- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.881
Ahahahh halalar bir bir meydana cikacak simdiAhahah evet teyze hala ayrımı yapmayalım yok ya ben hak veriyorum herkese herkes kendi açısından haklı valla onlarda bu duyguları yaşamak istiyorlar çok doğal ben erkeğe karşıyım doğumda
Rahatsız olacaksan gelmem diyene gelme nasıl derim evet senden rahatsız olurum diyeAnam bacım hdjdjjd
Hayır lönk gelse olmuyor, soruyor yine gelme diyemiyon, direkt gelmese de karşıdaki insan rahatsız olur. Eee nasıl yapalım jdjdj diceksin xname istemediğin şeyleri. Ben derim valla. Açık iletişimin herşeyi çözdüğüne inanıyorumama güzellikle ama kötülükle
Benim eşimde aynı senin gibi daha olmayan şeyler için strese sokma kendini biraz akışına bırak dedi hak verdim bana bırak rahat ol birşey olmaz dedi güveniyorum☺bende kimsenin hevesini kırmak istemiyorum geçip gidecek günler bu çocuk benim ve benimle kalacak elimden alacak değiller gelsinler görsünler dayanırım akrabalık bazen katlanmaktır
Ayy bende çok sinir oluyorum herkesin yanında emzirene öyle olucam diye korkuyorum da bir zaman sonra herkesin yanında emzirebilen biri haline gelirim diyeAhahahh halalar bir bir meydana cikacak simdiyaa ben halaya karsi degilim cekingen bir insan oldugum icin halalar memelerimi görsün istemem hepsi bu yoksa görümcelerim bir tane benim
Rahatsız olacaksan gelmem diyene gelme nasıl derim evet senden rahatsız olurum diyeşöyle böyle yapalım derim başka seçeneklerle direk gelme demem
Bencede tek sorun sıcak ya kışa denk gelse iyiydi sen kedileri yanına alıp kapatsan kapıyı yinede sorun ediyor mu kedilerinBen bu kafaya zor geldim açıkcası, hemen olur diyemedimbenim derdim sıcaklar ama. 2 kedi evladımız var xname asla kapı kapalı uyutmuyorlar. Hani desem ki odamda yaşayayım o kapı kapanamaz. Ha kapattım diyelim bu sıcakta ben pişerim. Ama aileler tee nerelerden gelecekler ve hevesliler ellerinden almak istemiyorum. 1-2 günden birşey olmaz. Bulutun ona da ihtiyacı var. Mesela farketmişsinizdir. Babası elini koyunca veya seslenince hemen hareket ediyor. Uyanıyor. O kadar hisliler ki sevildiklerini ve kim tarafınsan sevildiğini biliyor. Ailelerimiz iyi insanlar olduğu için onların sevgisi de Bulut için kıymetli.
Ama kucağa vermem, teşekkürler
Aslinda kocan ne kadar güzel söylemisBende öyleydim hatta baya dertliydim bu konuda. En son kimse gelmesin moduna girdim. Kocam dedi ki neden dert ediyosun bu zamana kadar gelen hangi insan seni rahatsız edecek davranışlarda bulundu? Gerçekten de öyle çok mutlu oluyorum gelince ailelerimiz. Bakarsın denersin zaten anneler dışında kimse uzun kalmaz. Onlarda biliyor durumu. İlk torunları olacak iki tarafında bence heyecanlarını ellerinden almayalım dedi. Tamam Buluta yaklaştırmadığın sürece sıkıntı yok dedim bende öyle anlaştık. Ekmek elden su gölden yatıp yuvarlanıcam.
Bulutu öpmeyi bırak kucağa bile vermem, teşekkürler. Ben gamlı baykuşum. Biri öper eder ya çok büyük tepki veririm ya da tepki veremem yine üzülürüm. Neden bir ömür içimde dert olsun ki. Bide o kafayla evladımı koruyamadım moduna girersem uuu. Hiç çekilmez. O yüzden bu nasılsa lohusa diyip sallamazlarken yapacağımı yapıcam.
