2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet böbrek büyümesi daha önce duymuştum ama az kaldı doğuma sıkıcaz dişi

Günaydın kizlarrr. Dün ütü icin cok ayakta kaldim. Ay aksam bildiginiz karnim kasıldıda kasıldi. Sivrilesti taş gibi oldu. Ara ara vajina üstüne sanci girdi hatta bikac dk arayla girdi gecti. Cidden cok korktum düzenli devam etseydi giderdm herhalde. Ishal olayi konusulmus. Ben son 3 aydir öyleyim. Ishal degilde ishal gibi. Ama benim kiz ta 28. Haftada asagi döndü onla alakasi var mi bilmiyorum. Birisi yazmis ya sanki eliyle vajinami bebek elliyo tuhaf his yasiyorum diye o banada oluyor. Mesaneyle oynuyor sanki bebek arada yapiyor onu ama bende uyandirdigi his kötü malesef icim gicirdiyor

Dogursamda kurtulsam diyorum artik ya uf manyaklastim surekli dogurdum dogurcam onu dusunuyorum su erken dogum riski beni manyak etti. Her gece cok sukur bugunde dogurmadim diyorum biktim artik endiselenmekten
Ayy ben de sen gibiyim burda olunca sanki erken doğacak diyorum bir hafta daha dursun 37 olayım en azından birde ben de şu var uyurken dayak yemiş gibiyim kalcalarım ve ellerim zaten ağrıyor uyurken birde vajina ağrısı eklendi ya insan dinlenirken neden vajina ağrısı olur ayrıca uykumda iki kere tuvalet için ıkınmama uyandım bir baktım ıkınıyorum sonra tuvalete gittim gazım varmış

Canisi kurutucu modelden modele degisiyor. Benimde cevremde atip bisi olmayan var ama atipda cekende oldu. Üzüldüm. Ama 3 6 lari giyer ilk zamanda. Kismeti boyleymis minigin annesi ama ütülendikce acar belki cidden gözünede oyle gelmis olabilir dur bakalim.

Aynı durum bende de var sağ tarafta boşlukta böbreğe doğru ağrı ve ishal, 34+2 yim ishal yapıcı bişey de yemedim ama var neden bilmiyorum
Böbrek ağrısı ben de yok canım ama karnım gurul gurul vajina ağrısı birde karnımda çocuk çok hareketliydi dün gerdi gerdi durdu kasılma dedikleri oysa bilemiyorum valla

34 sün sen daha erken değil mi açıklık için dikkat et kendine iyi bak canım kımıldama ayakların havada yat
Evet kuzum benim 28.haftadan beri gelmeye çalışıyor bebiş acilmam o zaman 1 cm di rahim ağzı kisaldi pesser takıldı ilaç iğne derken bu haftada sancım başladı işte tekrar hastaneye yattım

Yoo aksine çok rahattım ama neyle karşılaşacağımı bilmiyordum tabi benimki çok zor geçti sebebini bilmiyorum ama ben de bu kadar ağrımasına ve kendi tepkime şaşırdım inan. Normal doğum istiyorum ama dünden sonra gözüm bi korkmadı değil

O gaz zaten deli ediyor insani. Artik son haftalarimiz en ufak seyde acaba dogum belirtisi mi dicez heyecan giderek artacak ama sonunda beklenen an gelecek

İnşallah canım o kadar küçük ki hiç büyümeyecek gibi geliyo
Bi de bana lohusalık modu yüklenmeye başladı akşam ufak çaplı bir kriz oldu evde kayınvalide ile ilgili azlık dedikodu yapalım
Dün daha hastaneden yeni geldik kayınvalidemler geldi kayınpederim eşimin abisi falan annem de kalktı çay koydu bir de halılara çay dökülmüş gittikten sonra gördüm
Bana geldiler tabi onlar varken zaten rahat edemedim kapalı olduğum için piştim evin içinde
Dedim daha kimse gelmesin istemiyorum çay kahve içme zamanı mıydı hastaneden yeni geldik dedim falan öyle yani kayınvalidem de söylerim daha gelmezler dedi
Ama ben çıldırdım bir yandan bebek durmuyor

Bebiş napıyor annesi? Sen nasılsın ağrın sızın var mı?

Bacım başta kimseyi istemiyorum demediysen kadına birşey diyemem ama dediysen ve yine de geldiyse millet o zaman 3-5 cümle yapıştıırırım detay ver bana hdjdj

Be
Böbrek ağrısı ben de yok canım ama karnım gurul gurul vajina ağrısı birde karnımda çocuk çok hareketliydi dün gerdi gerdi durdu kasılma dedikleri oysa bilemiyorum valla
Bende bilmiyorum ama içim rahat değil bugün isyerindeyim yarın doktora gideceğim içim rahat etsin aslında bişey yok biliyorum ama bebek üstte olduğu için yediğim herşey rahatsız ediyor göğsüm sıkışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…