2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende kac oldu giriyorum nst ye hic oyle bi buton vermediler hem devlette acilde girdim 2 kere hem kendi doktorum da özelde girdim hic vermediler niye ki
Benim de aynı şekilde hiç buton filan yok karnına takılan 2 tane alet var biri kalbi biri hareketi ölçüyor sen birşey yapmıyorsun benim girdiklerinde

Akşamdan beri belime ağrı giriyor bayağı tırsıyorum, birde aranızda göğsünden süt gelen var mı
Benim öyle akan bir sütüm yok ama 2 ay önce göğüslerimin ucunda beyaz nokta gibi kabarcık oluştu canım ona da süt indiği için olmuştur dediler. Birindeki geçti ama diğeri duruyor

Benimki hala tetenozla ilgili birşey demedi benimde yarın kan verilecek ac karnada girsemtmi yoksa pazartesi dr kontrolüm var ozmanmi gitsem bilemiyorum yanitoet buralar yha sabahtan başlıyor sıcakta dokuyor bana burnum kanıyor kanamasa burnumdan pihtili gibi parcalar geliyor aciyo falan gelemiyorum yakıcı sıcaklara sabah düşünücem artikt orasıni iki çocuğa da ii baktı diye değiştirmedim birde alıştık ama iste unuttuklarmi tam unutuluyoruz galjba aşı hakkında hala bi tik yok bende kaldi galiba insalah bir zararı olmaz olmamanin

Bakin gerxektent öyle benim gorumcemlerim kardeslerimden daha yakindirlar bana emzirirken diger özel konuları konuşurken üçünunde yaninda ne utanır ne çekiniriz onlarda bana karsi öyle korona zamani ufak bi kaza sonucu kan kaybından ambulanslik falan olmuştum esim hemen onlari aramis biri oturup ağlamış bana birşey olucak diye diger yanimda kalanda cocukalrima oz evladi gibi bakti diğeri işini bırakıp kan verelir belki diye çıkıp geldi. İyi olup eve gelince ben yorumlayım diye bana dua bile aldircaktilar ben yuk olmadım allh büyüktür ellerine ayaklarına tas deymesinler evimi temizleyip kac gun yemek yapıp getirdiler gelemeyen de her gün aradi .sen nasil olur nasıl davranırsan okadar iyilik ictenlik samimilkk görürsun bende kardesjm olsun isterim yanimda mesela ama oda onun kardeşi ki benimde oğlum kizim var ilerde oğlumun yavrusu olucak ve gelin diycekki annen baban kardesinin ne isi var(sen dedin demiyorum hani örnek olarak düşünce)beni istemeyip kendi ailesine kucak açarsa ben ii de olsam içimden kırılırdim ama belli etmezdim onlarda bizim kötü olmamizi veya bizr yuk olamaya gelmezler tabi her gelen bir işin ucundan tutsa sana faydası olur ki onlarda destek icin geliyor eskiden oyledi bizim çocuklar zamaninda nasil olur devir bilemem büyük konuşmuş yanlış anlaşıp yanlış da yorumlamış olmiyayim ben.

Evet korkum zaten düzene binmesi hıhı pazartesi günü saat 8 de gel dedi sezaryen yapalım dediiii
Ayy bu pazartesi mi çok az kalmıs ya maşallah sağlıkla gelsin annesi bende yarın kızımı görmeye gidicem her gittiğimde ayrı bir heyecan ya birde sona yaklastık 36 haftalık olucam nasipse

Ay esim bana demisti anne babasini dogumdan 10-15 gun sonra cagirayim mi diye. Ama ben mükemmel bir gelin oldugum icin ‘sakin öyle bir sey deme üzülürler, torunlarini merak ederler’ dedim tabi icim öyle demiyor ama
Ya esinde anlayışlı sana soruyor ona göre kendi ailesini ayarlamaya çalışacak hiç olmadi üç dört güne de sende bi kendimi toplayayim ilk günleri atlatalim oyle gelsinler de. Ben ne bileyim doğumda hep yanliz olduğumdan galiba herkez.gelse teyze dayi amca hala vallaha basım üstüne diycek modundayim galjba ne annem ne kayınvalidem var canim olani iki bacım uc görümcem ondan kimsem Yok diyebilirim.

