2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen kuzum benim de öyle iki cm açıklık var zaten ara ara da sancım oluyor bugün de baya şiddetli kasik ağrısı başladı nefesimi kesiyor birden

Günaydın kizlar herkezde ayni dert gördüğüm kadarıyla bende tam ishal değilim ama ona yakınım bende onu doğuma bağlamıyorum.bebek artık aşaği indiği için barsaklar ve mide rahatlıyor ve daha hızlı çalışıyor diye duşunuyorum. Bobreklerin ağirması da normal bebek baskı yapıyordur benim ilk hamileliğimde bebek bobreklerme baski yaptiği icin buyume vardi ama tabi buda son 2 hafta falan vardi doguma ozaman fark edildi

Benimde bayramdan öncesinden beri başı aşağıda cnm senin takvimin görünmüyor bizim takvimleri de görmüyorsundur son adet tarihin ne zaman dı
Adet tarihim ile gebelik haftam uymuyor benim ekimdi ama 10 Kasım diye girdiler kayda yanlış hatırlamıyorsam dr geç döllenme olmus dedi 35 haftasın demişti ya 34 sonu yada tam 35 basiydim cuma gunu dr kızımla sohbet edicem diye Beni unuttu bende tam dikkat edemedim haftasina kilosuna bakmaya

Aynı durum bende de var sağ tarafta boşlukta böbreğe doğru ağrı ve ishal, 34+2 yim ishal yapıcı bişey de yemedim ama var neden bilmiyorum
Bende ishal oldum ama bir kere ondan sonra bebek aşağı indikçe bence miğde ve bağırsak daha bi rahatladı gibi yada sıcaklar hepimizde olduğuna göre normal gibi bu ishal

O korku bendede var. Esim evdeyken doğurmak istiyorum nedense yha ayni sokakta bi aşaği köyde de görümcemler var ama ben illlada kocada koca diyenlerdenim
Kız bişey olmaz ben eşim 1600 km uzaktayken doğurdum

Bende ishal oldum ama bir kere ondan sonra bebek aşağı indikçe bence miğde ve bağırsak daha bi rahatladı gibi yada sıcaklar hepimizde olduğuna göre normal gibi bu ishal
Benim bebek git gide daha da yukarı çıkıyor gibi karnımın üst tarafı sert al tarafi yumusacik bebeğimin pek aşağı inmeye niyeti yok gibi

Kızlar günaydın

Taşınma mağdurlarından biri de benim neredeyse bütün evi kendim topladım. Üstüne doğum için ailemin olduğu şehre geldim ve buraya yakın olan evimi taşımaya gidiyorum.1 ay eşim yok ve kanla ilgili kronik bir rahatsızlığım olduğunu öğrendim. Hayat şu an için çok zor ama gidip ev yerleştirmem lazım

Doktorum hafif bir idrar yolu enfeksiyonum olduğunu söyledi. Doktorumla yeni tanışıyorum, o yüzden antibiyotik konusunda bir şüpheye düştüm. Siz piyeloseptyl diye antibiyotik kullandınız mı ya da duydunuz mu?

Benmde 9 kasım cnm hadi bakalım kim ilk doguracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…