- 23 Kasım 2022
- 979
- 2.754
- 43
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.661
Canım beni de etiketlemen mümkün mü benim Dr da anestezi öncesi bazı tahliller isteyeceğim 3 hafta sonra gel ameliyat günü belirleyelim dedi. 10 sene önce sezaryana girerken benden hiç böyle şeyler istemedilerHiç bilmiyorum canım
Benden istediklerini cuma yazarım
Acaba kendini çok mu kastın canım pazar günü yapıldı bana da ağrım olmadı şükür ama kasınca çok ağrıdığı söyleniyorKızlar bana bugün çatı muayenesi yapıldı, nasıl zormuş öyle çığlığım hastaneyi inletti resmenyarın tam 37. haftamıza giriyoruz. Her şey normal görünüyor ama çatı muayenesi beni biraz korkuttu Bebeğimin kilosu boyu suyu vs iyiymiş, doktor her şey normal dedi. En ideal doğumun kendileri için 38. haftada olanı olduğunu söyledi. Ara ara adet sancısına benzer sancılarım oluyor, nst’de 40 civarı minik minik sancılarım gözükmüş. Beklemek artık daha da heyecan verici. Sizde durumlar nasıl?
Evet suyum ve nişanım geldiğinde yaptılar ciğer geliştirici iğne
Dört saat sonra da ameliyata alındım canım
Hayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
Kıyafetleri yıkadım, en düşükte kurutucuya attım. Hepsi küçülmüş. Prematüre gibi olmuş. Şoktan ağlayamadım bile. Herşey gitti
inşallah gözüm bozulmuştur da kendi kendime evham yapmışımdır. Sabah bakıcam tekrar. Şuan kalbim kaldıramayacak. Tam uyumaya gidiyordum tüm uykum kaçtı. Hayır burda kurutucuya atanlar vardı bende atayım nolcak dedim yine de düşük ayarda attım. Güya ne olur ne olmaz dedim.du ki ya bende yıkadım kurutucuya attım bişey olmadı sana mı öyle geldi acaba
Canım bence gözüne öyle geldi, yolsa hiçbir pamukluyu kurutucya atamazsın. En en kötü ihtimal, 3-6 ay olanları ilk doğduğunda giyer. Bekle bir tekrar bak sonra.Hayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
Kıyafetleri yıkadım, en düşükte kurutucuya attım. Hepsi küçülmüş. Prematüre gibi olmuş. Şoktan ağlayamadım bile. Herşey gitti
Canım vardır bir hayır üzülme lütfen tecrübe olmuş oldu ütüleyen açılır mı biraz acaba
Amin inşallah gözüm bozulmuştur o beni daha az üzer şuan. Yani kazakları atmıyordum zaten kaşmir vs ama bunda birşey olacağını hiç düşünmedim. Keşke sabah baksaydım güya ütü yapmayacağım ya çıkarttım uyumadan asıcaktım ayy çok üzgünüm şuanCanım bence gözüne öyle geldi, yolsa hiçbir pamukluyu kurutucya atamazsın. En en kötü ihtimal, 3-6 ay olanları ilk doğduğunda giyer. Bekle bir tekrar bak sonra.
Gozune oyle gelmistir belki ya kac derecede yikadinki ben 40ta yikiyorum orguleri bile bisey olmuyor
Tamam canım seni de not aldım haber veririmCanım beni de etiketlemen mümkün mü benim Dr da anestezi öncesi bazı tahliller isteyeceğim 3 hafta sonra gel ameliyat günü belirleyelim dedi. 10 sene önce sezaryana girerken benden hiç böyle şeyler istemediler
Canım biz de başka kıyafette yaşadık aynı sorunu bebe şampuanı ile ılık suda beklettik duruladık astık düzeldi ama belki işe yarar sende de üzülme de Bulut da üzülmesinHayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
Canım biz de başka kıyafette yaşadık aynı sorunu bebe şampuanı ile ılık suda beklettik duruladık astık düzeldi ama belki işe yarar sende de üzülme de Bulut da üzülmesin
Ondan dolayıdır inr ozmn diye düşünüyorumEvet canim nedenki
İşe yarasın yeter ki canım üzülme senÇok teşekkür ederim canım deneyeceğim kendime gelince
Nasil ya ben de hepsini kurutucuda kurutmustum ama hiç bir şey olmamıştı çok üzüldüm canım yaHayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
Nasil ya ben de hepsini kurutucuda kurutmustum ama hiç bir şey olmamıştı çok üzüldüm canım ya
Yikamadigin varsa ayni bedenleri ust uste koy ozellikle ayni marka olanlar varsa cekmis mi ne kadar cekmis bak bakalim. Yikaninca sertlesiyor ya biraz belki o yuzden sana oyle gelmis olabilir yani umarim oyledirKuzum yıkamada değil kurutucuda çekmiş. 30 da yıkadım ben zaten temizler bir sudan geçsinler diye.
Umarım gözüne öyle gelmiştir canim ben kurutucuda çok ayar değiştirmem genelde hep pamuklu dolap kuruluğu kullanırım. Arkadaşlar baya mantıklı şeyler yazmışlar yarın sakin kafayla tekrar bak bakalım yikamadiklarinla kıyaslamak mantıklıNeden benim böyle oldu ki anlamadım. Sabah bidaha bakıcam acaba öyle mi sandım naptım ama bir avuç resmen. 3-6 lar yenidoğan olmuş. 0-3 ler prematüre
Yaa bu durum bendede var deminden beri eşimle bunu konuşuyorum ne yedimde bozuldu diye dünden beri başladı bende anlamadım gitti ama bence yediğim birşeyden yani karnım gurul gurul valla hatta muz yemeyi düşünüyorum yarın biraz toparlasınKizlar ishal dogum belirtisi mi ya bugun arkadaslarla disari cikmistik orda afedersiniz wcye zor yetistim eve geldim yine ishal ciktim. 2. Dogumum ama ilkinde suyum geldigi icin diger dogum belirtilerini pek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?