- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.821
Yok canim karadenizliler.ama kadinda kuru fasulye takintisi var hee türlu yemege uyduruyorKv değil de benim annem öyledir ya nohut ya kuru fasulye derkonyalı mı kayın validen
İnsallah tez vakitte evine geçersin cnm sakın evine geçmeyi erteleme sen misler gibi bakarsın evinde kimseye muhtaç değilsinAy kızlar kv konusunda aşırı dertliyim bende yanımda eltim kalıyor hastane de iyi de anlaşıyoruz kadın doğru düzgün yemek yapıp ta getirmiyor bende dünkü yemeği beğenmedim normal de sevmem o yemekleri eşime dedim ki boşuna yemek getirmeyin biz sipariş veririz kadın bir kez arayıp ta canının istediğini yapayım sevmediysen demedi arkamdan da işte onu yemiyor bunu yemiyor gibi bişey demişeşimde gülerek anlatıyor bende güldüm geçtim evet sevmiyorum bana gaz yapıyor o yemekler şişiriyor zaten gastrit var bende dedim sonra biraz geçti bu sefer de diyorki sen hastalandin ben doktor a gidecektim gidemiyorum diye bende dedim senin bizle ne işin var sabah çik git doktora biz zaten buradayız senin bize yaptığın bişey yok ki git işini hallet gündüz ee neymiş kocası evdeymis bırakıp gidemiyormus bende dedim o da seninle kocan arasında artık anne diye başka bir bomba eşim çayla bisküvi felan yedi ziyaret saatinde giderken de bende şaka yaptım geldin bisküvi mi yedin diye yani kocamla konuşuyorum o da kapıdan kafasını uzattı ee yemeyek mi felan diyor benim cinler tepeme çıktı bende dedim ki sana demedim ki kocamla şakalaştım diye ay kızlar düşünün yani bunlar daha binde biri yani bu kadının yaptıkları söyledikleri ve ben deprem mağduru olduğum için de mecburen bu kadının yanında kalıyorum aylardır Kendi evime geçeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum çocuğuma aldığım herşeye de burnunu soktu gıcık gıcık
Hahaha konu kv olunca parmaklar hizli calisiyor
Harikasin kizzzzKızlar bende bugün kontrole geldim, 2 hafta sonra gel gün verelim dediler, nst ye girdim ilk defa 0 sancı dediboy kilo haftası ile uyumlu dedi ayrıntısını sormadım
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben devam dedi
Birde bekleyen yeni doğmuş bir bebek vardı, gözüne küçük geldi kaçıncı haftada dogdu dedim 41.haftada doğmuşgiyinme konusunda ince uzun kollu zıbınlar iyi oluyor kısa kollu iyi olmuyor dedi, üzerinde Müslin örtü vardı (hepimiz için her yerde araştırmaya devam ediyorum )
Aynen kuzum ya ne yapayım gülüp geçmeye çalışıyorum artıkYalnız değilsin canım. Ama seninki cidden zormuş ben en azından şehir içinde taşındım ve ağır işlerimi erkek kardeşime yaptırdım yerleştirirken annem geldi sağolsun ama şimdi gitti kalan işlerde kardeşle ben de. Ben de senin gibi taşındığimin ertesi günü kendi başıma hastaneye kontrole gittim. Birazdan yine git gel yapicam. Daha bir sürü iş duruyor 40 derece sıcakta çıkıp gardrop bakmayı planlıyorumAllah kolaylık versin canım yavaş yavaş halletmeye çalış varsa birileri yardım istemekten çekinme sakın.
Oha diyorum ne kadar insafsız oluyorlar ya iyi demişsin valla ben de çok sinirlerin çok laf söylerdim kesin. tek sevindigim nokta öyle dertlerim yok kaynanamın yüzünü bile görmedim
Seninki de zormuş kuzum be hem hastanedesin başlı başına eziyet üstüne bi de bu laflar Allah sabırlar versin bacım umursama hiç. İnşallah en kısa zamanda kendi evine geçersin
Ben geçen sene şehir değiştirdim burada da evime yakın olan dolu diye bir uzaktaki sağlık ocağına kayıt oldum tesadüfen kız ortaokuldan arkadaşım ciktiben tanıyamadim ama o beni tanıdı. Sağolsun ne zaman bir şey olacak olsa öncesinde arıyor su gün gel diyor. Önümüzdeki haftalarda bir kere daha cagiracagim demişti. Hatta şimdi yine taşındım evimin 200 m ilerisinde sağlık ocağı var ama hiç taşımak istemiyorum özellikle de ilk zamanlarda. Onun yerine 5-6 km git gel yapicam sanırım.
Aynen kuzum çok korkmuştum o haftada doğacak diye ama şimdi ki doktorlar iyi diyor haftası için bakalım kısmet ne zaman gelecek bebişNe yaptın canım son durum ne bakabildin mi?
