- 24 Ekim 2022
- 166
- 342
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.621
Kızz yapıyorumda tonla iş duruyor azıcık azıcık yapıyorum hiçbir zaman aşırı temizlik düşkünü olmadım ben hele işe giderken evi silip süpürüyorsam öpüp başıma koyuyorumAllahım ben neden böyleyim ya 2.80 yatıyorum ancak. Bir şöyle ev işinin canını çıkartan bir kadın olamadım. İş hayatına atılınca bende yeteri kadar mantığı oluştu, geçmiyor da üf. Ağlıcam şimdi hdjdj maşallah 41 kere sizlere
Kızz yapıyorumda tonla iş duruyor azıcık azıcık yapıyorum hiçbir zaman aşırı temizlik düşkünü olmadım ben hele işe giderken evi silip süpürüyorsam öpüp başıma koyuyorumşuan evdeyım de birazcık yapayım diyorum ama mutfak dolapların üstünü sildim yarın altlarınj silicem mesela yarım yarım anlayacağın
Evet suyum ve nişanım geldiğinde yaptılar ciğer geliştirici iğneHepsini yaptım okudum ama ancak yazabiliyorum canım burda güç kuvvet oldunuz hepiniz Allah razı olsun hepinizden
Sen varya içime öyle güzel umut oldun ki anlatamam okudukça yazdıklarını mutlu oluyorum
Ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun?
Ayyy biz aynıyız ya özellikle bakıyorum sana bizim kilomuz 2.5 du geçen hafta şuan bilmiyorum ama biraz önde gidiyordu ama doktor onu dikkate almıyorum dedi. Organ gelişimi daha önemli dedi. Bu bebekler duramıyorlar
Yorulduğundan dolayı olmuştur kasılma sancıdır benim de oluyor doktor kontrole gelince de karnımın sertliğine bakıyordu
Ben de balkona koydum yıkayıp gecmediAyy brnde sevi bebe aldım sen deyince açayım bi bakayım dedim hakketen kokuyor bebek şampuanıyla yıkadım ama hala kokuyor balkona koydum belki gider kokusuama kokarsa kullanmam böyle ben
Banada oyle oluyor sipsivri bir yere toplaniyor baya canimi acıtıyorKizlar az once karnim huni gibi.oldu sivrilesti
Korktum. Acayip kastiriyor kizim suan taş gibi karnim. Sanci mi bu acaba kasilma mi anlamadm. Insallah gecer. Bugun cok yoruldum
Ben daha yeni aldım 2 gün oldu. Bugun açtım aklıma geldi koku varsa havalansin diye.İkinizde yeni mi açmıştınız acaba, ben aldığımdan beri kutusundan dışarda duruyo hiç koklamamıştım. Belki de kokusu vardı zamanla kayboldu, nisandan beri açıkta çekmecede bekliyo çünkü
Ay taze annemiz sen suan 1.elden bilgiler veriyorsun tesekkurlerBen de depend almıştım ama kullanamadım zor oldu giymek çıkarmak
Hasta bezi verdi hastAne onu kullandım en azından kendim bağlayabiliyordum ayağımı kaldırmak zorunda kalmadım
Zaten ilk iki gün yoğun kanama oldu
Bugün pede geçtim
Ahah yaparsın yaparsın sonlara doğru bir azim enerji geliyormuş zaten merak etmeYavrum iç motivasyonun var o önemli. Mesela şuan yemek hazırlamam lazım ama yatıyorum djjd hiçbirşey yapmak istemiyorum hani mutfak dolapları yakında canlanacak halde ama ben hala bakmakla yetiniyorum. Gerçi bugün hakkımı yemeyeyim çamaşırları yıkadım. Haftasonu da dip köşe giricem. Ağustos bebeleri sabırsız ve nazlı belli olmaz korktum biraz hdjdj
Sen denede geçerse bende denerim eşim at bunu geçmez bu iğrenç diyorBen de balkona koydum yıkayıp gecmediinternette karbonatlı şu diyor koydum bakalim bekletiyorum.
Rica ederim canım her zaman sorabilirsiniz herşeyiAy taze annemiz sen suan 1.elden bilgiler veriyorsun tesekkurlerben almis oldum bakalim kullanabilir miyim
Geçtik canım sabah taburcu olduk çok şükür evimizdeyizredappleee cnm naptın geçtiniz mi eve
Canım ben almıştım ama önlük girdiler herşeyi çıkartmışlardı doğumdan sonrada süt gelsin diye sütyen taktırmadılar sütyen engellermis ben hiç takmadım eve geldim öylece şimdi de takmıyorum evdeKizlar alamadigim tek sey emzirme sudyeni oldu. Hastanede cok acil lazim mi ya? Dogumdan sonrada evdeyken sudyen takmicam esim disinda erkek yok evde. koruyucu kalkan var philipsin. Onu takarm ustune normal.atlet veya tshirt. Sizce???
Of kızlar yine hormonlarım çıktı benim.dün görümcemle kocası kavga etmiş. Bizimkini aradılar felan. Bugünde bizim kontrol vardı işte ankarada. Benimki sürat 5 karış beni sürükleyerek götürüp yarım saat durmadan geri getirdi. Eve geldik sabahtan beri uyuyo. Görümcemde bizden sonra ankaraya gitmiş kocasıyla geziyo. Kim kavga etti belli değil. Milletin derdi bizi geriyo valla. Bi kaşık suda boğasım geldi kocamı
Ay kızlar neler olmuş 3-4 gündür giremedim taşınma telasindanmesajları oku oku anca bitirebildim Doğum yapanlara selam olsun her şey çok güzel olacak insallah
Kardeşi olduğu için çok üzgün güyaNeden böyle yapıyor? Sorunca ne diyor
Büyük ölçüde hallettik canım annemle erkek kardeşim sağolsun. Ama taşınma esnasında gardrobum perte çıktı o kötü oldu. Bu evde yatak odasında gardrop var ben de kendi gardrobumu hem benim fazlalıklar hem de bebiş icin kullanacaktım yalan olduSen naptın canım? Yerleşme işleri bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?