2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet korkum zaten düzene binmesi hıhı pazartesi günü saat 8 de gel dedi sezaryen yapalım dediiii
Yaaa hadi hayırlısı canım az kaldııı

Kızlar az önce muayene oldum benim Minnoş baş geliş olmuş böyle olduğu için normal doğumu beklerler dimi doktorlar o zaman risk ortadan kalkar yani dimi 33+6 yiz bugün

Eğer başka sıkıntı olmasa beklerler tabi canım

Ben de bugun muayenede rahim agzi uzunlugumu sordum doktora, ölçmedi. Bu haftalarda ölcmeyi dogru bulmuyorum artik dedi. Bebek yukarda, bak idrar kesesinin ust tarafinda dedi. Ona bakarim ben dedi

Değişiyor doktordan doktora sanırım benim hep baktı ama zaten bakmasa da duruşdan konumdan anlıyorlar anladığım kadarıyla

Canım bizimkiler uzaktan gelseler evet haklısın ama zaten hep beraber olacağız
Üst katta yaşıyorlar
Fazla uzak değiller
Ahhh doğurmuşsunn canım benim allah analı babalı büyütsün, sağlıklı upuzun ömrü olsun inşallahh doğum haberleri gelmeue basladı bi heyecanlandm suanda

Canım hiç gerilme. Artık sizin haftalarda gerilecek birşey yok. Bebiş istediği an gelebilir. Sancı takibi yapıyor musun?
Yok yapmiyorum cunku yapmami gerektircek kadar arka arkaya olmuyor bi basliyor bi süre devam sonra bi kesiliyor atiyorum 1 saat sonra basliyor gene sürekli degil ama kendini unutturmuyor da

Canım hiç gerilme. Artık sizin haftalarda gerilecek birşey yok. Bebiş istediği an gelebilir. Sancı takibi yapıyor musun?
Yaa bu sancı olayı nasıl oluyor acaba internettede yazıyorum hep ama bana sanki yalancı sancı falanda gelmedi, gelse mi iyi gelmesemi kafamda deli sorular, gelse anlarmıym yoksa yorgınlıktan ya da hareketinden mi derim cok cok fazla düşünce balonum var

Ben kanz xgo silver aldım canm, e bebekte denediğimde sürüşş hoşuma gitmişti, bide bizim burası hep arnavut kaldırımı o yüzden tekerlekleri bitaz büyük istedimm

Canim benim cok sagol bilgilenmis olduk sen masallah haftalardir bu sekilde dayaniyorsun, bebisin gününü bekliyor
İnşallah kuzum ya
İnşallah kuzum

Cok şükür cikmadi hep izledim 0-10 arasi arası attı hep sanci yok diyorlarmis galiba öyle olunca doktorun asistani oyle soyledi. Kactan sonra sanci var deniyor?

Sancı olayını çok öğrenmeye çalıştım olmadı canım ya ekran sizi yanıltır dedi hemşire bayağı sordum da bende 100 çıkıyordu mesela ama onun ayarı var dedi bi bastı 40 50 ye düştü, biz kağıttan kontrol ediyoruz dedi, mesela yükseldiğinde bende hareket ettti butonuna bastıysam sancı demiyorlarmış gibi
Birde 20 dk içinde 40 üstü en az 3 kere düzenli sancı doğum başladı demekmiş diğerleride sancı var ama düzensiz. Öğrendiklerim

Kesin anlarsın canım merak etme eğer ben gibi ağrı eşiğin yüksekse önemsemeyebilirsin ama

Yok gülüm be, benim canım cok kıymetli o zaman kesin anlarm ben ya acı eşiğim yerlerde nası doğurcan diyolar hala bana bende bilmiom

Hareket etti butonu ne cnm

Ahhh doğurmuşsunn canım benim allah analı babalı büyütsün, sağlıklı upuzun ömrü olsun inşallahh doğum haberleri gelmeue basladı bi heyecanlandm suanda
Aminn canım evet 3 gün oldu doğum yapalı
Allah herkese nasip etsin

Bütün sanci makineleri ayni mi acabaaa kafamda deli sorular yanimdaki hastaya düzenli olarak 100 ü görürse sanci vardir dedi, simdi hatirladim onun biraz daha yüksekti sancilari.

Ben evdeyken de sanciyi anlamayacagimdan korkuyorum her seye gazim var, gaz sancisi deyip duruyodum bu ara

Aynıymış ama onlar düğmelere basınca bizim ekranda gördüklerimiz değişiyormuş o kadar sordum ki bendende illallah etmişlerdir

Keyfinin rahat olduğunu bende düşünüyorum babasına çekmiş sanırım masallah keyfi sağlığı yerinde olsun şikayetçi değilim son zamanlarimiz ne zaman hayırlısı ise öyle gelsin bebeklerimiz
Ayyy inşallah gercekten canim sağlıklı olduklarını bilelim iyi olduklarını bilelim de gerisi gerçekten isin gırgırina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…