2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bilmiyorum gerçekten daha tanıyamadım kendisini huyunu suyunu iyi niyetli mi bilerek mi yapıyor
Ya işten kaçan tiplerde var onuda sevmem ama geliniyle mesafe koyan kadınları severim her haltı sormaya karışmaya gerek yok bana göre o kadın düşüncelidir ama iş gerektiğinde kaçanıda sevmem
Yani tanıdığjm var öyle çok seviyeli ilişkileri ama baktıda yeri geldi evinide temizledi olması gereken bu bence bende öyle bir kaynana olmak isterim bana ihtiyaçları varsa yardım ederim ama her haltıda sormazsın karışmazsın ama işteee

Yaa ne bileyim cok iyi insanlar, kirilsinlar istemedim de galiba
Eyvahh eyvahhh senin durum cidden fena benim görümcelerim de istanbulda, muhtemelen gündüzleri topluca çoluk çocuk bize gelirler birkac gün, geceleri görümceme geçerler. Görümcelerim cok anlayışlı, ortayi bulacaklarini düşünüyorum

Ayy işte benim hepsi uzakta tek kardeşi olunca onada birşey diyemem yoksa iyidir yani yardım eder çok ama halimi düşünürler inşallah

Yok artık yaaa insan bu lafın üstüne bir sey demezse catlar hic mi utanmiyor ki boyle seyler demekten. Benimki böyle dan dun konuşsa iletişim kurmam sanirim. İyi katlaniyorsun valla

Ayy işte benim hepsi uzakta tek kardeşi olunca onada birşey diyemem yoksa iyidir yani yardım eder çok ama halimi düşünürler inşallah
Aslinda kardesin bari gelmemesi lazim çöl sicaklari var, bu sicakta ne isleri var Allah askina. Bebeklerimiz zaten ilk bir ay uyuyup duracak. Görseler ne olur gormeseler ne? Sehirdisindan kardes gelmemeli bence (teyze hariç)

Aslinda kardesin bari gelmemesi lazim çöl sicaklari var, bu sicakta ne isleri var Allah askina. Bebeklerimiz zaten ilk bir ay uyuyup duracak. Görseler ne olur gormeseler ne? Sehirdisindan kardes gelmemeli bence (teyze hariç)

Eee ama teyze neyse hala da o bir hala adayı ve erkek anası adayı olarak bu konular şuan kalbini pıt diye kırıyor jdjdjdj

Kız bişey olmaz ben eşim 1600 km uzaktayken doğurdum
Yarım saatlik mesafede ama işte napican her doğuma onla gidip onunla kaldigimdan şimdi çocuklar da var başkasıyla ugrasmayam diyom nasip ama artık kime denk gelirsek pazartesi kontrolüm dr ne diyecek bakalım bebisimle ilgili aşağımi yukarimi sancı çıkacakmı bakalım evde yalancı sancılar la uğraşıyoruz biraz da cumadan beri

İşte canım bende kalp kırmak istemem bencede acelesi yok görmek için ama onlarıda anlamaya çalışıyorum kendi ailem hemen gelmeyecek tek annem gelecek mesela uzaklığın avantaj ve dezavantajları diyelim

Yaa öyle kuzus haklisin ama ben emzirirken memelerimi ablamin yaninda mi rahat acarim, görümcemin yaninda mi kocam emzirecekse görümcem sonsuza kadar bizde kalabilir sorun degil yoksa hala da anne yarısı kesinlikleee, ama lohusanin rahati acisindan teyzeyle eşdeğer göremiyorum

Eee ama teyze neyse hala da o bir hala adayı ve erkek anası adayı olarak bu konular şuan kalbini pıt diye kırıyor jdjdjdj
Yaa öyle kuzus haklisin ama meselaa ben emzirirken memelerimi ablamin yaninda mi rahat acarim, görümcemin yaninda mikocam emzirecekse görümcem sonsuza kadar bizde kalabilir sorun degil yoksa hala da anne yarısı kesinlikleee, ama lohusanin rahati acisindan teyzeyle eşdeğer göremiyorum

Ahahah evet teyze hala ayrımı yapmayalım yok ya ben hak veriyorum herkese herkes kendi açısından haklı valla onlarda bu duyguları yaşamak istiyorlar çok doğal ben erkeğe karşıyım doğumda

Ben zaten o günleri görürsem hala veya kayınvalide veya elti farketmez direkt arayıp diyeceğim. Ben gelmek isterim ama sen rahat etmeyeceksen, huzursuz olacaksan daha sonrasında da gelebilirim. Bunu söylediğinde de gönül koymam. Buna verecek cevabına göre de kendimi ayarlarım. Hediyemi de kendimle birlikte götürürüm

Ahahah evet teyze hala ayrımı yapmayalım yok ya ben hak veriyorum herkese herkes kendi açısından haklı valla onlarda bu duyguları yaşamak istiyorlar çok doğal ben erkeğe karşıyım doğumda

Bende öyleydim hatta baya dertliydim bu konuda. En son kimse gelmesin moduna girdim. Kocam dedi ki neden dert ediyosun bu zamana kadar gelen hangi insan seni rahatsız edecek davranışlarda bulundu? Gerçekten de öyle çok mutlu oluyorum gelince ailelerimiz. Bakarsın denersin zaten anneler dışında kimse uzun kalmaz. Onlarda biliyor durumu. İlk torunları olacak iki tarafında bence heyecanlarını ellerinden almayalım dedi. Tamam Buluta yaklaştırmadığın sürece sıkıntı yok dedim bende öyle anlaştık. Ekmek elden su gölden yatıp yuvarlanıcam.

Bulutu öpmeyi bırak kucağa bile vermem, teşekkürler. Ben gamlı baykuşum. Biri öper eder ya çok büyük tepki veririm ya da tepki veremem yine üzülürüm. Neden bir ömür içimde dert olsun ki. Bide o kafayla evladımı koruyamadım moduna girersem uuu. Hiç çekilmez. O yüzden bu nasılsa lohusa diyip sallamazlarken yapacağımı yapıcam.

Ahahah bana bunu söyleyene gelme diyemem ben

Ahahah bana bunu söyleyene gelme diyemem ben

Anam bacım hdjdjjd
Hayır lönk gelse olmuyor, soruyor yine gelme diyemiyon, direkt gelmese de karşıdaki insan rahatsız olur. Eee nasıl yapalım jdjdj diceksin xname istemediğin şeyleri. Ben derim valla. Açık iletişimin herşeyi çözdüğüne inanıyorum ama güzellikle ama kötülükle

Benim eşimde aynı senin gibi daha olmayan şeyler için strese sokma kendini biraz akışına bırak dedi hak verdim bana bırak rahat ol birşey olmaz dedi güveniyorum☺bende kimsenin hevesini kırmak istemiyorum geçip gidecek günler bu çocuk benim ve benimle kalacak elimden alacak değiller gelsinler görsünler dayanırım akrabalık bazen katlanmaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…