2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sütyen bende takmak istemiyorum açıkcası, normalde de evde takmam, sütyenle rahat edemem Emzirirken nasıl sizce gerekli mi? Göğüs pedi ve gümüş kapak alsım mesela, sütyensiz nasıl kullanabilirim? Ona da gerek var mı bilmiyorum da al dediler aldım

Günümüz ayni canim. Ben 38+4e gün aldim doktordan sezaryen icin.

burcumsu12 @fiyonas

Kizlar doktoruma yazdim az önce. Son kontrolde benden istedginiz tetkikleri yazarmsnz devlet hastanesinde yaptirip öyle gelecegim dedim. Hemogram ve INR yeterli dedi. INR nedir bilgisi olan var mi acaba ?
Hiç bilmiyorum canım
Benden istediklerini cuma yazarım

Hayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
Kıyafetleri yıkadım, en düşükte kurutucuya attım. Hepsi küçülmüş. Prematüre gibi olmuş. Şoktan ağlayamadım bile. Herşey gitti
Ayy keşke kurutucu ya atmasaydın ya pamuklu larda çekme yapıyor çok üzüldüm hepsini aynı anda mı yıkamıştın diğerlerini asarak kurut

Ayy keşke kurutucu ya atmasaydın ya pamuklu larda çekme yapıyor çok üzüldüm hepsini aynı anda mı yıkamıştın diğerlerini asarak kurut

Çok büyük bir kısmını yıkamıştım. Geride birtek koyu renkli birkaç parçası kaldı. Açık renkli birşeyi kalmadı çocuğumun. Birde 3-6 aylık olanları da yıkamıştım. Kısmet ne desem bilemedim

Canım vardır bir hayır üzülme lütfen tecrübe olmuş oldu ütüleyen açılır mı biraz acaba

Kıyafetleri yıkadım, en düşükte kurutucuya attım. Hepsi küçülmüş. Prematüre gibi olmuş. Şoktan ağlayamadım bile. Herşey gitti
Gozune oyle gelmistir belki ya kac derecede yikadinki ben 40ta yikiyorum orguleri bile bisey olmuyor

Ahh be festii, üzülmemek elde değil ama sağlık olsun diyelim başka yapacak birşey yok ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…