- 1 Aralık 2022
- 66
- 128
- 8
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.641
Sütyen bende takmak istemiyorum açıkcası, normalde de evde takmam, sütyenle rahat edememCanım ben almıştım ama önlük girdiler herşeyi çıkartmışlardı doğumdan sonrada süt gelsin diye sütyen taktırmadılar sütyen engellermis ben hiç takmadım eve geldim öylece şimdi de takmıyorum evde
Evet canim nedenkiOlabilir canım ilk kez mi ameliyat olacaksın sen
Günümüz ayni canim. Ben 38+4e gün aldim doktordan sezaryen icin.Kızlar bana bugün çatı muayenesi yapıldı, nasıl zormuş öyle çığlığım hastaneyi inletti resmenyarın tam 37. haftamıza giriyoruz. Her şey normal görünüyor ama çatı muayenesi beni biraz korkuttu Bebeğimin kilosu boyu suyu vs iyiymiş, doktor her şey normal dedi. En ideal doğumun kendileri için 38. haftada olanı olduğunu söyledi. Ara ara adet sancısına benzer sancılarım oluyor, nst’de 40 civarı minik minik sancılarım gözükmüş. Beklemek artık daha da heyecan verici. Sizde durumlar nasıl?
Hiç bilmiyorum canımburcumsu12 @fiyonas
Kizlar doktoruma yazdim az önce. Son kontrolde benden istedginiz tetkikleri yazarmsnz devlet hastanesinde yaptirip öyle gelecegim dedim. Hemogram ve INR yeterli dedi. INR nedir bilgisi olan var mi acaba ?
Neden öyle oldu acaba en düşükteymiş bir deHayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
Kıyafetleri yıkadım, en düşükte kurutucuya attım. Hepsi küçülmüş. Prematüre gibi olmuş. Şoktan ağlayamadım bile. Herşey gitti
Hepsi pamukluydu. Organik aldım birde hepsini. Hevesle aldığım herşey gitti. Hepsine de bakamadım gerçi kalbim dayanmadı. Ay cidden bana bir haller oluyor şuanNeden öyle oldu acaba en düşükteymiş bir de
Açmanın bi yolu yok mu acaba, googleladım saç kremiyle açılabiliyomuş. Hepsi mi çekmiş canımHepsi pamukluydu. Organik aldım birde hepsini. Hevesle aldığım herşey gitti. Hepsine de bakamadım gerçi kalbim dayanmadı. Ay cidden bana bir haller oluyor şuan
Ayy keşke kurutucu ya atmasaydın ya pamuklu larda çekme yapıyor çok üzüldüm hepsini aynı anda mı yıkamıştın diğerlerini asarak kurutHayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
Kıyafetleri yıkadım, en düşükte kurutucuya attım. Hepsi küçülmüş. Prematüre gibi olmuş. Şoktan ağlayamadım bile. Herşey gitti
Açmanın bi yolu yok mu acaba, googleladım saç kremiyle açılabiliyomuş. Hepsi mi çekmiş canım
Ayy keşke kurutucu ya atmasaydın ya pamuklu larda çekme yapıyor çok üzüldüm hepsini aynı anda mı yıkamıştın diğerlerini asarak kurut
How to Unshrink Clothes: 3 Ways to Fix Shrunken LaundryValla bakamadım bile. Çok üzüldüm şuan. Bir avuç kalmış hepsi.
Geçmedi simdi de sirke yaptımSen denede geçerse bende denerim eşim at bunu geçmez bu iğrenç diyor
Canım vardır bir hayır üzülme lütfen tecrübe olmuş oldu ütüleyen açılır mı biraz acabaÇok büyük bir kısmını yıkamıştım. Geride birtek koyu renkli birkaç parçası kaldı. Açık renkli birşeyi kalmadı çocuğumun. Birde 3-6 aylık olanları da yıkamıştım. Kısmet ne desem bilemedim
Ahahah sen dene dene hangisi tutarsa ben ona göre yapayım yoksa atarımGeçmedi simdi de sirke yaptım
Gozune oyle gelmistir belki ya kac derecede yikadinki ben 40ta yikiyorum orguleri bile bisey olmuyorHayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
Azıcık kendi haline bırak belki geçer zamanlaGeçmedi simdi de sirke yaptım
3-6 aylıkları ilk doğduğu an giyebilir belki. Zaten hepsi avuç içi kadar.Valla bakamadım bile. Çok üzüldüm şuan. Bir avuç kalmış hepsi.
Hayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?