2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aaa ben bunu bilmiyordum iyi ki su an yazdin

Tabii tabii bu çok önemli. Normal algısı çocukta annem ve babam altımı değiştirebilir ve atıyorum yatak odasında değiştirebilir gibi yerleştirmek lazım. Her önüne gelen yerde açarsan ve herkes değiştirirse çocuk allahım korusun kötü niyetli birşeyi farkedemez.

Kız ne taktiği jdjd direkt öpmek yok, el ayakta buna dahil diyeceğim. Belkim kucağa veririm tamamen o ruh halime göre ama öyle yakın temaslar yok.

Aynen kucağa da az büyüyünce inşallah bir foto çekmelik

Benim kv gidip memlekete dedikodumu yapmıştı, bide torunu ona gülmemiş oynamamış daha 3 5 günlük bebe

Aynen kucağa da az büyüyünce inşallah bir foto çekmelik

Benim kv gidip memlekete dedikodumu yapmıştı, bide torunu ona gülmemiş oynamamış daha 3 5 günlük bebe

Dedikodu yapacak tıynette bir insan olduğunu anladıysa demek 3-5 günlük bebe gülmemiştir normal

Ne diye yapmış senin dedikodunu? Hizmet etmedi diye de de düşüp bayılayım

Ortasını tutturabilen yok bence ya tam işin içindeler ya tam dış kapının mandalı

Yavrum o paket program. İş gerektiğinde kaçmayan, herşeyde söz söyleme hakkını buluyor neden çünkü kendisini de ilgilendiriyor hdhsh çok istisnadır ikisini dengeleyebilen

Ay haspam. Bide bu cinsler var. Korumak istemeni görmemişlik olarak algılayan

Aynen geçen eltime dedim ben hazırım sende hazır ol kesin küser

Yaaa çok tatlııı bizde sağlıkla alıp kucağımıza öpüp koklayalım bol boll

Ya kızlar bu adet sancısı gibi sancım beni mahvetti geceden beri doktor normal diyor ne yapacağım bu ağriyla yatıyorum geçmiyor az yürüyorum geçmiyor doktor yakında doğum olacak bekliyoruz diyor anca
Sancı böyle birşey ama sancı geldikçe nefesle karşılamak rahatlatıyormuş yakında olacak diyorsa sancılqrının şiddetlenmesi olası dahada şiddetli olacaktır zamanla bence Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…