Ayy bende çok sinir oluyorum herkesin yanında emzirene öyle olucam diye korkuyorum da bir zaman sonra herkesin yanında emzirebilen biri haline gelirim diye
Şu bir gerçek dünürün becerikli bir kadın olursa gelinin seni istemeyecek festiYavrum o lafın gelişi benden dolayı olmayacağını zaten bildiğim için o bana dese de gerçekten kırılmam mesela ben. Yalan yok kayınvalide olduğumda beni istemezse üzülürüm. Çünkü benimde oğlumun evladı. Bende görmek isterim. Ama istemiyorsa da ne yapayım. Bulutu yerim
Ayy evet o konuda çok hassas bir durum neden insanlar bilinçli değil bilmem nerden geliyorsa rahatlıklarıBir heryerde emzirene birde çocuğun altını herkese değiştirtenlere.
Bencede tek sorun sıcak ya kışa denk gelse iyiydi sen kedileri yanına alıp kapatsan kapıyı yinede sorun ediyor mu kedilerin
Rahatsız olacaksan gelmem diyene gelme nasıl derim evet senden rahatsız olurum diyeşöyle böyle yapalım derim başka seçeneklerle direk gelme demem
Şu bir gerçek dünürün becerikli bir kadın olursa gelinin seni istemeyecek festibu acı gerçekle yüzleş olurda dünüründen sen daha becerikli gelırsen gelinin gözüne seni isteyebilir
Bende öyleydim hatta baya dertliydim bu konuda. En son kimse gelmesin moduna girdim. Kocam dedi ki neden dert ediyosun bu zamana kadar gelen hangi insan seni rahatsız edecek davranışlarda bulundu? Gerçekten de öyle çok mutlu oluyorum gelince ailelerimiz. Bakarsın denersin zaten anneler dışında kimse uzun kalmaz. Onlarda biliyor durumu. İlk torunları olacak iki tarafında bence heyecanlarını ellerinden almayalım dedi. Tamam Buluta yaklaştırmadığın sürece sıkıntı yok dedim bende öyle anlaştık. Ekmek elden su gölden yatıp yuvarlanıcam.
Bulutu öpmeyi bırak kucağa bile vermem, teşekkürler. Ben gamlı baykuşum. Biri öper eder ya çok büyük tepki veririm ya da tepki veremem yine üzülürüm. Neden bir ömür içimde dert olsun ki. Bide o kafayla evladımı koruyamadım moduna girersem uuu. Hiç çekilmez. O yüzden bu nasılsa lohusa diyip sallamazlarken yapacağımı yapıcam.
İste bu bennn. Asla bana göre degilBir heryerde emzirene birde çocuğun altını herkese değiştirtenlere.
Taktik yapmamız lazım, uyuyor uyudu uyuyacak banyo yapacak emecek vs vskucağa vermeye öpmeye çokk çokk karşıyım zaten bende dayanamam hasta mı olsun bide çocuk sonra üzüleceğime bişey olunca onlar üzülsün çok önemli değil
İste bu bennn. Asla bana göre degil
Gelme demezsin de belki ‘yaaa tabii havalar da sıcak, zor olur ama bir sekilde idare ederiz yaa, sonunda sizin de caniniz yegeniniz gelin görün’ falan dersin belki
Off yaa biz kaynana olacak insanlar miydik beeKalbimi kırıyosun
Benim kayınvalidem annemden daha beceriklidir. Annemde iyidir ama kayınvalidem bambaşka bir boyut. Ama yine de annemi istiyorumneyse bulutcuğumun sorunu. Yerim valla beni istemezse. Ben seni besledim büyüttümden girerim
Aaa ben bunu bilmiyordum iyi ki su an yazdinYa bide mahremiyet algısını bozuyor çocuğun. Sonra normalleşicek onun için nasılsa herkes değiştiriyor diye. Uzmanlar bile diyor hep belli 1-2 kişi ve aynı yerde değiştiirn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?