kastiriyor kizim suan taş gibi karnim. Sanci mi bu acaba kasilma mi anlamadm. Insallah gecer. Bugun cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?