2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya kızlar bu adet sancısı gibi sancım beni mahvetti geceden beri doktor normal diyor ne yapacağım bu ağriyla yatıyorum geçmiyor az yürüyorum geçmiyor doktor yakında doğum olacak bekliyoruz diyor anca

Benimkide öyle canım ilaçlarını içiyorsun bekleyecez diyor birde süt üm akıyor bir yandan

Sancı böyle birşey ama sancı geldikçe nefesle karşılamak rahatlatıyormuş yakında olacak diyorsa sancılqrının şiddetlenmesi olası dahada şiddetli olacaktır zamanla bence Allah yardımcın olsun
Sağol canım
Benimkide öyle canım ilaçlarını içiyorsun bekleyecez diyor birde süt üm akıyor bir yandan
Benim ilacda vermiyor artık sadece antibiyotik tedavisi alıyorum damardan senin acilman varmıydi nst de sancı en fazla 50 oldu bugün düzenli olarak yok yani ama âdet sancısı geceden beri mahvetti beni

Ya kızlar az önce aşagıya dogru bi bıcak saplaması yasadım yine kasık agrım falan yok 2-3 kez oldu ama 3.sü çok şiddetliydi birdeb ah diye bagırdım hatta ne demek ki bu tamda halılarımı verdim kapıyı kapattım sancı o an geçdi bu hafta annemler temizlik yapcak bari az daha sabretse kızım

Sağol canım

Benim ilacda vermiyor artık sadece antibiyotik tedavisi alıyorum damardan senin acilman varmıydi nst de sancı en fazla 50 oldu bugün düzenli olarak yok yani ama âdet sancısı geceden beri mahvetti beni

Açılmam yoktu şükür inşallah olmamıştırda, sancım çok yüksekti ama hastanede sancı azalınca çıktım evde daha rahat ederim diye

Takip et canım sancılarını

Açılmam yoktu şükür inşallah olmamıştırda, sancım çok yüksekti ama hastanede sancı azalınca çıktım evde daha rahat ederim diye

Anladım kuzum İnşallah olmamıştır acilman yinede takip et ihmal etme Rabbim hepimize yardım etsin inşallah

Çok teşekkür ederim canım ailem yardım ediyor. Temizlik için bir abla geldi. Ben zaten hiçbir şey yapamadım. En ufak şeyde karnım ağrıdı. Bu haftalara iş bırakılmaz da işte mecburiyet

Şuan durdu ama ayaga kalkmaya korkuyorum canım genelde aşırı hareketli oldugunda oluyo onu çözdüm dünden beri. Bide bu arada kendinizi yormayın arkadaslar dünde kendimi yorduğumda olmustu bugun neden çözemedim

redappleee
Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Biraz erken geldi, annesine süpriz yapti, ama olsun.
Iyisik inşallah, agrilarin ne durumda. Bebiş iyi inşallah? Takip edemedim çok, eşin uzaktı, gelebildi mi?

E Emellzeliha Sana da hayırlı olsun canım. Her şey yolundadır inşallah.

Anladım kuzum İnşallah olmamıştır acilman yinede takip et ihmal etme Rabbim hepimize yardım etsin inşallah
Canim sen sancim yok ama acilmam var yazmissin ya. Mesela benim de bugunku muayenede sanci cikmadi, acilma var mi diye de ekstra bakmadi doktor haliyle. Karindan ultrasonda görür müydü ki acilma olsa? Nasil anlayacak? Acilmam oldugunu düşünmüyorum da merak ettim sadece

Kızlar bu acıklık mevzusu bir tek bana mı çok ütopik geliyor? Nasıl yani mesela orası bilmem kaç cm çapında genişliyor ve öyle mi kalıyor? Bebek kanala girmeden birşey olmadan bu nasıl oluyor? Kanala girse de günlerce haftalarca gelmeden nasıl duruyor. Ay benim mantığım almıyor bu konuyu hiç

Kuzum benim en başta şüphelenip te doktor a gittiğimde önce ultrason da baktı rahim ağzı kısalığı var dedi sonra da alttan muayene etti 1 cm ölçtü açıklığı üzerinden bir ay geçti bu sefer de sancı ile acile gittim 70 lere çıkmıştı nst de sancı hemde düzenliydi sancılar sonra muayene etti doktor bu sefer de açılma 2 cm çıktı ve rahim ağzı yumuşamış dedi yüzde 60 dedi ona da sonra ilaçlar ile serumla sancı baskilandi şimdi de hafif hafif tekrar başladı sancılar en son dün alttan muayene etti yine 2 cm di yani korkma zaten ultrason da şüphelenince alttan da bakardı

Benim geçen haftaki muanemde doktor ultorosondan rahim ağzına baktı bir açıklıl görünmüyor dedi canım

Kanala girince de hemen doğum olmuyormuş son zamanlarda 2 cm açıklık çok normalmiş ve çoğu kişi 2 cm haftalarca gezebiliyormuş ama 4 ve üzeri olsa bebek durmaz doğum başlıyor demektir bence

Düzensiz aslında canım ama bir sancı hep var

Görüyor canım bakıyor rahim ağzı uzunluğuna ona göre muayene ediyor
Bebek kanala değil belki ama aşağıya iniyor başını dayıyor vs sancılarla da rahim ağzı kısalıyor ve açılma başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…