Karnimin sertligi epey zorluyor cnm ama sukur 31den 35e geldik. Ilk 3 ay benim de arada lekelenmelerim olmustu ama ben o zaman progesteronu icmistim vajinal koyamam diye. Cok bulanti ve halsizlik yapiyor oral alinca. Simdi zaten bi suru sıkıntı yasiyorum, oral alip da yan etki yasamak istemedim. Tavsiyeni deniyecegim, cok mantikli insallah yapabilirim.

Bebisin kiyafetlerini naptin, bi gelisme var mi?

Ayy bu pazartesi mi çok az kalmıs ya maşallah sağlıkla gelsin annesi bende yarın kızımı görmeye gidicem her gittiğimde ayrı bir heyecan ya birde sona yaklastık 36 haftalık olucam nasipse
Yaa sizede maşallah 36 olmuşsunuz evet kazasız belasız sağlıklı sıhhatli şekilde inşallah bebeğimi kucağımıza alcaz 5 yıldır bekliyorduk

Hayatımın şokunu yaşıyorum şuan.
Kıyafetleri yıkadım, en düşükte kurutucuya attım. Hepsi küçülmüş. Prematüre gibi olmuş. Şoktan ağlayamadım bile. Herşey gitti
Kıyafetler ne durumda canım arkadaşlar açılsın diye örnek vermişti bir kac düzeldimi hala öyle kaldımi. Çok üzüldüm ama canına geleceğine mala gelsin napican bir akıl parası oluyor bazen bazi seyler insana yaşanmadan bilemiyorsun sağlık olsun napcan

Yaa sizede maşallah 36 olmuşsunuz evet kazasız belasız sağlıklı sıhhatli şekilde inşallah bebeğimi kucağımıza alcaz 5 yıldır bekliyorduk
Ah canım benim ya çok sevindim inşAllah Rabbim Allahın izniyle pazartesi yüzünüzü güldürücek bizde senin deneyimlerini dinliycez iyi oldugunda evet ya 36 olduk ama sancılar olunca korkuyorum bende senin gibi

Aaa asi 30. haftaya kadar oluyordu canim yanlis bilmiyorsam. Artik yapmazlar. Ama bilgilendirmesi gerekiyordu, onun görevi bu. İnsallah sorun olmaz, benim doktorum asi olsan da olur olmasan da oek fark etmez dedi. Hatta kendisi iki dogum yapmis hic tetanoz vurulmamis. İcini ferah tut

Ahhh canimmm bizim var istemiyoruz, sen de keske olsa diyorsun insanoglu hep böyle elindekinin kiymetini bilmiyor senin dogumuna kim gelecek peki?

+1 bizim ki de daha kurmadı kac haftaliksin cnm
34+3 canım ama heran gelecek gibi

16.haftadan beri geliyor canim doktor normal oldugunu soyledi
Ay çok iyi benimki de öyle dedi ama bayağı böyle kaynıyor akıyor sanki bebek aç ona versem doğmuş olsa emecek o derece anlatabildim mi bilmiyorum

Benim öyle akan bir sütüm yok ama 2 ay önce göğüslerimin ucunda beyaz nokta gibi kabarcık oluştu canım ona da süt indiği için olmuştur dediler. Birindeki geçti ama diğeri duruyor
Normal dyorlar aslnda ama sancı ile birleşince tedirgin oluyorum

Makine cihaz farkı da olabilir belki yeni modeller falandır bende şaşırdım İlk defa senden duydum böyle birşey

Yaaa olabilir bende çok normal karşıladım heryerde var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…