- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.941
Düzensiz aslında canım ama bir sancı hep var
Evet korkum zaten düzene binmesiDüzene girerse gelir zatenama sanırım senin sezeryandi demi günü belli mi
Senin kanamam tetikledi mi doğumu acaba yaKızlar benim doktora gıcık oldum demiştim ya saglikocagina gidiyorum gerekli testler ne vereyim orda hic cvp dahi yazmasi
2 gündur bacaklarım cok agriyor yani adet olursun ağrır ya öyle ağrı çekiyorum
Sezeryan için başka bir sebep olmazsa olabilir tabi burda iki erken dopum yapan oldu biri normal biri sezeryan ☺Kızlar az önce muayene oldum benim Minnoş baş geliş olmuşböyle olduğu için normal doğumu beklerler dimi doktorlar o zaman risk ortadan kalkar yani dimi 33+6 yiz bugün
Hersey yerinde duruyordu kontrolde karında bir ağırlık bacak ağrıları var bakalim cumartesi gireceğim ntsye umarım 37 haftayi geçerSenin kanamam tetikledi mi doğumu acaba ya
Yok bebek iyidir ama kasılmalarını filan tetiklemiş olabilir bol bol dınlen iş yapmaHersey yerinde duruyordu kontrolde karında bir ağırlık bacak ağrıları var bakalim cumartesi gireceğim ntsye umarım 37 haftayi geçer
Hayırlısı olsun inşallahSezeryan için başka bir sebep olmazsa olabilir tabi burda iki erken dopum yapan oldu biri normal biri sezeryan ☺
Canim benim cok sagol bilgilenmis oldukKuzum benim en başta şüphelenip te doktor a gittiğimde önce ultrason da baktı rahim ağzı kısalığı var dedi sonra da alttan muayene etti 1 cm ölçtü açıklığı üzerinden bir ay geçti bu sefer de sancı ile acile gittim 70 lere çıkmıştı nst de sancı hemde düzenliydi sancılar sonra muayene etti doktor bu sefer de açılma 2 cm çıktı ve rahim ağzı yumuşamış dedi yüzde 60 dedi ona da sonra ilaçlar ile serumla sancı baskilandi şimdi de hafif hafif tekrar başladı sancılar en son dün alttan muayene etti yine 2 cm di yani korkma zaten ultrason da şüphelenince alttan da bakardı
Ben de bugun muayenede rahim agzi uzunlugumu sordum doktora, ölçmedi. Bu haftalarda ölcmeyi dogru bulmuyorum artik dedi. Bebek yukarda, bak idrar kesesinin ust tarafinda dedi. Ona bakarim ben dediGörüyor canım bakıyor rahim ağzı uzunluğuna ona göre muayene ediyor
Bebek kanala değil belki ama aşağıya iniyor başını dayıyor vs sancılarla da rahim ağzı kısalıyor ve açılma başlıyor
Her doktor farkli oluyor demek ki benim doktor her gittiğimde ölçüyorBen de bugun muayenede rahim agzi uzunlugumu sordum doktora, ölçmedi. Bu haftalarda ölcmeyi dogru bulmuyorum artik dedi. Bebek yukarda, bak idrar kesesinin ust tarafinda dedi. Ona bakarim ben dedi
Sağol canımredappleee
Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Biraz erken geldi, annesine süpriz yapti, ama olsun.
Iyisik inşallah, agrilarin ne durumda. Bebiş iyi inşallah? Takip edemedim çok, eşin uzaktı, gelebildi mi?
@Emellzeliha Sana da hayırlı olsun canım. Her şey yolundadır inşallah.
İlk defa bugun ölçmedi ben de sasirdimHer doktor farkli oluyor demek ki benim doktor her gittiğimde ölçüyor
Bebisin ve sen icimi eritiyorsunuzSağol canım
Çok şükür ağrım çok yok sürekli yürüyüş yaptım hastanede de
Ama yatıp kalkarken oturup kalkarken zorlanmalar oluyor elbette
Bebiş de iyi sadece Memeyi tutmada zorluk yaşıyor küçük olduğu için ve emerken çok çabuk yorulup uyuyakalıyor memede
Eşim de gelemedi henüz
Var mı sancı cnmİlk defa bugun ölçmedi ben de sasirdimacilmalar yavas yavas basliyor diye galiba, mantikli geldi bana aslinda. Sanci var mi diye nstye soktu, bebegin konumuna bakti o kadar
Cok şükür cikmadi hep izledim 0-10 arasi arası attı hepVar mı sancı cnm
İyi canım bebiş çok şükür emip emip uyuyor zor uyandırıyoruz gözlerini bile açamıyor daha çok küçükBebiş napıyor annesi? Sen nasılsın ağrın sızın var mı?
Bacım başta kimseyi istemiyorum demediysen kadına birşey diyemem ama dediysen ve yine de geldiyse millet o zaman 3-5 cümle yapıştıırırım detay ver bana hdjdj
Canım bizimkiler uzaktan gelseler evet haklısın ama zaten hep beraber olacağızCanimm hep hormonlardan bencebizimkiler de doguma özel gelecekler yasadiklari sehirden tabi benim icin lohusalik sürecinde angarya olacak, ama evlatlarinin evladi. Görmek istiyorlar tabi diyorum iyice düşündüğümde de cok haklisin düşüncelerinde ve verdigin tepkide, zor dönemden geçiyoruz ama mecbur sabredicez. Allah ömür verirse onlarin konumuna biz de düşücez yaslandigimizda
Sanci olayini hic anlamiyorum bende cnmCok şükür cikmadi hep izledim 0-10 arasi arası attı hepsanci yok diyorlarmis galiba öyle olunca doktorun asistani oyle soyledi. Kactan sonra sanci var deniyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?