- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.681
Aynen wcdeyken karnimdan gurul gurul acayip sesler geliyor bi turlu cikamiyorum ben gunduz muz da yemistimYaa bu durum bendede var deminden beri eşimle bunu konuşuyorum ne yedimde bozuldu diye dünden beri başladı bende anlamadım gitti ama bence yediğim birşeyden yani karnım gurul gurul valla hatta muz yemeyi düşünüyorum yarın biraz toparlasın
Böbrek ağrım yok belimde ve karnımda adet ağrısı gibi ağrılarım var birde vajina ağrısı yaşıyorum gün içinde benim eşimde yaptığım çorbaya bağlıyor (süt katmıştım) ondada gaz olmuşAynen wcdeyken karnimdan gurul gurul acayip sesler geliyor bi turlu cikamiyorum ben gunduz muz da yemistimbide boyle bobrek agrisi gibi yan taraflarim agriyor. Esim o agriyi usutmeye ishali de taze nohut yemistim az bisey ona bagliyor ama bilemedim
Dogursamda kurtulsam diyorum artik ya uf manyaklastim surekli dogurdum dogurcam onu dusunuyorum su erken dogum riski beni manyak etti. Her gece cok sukur bugunde dogurmadim diyorum biktim artik endiselenmektenBöbrek ağrım yok belimde ve karnımda adet ağrısı gibi ağrılarım var birde vajina ağrısı yaşıyorum gün içinde benim eşimde yaptığım çorbaya bağlıyor (süt katmıştım) ondada gaz olmuşbendede ishal var dediğin gibi ciddi boyut değil çok çıkamıyorum ama bakalım düzelecek inşallah
Evet yandan karnin alt kismina dogru bobrek agrisi gibi agriKızlar sizi korkutmak istemem ama benim sancım başlamadan bir hafta önce başladı ishal mide bulantısı böbrek ağrısı(şiş batar gibi yandan karına doğru) şimdi de âdet sancısı gibi sancım var böbrek ağrısı devam ediyor ishal biraz geçti çok şükür ama gurul gurul ses geliyor bağırsaklardan sizlerde ne olur olmaz ihmal etmeyin bence
O korku bendede var. Esim evdeyken doğurmak istiyorum nedense yha ayni sokakta bi aşaği köyde de görümcemler var ama ben illlada kocada koca diyenlerdenimCanisi bel agrisiysa kast ettigin sancidan bende yok. Gecen hafta nstde cikti ama cok az agri. Dr hissediyomsn dedi hayir dedim. Kayinvalidem haftaya persembe gelcek buraya. O zamana kdr dayanir insallah kizim. Eşim işteyken tedirginim biraz. Yalnizim bu sehirde cok komsuluk iliskilerimde yok. Kizimla basbasayiz
Kontrol ne zaman kuzum zaten gidince nst ye bağlarlar anlaşılır sancı var mı yok mu ben evde birden sancı yaşayınca vajinama doğru baskı hissettim direk acile gittim zaten riskli gebelik diye nst de sancı çıkınca yatış yapıldıEvet yandan karnin alt kismina dogru bobrek agrisi gibi agrisabah vardi gecmisti bikac saattir yine var ama sanci falan yok
Pazartesi gunu kontrolum. Cumartesi gitmistim hic sanci cikmadi ishal ve yanlardaki agri bugun basladi daha. Belime dogru yayiliyor simdi de o yanlardaki agriKontrol ne zaman kuzum zaten gidince nst ye bağlarlar anlaşılır sancı var mı yok mu ben evde birden sancı yaşayınca vajinama doğru baskı hissettim direk acile gittim zaten riskli gebelik diye nst de sancı çıkınca yatış yapıldı
Aynı durum bende de var sağ tarafta boşlukta böbreğe doğru ağrı ve ishal, 34+2 yim ishal yapıcı bişey de yemedim ama var neden bilmiyorumYaa bu durum bendede var deminden beri eşimle bunu konuşuyorum ne yedimde bozuldu diye dünden beri başladı bende anlamadım gitti ama bence yediğim birşeyden yani karnım gurul gurul valla hatta muz yemeyi düşünüyorum yarın biraz toparlasın
Bende hic erken baş aşağı durcani sanmazdin 37 e anca derdim de geçen kontrolde başı aşağıda dedi dr ki ben zaten hissettim bayramda esime cok sinir olmuştum ozamanlar indj aşağıya bayramda indi aşağı hissettim dedim hem baskı hem idrar kaçırmaya başlamıştım çünkü. Göbekte indi aşağı benim bakalım nasip. Dr olcak olsa normal yapmışsın hepsini kendini takip et dedi sancı çıkmadı o anlık rahatlama ilede bakalım bundan sonra ne olur biterCanım rahim normal bebek ve suyumuz dekanda normal ama 36 da inmesi gerekiyormuş erken inmiş. İlla erken doğacak diye birşey yokmuş ama doğma ihtimali de varmış, 37 den önceye kendimi hiç alıştırmamıştık, baştan beri sorunsuz bir gebelikti, bundan sonrası nasip artık
Benimde bayramdan öncesinden beri başı aşağıda cnm senin takvimin görünmüyor bizim takvimleri de görmüyorsundur son adet tarihin ne zaman dıBende hic erken baş aşağı durcani sanmazdin 37 e anca derdim de geçen kontrolde başı aşağıda dedi dr ki ben zaten hissettim bayramda esime cok sinir olmuştum ozamanlar indj aşağıya bayramda indi aşağı hissettim dedim hem baskı hem idrar kaçırmaya başlamıştım çünkü. Göbekte indi aşağı benim bakalım nasip. Dr olcak olsa normal yapmışsın hepsini kendini takip et dedi sancı çıkmadı o anlık rahatlama ilede bakalım bundan sonra ne olur biter
Amin kuzum inşAllahTeşekkür ederim canım ya inşallah sağlıklı bir şekilde siz dekucağınız alırsınız
Kızlar yeni ağrılar acılar keşfediyorum sanki bebek eliyle vajina içime batırıyor hissediyorum iğne gibi anlık oluyor
[/QUOT
Bugun aynı seyi yasadım ama uzun sürdü ya benim
Kuzum bide ütülesen açılır belki normal suya basıptaValla bakamadım bile. Çok üzüldüm şuan. Bir avuç kalmış hepsi.
Kızlar yeni ağrılar acılar keşfediyorum sanki bebek eliyle vajina içime batırıyor hissediyorum iğne gibi anlık oluyor
Kasılmadır canım bu bende gün içinde çok rastladıgım şey ama bazen bu durumu yasarken sancısıda olan çok var yalancı sancı diyorlar doktorlar agrısız olsa dahi bide yorma kendini bende bugun bi kaç iş yaptım resmen agrım arttı çok etkiliyor artık yorgunluk. Bide senin haftanda ilerledi artıkKizlar az once karnim huni gibi.oldu sivrilesti
Korktum. Acayip kastiriyor kizim suan taş gibi karnim. Sanci mi bu acaba kasilma mi anlamadm. Insallah gecer. Bugun cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?