- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.841
Canimm hep hormonlardan bencebizimkiler de doguma özel gelecekler yasadiklari sehirden tabi benim icin lohusalik sürecinde angarya olacak, ama evlatlarinin evladi. Görmek istiyorlar tabi diyorum iyice düşündüğümde de cok haklisin düşüncelerinde ve verdigin tepkide, zor dönemden geçiyoruz ama mecbur sabredicez. Allah ömür verirse onlarin konumuna biz de düşücez yaslandigimizda
Bu ben ben banada gelecekler uzaktan bir yandan evet onlarında hakkı diyorum bir yanda içim içimi yiyor o sıcakta ne yapacağım diye hayırlısıyla atlatırız inşallahCanimm hep hormonlardan bencebizimkiler de doguma özel gelecekler yasadiklari sehirden tabi benim icin lohusalik sürecinde angarya olacak, ama evlatlarinin evladi. Görmek istiyorlar tabi diyorum iyice düşündüğümde de cok haklisin düşüncelerinde ve verdigin tepkide, zor dönemden geçiyoruz ama mecbur sabredicez. Allah ömür verirse onlarin konumuna biz de düşücez yaslandigimizda
Allahimm bu nasil bir ana aklim almiyorAa kimse benim kayınvalidem gibi manyak olamaz !
Sen dogururken benimde kanamam vardi ya cnm gece hastahanedeydim sabahta kendi doktoruma gititm geldim elim yüzüm ruh gibi gelmis diyor ki içli kofte mi yapsan e şimdi pazar günü de pikniğe gidemeyiz herhalde diyor yemin ederim bir kaşık su da boğulmalık manyaksaçmalama dedim yapiyorsan kendin yap ne pikniği hem
Yaa acikca soyliim mii bilemedimmmmm ennn cok senin lohusalik olaylarini merak ediyorum bennnHahaha lohusalikta ben bol bol buraya kaynana konusu acarm zaten merak etmeyin icimi dokcek baska yer yok sende dök canimmm bosver. Anlayissizlar iste.
Benim saglik ocagindaki hemsirem de hic ilgilenmedi, aramadi, hatta tetanoz ellerine ulasinca bile aramamisti. Ben de aile hekimimi degistirdimValla bacım sağlık ocağına gidilmesi gerektiğini burdan öğrendim gittim. Kan testi ve idrar testi yaptı. Ama bu tee en başlardaydı. Sonra tetanoza çağırdı. 2 dozumu oldum. 24-25 givi aradı boy kilo ne dedi ebe tamamen bu kadar jdjdj
Yaa sormaa benim de tahammülüm yok ama esim istemedigimi duyarsa cok kirilir, cunku benim anne babamla o kadar icten ilgileniyor ve seviyor ki. O yüzden hissettirmemeye calisiyorumBu ben ben banada gelecekler uzaktan bir yandan evet onlarında hakkı diyorum bir yanda içim içimi yiyor o sıcakta ne yapacağım diye hayırlısıyla atlatırız inşallahbirilerine ters birşey derimde saçma sapan sebeplerden gerginlikler olmasından korkuyorum bakalım kadınların gelmesi sorun değilde erkek tahammülüm yok sıcakta
Zor günler bizi beklerrrAynen bizimkiler de öyle yatılı misafir olacaklar bana karışmasınlar evde ne yapıyorlarsa yapsınlar
Ahahha bende pek birşey demiyorum ama dedim hemen gelmeseler en azından bir 10-15gün geçsin kendime geleyimYaa sormaa benim de tahammülüm yok ama esim istemedigimi duyarsa cok kirilir, cunku benim anne babamla o kadar icten ilgileniyor ve seviyor ki. O yüzden hissettirmemeye calisiyorume bide oglan anasi olacagimdan dolayi biraz daha hoşgörülü olmam gerekiyor ya gelinim de beni ve kocamı istemezse
Bence seninki sistemi az bucuk kafada oturtmustur eltinin dogumunda yaaAy keske benimkide böyle olsa. Cocuga su verilmez mii ayaktada mi sallamicaz felan demis eltime bikakc ay once dogum yapti oda. Sira bana geliyor
Merhaba Kızlar grubu en başından beri takip ediyorum nadir bazi mesajlara cevap yazdim ama her birinizi sanki cok uzun zamandir komşummuşum gibi tanıyorumAnneler alacak olanlara fikir olur belki. Gerçi denemeden bilemeyiz ama depend almistim l beden. Suan 65 kiloyum. Üzerinde 95-130 cm yaziyor l bedenin. Gorsellierini atıyorum. Ici bebek bezi gibi. Ust kismi dar görünüyor ama bence giyince genişler elimle bile genişlettim. Ayrica yüksek bel.
