2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Acaba kendini çok mu kastın canım pazar günü yapıldı bana da ağrım olmadı şükür ama kasınca çok ağrıdığı söyleniyor

Evet suyum ve nişanım geldiğinde yaptılar ciğer geliştirici iğne
Dört saat sonra da ameliyata alındım canım

Yaa belki de iyi olmasının onunla bir ilgisi vardır
Bizde yaptık merakla bekliyorum ne yaşayacaz

Hayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
Kıyafetleri yıkadım, en düşükte kurutucuya attım. Hepsi küçülmüş. Prematüre gibi olmuş. Şoktan ağlayamadım bile. Herşey gitti

Ayyy neden öyle oldu ki ya bende yıkadım kurutucuya attım bişey olmadı sana mı öyle geldi acaba

du ki ya bende yıkadım kurutucuya attım bişey olmadı sana mı öyle geldi acaba
inşallah gözüm bozulmuştur da kendi kendime evham yapmışımdır. Sabah bakıcam tekrar. Şuan kalbim kaldıramayacak. Tam uyumaya gidiyordum tüm uykum kaçtı. Hayır burda kurutucuya atanlar vardı bende atayım nolcak dedim yine de düşük ayarda attım. Güya ne olur ne olmaz dedim.

Kıyafetleri yıkadım, en düşükte kurutucuya attım. Hepsi küçülmüş. Prematüre gibi olmuş. Şoktan ağlayamadım bile. Herşey gitti
Canım bence gözüne öyle geldi, yolsa hiçbir pamukluyu kurutucya atamazsın. En en kötü ihtimal, 3-6 ay olanları ilk doğduğunda giyer. Bekle bir tekrar bak sonra.

Canım bence gözüne öyle geldi, yolsa hiçbir pamukluyu kurutucya atamazsın. En en kötü ihtimal, 3-6 ay olanları ilk doğduğunda giyer. Bekle bir tekrar bak sonra.
Amin inşallah gözüm bozulmuştur o beni daha az üzer şuan. Yani kazakları atmıyordum zaten kaşmir vs ama bunda birşey olacağını hiç düşünmedim. Keşke sabah baksaydım güya ütü yapmayacağım ya çıkarttım uyumadan asıcaktım ayy çok üzgünüm şuan

Canım beni de etiketlemen mümkün mü benim Dr da anestezi öncesi bazı tahliller isteyeceğim 3 hafta sonra gel ameliyat günü belirleyelim dedi. 10 sene önce sezaryana girerken benden hiç böyle şeyler istemediler
Tamam canım seni de not aldım haber veririm

Merhaba

Mart 2023 anneleri topiğinden geliyorum.
Nisan 2023 te binbir hevesle aldığım Joie Sansa ana kucağını bebeğim hiç sevmedi. Elektrikle çalıştırma kısmını belki 2-3 kez 15 er dakika kullanabildik. Hep ağladı. Üstten ayrılan ve manuel sallanabilen kısmını ise günde en fazla 5-10 dk kullanabildim. Şimdi ise yaklaştırınca bile ağlıyor. Yepyeni duruyor.

Çevrenizde ya da aranızda almak isteyen varsa satmayı düşünüyorum. Kutusu , ebebek faturası herşeyi var. Bursa da olanlar gelip görebilirsiniz. Eke ebebekteki fotosunu koyuyorum. Düşünenler kaçırmasın.

Eklentiler

• 3E3E3FA5-3943-4ECA-B18A-9CD9EB0F66B1.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 80
Canım biz de başka kıyafette yaşadık aynı sorunu bebe şampuanı ile ılık suda beklettik duruladık astık düzeldi ama belki işe yarar sende de üzülme de Bulut da üzülmesin

Kuzum yıkamada değil kurutucuda çekmiş. 30 da yıkadım ben zaten temizler bir sudan geçsinler diye.
Yikamadigin varsa ayni bedenleri ust uste koy ozellikle ayni marka olanlar varsa cekmis mi ne kadar cekmis bak bakalim. Yikaninca sertlesiyor ya biraz belki o yuzden sana oyle gelmis olabilir yani umarim oyledir

Kizlar ishal dogum belirtisi mi ya bugun arkadaslarla disari cikmistik orda afedersiniz wcye zor yetistim eve geldim yine ishal ciktim. 2. Dogumum ama ilkinde suyum geldigi icin diger dogum belirtilerini pek bilmiyorum

Neden benim böyle oldu ki anlamadım. Sabah bidaha bakıcam acaba öyle mi sandım naptım ama bir avuç resmen. 3-6 lar yenidoğan olmuş. 0-3 ler prematüre
Umarım gözüne öyle gelmiştir canim ben kurutucuda çok ayar değiştirmem genelde hep pamuklu dolap kuruluğu kullanırım. Arkadaşlar baya mantıklı şeyler yazmışlar yarın sakin kafayla tekrar bak bakalım yikamadiklarinla kıyaslamak mantıklı

Kizlar ishal dogum belirtisi mi ya bugun arkadaslarla disari cikmistik orda afedersiniz wcye zor yetistim eve geldim yine ishal ciktim. 2. Dogumum ama ilkinde suyum geldigi icin diger dogum belirtilerini pek bilmiyorum
Yaa bu durum bendede var deminden beri eşimle bunu konuşuyorum ne yedimde bozuldu diye dünden beri başladı bende anlamadım gitti ama bence yediğim birşeyden yani karnım gurul gurul valla hatta muz yemeyi düşünüyorum yarın biraz toparlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…