2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Of cok sinir bozucu cidden

Ay yuh. Aşerdiğim tek şey içli köfte hdjd şunu sana söylerken utanmıyor mu? Ya canın çekse?

Sen çok iyi yaptın arkadaşım. Düşünülmüyorsa bu sen düşündürtüceksin
Aynen festi ama kuyrugu hala dik. Gecen laf arasinda diyorki baban cok yogun calisiyor o gelemez zaten. Sanki bu konusmalari onla hic yapmamisim gibi bende dedim zaten gelmicekti oyle konustk yaa hee oyle oyle diyor. Ay bak nerden acildi bu konu zaten yaram tazeydi biliyon festim Hhdhd

Verdim canım verince kan testi yaptı. Sonra 2 doz tetanoza gittim. Birde 24-25 gibi aradı boy kilo ne dedi jdjdj beni öyle düzenli çağırmadılar.
Çok garip ya sizin ordakiler ihmalkar demek ki beni hep düzenli çağırdılar tansiyon bakıyor kilo ve bebepin kalbini dinliyorlar kullandığın ilacı soruyor filan sorun olup olmadığını doğum şeklini filanda sordu hangi doktora gittiğimi filan

Sallamamış beni şuan anladım jdjdjd
Neyse aşı döneminde aynı lüksü vermem. Yazın arkadaşlarım sizde ne yapıyorlar ne istiyorlar ona göre konuşurum zamanı gelince. Arayayım bir ebeyi.

Jdjdjsj zaten hep öyle olur. Kendisi gelmemiştir jdjdj baharişko sen her türlü haklarından gelirsin bacım tetiklenme onlar tetiklensin senin yerine

Aynen ama burasi olmasa catlarmisim onu anladim. Lohusa hikayelerimi burda dökerim

Zaten işin kaymaklı kısmı orası hdjdj
Bu kadar kadınız ne olaylar döner, çok heyecanlı olacak lohusa kafalarımızla birlikte ne kaynatırız varya üfff.

Bide konuşunca insan rahatlıyor ya içimize atmamış olucaz cidden çok şanslıyız burası olduğu için

Kesinlikle.

Bana sadece ilk topuk kani dogdugu hastanede alincak. Sonra bebek 5 gunluukken saglik ocagina gelceksnz burda 2. Topuk kani alincak dendi isitme testi vs denmedi anlamadm
Aynen bana da 5. Yada 7. Gunu gel dedi digerleri i kızımda d aistemisti cnm bilemedim belki gidince sorar gecti mi testten diye
Belki sistemden kanlarini vs goruyordur cnm ama bebek 1 haftalik olunca gideceksin cnm

Allahim cok sinirlendim kayinvalidene biraz benimkine de benziyor deli deliii

Sağol canım benim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…