- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.921
Ya kızlar bu adet sancısı gibi sancım beni mahvetti geceden beri doktor normal diyorne yapacağım bu ağriyla yatıyorum geçmiyor az yürüyorum geçmiyor doktor yakında doğum olacak bekliyoruz diyor anca
Sağol canımSancı böyle birşey ama sancı geldikçe nefesle karşılamak rahatlatıyormuş yakında olacak diyorsa sancılqrının şiddetlenmesi olası dahada şiddetli olacaktır zamanla bence Allah yardımcın olsun
Benim ilacda vermiyor artık sadece antibiyotik tedavisi alıyorum damardan senin acilman varmıydi nst de sancı en fazla 50 oldu bugün düzenli olarak yok yani ama âdet sancısı geceden beri mahvetti beniBenimkide öyle canım ilaçlarını içiyorsun bekleyecez diyor birde süt üm akıyor bir yandan
Sağol canım
Benim ilacda vermiyor artık sadece antibiyotik tedavisi alıyorum damardan senin acilman varmıydi nst de sancı en fazla 50 oldu bugün düzenli olarak yok yani ama âdet sancısı geceden beri mahvetti beni
Ya kızlar az önce aşagıya dogru bi bıcak saplaması yasadım yine kasık agrım falan yok 2-3 kez oldu ama 3.sü çok şiddetliydi birdeb ah diye bagırdım hatta ne demek ki butamda halılarımı verdim kapıyı kapattım sancı o an geçdi bu hafta annemler temizlik yapcak bari az daha sabretse kızım
Anladım kuzum İnşallah olmamıştır acilman yinede takip et ihmal etmeAçılmam yoktu şükür inşallah olmamıştırda, sancım çok yüksekti ama hastanede sancı azalınca çıktım evde daha rahat ederim diye
Takip et canım sancılarını
Anladım kuzum İnşallah olmamıştır acilman yinede takip et ihmal etmeRabbim hepimize yardım etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canımYalnız değilsin canım. Ama seninki cidden zormuş ben en azından şehir içinde taşındım ve ağır işlerimi erkek kardeşime yaptırdım yerleştirirken annem geldi sağolsun ama şimdi gitti kalan işlerde kardeşle ben de. Ben de senin gibi taşındığimin ertesi günü kendi başıma hastaneye kontrole gittim. Birazdan yine git gel yapicam. Daha bir sürü iş duruyor 40 derece sıcakta çıkıp gardrop bakmayı planlıyorumAllah kolaylık versin canım yavaş yavaş halletmeye çalış varsa birileri yardım istemekten çekinme sakın.
Oha diyorum ne kadar insafsız oluyorlar ya iyi demişsin valla ben de çok sinirlerin çok laf söylerdim kesin. tek sevindigim nokta öyle dertlerim yok kaynanamın yüzünü bile görmedim
Seninki de zormuş kuzum be hem hastanedesin başlı başına eziyet üstüne bi de bu laflar Allah sabırlar versin bacım umursama hiç. İnşallah en kısa zamanda kendi evine geçersin
Ben geçen sene şehir değiştirdim burada da evime yakın olan dolu diye bir uzaktaki sağlık ocağına kayıt oldum tesadüfen kız ortaokuldan arkadaşım ciktiben tanıyamadim ama o beni tanıdı. Sağolsun ne zaman bir şey olacak olsa öncesinde arıyor su gün gel diyor. Önümüzdeki haftalarda bir kere daha cagiracagim demişti. Hatta şimdi yine taşındım evimin 200 m ilerisinde sağlık ocağı var ama hiç taşımak istemiyorum özellikle de ilk zamanlarda. Onun yerine 5-6 km git gel yapicam sanırım.
