2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar benim doktora gıcık oldum demiştim ya saglikocagina gidiyorum gerekli testler ne vereyim orda hic cvp dahi yazmasi
2 gündur bacaklarım cok agriyor yani adet olursun ağrır ya öyle ağrı çekiyorum

Kızlar az önce muayene oldum benim Minnoş baş geliş olmuş böyle olduğu için normal doğumu beklerler dimi doktorlar o zaman risk ortadan kalkar yani dimi 33+6 yiz bugün
Sezeryan için başka bir sebep olmazsa olabilir tabi burda iki erken dopum yapan oldu biri normal biri sezeryan ☺

Canim benim cok sagol bilgilenmis olduk sen masallah haftalardir bu sekilde dayaniyorsun, bebisin gününü bekliyor

Ben de bugun muayenede rahim agzi uzunlugumu sordum doktora, ölçmedi. Bu haftalarda ölcmeyi dogru bulmuyorum artik dedi. Bebek yukarda, bak idrar kesesinin ust tarafinda dedi. Ona bakarim ben dedi

Ben de bugun muayenede rahim agzi uzunlugumu sordum doktora, ölçmedi. Bu haftalarda ölcmeyi dogru bulmuyorum artik dedi. Bebek yukarda, bak idrar kesesinin ust tarafinda dedi. Ona bakarim ben dedi
Her doktor farkli oluyor demek ki benim doktor her gittiğimde ölçüyor

Sağol canım
Çok şükür ağrım çok yok sürekli yürüyüş yaptım hastanede de
Ama yatıp kalkarken oturup kalkarken zorlanmalar oluyor elbette
Bebiş de iyi sadece Memeyi tutmada zorluk yaşıyor küçük olduğu için ve emerken çok çabuk yorulup uyuyakalıyor memede
Eşim de gelemedi henüz

Bebisin ve sen icimi eritiyorsunuz masallah sizee

İyi canım bebiş çok şükür emip emip uyuyor zor uyandırıyoruz gözlerini bile açamıyor daha çok küçük
Kuzum kimseyi istemiyorum dememe gerek var mı yaa düşünmeleri gerekiyor yeni hastaneden gelmiş dinlensin rahat etsin diye
Yapıştıracağımı yapıştırdım zaten merak etme içimde kalmadı

Canım bizimkiler uzaktan gelseler evet haklısın ama zaten hep beraber olacağız
Üst katta yaşıyorlar
Fazla uzak değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…