2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahahah evet teyze hala ayrımı yapmayalım yok ya ben hak veriyorum herkese herkes kendi açısından haklı valla onlarda bu duyguları yaşamak istiyorlar çok doğal ben erkeğe karşıyım doğumda
Ahahahh halalar bir bir meydana cikacak simdi yaa ben halaya karsi degilim cekingen bir insan oldugum icin halalar memelerimi görsün istemem hepsi bu yoksa görümcelerim bir tane benim

Rahatsız olacaksan gelmem diyene gelme nasıl derim evet senden rahatsız olurum diye şöyle böyle yapalım derim başka seçeneklerle direk gelme demem

Ben bu kafaya zor geldim açıkcası, hemen olur diyemedim benim derdim sıcaklar ama. 2 kedi evladımız var xname asla kapı kapalı uyutmuyorlar. Hani desem ki odamda yaşayayım o kapı kapanamaz. Ha kapattım diyelim bu sıcakta ben pişerim. Ama aileler tee nerelerden gelecekler ve hevesliler ellerinden almak istemiyorum. 1-2 günden birşey olmaz. Bulutun ona da ihtiyacı var. Mesela farketmişsinizdir. Babası elini koyunca veya seslenince hemen hareket ediyor. Uyanıyor. O kadar hisliler ki sevildiklerini ve kim tarafınsan sevildiğini biliyor. Ailelerimiz iyi insanlar olduğu için onların sevgisi de Bulut için kıymetli.

Ama kucağa vermem, teşekkürler

Ahahahh halalar bir bir meydana cikacak simdi yaa ben halaya karsi degilim cekingen bir insan oldugum icin halalar memelerimi görsün istemem hepsi bu yoksa görümcelerim bir tane benim
Ayy bende çok sinir oluyorum herkesin yanında emzirene öyle olucam diye korkuyorum da bir zaman sonra herkesin yanında emzirebilen biri haline gelirim diye

Rahatsız olacaksan gelmem diyene gelme nasıl derim evet senden rahatsız olurum diye şöyle böyle yapalım derim başka seçeneklerle direk gelme demem

Yavrum o lafın gelişi benden dolayı olmayacağını zaten bildiğim için o bana dese de gerçekten kırılmam mesela ben. Yalan yok kayınvalide olduğumda beni istemezse üzülürüm. Çünkü benimde oğlumun evladı. Bende görmek isterim. Ama istemiyorsa da ne yapayım. Bulutu yerim

Bencede tek sorun sıcak ya kışa denk gelse iyiydi sen kedileri yanına alıp kapatsan kapıyı yinede sorun ediyor mu kedilerin

Aslinda kocan ne kadar güzel söylemis simdiye kadar hic rahatsızlik duymadigimiz insanlardan rahatsiz olacakmisiz gibi geliyor analik ruh hali bu galiba sorun yasama korkusuyla belki de gereksiz yere önlem almaya çalışıyoruz. Kimbilir belki iyi ki gelmisler, ne cok yardimlari dokundu dicez

Şu bir gerçek dünürün becerikli bir kadın olursa gelinin seni istemeyecek festi bu acı gerçekle yüzleş olurda dünüründen sen daha becerikli gelırsen gelinin gözüne seni isteyebilir

Bencede tek sorun sıcak ya kışa denk gelse iyiydi sen kedileri yanına alıp kapatsan kapıyı yinede sorun ediyor mu kedilerin

Aynen kesinlikle sıcak. Yok etmiyor sıkılınca açtırırlardı babaları açardı. Uzun vadeli uyutmazlar ama. Bizde misafir gelince kapılar kapanamıyor hdjdjdj bizim kapı zaten hep açık. O yüzden gelenler durumu bildiği içinde rahatım ama bu sefer ben o dantelli sütyenlerimle rahat rahat gezemicem diye dertleniyorum hdjdjdj

Gelme demezsin de belki ‘yaaa tabii havalar da sıcak, zor olur ama bir sekilde idare ederiz yaa, sonunda sizin de caniniz yegeniniz gelin görün’ falan dersin belki

Şu bir gerçek dünürün becerikli bir kadın olursa gelinin seni istemeyecek festi bu acı gerçekle yüzleş olurda dünüründen sen daha becerikli gelırsen gelinin gözüne seni isteyebilir

Kalbimi kırıyosun
Benim kayınvalidem annemden daha beceriklidir. Annemde iyidir ama kayınvalidem bambaşka bir boyut. Ama yine de annemi istiyorum neyse bulutcuğumun sorunu. Yerim valla beni istemezse. Ben seni besledim büyüttümden girerim

Taktik yapmamız lazım, uyuyor uyudu uyuyacak banyo yapacak emecek vs vs kucağa vermeye öpmeye çokk çokk karşıyım zaten bende dayanamam hasta mı olsun bide çocuk sonra üzüleceğime bişey olunca onlar üzülsün çok önemli değil

Kız ne taktiği jdjd direkt öpmek yok, el ayakta buna dahil diyeceğim. Belkim kucağa veririm tamamen o ruh halime göre ama öyle yakın temaslar yok.

Off yaa biz kaynana olacak insanlar miydik bee insallah cok incinmez minnos kalbimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…