2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yani kv neyse de kp ve kayın ne alaka daha yeni doğum yapmışsın, emzireceksin vs., çok mu acelesi vardı ziyaretin, onlar gelmeseymiş kv yalnız gelseymiş keşke. Bi de çay içme zamanı mı hakikaten ya misafirliğe gelmiş gibi, ben çok sinir olurdum

Aa kimse benim kayınvalidem gibi manyak olamaz !
Sen dogururken benimde kanamam vardi ya cnm gece hastahanedeydim sabahta kendi doktoruma gititm geldim elim yüzüm ruh gibi gelmis diyor ki içli kofte mi yapsan e şimdi pazar günü de pikniğe gidemeyiz herhalde diyor yemin ederim bir kaşık su da boğulmalık manyak saçmalama dedim yapiyorsan kendin yap ne pikniği hem

Evet kuzum benim 28.haftadan beri gelmeye çalışıyor bebiş acilmam o zaman 1 cm di rahim ağzı kisaldi pesser takıldı ilaç iğne derken bu haftada sancım başladı işte tekrar hastaneye yattım
Hatırladım seni canım süreci okumuştum.. Maşallah bebişe güzel durmuş yine içerde 34 gelmiş 35 merdiven dayamışssınız sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah... İyi düşün iyi olsun ki zaten iyisiniz bu zamana kadar

Hayırlsı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben normal doğum istiyorum ama dünkü muayeneden sonra gözüm epey korktu sizin çatı muayenesi yapmanıza gerek yok o halde, değil mi?
Su sizintisi suphesi vardi 32. Haftada alttan muane oldum catalda. Ebe bakmisti. Pek guzel bir deneyim olmadi

Hahaha lohusalikta ben bol bol buraya kaynana konusu acarm zaten merak etmeyin icimi dokcek baska yer yok sende dök canimmm bosver. Anlayissizlar iste.

Benim kayinvalide de gecen diyorki fasulye getiririm köyden kuru fasulye. Pisirir dolaba koyar gideriz hastaneye gelince yemek olur. Kadinin baska bildigi yemek yok. Dedim anne sacmalama gaz yapar bakliyat yemem ben dogum sonrasi dedim. Ne dedi biliyomusunuz aman nolcak yiyecegin 2 kaşık zaten kadin beni zayiflatmaya caliscak galiba

Kızlar bişey soracağım uzun zamandır girmedim buraya çoğu kişi yok liste falan değişmiş neler oldu kısaca özet geçebilecek olan var mı?

Kızlae bugün son sağlık ocağı kontrolum vardı bir dahakine bebiş 1 haftalık olunca gideceğim bazı şeyler istendi sizede yazayım
1 haftalık olunca
Doğum raporu
İşitme testi
Çıktıysa kimlik
Aşı kartı
Topuk kanı kağıdı (doğduğunda hastahanede alınan)
Gidince bolca emzirmiş olarak gideceğiz topuk kanı alınacak

Kuzum sağlık ocağı beni çağırmıyor hiç. Sen kendin mi gidiyorsun onlar mı çağırıyor? Neye baktılar mesela bugün

Kuzum sağlık ocağı beni çağırmıyor hiç. Sen kendin mi gidiyorsun onlar mı çağırıyor? Neye baktılar mesela bugün
Nasıl çağırmıyor kız bebegin kalp atışını vs öğrenince gidip bilgi veriyorsun sonra onlar gelecegim gunleri yazıp elime veriyor gittiğinde kilo tansiyon idrar kan vs alınıyor 20 haftada tetanoz yapıyorlar vs.

redappleee en azından akşam gitmişler canım öyle durumlarda odanda vakit gelir daha çok valla boşver tadını çıkar mümkün oldukça eşinlede en kısa sürede kavuşursun inşallah☺
Benimde dün son kontrolüm vardı doğumun 7.günü çağırdılar topuk kanı için hastane alıyor ama 3 değere bakıyorlar bizimki daha detaylı dedi gelirken bir tek kimliği çıkartmış olun ve işitme testlerini hastanede yaptırmış olun dedi başka birşey getir demediler

Bana sadece ilk topuk kani dogdugu hastanede alincak. Sonra bebek 5 gunluukken saglik ocagina gelceksnz burda 2. Topuk kani alincak dendi isitme testi vs denmedi anlamadm

Valla bacım sağlık ocağına gidilmesi gerektiğini burdan öğrendim gittim. Kan testi ve idrar testi yaptı. Ama bu tee en başlardaydı. Sonra tetanoza çağırdı. 2 dozumu oldum. 24-25 givi aradı boy kilo ne dedi ebe tamamen bu kadar jdjdj

Canım hiç gitmedin mi tetonoz filan olmak içinde ? haber verdin mi hamileyim diye ilk ben gitmiştim kan baktırmak için.
En son kontrol 35.haftada oluyor sağlık ocağı önemli bizim için bebeğin aşıları filan hep orada yapılıyor bir uğra istersen

Verdim canım verince kan testi yaptı. Sonra 2 doz tetanoza gittim. Birde 24-25 gibi aradı boy kilo ne dedi jdjdj beni öyle düzenli çağırmadılar.

Piknik mi içli köfte mi Allah'ım doğumu yakın kadından ne lüks istekleri var insan sinir krizi de geçirir öfke nöbetleride.. Allah'ım tövbe estağfurullah, kendi doğumum geldi aklıma.. kv geldi sanki bana bakacak gibi birde.. bebeğimide küvöze aldılar 39+1 günlükken bana suçlu muamelesi yaptı normal doğum yapsam küvöze alınmazdı diye .. canım yanıyor bebeğim yanımda yok psikolojim alt üst oldu hiç umru değil kadının... Oğluna lahmacun sipariş ettirdi ben baygın yatıyorum odada lahmacun partisi var annem ağlıyor bebek küvözde diye ben ağlıyorum.. birde yedi içti mis gibi uyku çekti ben acıyla uyumafım annem ayakta kaldı sandalyede ama güya kv baktı oldu Allah'ım sinir yükleniyor yine bana böyle olaylar gördükçe eskiyi hatırlıyorum

Benim kayinvalide kp ile gelcekti en basta kestirdm attm sicakta evde esimden baska erkek istemiyorum rahat edemem ameliyatli olcam gerekirse yari ciplak gezcem dedm acikca konustm. Simdi tek geliyor kv. Basta bozuldu napim ben sinirlencegime o bozulsun

Çok merak ediyorum gerçekten. Bütün bunlar olurken kocan napıyordu? Ne kadar bencil bir kayınvaliden varmış. Gelmiyor di mi bu sefer

Sen çok iyi yaptın arkadaşım. Düşünülmüyorsa bu sen düşündürtüceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…