- 22 Mayıs 2012
- 11.017
- 30.623
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.901
Aaa ben bunu bilmiyordum iyi ki su an yazdin
Bir heryerde emzirene birde çocuğun altını herkese değiştirtenlere.
Off yaa biz kaynana olacak insanlar miydik beeinsallah cok incinmez minnos kalbimiz
Kız ne taktiği jdjd direkt öpmek yok, el ayakta buna dahil diyeceğim. Belkim kucağa veririm tamamen o ruh halime göre ama öyle yakın temaslar yok.
Aynen kucağa da az büyüyünce inşallah bir foto çekmelik
Benim kv gidip memlekete dedikodumu yapmıştı, bide torunu ona gülmemiş oynamamış daha 3 5 günlük bebe
Ahahahahhh kesin öyle olurrAmiin jdjd
Neyse zaten her önüne gelene onay vermeyeceğimiz için gelinlerimizde ona göre olur
Keyfinin rahat olduğunu bende düşünüyorum babasına çekmiş sanırımİçerde keyfî rahat tabi napsin sıcaklarda gelip deeylülü bekliyor gliba
Dedikodu yapacak tıynette bir insan olduğunu anladıysa demek 3-5 günlük bebe gülmemiştir normal
Ne diye yapmış senin dedikodunu? Hizmet etmedi diye de de düşüp bayılayım
Ortasını tutturabilen yok bence ya tam işin içindeler ya tam dış kapının mandalıYa işten kaçan tiplerde var onuda sevmem ama geliniyle mesafe koyan kadınları severim her haltı sormaya karışmaya gerek yok bana göre o kadın düşüncelidir ama iş gerektiğinde kaçanıda sevmem
Yani tanıdığjm var öyle çok seviyeli ilişkileri ama baktıda yeri geldi evinide temizledi olması gereken bu bence bende öyle bir kaynana olmak isterim bana ihtiyaçları varsa yardım ederim ama her haltıda sormazsın karışmazsın ama işteee
Yok yokbi benim mi çocuğum olmuş da bilmem ne
Ya işten kaçan tiplerde var onuda sevmem ama geliniyle mesafe koyan kadınları severim her haltı sormaya karışmaya gerek yok bana göre o kadın düşüncelidir ama iş gerektiğinde kaçanıda sevmem
Yani tanıdığjm var öyle çok seviyeli ilişkileri ama baktıda yeri geldi evinide temizledi olması gereken bu bence bende öyle bir kaynana olmak isterim bana ihtiyaçları varsa yardım ederim ama her haltıda sormazsın karışmazsın ama işteee
Ahahahahhh kesin öyle olurronayimizi soran olur insallah
Biz olabiliriz o ileride inşallahYavrum o paket program. İş gerektiğinde kaçmayan, herşeyde söz söyleme hakkını buluyor neden çünkü kendisini de ilgilendiriyor hdhsh çok istisnadır ikisini dengeleyebilen
Ay haspam. Bide bu cinsler var. Korumak istemeni görmemişlik olarak algılayan
İkeaya geldik, yemek katında her yer çocuk, bebek dolu allahım yaaa, hele bi tane oğlan var sapsarı bi de utangaç, annesinin arkasına saklanıp gülücük atıyo bize. İçim bi garip oldu annesi şap şap öperken, benimki de gelse de ben de şöyle bi doya doya öpüp koklasam
Sancı böyle birşey ama sancı geldikçe nefesle karşılamak rahatlatıyormuş yakında olacak diyorsa sancılqrının şiddetlenmesi olası dahada şiddetli olacaktır zamanla bence Allah yardımcın olsunYa kızlar bu adet sancısı gibi sancım beni mahvetti geceden beri doktor normal diyorne yapacağım bu ağriyla yatıyorum geçmiyor az yürüyorum geçmiyor doktor yakında doğum olacak bekliyoruz diyor anca
Aynen geçen eltime dedim ben hazırım sende hazır ol kesin küser
Biz olabiliriz o ileride inşallah
Valla bilmiyorum ama simdiki cocuklara cekirdek mekirdek işlemiyor yaÇekirdekten yetiştircez josei jdjd işlicez. Biz boğa burcuyuz kendine gelpotansiyelimizi burda dökmeyeyim şimdi ama istersek yaparız jdjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?