- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #43.961
Yaaa hadi hayırlısı canım az kaldıııEvet korkum zaten düzene binmesihıhı pazartesi günü saat 8 de gel dedi sezaryen yapalım dediiii
Kızlar az önce muayene oldum benim Minnoş baş geliş olmuşböyle olduğu için normal doğumu beklerler dimi doktorlar o zaman risk ortadan kalkar yani dimi 33+6 yiz bugün
Ben de bugun muayenede rahim agzi uzunlugumu sordum doktora, ölçmedi. Bu haftalarda ölcmeyi dogru bulmuyorum artik dedi. Bebek yukarda, bak idrar kesesinin ust tarafinda dedi. Ona bakarim ben dedi
Ahhh doğurmuşsunn canım benim allah analı babalı büyütsün, sağlıklı upuzun ömrü olsun inşallahhCanım bizimkiler uzaktan gelseler evet haklısın ama zaten hep beraber olacağız
Üst katta yaşıyorlar
Fazla uzak değiller
Yok yapmiyorum cunku yapmami gerektircek kadar arka arkaya olmuyor bi basliyor bi süre devam sonra bi kesiliyor atiyorum 1 saat sonra basliyor gene sürekli degil ama kendini unutturmuyor daCanım hiç gerilme. Artık sizin haftalarda gerilecek birşey yok. Bebiş istediği an gelebilir. Sancı takibi yapıyor musun?
Yaa bu sancı olayı nasıl oluyor acaba internettede yazıyorum hep ama bana sanki yalancı sancı falanda gelmedi, gelse mi iyi gelmesemi kafamda deli sorular, gelse anlarmıym yoksa yorgınlıktan ya da hareketinden mi derim cok cok fazla düşünce balonum varCanım hiç gerilme. Artık sizin haftalarda gerilecek birşey yok. Bebiş istediği an gelebilir. Sancı takibi yapıyor musun?
Ben kanz xgo silver aldım canm, e bebekte denediğimde sürüşş hoşuma gitmişti, bide bizim burası hep arnavut kaldırımı o yüzden tekerlekleri bitaz büyük istedimmKızlar bebek arabası hem kullanışlı hem kaliteli ne alabilirim gidip bakmaya çok yoruluyorum artık bugün dışarıdayım eve geldiğimde yorgunluktan ağlayacaktım yani e bebek te vardı bebek arabaları fakat ne alıcağım bilmiyorum ben şunu aldım tavsiye ederim şu şu özelliği çok iyi pratik dediğiniz marka varsa söyleyebilir misiniz
İnşallah kuzum yaCanim benim cok sagol bilgilenmis olduksen masallah haftalardir bu sekilde dayaniyorsun, bebisin gününü bekliyor
İnşallah kuzumYaaa hadi hayırlısı canım az kaldııı
Eğer başka sıkıntı olmasa beklerler tabi canım
Değişiyor doktordan doktora sanırım benim hep baktı ama zaten bakmasa da duruşdan konumdan anlıyorlar anladığım kadarıyla
Cok şükür cikmadi hep izledim 0-10 arasi arası attı hepsanci yok diyorlarmis galiba öyle olunca doktorun asistani oyle soyledi. Kactan sonra sanci var deniyor?
Yaa bu sancı olayı nasıl oluyor acaba internettede yazıyorum hep ama bana sanki yalancı sancı falanda gelmedi, gelse mi iyi gelmesemi kafamda deli sorular, gelse anlarmıym yoksa yorgınlıktan ya da hareketinden mi derim cok cok fazla düşünce balonum var
Yok gülüm be, benim canım cok kıymetli o zaman kesin anlarm ben yaSancı olayını çok öğrenmeye çalıştım olmadı canım ya ekran sizi yanıltır dedi hemşire bayağı sordum da bende 100 çıkıyordu mesela ama onun ayarı var dedi bi bastı 40 50 ye düştü, biz kağıttan kontrol ediyoruz dedi, mesela yükseldiğinde bende hareket ettti butonuna bastıysam sancı demiyorlarmış gibi
Birde 20 dk içinde 40 üstü en az 3 kere düzenli sancı doğum başladı demekmiş diğerleride sancı var ama düzensiz. Öğrendiklerim
Kesin anlarsın canım merak etme eğer ben gibi ağrı eşiğin yüksekse önemsemeyebilirsin ama
Yok gülüm be, benim canım cok kıymetli o zaman kesin anlarm ben yaacı eşiğim yerlerde nası doğurcan diyolar hala bana bende bilmiom
Hareket etti butonu ne cnmSancı olayını çok öğrenmeye çalıştım olmadı canım ya ekran sizi yanıltır dedi hemşire bayağı sordum da bende 100 çıkıyordu mesela ama onun ayarı var dedi bi bastı 40 50 ye düştü, biz kağıttan kontrol ediyoruz dedi, mesela yükseldiğinde bende hareket ettti butonuna bastıysam sancı demiyorlarmış gibi
Birde 20 dk içinde 40 üstü en az 3 kere düzenli sancı doğum başladı demekmiş diğerleride sancı var ama düzensiz. Öğrendiklerim
Kesin anlarsın canım merak etme eğer ben gibi ağrı eşiğin yüksekse önemsemeyebilirsin ama
Hareket etti butonu ne cnm
Bende kac oldu giriyorum nst ye hic oyle bi buton vermediler hem devlette acilde girdim 2 kere hem kendi doktorum da özelde girdim hic vermediler niye kiBi tane elime düğme veriyorlar bebek hareket edince ona basıyorum
Bende kac oldu giriyorum nst ye hic oyle bi buton vermediler hem devlette acilde girdim 2 kere hem kendi doktorum da özelde girdim hic vermediler niye ki
Aminn canım evet 3 gün oldu doğum yapalıAhhh doğurmuşsunn canım benim allah analı babalı büyütsün, sağlıklı upuzun ömrü olsun inşallahhdoğum haberleri gelmeue basladı bi heyecanlandm suanda
Bütün sanci makineleri ayni mi acabaaaSancı olayını çok öğrenmeye çalıştım olmadı canım ya ekran sizi yanıltır dedi hemşire bayağı sordum da bende 100 çıkıyordu mesela ama onun ayarı var dedi bi bastı 40 50 ye düştü, biz kağıttan kontrol ediyoruz dedi, mesela yükseldiğinde bende hareket ettti butonuna bastıysam sancı demiyorlarmış gibi
Bütün sanci makineleri ayni mi acabaaakafamda deli sorular yanimdaki hastaya düzenli olarak 100 ü görürse sanci vardir dedi, simdi hatirladim onun biraz daha yüksekti sancilari.
Ben evdeyken de sanciyi anlamayacagimdan korkuyorumher seye gazim var, gaz sancisi deyip duruyodum bu ara
2021 de kizimda hic oyle yapmadilar gecen gece de ilk defa duydumBi tane elime düğme veriyorlar bebek hareket edince ona basıyorum
Ayyy inşallah gercekten canim sağlıklı olduklarını bilelim iyi olduklarını bilelim de gerisi gerçekten isin gırgırinaKeyfinin rahat olduğunu bende düşünüyorum babasına çekmiş sanırımmasallah keyfi sağlığı yerinde olsun şikayetçi değilim son zamanlarimiz ne zaman hayırlısı ise öyle gelsin bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?