Zor günler bizi beklerrr
Ay esim bana demisti anne babasini dogumdan 10-15 gun sonra cagirayim mi diye. Ama ben mükemmel bir gelin oldugum icin ‘sakin öyle bir sey deme üzülürler, torunlarini merak ederler’ dedimAhahha bende pek birşey demiyorum ama dedim hemen gelmeseler en azından bir 10-15gün geçsin kendime geleyimtamam merak etme daha olmayan şeyler için streslenme diyor erkek rahatlığı diyede birşey var
Yaa ben de bebegimle temas etmelerini hic istemiyorum. Yeni dogan bebek öpülmez, agzina yüzüne yaklasilmaz, yüzü ve elleri ellenmez. benim oglum baskalarinin nefesini solumak zorunda degilEvet gözüm korkuyor ama ilkinde kimseye karıştırmadım inşallah bunda da başarırımerken olursa hasssas diyerek çekecem kenara çocuğu
Ay esim bana demisti anne babasini dogumdan 10-15 gun sonra cagirayim mi diye. Ama ben mükemmel bir gelin oldugum icin ‘sakin öyle bir sey deme üzülürler, torunlarini merak ederler’ dedimtabi icim öyle demiyor ama
Yaa ben de bebegimle temas etmelerini hic istemiyorum. Yeni dogan bebek öpülmez, agzina yüzüne yaklasilmaz, yüzü ve elleri ellenmez. benim oglum baskalarinin nefesini solumak zorunda degilbunlar cok ince cizgilerim. Nasil katlanicam bilmiyorum simdiden eşimi tembihliyorum bu konularda.
Görümcem gecen sene dogum yapmisti, ben onun bebegini aylarca öpmedim, ve bebegi öpmek yanlis diye o kadar vurguladim ki, insallah anlamislardir verdigim mesajlari
hahah canim inan bende kendimi cok merak ediyorum.Bak cidden asla kirici konusmuyorum utanarak soyluyorum.hakli olsam bile. Ama benimde huyum söyle. Hosuma gitmeyen bisi varsa mutlaka yüzüm düşer asarim surati otururum. Rol yapamiyorum o an tepkimi gostermem lazim bi sekilde. Beni endiselendiren bu. Kendisi sürekli öğüt nasihat veriyor tutumluluktan her her konuda yani. Elide sıkı biraz. Bende tam tersi cimri insanlardan hic haz etmiyorum. Elimde boldur. Öyle yetismisiz. Mutfak yemek konusunda hele sofrada misafir varsa bol bol koyarim herseyden. Ama kv oyle degil. Herseyden az az koyar boyle en sevmedigm seylerdir.Yaa acikca soyliim mii bilemedimmmmm ennn cok senin lohusalik olaylarini merak ediyorum bennn
Kaynana dediğin öyle olacak gerekiyosa gelinin yerine doğuracakKeşke benimkide biraz heyecanlamasa utanmasa benden alıp kendi dogurcak benimkide o kadar heyecanli yerinde olmayi cok isterdim
Ahah sen kendin kaşınmıssın bacım ne güzel teklif etmiş işteAy esim bana demisti anne babasini dogumdan 10-15 gun sonra cagirayim mi diye. Ama ben mükemmel bir gelin oldugum icin ‘sakin öyle bir sey deme üzülürler, torunlarini merak ederler’ dedimtabi icim öyle demiyor ama
Aynenn canim belki eşim beni anlar ama ailesi ben soyletiyorum sanar. O yüzden mümkün oldugunca istemedigimi belli etmiyorum. Sadece bu dediğini ben de vurguladım, kayinpeder ve kendi babamla lohusalik ya da hamileligin son günleri cok zor olur diyorum. Kendi babami da katiyorum isin icineKesin alınır küser sonra da sen kötü olurdun canım iyi yapmışsın, ilk doğumumda ev küçük baban varken ben evde ne yapacam nasıl çekecem sancı dedim gelmesin dedim diye kötü oldum
Bilmiyorum gerçekten daha tanıyamadım kendisini huyunu suyunu iyi niyetli mi bilerek mi yapıyorHeyecanlanmıyor sanma o zaten heyecandan öyle yapıyor (benim kendi annem de aynı seninki gibi heyecan panik anlarına gelemez, çok ütopik bir örnek olacak belki ama benim 1 önceki gebeliğimde lekelenmem olmuştu neyse ayrıntıya girmeyeyim o gün de yengem yemeğe çağırmıştı annem sırf ortamdan kaçmak için ayıp olur diyor gidelim diyor anne dedim kızı arayalım bunun ayıbımız olur belki lekelenme kanamaya dönecek çok paniktir o nedenle hiç önemli anları ona ilk söylemeyi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?