2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnsallah tez vakitte evine geçersin cnm sakın evine geçmeyi erteleme sen misler gibi bakarsın evinde kimseye muhtaç değilsin

Harikasin kizzzz

Aynen kuzum ya ne yapayım gülüp geçmeye çalışıyorum artık
Aynen kuzum çok korkmuştum o haftada doğacak diye ama şimdi ki doktorlar iyi diyor haftası için bakalım kısmet ne zaman gelecek bebiş

Süpersin ya grubumuzun AR-GE si

Aaa tovbe tövbe ilk kez duyuyorum böylesinide

Aslında böyle olmak lazım, hem Kv olarak hem gelin olarak iyi olacağız yada iyi olacağım diye kayın valideler birşeyler demeye çalışıyor yada bizler yapmaya çalışıyoruz her iki tarafta birbirine yaranamıyor her zaman mesafe iyidir de burcumsu12 senin kayınvalide efsooo imiş

Kizlar hastanede yanima kac takim pijama almaliyim sizce ? 1 tane gecelikli var 3 yarim kollu 1 uzun kollu aldim yeni olarak. Nasil götürmeliyim karar veremedim.

Kesinlikle canim katiliyorum.

Kizlar hastanede yanima kac takim pijama almaliyim sizce ? 1 tane gecelikli var 3 yarim kollu 1 uzun kollu aldim yeni olarak. Nasil götürmeliyim karar veremedim.
Ben 2 yarım kollu 1 tane de sabahlıklı lohusa takımı koyacağım canım, normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıyormuş

Benm bir lohusa takımı birde babaaannem usulü alt üst var ince pamuklu baza altından buldum kim bilir nerden geldi sıfır 2 sini koydum yeter diye düşünüyorum her ihtimale karşı 1 kısa kollu bir alt daha koyarım olmadı

Herkes efso buldu kadını ben de niye torunu için heycanlanmıyo diye bozuluyorum

Ben 2 yarım kollu 1 tane de sabahlıklı lohusa takımı koyacağım canım, normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece kalınıyormuş
Bende 3 koyayim nolur nolmaz dursun valizde. Tamamdir kizlar sagolun

Herkes efso buldu kadını ben de niye torunu için heycanlanmıyo diye bozuluyorum

Heyecanlanmıyor sanma o zaten heyecandan öyle yapıyor (benim kendi annem de aynı seninki gibi heyecan panik anlarına gelemez, çok ütopik bir örnek olacak belki ama benim 1 önceki gebeliğimde lekelenmem olmuştu neyse ayrıntıya girmeyeyim o gün de yengem yemeğe çağırmıştı annem sırf ortamdan kaçmak için ayıp olur diyor gidelim diyor anne dedim kızı arayalım bunun ayıbımız olur belki lekelenme kanamaya dönecek çok paniktir o nedenle hiç önemli anları ona ilk söylemeyi)

Canimm hep hormonlardan bence bizimkiler de doguma özel gelecekler yasadiklari sehirden tabi benim icin lohusalik sürecinde angarya olacak, ama evlatlarinin evladi. Görmek istiyorlar tabi diyorum iyice düşündüğümde de cok haklisin düşüncelerinde ve verdigin tepkide, zor dönemden geçiyoruz ama mecbur sabredicez. Allah ömür verirse onlarin konumuna biz de düşücez yaslandigimizda

Valla canım ben şuan emzirmiyorum pompayla sağıyorum sütyen takmıyorum açıkçası göğüs pedi bebedor markası almış eşim ped gibi arkasında bant var göğsüme gelen yere koyup atleti yapıştırdım ben o şekilde duruyorum gümüş kapak da almadım canım ama göğüs kremi kullanıyorum göğüs kenarları kuruyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…