- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.701
Evet bende öyleyim karnım sık sık taş gibi sert oluyorBenim de belimden kasiklarima vuran bi sanci var karnimda taş gibi oluyor sabahtan beri ama cok duzensiz mide bulantisi da var
Aynen bi de ufaktan bi ishal de basladi bende dogurcam mi nedir anlayamadimEvet bende öyleyim karnım sık sık taş gibi sert oluyor
Bende doguranları gördükçe etkilendik mi acaba diyorumAynen bi de ufaktan bi ishal de basladi bende dogurcam mi nedir anlayamadim
Canım olabilir çünkü haftamız artık buna elverişliAynen bi de ufaktan bi ishal de basladi bende dogurcam mi nedir anlayamadim
Belli de olmaz canm dediğin gibi de olabilir ama bende farklı durum sancılarım başladı yaniBende doguranları gördükçe etkilendik mi acaba diyorumher gün bugün o gün mü falan diye uyanıyorum arada bu agrılarda olunca
Aynen kuzum benim de öyle iki cm açıklık var zaten ara ara da sancım oluyor bugün de baya şiddetli kasik ağrısı başladı nefesimi kesiyor birdenEpey sayıda böbrek acısı gibi hisseden olmuş sancıları ve açılması olan biri olarak söylüyorum ben de de dünden bu yana bazen iki bazen tek taraflı böbrekler karnıma doğru gelen bir ağrı var. Üşüttümmü diyordum ama yok ben doğuruyorum ufak ufak
Hadi yaa hayırlısı o zaman diyelim canımBelli de olmaz canm dediğin gibi de olabilir ama bende farklı durum sancılarım başladı yani
Adet tarihim ile gebelik haftam uymuyor benim ekimdi ama 10 Kasım diye girdiler kayda yanlış hatırlamıyorsam dr geç döllenme olmus dedi 35 haftasın demişti ya 34 sonu yada tam 35 basiydim cuma gunuBenimde bayramdan öncesinden beri başı aşağıda cnm senin takvimin görünmüyor bizim takvimleri de görmüyorsundur son adet tarihin ne zaman dı
Bende ishal oldum ama bir kere ondan sonra bebek aşağı indikçe bence miğde ve bağırsak daha bi rahatladı gibi yada sıcaklarAynı durum bende de var sağ tarafta boşlukta böbreğe doğru ağrı ve ishal, 34+2 yim ishal yapıcı bişey de yemedim ama var neden bilmiyorum
Kız bişey olmaz ben eşim 1600 km uzaktayken doğurdumO korku bendede var. Esim evdeyken doğurmak istiyorum nedense yha ayni sokakta bi aşaği köyde de görümcemler var ama ben illlada kocada koca diyenlerdenim
Benim bebek git gide daha da yukarı çıkıyor gibi karnımın üst tarafı sert al tarafi yumusacik bebeğimin pek aşağı inmeye niyeti yok gibiBende ishal oldum ama bir kere ondan sonra bebek aşağı indikçe bence miğde ve bağırsak daha bi rahatladı gibi yada sıcaklarhepimizde olduğuna göre normal gibi bu ishal
Kaç kg dogmustu bebeğinKızım 0-3 ay kıyafetlerin içinde bile kayboluyor
Herşey o kadar büyük geliyor ki
Hep 0 3 3 6 almışım
Keşke biraz yenidoğan alsaymışım
2400 ama 2200 e indiKaç kg dogmustu bebeğin
Bana da hepsi çok küçük gibi geliyor
Yerim ben kızınıHerkes yeni hareketleri keşfetmiş, Benimki de bugün sanki çift kale maç yapıyor karnımı yırtıp çıkacak sanki, hatta kızım diyor ki anne kardeşim karnında yamulmamıştır Di mi yamuk olmaz kardeşim
Benmde 9 kasım cnm hadi bakalım kim ilk doguracakAdet tarihim ile gebelik haftam uymuyor benim ekimdi ama 10 Kasım diye girdiler kayda yanlış hatırlamıyorsam dr geç döllenme olmus dedi 35 haftasın demişti ya 34 sonu yada tam 35 basiydim cuma gunudr kızımla sohbet edicem diye Beni unuttu bende tam dikkat edemedim haftasina kilosuna bakmaya
Geliyor gelmekte olanHadi yaa hayırlısı o zaman diyelim canımbende ilk defa 2 gündür sancı cektim 15 dk kadar sürdü sadece asagıya dogru bi bıcak saplaması seklindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?