- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.781
+1Benmde 9 kasım cnm hadi bakalım kim ilk doguracak
Haha olaylar olmuş demekki neyse boşverdimKız boşver onları. Göktuğ mu oldu Güney mi
Uzun zamandır giremedim çok geri kaldım ben olaylardanAyy valla merak uyandırdılar sendecanım onlar başka platforma geçtiler kalan sağlar bizleriz
Haha olaylar olmuş demekki neyse boşverdimherkes Göktuğ koymuş genelde bacım Güney de karar kıldık şimdilik sen ne koycan oğluşunun adını
Uzun zamandır giremedim çok geri kaldım ben olaylardan
Yaa Bulut ismi de çok güzel bende çok beğeniyorum böle isimleriHani anlatmaya değecek şeyler olsa ben anlatırım da inan ki değmez.
Ben o zamanda Güneyden yanaydım
Bulut kuşu bizimkisi
Yaa Bulut ismi de çok güzel bende çok beğeniyorum böle isimlerisağlıkla gelsin inşallah Bulut bey
Ya başından beri takip ediyordum sohbetlere katılıyorda ya aradan zaman geçip girince farkettim hemenYalnız gelir gelmez hemen farketmişsin buda bir beceri jdjdj ben kimsenin eksikliğini hissetmiyorum mesela eskisi gibi
Bozulucak bi durum yok neye bozulduysaBenim kayinvalide kp ile gelcekti en basta kestirdm attm sicakta evde esimden baska erkek istemiyorum rahat edemem ameliyatli olcam gerekirse yari ciplak gezcem dedm acikca konustm. Simdi tek geliyor kv. Basta bozuldu napim ben sinirlencegime o bozulsun
+1 bende vallaYalnız gelir gelmez hemen farketmişsin buda bir beceri jdjdj ben kimsenin eksikliğini hissetmiyorum mesela eskisi gibi grup
Bozulucak bi durum yok neye bozulduysaonun öyle düşünmesi saçma bence bizimkide dogum yaptıgım ilk hafta gelen çok olur bizim taraftan dedi bende 1. Kusak harici hemen kabul edemem dedim yeni dogum yapmısım zaten havalarda sıcak bide çocuga mikrop kapma riski yüksek anlamıyorum nasıl böyle düşünebiliyorlar ? Ben mesela çok yakınım olmadıgı sürece kimsenin bebeğine hemen gitmem ev ziyareti için biraz beklerim annede bebekte toparlansın alıssın.
Ahh canim ahhh dök icini rahatla dogumdan sonra buralar alev alacak belli oldu shdhhdhdhdAy kızlar kv konusunda aşırı dertliyim bende yanımda eltim kalıyor hastane de iyi de anlaşıyoruz kadın doğru düzgün yemek yapıp ta getirmiyor bende dünkü yemeği beğenmedim normal de sevmem o yemekleri eşime dedim ki boşuna yemek getirmeyin biz sipariş veririz kadın bir kez arayıp ta canının istediğini yapayım sevmediysen demedi arkamdan da işte onu yemiyor bunu yemiyor gibi bişey demişeşimde gülerek anlatıyor bende güldüm geçtim evet sevmiyorum bana gaz yapıyor o yemekler şişiriyor zaten gastrit var bende dedim sonra biraz geçti bu sefer de diyorki sen hastalandin ben doktor a gidecektim gidemiyorum diye bende dedim senin bizle ne işin var sabah çik git doktora biz zaten buradayız senin bize yaptığın bişey yok ki git işini hallet gündüz ee neymiş kocası evdeymis bırakıp gidemiyormus bende dedim o da seninle kocan arasında artık anne diye başka bir bomba eşim çayla bisküvi felan yedi ziyaret saatinde giderken de bende şaka yaptım geldin bisküvi mi yedin diye yani kocamla konuşuyorum o da kapıdan kafasını uzattı ee yemeyek mi felan diyor benim cinler tepeme çıktı bende dedim ki sana demedim ki kocamla şakalaştım diye ay kızlar düşünün yani bunlar daha binde biri yani bu kadının yaptıkları söyledikleri ve ben deprem mağduru olduğum için de mecburen bu kadının yanında kalıyorum aylardır Kendi evime geçeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum çocuğuma aldığım herşeye de burnunu soktu gıcık gıcık
Ay keske benimkide böyle olsa. Cocuga su verilmez mii ayaktada mi sallamicaz felan demis eltime bikakc ay once dogum yapti oda. Sira bana geliyorAyy bu kayınvalide konularına hem çok sinirlenip hem çok gülüyorum. Benimkide sizinkilerin tam tersi. Bebek, doğum konusu açılınca kadın ortadan kayboluyo ara ki bulasın
Ay keske benimkide böyle olsa. Cocuga su verilmez mii ayaktada mi sallamicaz felan demis eltime bikakc ay once dogum yapti oda. Sira bana geliyor
Ayy bu kayınvalide konularına hem çok sinirlenip hem çok gülüyorum. Benimkide sizinkilerin tam tersi. Bebek, doğum konusu açılınca kadın ortadan kayboluyo ara ki bulasın
Kiz yokk o benden dilli. Ben onun dediklerini anlatmiyom ama o bende. Daha hazircevap iyide yapiyor asıl ben pasifim sen beni dilli saniyonda ykk bacimSenin eltin de beni benden alıyor ay. Çok pasif oda
Aynen kuzum yaAhh canim ahhh dök icini rahatla dogumdan sonra buralar alev alacak belli oldu shdhhdhdhd
Kiz yokk o benden dilli. Ben onun dediklerini anlatmiyom ama o bende. Daha hazircevap iyide yapiyor asıl ben pasifim sen beni dilli saniyonda ykk bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?