2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bana bugün çatı muayenesi yapıldı, nasıl zormuş öyle çığlığım hastaneyi inletti resmen yarın tam 37. haftamıza giriyoruz. Her şey normal görünüyor ama çatı muayenesi beni biraz korkuttu Bebeğimin kilosu boyu suyu vs iyiymiş, doktor her şey normal dedi. En ideal doğumun kendileri için 38. haftada olanı olduğunu söyledi. Ara ara adet sancısına benzer sancılarım oluyor, nst’de 40 civarı minik minik sancılarım gözükmüş. Beklemek artık daha da heyecan verici. Sizde durumlar nasıl?

Kızz yapıyorumda tonla iş duruyor azıcık azıcık yapıyorum hiçbir zaman aşırı temizlik düşkünü olmadım ben hele işe giderken evi silip süpürüyorsam öpüp başıma koyuyorum şuan evdeyım de birazcık yapayım diyorum ama mutfak dolapların üstünü sildim yarın altlarınj silicem mesela yarım yarım anlayacağın

Yavrum iç motivasyonun var o önemli. Mesela şuan yemek hazırlamam lazım ama yatıyorum djjd hiçbirşey yapmak istemiyorum hani mutfak dolapları yakında canlanacak halde ama ben hala bakmakla yetiniyorum. Gerçi bugün hakkımı yemeyeyim çamaşırları yıkadım. Haftasonu da dip köşe giricem. Ağustos bebeleri sabırsız ve nazlı belli olmaz korktum biraz hdjdj

Evet suyum ve nişanım geldiğinde yaptılar ciğer geliştirici iğne
Dört saat sonra da ameliyata alındım canım

Ayy brnde sevi bebe aldım sen deyince açayım bi bakayım dedim hakketen kokuyor bebek şampuanıyla yıkadım ama hala kokuyor balkona koydum belki gider kokusu ama kokarsa kullanmam böyle ben
Ben de balkona koydum yıkayıp gecmedi internette karbonatlı şu diyor koydum bakalim bekletiyorum.

Ben daha yeni aldım 2 gün oldu. Bugun açtım aklıma geldi koku varsa havalansin diye.

Ay taze annemiz sen suan 1.elden bilgiler veriyorsun tesekkurler ben almis oldum bakalim kullanabilir miyim

Ahah yaparsın yaparsın sonlara doğru bir azim enerji geliyormuş zaten merak etme hem hala çalışıyorsun böyle olman çok normal havalar sıcak bende 2 haftadır hiç yapmıyordum yeni başladım
Bu arada yazın yemek yapmak işkence keşke acıkmasak insan hiç sıcak birşey yemek istemiyor ben öyle en azından

Of kızlar yine hormonlarım çıktı benim.dün görümcemle kocası kavga etmiş. Bizimkini aradılar felan. Bugünde bizim kontrol vardı işte ankarada. Benimki sürat 5 karış beni sürükleyerek götürüp yarım saat durmadan geri getirdi. Eve geldik sabahtan beri uyuyo. Görümcemde bizden sonra ankaraya gitmiş kocasıyla geziyo. Kim kavga etti belli değil. Milletin derdi bizi geriyo valla. Bi kaşık suda boğasım geldi kocamı

Kizlar alamadigim tek sey emzirme sudyeni oldu. Hastanede cok acil lazim mi ya? Dogumdan sonrada evdeyken sudyen takmicam esim disinda erkek yok evde. koruyucu kalkan var philipsin. Onu takarm ustune normal.atlet veya tshirt. Sizce???
Canım ben almıştım ama önlük girdiler herşeyi çıkartmışlardı doğumdan sonrada süt gelsin diye sütyen taktırmadılar sütyen engellermis ben hiç takmadım eve geldim öylece şimdi de takmıyorum evde

Neden böyle yapıyor? Sorunca ne diyor

Sen naptın canım? Yerleşme işleri bitti mi
Büyük ölçüde hallettik canım annemle erkek kardeşim sağolsun. Ama taşınma esnasında gardrobum perte çıktı o kötü oldu. Bu evde yatak odasında gardrop var ben de kendi gardrobumu hem benim fazlalıklar hem de bebiş icin kullanacaktım yalan oldu hala oğluşumun eşyalari paketli yeni bir dolap almak şart oldu. Bir odam savaş alanı onun dışı ev gibi. Yeni evin eksiği gediği bitmez ama hallolacak şeyler kaldı. Taşınma günü çok stresliydi benim için hem çok ayakta kaldım hem de kafa yorgunluğu ancak kendime geldim sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…