Şuan durdu ama ayaga kalkmaya korkuyorum canım genelde aşırı hareketli oldugunda oluyo onu çözdüm dünden beri. Bide bu arada kendinizi yormayın arkadaslar dünde kendimi yorduğumda olmustu bugun neden çözemedimAçılmam yoktu şükür inşallah olmamıştırda, sancım çok yüksekti ama hastanede sancı azalınca çıktım evde daha rahat ederim diye
Takip et canım sancılarını
Rabbim şifa versin kuzum sağ salim alalım hepimiz MinnoslarimiziAmin canım az daha dursa diye dua edip duruyorum, doğumdan sonra birde mr ımız var bizimbeyninde kist var bebeğimin
Canim sen sancim yok ama acilmam var yazmissin ya. Mesela benim de bugunku muayenede sanci cikmadi, acilma var mi diye de ekstra bakmadi doktor haliyle. Karindan ultrasonda görür müydü ki acilma olsa? Nasil anlayacak? Acilmam oldugunu düşünmüyorum da merak ettim sadeceAnladım kuzum İnşallah olmamıştır acilman yinede takip et ihmal etmeRabbim hepimize yardım etsin inşallah
Kuzum benim en başta şüphelenip te doktor a gittiğimde önce ultrason da baktı rahim ağzı kısalığı var dedi sonra da alttan muayene etti 1 cm ölçtü açıklığı üzerinden bir ay geçti bu sefer de sancı ile acile gittim 70 lere çıkmıştı nst de sancı hemde düzenliydi sancılar sonra muayene etti doktor bu sefer de açılma 2 cm çıktı ve rahim ağzı yumuşamış dedi yüzde 60 dedi ona da sonra ilaçlar ile serumla sancı baskilandi şimdi de hafif hafif tekrar başladı sancılar en son dün alttan muayene etti yine 2 cm di yani korkma zaten ultrason da şüphelenince alttan da bakardıCanim sen sancim yok ama acilmam var yazmissin ya. Mesela benim de bugunku muayenede sanci cikmadi, acilma var mi diye de ekstra bakmadi doktor haliyle. Karindan ultrasonda görür müydü ki acilma olsa? Nasil anlayacak? Acilmam oldugunu düşünmüyorum da merak ettim sadece
Benim geçen haftaki muanemde doktor ultorosondan rahim ağzına baktı bir açıklıl görünmüyor dedi canımCanim sen sancim yok ama acilmam var yazmissin ya. Mesela benim de bugunku muayenede sanci cikmadi, acilma var mi diye de ekstra bakmadi doktor haliyle. Karindan ultrasonda görür müydü ki acilma olsa? Nasil anlayacak? Acilmam oldugunu düşünmüyorum da merak ettim sadece
Devam ediyor mu sancin nasil oldun benim gece biraz hafifledi uyumusum simdi gene belim agriyor
Kanala girince de hemen doğum olmuyormuş son zamanlarda 2 cm açıklık çok normalmiş ve çoğu kişi 2 cm haftalarca gezebiliyormuş ama 4 ve üzeri olsa bebek durmaz doğum başlıyor demektir benceKızlar bu acıklık mevzusu bir tek bana mı çok ütopik geliyor? Nasıl yani mesela orası bilmem kaç cm çapında genişliyor ve öyle mi kalıyor? Bebek kanala girmeden birşey olmadan bu nasıl oluyor? Kanala girse de günlerce haftalarca gelmeden nasıl duruyor. Ay benim mantığım almıyor bu konuyu hiç
Ya geldi valla zaman sancilar duzensiz bi geciyor bi basliyor napcami sasirdim artikCanım seninde zaman gelmiş neredeyse 38 olmuşsunnasıl sancıların düzeldi mi?
Düzensiz aslında canım ama bir sancı hep varNe yaptın canım son durum ne bakabildin mi?
Bende sana bunu soracaktım acaba alsam mı sen ne yaptın diye
Ay bayağı sancın düzenli mi? Şimdi nasılsın
Çok iyi beklemiş ya maşallah inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Yaaa hemşire ebe de etkili bu durumda ama sen onu düşünme normal doğum ile bi alakası yok alttan muayene daha farklı
Ayyyy bende ne yapacam ne yaşayacam bilmiyorum merakla da bekliyorum bol bol yazarız uykusuz gecelerde
Ya geldi valla zaman sancilar duzensiz bi geciyor bi basliyor napcami sasirdim artik
Canim sen sancim yok ama acilmam var yazmissin ya. Mesela benim de bugunku muayenede sanci cikmadi, acilma var mi diye de ekstra bakmadi doktor haliyle. Karindan ultrasonda görür müydü ki acilma olsa? Nasil anlayacak? Acilmam oldugunu düşünmüyorum da merak ettim sadece
Bebek kanala değil belki ama aşağıya iniyor başını dayıyor vs sancılarla da rahim ağzı kısalıyor ve açılma başlıyorKızlar bu acıklık mevzusu bir tek bana mı çok ütopik geliyor? Nasıl yani mesela orası bilmem kaç cm çapında genişliyor ve öyle mi kalıyor? Bebek kanala girmeden birşey olmadan bu nasıl oluyor? Kanala girse de günlerce haftalarca gelmeden nasıl duruyor. Ay benim mantığım almıyor bu konuyu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?