Bende sana bunu soracaktım acaba alsam mı sen ne yaptın diye
Ay bayağı sancın düzenli mi? Şimdi nasılsın
Çok iyi beklemiş ya maşallah inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Yaaa hemşire ebe de etkili bu durumda ama sen onu düşünme normal doğum ile bi alakası yok alttan muayene daha farklı
Ayyyy bende ne yapacam ne yaşayacam bilmiyorum merakla da bekliyorum bol bol yazarız uykusuz gecelerde
Benimkide bebege cok ellesiyormus. Insallah yanimda yapmaz bunlarii poff. Surekli kucagina felan alirsa ben sinirlenirimHahahah bence de benimki şimdi memlekete gitti hasta grip, inşallah o halde gelmez diye dua ediyorum
Süpersin ya grubumuzun AR-GE siKızlar bende bugün kontrole geldim, 2 hafta sonra gel gün verelim dediler, nst ye girdim ilk defa 0 sancı dediboy kilo haftası ile uyumlu dedi ayrıntısını sormadım
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben devam dedi
Birde bekleyen yeni doğmuş bir bebek vardı, gözüne küçük geldi kaçıncı haftada dogdu dedim 41.haftada doğmuşgiyinme konusunda ince uzun kollu zıbınlar iyi oluyor kısa kollu iyi olmuyor dedi, üzerinde Müslin örtü vardı (hepimiz için her yerde araştırmaya devam ediyorum )
Aynen kuzum yaİnsallah tez vakitte evine geçersin cnm sakın evine geçmeyi erteleme sen misler gibi bakarsın evinde kimseye muhtaç değilsin
Aaa tovbe tövbe ilk kez duyuyorum böylesinide
Kesinlikle canim katiliyorum.Aslında böyle olmak lazım, hem Kv olarak hem gelin olarakiyi olacağız yada iyi olacağım diye kayın valideler birşeyler demeye çalışıyor yada bizler yapmaya çalışıyoruz her iki tarafta birbirine yaranamıyor her zaman mesafe iyidir de burcumsu12 senin kayınvalide efsooo imiş
Ben 2 yarım kollu 1 tane de sabahlıklı lohusa takımı koyacağım canım, normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıyormuşKizlar hastanede yanima kac takim pijama almaliyim sizce ? 1 tane gecelikli var 3 yarim kollu 1 uzun kollu aldim yeni olarak. Nasil götürmeliyim karar veremedim.
Benm bir lohusa takımı birde babaaannem usulü alt üst var ince pamuklu baza altından buldum kim bilir nerden geldi sıfır 2 sini koydum yeter diye düşünüyorum her ihtimale karşı 1 kısa kollu bir alt daha koyarım olmadıKizlar hastanede yanima kac takim pijama almaliyim sizce ? 1 tane gecelikli var 3 yarim kollu 1 uzun kollu aldim yeni olarak. Nasil götürmeliyim karar veremedim.
Herkes efso buldu kadını ben de niye torunu için heycanlanmıyo diye bozuluyorumAslında böyle olmak lazım, hem Kv olarak hem gelin olarakiyi olacağız yada iyi olacağım diye kayın valideler birşeyler demeye çalışıyor yada bizler yapmaya çalışıyoruz her iki tarafta birbirine yaranamıyor her zaman mesafe iyidir de burcumsu12 senin kayınvalide efsooo imiş
Ben 2 yarım kollu 1 tane de sabahlıklı lohusa takımı koyacağım canım, normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıyormuş
Bende 3 koyayim nolur nolmaz dursun valizde. Tamamdir kizlar sagolunBenm bir lohusa takımı birde babaaannem usulü alt üst var ince pamuklu baza altından buldum kim bilir nerden geldi sıfır 2 sini koydum yeter diye düşünüyorum her ihtimale karşı 1 kısa kollu bir alt daha koyarım olmadı
Herkes efso buldu kadını ben de niye torunu için heycanlanmıyo diye bozuluyorum
Keşke benimkide biraz heyecanlamasa utanmasa benden alıp kendi dogurcak benimkide o kadar heyecanli yerinde olmayi cok isterdimHerkes efso buldu kadını ben de niye torunu için heycanlanmıyo diye bozuluyorum
Benimkide bebege cok ellesiyormus. Insallah yanimda yapmaz bunlarii poff. Surekli kucagina felan alirsa ben sinirlenirim
Canimm hep hormonlardan benceİnşallah canım o kadar küçük ki hiç büyümeyecek gibi geliyo
Bi de bana lohusalık modu yüklenmeye başladı akşam ufak çaplı bir kriz oldu evde kayınvalide ile ilgiliazlık dedikodu yapalım
Dün daha hastaneden yeni geldik kayınvalidemler geldi kayınpederim eşimin abisi falan annem de kalktı çay koydu bir de halılara çay dökülmüş gittikten sonra gördüm
Bana geldiler tabi onlar varken zaten rahat edemedim kapalı olduğum için piştim evin içinde
Dedim daha kimse gelmesin istemiyorum çay kahve içme zamanı mıydı hastaneden yeni geldik dedim falan öyle yani kayınvalidem de söylerim daha gelmezler dedi
Ama ben çıldırdım bir yandan bebek durmuyor
Valla canım ben şuan emzirmiyorum pompayla sağıyorum sütyen takmıyorum açıkçası göğüs pedi bebedor markası almış eşim ped gibi arkasında bant var göğsüme gelen yere koyup atleti yapıştırdım ben o şekilde duruyorum gümüş kapak da almadım canım ama göğüs kremi kullanıyorum göğüs kenarları kuruyor diyeSütyen bende takmak istemiyorum açıkcası, normalde de evde takmam, sütyenle rahat edememEmzirirken nasıl sizce gerekli mi? Göğüs pedi ve gümüş kapak alsım mesela, sütyensiz nasıl kullanabilirim? Ona da gerek var mı bilmiyorum da al dediler aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?