- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.761
Of cok sinir bozucu ciddenPiknik mi içli köfte mi Allah'ım doğumu yakın kadından ne lüks istekleri varinsan sinir krizi de geçirir öfke nöbetleride.. Allah'ım tövbe estağfurullah, kendi doğumum geldi aklıma.. kv geldi sanki bana bakacak gibi birde.. bebeğimide küvöze aldılar 39+1 günlükken bana suçlu muamelesi yaptı normal doğum yapsam küvöze alınmazdı diye .. canım yanıyor bebeğim yanımda yok psikolojim alt üst oldu hiç umru değil kadının... Oğluna lahmacun sipariş ettirdi ben baygın yatıyorum odada lahmacun partisi var annem ağlıyor bebek küvözde diye ben ağlıyorum.. birde yedi içti mis gibi uyku çekti ben acıyla uyumafım annem ayakta kaldı sandalyede ama güya kv baktı oldu Allah'ım sinir yükleniyor yine bana böyle olaylar gördükçe eskiyi hatırlıyorum
Aa kimse benim kayınvalidem gibi manyak olamaz !
Sen dogururken benimde kanamam vardi ya cnm gece hastahanedeydim sabahta kendi doktoruma gititm geldim elim yüzüm ruh gibi gelmis diyor ki içli kofte mi yapsan e şimdi pazar günü de pikniğe gidemeyiz herhalde diyor yemin ederim bir kaşık su da boğulmalık manyaksaçmalama dedim yapiyorsan kendin yap ne pikniği hem
Aynen festi ama kuyrugu hala dik. Gecen laf arasinda diyorki baban cok yogun calisiyor o gelemez zaten. Sanki bu konusmalari onla hic yapmamisim gibiSen çok iyi yaptın arkadaşım. Düşünülmüyorsa bu sen düşündürtüceksin
Çok garip ya sizin ordakiler ihmalkar demek ki beni hep düzenli çağırdılar tansiyon bakıyor kilo ve bebepin kalbini dinliyorlar kullandığın ilacı soruyor filan sorun olup olmadığını doğum şeklini filanda sordu hangi doktora gittiğimi filanVerdim canım verince kan testi yaptı. Sonra 2 doz tetanoza gittim. Birde 24-25 gibi aradı boy kilo ne dedi jdjdj beni öyle düzenli çağırmadılar.
Çok garip ya sizin ordakiler ihmalkar demek ki beni hep düzenli çağırdılar tansiyon bakıyor kilo ve bebepin kalbini dinliyorlar kullandığın ilacı soruyor filan sorun olup olmadığını doğum şeklini filanda sordu hangi doktora gittiğimi filan
Aynen festi ama kuyrugu hala dik. Gecen laf arasinda diyorki baban cok yogun calisiyor o gelemez zaten. Sanki bu konusmalari onla hic yapmamisim gibibende dedim zaten gelmicekti oyle konustk yaa hee oyle oyle diyor. Ay bak nerden acildi bu konu zaten yaram tazeydi biliyon festim Hhdhd
Aynen ama burasi olmasa catlarmisim onu anladim. Lohusa hikayelerimi burda dökerimJdjdjsj zaten hep öyle olur. Kendisi gelmemiştir jdjdj baharişko sen her türlü haklarından gelirsin bacım tetiklenmeonlar tetiklensin senin yerine
Aynen ama burasi olmasa catlarmisim onu anladim. Lohusa hikayelerimi burda dökerim
Kesinlikle.Zaten işin kaymaklı kısmı orası hdjdj
Bu kadar kadınız ne olaylar döner, çok heyecanlı olacaklohusa kafalarımızla birlikte ne kaynatırız varya üfff.
Bide konuşunca insan rahatlıyor ya içimize atmamış olucaz cidden çok şanslıyız burası olduğu için
Harra hurra oldu kayboldular
Aynen bana da 5. Yada 7. Gunu gel dedi digerleri i kızımda d aistemisti cnm bilemedim belki gidince sorar gecti mi testten diyeBana sadece ilk topuk kani dogdugu hastanede alincak. Sonra bebek 5 gunluukken saglik ocagina gelceksnz burda 2. Topuk kani alincak dendiisitme testi vs denmedi anlamadm
Belki sistemden kanlarini vs goruyordur cnm ama bebek 1 haftalik olunca gideceksin cnmValla bacım sağlık ocağına gidilmesi gerektiğini burdan öğrendim gittim. Kan testi ve idrar testi yaptı. Ama bu tee en başlardaydı. Sonra tetanoza çağırdı. 2 dozumu oldum. 24-25 givi aradı boy kilo ne dedi ebe tamamen bu kadar jdjdj
Allahim cok sinirlendim kayinvalidene biraz benimkine de benziyor deli deliiiPiknik mi içli köfte mi Allah'ım doğumu yakın kadından ne lüks istekleri varinsan sinir krizi de geçirir öfke nöbetleride.. Allah'ım tövbe estağfurullah, kendi doğumum geldi aklıma.. kv geldi sanki bana bakacak gibi birde.. bebeğimide küvöze aldılar 39+1 günlükken bana suçlu muamelesi yaptı normal doğum yapsam küvöze alınmazdı diye .. canım yanıyor bebeğim yanımda yok psikolojim alt üst oldu hiç umru değil kadının... Oğluna lahmacun sipariş ettirdi ben baygın yatıyorum odada lahmacun partisi var annem ağlıyor bebek küvözde diye ben ağlıyorum.. birde yedi içti mis gibi uyku çekti ben acıyla uyumafım annem ayakta kaldı sandalyede ama güya kv baktı oldu Allah'ım sinir yükleniyor yine bana böyle olaylar gördükçe eskiyi hatırlıyorum
Kızlar bişey soracağım uzun zamandır girmedim buraya çoğu kişi yok liste falan değişmiş neler oldu kısaca özet geçebilecek olan var mı?
Ayy valla merak uyandırdılar sendeYapma ya
Manyak benim kayinvalide diyorum ya kimse geçemez onuAy yuh. Aşerdiğim tek şey içli köfte hdjd şunu sana söylerken utanmıyor mu? Ya canın çekse?
Manyak benim kayinvalide diyorum ya kimse geçemez onu12 yasindaki cocuk gibi davranışları vallaha
15 yaşındaki kız kardeşim daha olgun
Sanırım etki meselesi yaBende ayniyim
Sağol canım benim Allah razı olsunHatırladım seni canım süreci okumuştum.. Maşallah bebişe güzel durmuş yine içerde 34 gelmiş 35 merdiven dayamışssınızsağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah... İyi düşün iyi olsun ki zaten iyisiniz bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?