- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.721
34 sün sen daha erken değil mi açıklık için dikkat et kendine iyi bak canım kımıldama ayakların havada yatAynen kuzum benim de öyle iki cm açıklık var zaten ara ara da sancım oluyor bugün de baya şiddetli kasik ağrısı başladı nefesimi kesiyor birden
Annesi hemen büyür ki dert etmeKızım 0-3 ay kıyafetlerin içinde bile kayboluyor
Herşey o kadar büyük geliyor ki
Hep 0 3 3 6 almışım
Keşke biraz yenidoğan alsaymışım
Bende ayniyimBende doguranları gördükçe etkilendik mi acaba diyorumher gün bugün o gün mü falan diye uyanıyorum arada bu agrılarda olunca
Sancin mi var geliyor mu kizGeliyor gelmekte olan
Evet zaman geldi artik hayirsiyla alsaydik kucaklarimiza bizlerdeCanım olabilir çünkü haftamız artık buna elverişli
Evet böbrek büyümesi daha önce duymuştum ama az kaldı doğuma sıkıcaz dişiGünaydın kizlar herkezde ayni dert gördüğüm kadarıyla bende tam ishal değilim ama ona yakınım bende onu doğuma bağlamıyorum.bebek artık aşaği indiği için barsaklar ve mide rahatlıyor ve daha hızlı çalışıyor diye duşunuyorum. Bobreklerin ağirması da normal bebek baskı yapıyordur benim ilk hamileliğimde bebek bobreklerme baski yaptiği icin buyume vardi ama tabi buda son 2 hafta falan vardi doguma ozaman fark edildi
Şuan iyiyim ama biraz sonra gelecek sancı sıklığı iyice arttı kızım doğum gününü bekler mi bilmiyorum pazartesiyeSancin mi var geliyor mu kiz
Devam ediyor mu sancin nasil oldun benim gece biraz hafifledi uyumusum simdi gene belim agriyorŞuan iyiyim ama biraz sonra gelecek sancı sıklığı iyice arttı kızım doğum gününü bekler mi bilmiyorum pazartesiye
Ayy ben de sen gibiyim burda olunca sanki erken doğacak diyorum bir hafta daha dursun 37 olayım en azından birde ben de şu var uyurken dayak yemiş gibiyim kalcalarım ve ellerim zaten ağrıyor uyurken birde vajina ağrısı eklendi ya insan dinlenirken neden vajina ağrısı olur ayrıca uykumda iki kere tuvalet için ıkınmama uyandım bir baktım ıkınıyorum sonra tuvalete gittim gazım varmışDogursamda kurtulsam diyorum artik ya uf manyaklastim surekli dogurdum dogurcam onu dusunuyorum su erken dogum riski beni manyak etti. Her gece cok sukur bugunde dogurmadim diyorum biktim artik endiselenmekten
Canisi kurutucu modelden modele degisiyor. Benimde cevremde atip bisi olmayan var ama atipda cekende oldu. Üzüldüm. Ama 3 6 lari giyer ilk zamanda. Kismeti boyleymis minigin annesi ama ütülendikce acar belki cidden gözünede oyle gelmis olabilir dur bakalim.inşallah gözüm bozulmuştur da kendi kendime evham yapmışımdır. Sabah bakıcam tekrar. Şuan kalbim kaldıramayacak. Tam uyumaya gidiyordum tüm uykum kaçtı. Hayır burda kurutucuya atanlar vardı bende atayım nolcak dedim yine de düşük ayarda attım. Güya ne olur ne olmaz dedim.
Böbrek ağrısı ben de yok canım ama karnım gurul gurul vajina ağrısı birde karnımda çocuk çok hareketliydi dün gerdi gerdi durdu kasılma dedikleri oysa bilemiyorum vallaAynı durum bende de var sağ tarafta boşlukta böbreğe doğru ağrı ve ishal, 34+2 yim ishal yapıcı bişey de yemedim ama var neden bilmiyorum
Evet kuzum benim 28.haftadan beri gelmeye çalışıyor bebiş acilmam o zaman 1 cm di rahim ağzı kisaldi pesser takıldı ilaç iğne derken bu haftada sancım başladı işte tekrar hastaneye yattım34 sün sen daha erken değil mi açıklık için dikkat et kendine iyi bak canım kımıldama ayakların havada yat
Yoo aksine çok rahattım ama neyle karşılaşacağımı bilmiyordum tabiAcaba kendini çok mu kastın canım pazar günü yapıldı bana da ağrım olmadı şükür ama kasınca çok ağrıdığı söyleniyor
Yaa belki de iyi olmasının onunla bir ilgisi vardır
Bizde yaptık merakla bekliyorum ne yaşayacaz
Ayyy neden öyle oldu ki ya bende yıkadım kurutucuya attım bişey olmadı sana mı öyle geldi acaba
Hayırlsı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben normal doğum istiyorum ama dünkü muayeneden sonra gözüm epey korktuGünümüz ayni canim. Ben 38+4e gün aldim doktordan sezaryen icin.
O gaz zaten deli ediyor insani. Artik son haftalarimiz en ufak seyde acaba dogum belirtisi mi dicez heyecan giderek artacak ama sonunda beklenen an gelecekAyy ben de sen gibiyim burda olunca sanki erken doğacak diyorum bir hafta daha dursun 37 olayım en azından birde ben de şu var uyurken dayak yemiş gibiyim kalcalarım ve ellerim zaten ağrıyor uyurken birde vajina ağrısı eklendi ya insan dinlenirken neden vajina ağrısı olur ayrıca uykumda iki kere tuvalet için ıkınmama uyandım bir baktım ıkınıyorum sonra tuvalete gittim gazım varmış
İnşallah canım o kadar küçük ki hiç büyümeyecek gibi geliyo
Bi de bana lohusalık modu yüklenmeye başladı akşam ufak çaplı bir kriz oldu evde kayınvalide ile ilgiliazlık dedikodu yapalım
Dün daha hastaneden yeni geldik kayınvalidemler geldi kayınpederim eşimin abisi falan annem de kalktı çay koydu bir de halılara çay dökülmüş gittikten sonra gördüm
Bana geldiler tabi onlar varken zaten rahat edemedim kapalı olduğum için piştim evin içinde
Dedim daha kimse gelmesin istemiyorum çay kahve içme zamanı mıydı hastaneden yeni geldik dedim falan öyle yani kayınvalidem de söylerim daha gelmezler dedi
Ama ben çıldırdım bir yandan bebek durmuyor
Bende bilmiyorum ama içim rahat değil bugün isyerindeyim yarın doktora gideceğim içim rahat etsin aslında bişey yok biliyorum ama bebek üstte olduğu için yediğim herşey rahatsız ediyor göğsüm sıkışıyorBöbrek ağrısı ben de yok canım ama karnım gurul gurul vajina ağrısı birde karnımda çocuk çok hareketliydi dün gerdi gerdi durdu kasılma dedikleri oysa bilemiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?