- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.861
Ya işten kaçan tiplerde var onuda sevmem ama geliniyle mesafe koyan kadınları severim her haltı sormaya karışmaya gerek yok bana göre o kadın düşüncelidir ama iş gerektiğinde kaçanıda sevmemBilmiyorum gerçekten daha tanıyamadım kendisini huyunu suyunu iyi niyetli mi bilerek mi yapıyor
Yaa ne bileyim cok iyi insanlar, kirilsinlar istemedim de galibaAhah sen kendin kaşınmıssın bacım ne güzel teklif etmiş işteama ilk zamanda gelinmez bari bir hafta geçsin dikiş var emzirme yeni alışmak var sıcak var amaann ama dokunma konusunda ben dicem yani öpmeyin şuan bütün mikroplara açık tek karı koca geleceklerse sana iyi bende görümce ve çocuklarda belki kocasıda vardır onu daha öğrenemedim yani işte lohusa kadına o kadar gidilmez diye düşünüyorlar mı bakalım valla odama çekilip evi onlara bırakabilirim onada içim el vermiyorda neyseee
Ayy işte benim hepsi uzakta tek kardeşi olunca onada birşey diyemem yoksa iyidir yani yardım eder çok ama halimi düşünürler inşallahYaa ne bileyim cok iyi insanlar, kirilsinlar istemedim de galiba
Eyvahh eyvahhh senin durum cidden fenabenim görümcelerim de istanbulda, muhtemelen gündüzleri topluca çoluk çocuk bize gelirler birkac gün, geceleri görümceme geçerler. Görümcelerim cok anlayışlı, ortayi bulacaklarini düşünüyorum
Yok artık yaaa insan bu lafın üstüne bir sey demezse catlarhahah canim inan bende kendimi cok merak ediyorum.Bak cidden asla kirici konusmuyorum utanarak soyluyorum.hakli olsam bile. Ama benimde huyum söyle. Hosuma gitmeyen bisi varsa mutlaka yüzüm düşer asarim surati otururum. Rol yapamiyorum o an tepkimi gostermem lazim bi sekilde. Beni endiselendiren bu. Kendisi sürekli öğüt nasihat veriyor tutumluluktan her her konuda yani. Elide sıkı biraz. Bende tam tersi cimri insanlardan hic haz etmiyorum. Elimde boldur. Öyle yetismisiz. Mutfak yemek konusunda hele sofrada misafir varsa bol bol koyarim herseyden. Ama kv oyle degil. Herseyden az az koyar boyle en sevmedigm seylerdir.
Bir kere bana dediki caylarin zammindan konusurken dedm bizde baya aldk zam gelcekms diye.oda ne desin? oglum işte oluyor zaten sende cok cay seven biri degilsin bir kaşık atarsn yeter sana. Bak bu dedigi bana aşırı batti mesela. Benim evime cay demlememe kadar kendince akil veren insana nasil sinir olmayayim?
Aslinda kardesin bari gelmemesi lazim çöl sicaklari var, bu sicakta ne isleri var Allah askina. Bebeklerimiz zaten ilk bir ay uyuyup duracak. Görseler ne olur gormeseler ne? Sehirdisindan kardes gelmemeli bence (teyze hariç)Ayy işte benim hepsi uzakta tek kardeşi olunca onada birşey diyemem yoksa iyidir yani yardım eder çok ama halimi düşünürler inşallah
Hadi bakalım gorucez yaşayıpBenmde 9 kasım cnm hadi bakalım kim ilk doguracak
İçerde keyfî rahat tabi napsin sıcaklarda gelip deBenim bebek git gide daha da yukarı çıkıyor gibi karnımın üst tarafı sert al tarafi yumusacik bebeğimin pek aşağı inmeye niyeti yok gibi
Aslinda kardesin bari gelmemesi lazim çöl sicaklari var, bu sicakta ne isleri var Allah askina. Bebeklerimiz zaten ilk bir ay uyuyup duracak. Görseler ne olur gormeseler ne? Sehirdisindan kardes gelmemeli bence (teyze hariç)
Yarım saatlik mesafede ama işte napican her doğuma onla gidip onunla kaldigimdan şimdi çocuklar da var başkasıyla ugrasmayam diyomKız bişey olmaz ben eşim 1600 km uzaktayken doğurdum
Birşey olmaz annesi bir haftaya herşeyin içini doldurur erva bebiş.Kızım 0-3 ay kıyafetlerin içinde bile kayboluyor
Herşey o kadar büyük geliyor ki
Hep 0 3 3 6 almışım
Keşke biraz yenidoğan alsaymışım
İşte canım bende kalp kırmak istemem bencede acelesi yok görmek için ama onlarıda anlamaya çalışıyorum kendi ailem hemen gelmeyecek tek annem gelecek mesela uzaklığın avantaj ve dezavantajları diyelimAslinda kardesin bari gelmemesi lazim çöl sicaklari var, bu sicakta ne isleri var Allah askina. Bebeklerimiz zaten ilk bir ay uyuyup duracak. Görseler ne olur gormeseler ne? Sehirdisindan kardes gelmemeli bence (teyze hariç)
Yaa öyle kuzus haklisin ama meselaa ben emzirirken memelerimi ablamin yaninda mi rahat acarim, görümcemin yaninda miEee ama teyze neyse hala da obir hala adayı ve erkek anası adayı olarak bu konular şuan kalbini pıt diye kırıyor jdjdjdj
Ahahah evet teyze hala ayrımı yapmayalım yok ya ben hak veriyorum herkese herkes kendi açısından haklı valla onlarda bu duyguları yaşamak istiyorlar çok doğal ben erkeğe karşıyım doğumdaEee ama teyze neyse hala da obir hala adayı ve erkek anası adayı olarak bu konular şuan kalbini pıt diye kırıyor jdjdjdj
Kaynana gibi kaynana iste hep beni dusunur sağolsun benimki de nankorlukKaynana dediğin öyle olacak gerekiyosa gelinin yerine doğuracak
Yaa öyle kuzus haklisin ama meselaa ben emzirirken memelerimi ablamin yaninda mi rahat acarim, görümcemin yaninda mikocam emzirecekse görümcem sonsuza kadar bizde kalabilir sorun degil yoksa hala da anne yarısı kesinlikleee, ama lohusanin rahati acisindan teyzeyle eşdeğer göremiyorum
Ahahah evet teyze hala ayrımı yapmayalım yok ya ben hak veriyorum herkese herkes kendi açısından haklı valla onlarda bu duyguları yaşamak istiyorlar çok doğal ben erkeğe karşıyım doğumda
Ahahah bana bunu söyleyene gelme diyemem benBen zaten o günleri görürsem hala veya kayınvalide veya elti farketmez direkt arayıp diyeceğim. Ben gelmek isterim ama sen rahat etmeyeceksen, huzursuz olacaksan daha sonrasında da gelebilirim. Bunu söylediğinde de gönül koymam. Buna verecek cevabına göre de kendimi ayarlarım. Hediyemi de kendimle birlikte götürürüm
Ahahah bana bunu söyleyene gelme diyemem ben
Benim eşimde aynı senin gibi daha olmayan şeyler için strese sokma kendini biraz akışına bırak dedi hak verdim bana bırak rahat ol birşey olmaz dedi güveniyorum☺bende kimsenin hevesini kırmak istemiyorum geçip gidecek günler bu çocuk benim ve benimle kalacak elimden alacak değiller gelsinler görsünler dayanırım akrabalık bazen katlanmaktırBende öyleydim hatta baya dertliydim bu konuda. En son kimse gelmesin moduna girdim. Kocam dedi ki neden dert ediyosun bu zamana kadar gelen hangi insan seni rahatsız edecek davranışlarda bulundu? Gerçekten de öyle çok mutlu oluyorum gelince ailelerimiz. Bakarsın denersin zaten anneler dışında kimse uzun kalmaz. Onlarda biliyor durumu. İlk torunları olacak iki tarafında bence heyecanlarını ellerinden almayalım dedi. Tamam Buluta yaklaştırmadığın sürece sıkıntı yok dedim bende öyle anlaştık. Ekmek elden su gölden yatıp yuvarlanıcam.
Bulutu öpmeyi bırak kucağa bile vermem, teşekkürler. Ben gamlı baykuşum. Biri öper eder ya çok büyük tepki veririm ya da tepki veremem yine üzülürüm. Neden bir ömür içimde dert olsun ki. Bide o kafayla evladımı koruyamadım moduna girersem uuu. Hiç çekilmez. O yüzden bu nasılsa lohusa diyip sallamazlarken yapacağımı yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?