- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.001
Esim varsa o yoksa ilk heyecanla gorumcemlerden biri ikisi bana daha yakın ya en yakın olanı seçerim artık o zamana Kimin isi Bossa hic olmadi alo 112 acilAhhh canimmm bizim var istemiyoruz, sen de keske olsa diyorsuninsanoglu hep böyle elindekinin kiymetini bilmiyor senin dogumuna kim gelecek peki?
Kaldı benimki ozaman desene iste yazdım da hani böyle böyle diye aşı için ama geri dönüş olmadı gecen kontrolde sorucaktjm kan alımı günüymüş onun baska ebeler baktı bana kaldı öyle yarın günüm ama hiç gidesim yok birkac gün sakliycam gibi bakalım duruma göre .Aaa asi 30. haftaya kadar oluyordu canim yanlis bilmiyorsam. Artik yapmazlar. Ama bilgilendirmesi gerekiyordu, onun görevi bu. İnsallah sorun olmaz, benim doktorum asi olsan da olur olmasan da oek fark etmez dedi. Hatta kendisi iki dogum yapmis hic tetanoz vurulmamis. İcini ferah tut
Cnm bir nedeni vs var mi erkendem başlamasının sancinin vs34+3 canım ama heran gelecek gibi
Ay çok iyi benimki de öyle dedi ama bayağı böyle kaynıyor akıyor sanki bebek aç ona versem doğmuş olsa emecek o derece anlatabildim mi bilmiyorum
Normal dyorlar aslnda ama sancı ile birleşince tedirgin oluyorum
Yaaa olabilirbende çok normal karşıladım heryerde var gibi
Ablamda da var görümce kaynanadan beter ben hasta olayım der bana hem geçmiş olsuna gelir hemde bende yemek bekler der mesela bar ondaki daha berbat biliyorum da ben anlattıkça cok sagolsunlar olması gerekeni yapıyorlar diye bizimki bizden bekler öyle şeyleri .bana rabbimin güzel hediyesi gibiler gerçektenAhhh canimmm bizim var istemiyoruz, sen de keske olsa diyorsuninsanoglu hep böyle elindekinin kiymetini bilmiyor senin dogumuna kim gelecek peki?
Canın cok çekip yemek istersen de kendine Ufak tencereya ayır kimyon Katip ye canim bazen istemeyiz ama süt ceker can çeker kokar biryerde falan . Ama evet sana yapacağı gazıda geç sütten daha çabuk geçiyor çocuğa ve gaz olayı büyük sıkıntı oluyor çoğunlukla bebeklerde zor çıkıyor İlk zamanlar ilerleyen süreçte daha rahat oluyor bu gazlar kolay çıkarabileni öpte basının üstünde gezdirBenim kayinvalide de gecen diyorki fasulye getiririm köyden kuru fasulye. Pisirir dolaba koyar gideriz hastaneye gelince yemek olur. Kadinin baska bildigi yemek yok. Dedim anne sacmalama gaz yapar bakliyat yemem ben dogum sonrasi dedim. Ne dedi biliyomusunuz aman nolcak yiyecegin 2 kaşık zatenkadin beni zayiflatmaya caliscak galiba
Benim meleğim de 5 yıl sonra geldiMaşallah kuzumbizim de 5.senemizin meleği olacak Allah'ın izniyle
Maşallah kuzumaBenim meleğim de 5 yıl sonra geldi
İşitmeyi geçemeyen bebekler oluyor benim kız geçmemişti sonra hem o raporunu götürdüm sonradan geçti diye elime verileni götürmek yerine watsaptan atmıştım.sanirim kimlikte 15 günü bulmuyormuydu çıkması galiba aslı geçici kimlikle gitmiştim ben yada doğum belgesiylemiydi galiba aklım durdu suan ...redappleee en azından akşam gitmişler canım öyle durumlarda odanda vakit gelir daha çok valla boşver tadını çıkar mümkün oldukça eşinlede en kısa sürede kavuşursun inşallah☺
Benimde dün son kontrolüm vardı doğumun 7.günü çağırdılar topuk kanı için hastane alıyor ama 3 değere bakıyorlar bizimki daha detaylı dedi gelirken bir tek kimliği çıkartmış olun ve işitme testlerini hastanede yaptırmış olun dedi başka birşey getir demediler
Cnm bir nedeni vs var mi erkendem başlamasının sancinin vs
Aynı benimkiAyy bu kayınvalide konularına hem çok sinirlenip hem çok gülüyorum. Benimkide sizinkilerin tam tersi. Bebek, doğum konusu açılınca kadın ortadan kayboluyo ara ki bulasın
Bugun hic giremedim yeni firsat buldum uykum var okuyamadimda hepsini. Doguran yok dimi ben bugun cok yoruldum karnim agriyor simdiinstagramdan cikolata siparisi vermistim 1 haftadir ses seda yok dun whatsapptan yazdim cevap yok oglen instagramdan yazdim cevap yok en son 1 saat once yarin sikayette bulunucam yazdim oyle cevap verdi neyseki parayi geri aldim bi daha instagram alisverisine tovbe ilk ve sondu ffestinalente ne yaptin bebisin kiyafetlerini
Umarim sizinki oyle olmaz kadin bide bana hakaretler yagdirdi senin gibi bos insanla ugrasamam ibanini at dedi damarima basti bende yazdim biseyler yuru git ugrastirma beni diyorum ugras ugras egleniyorum diyor en son terbiye falan kalmadi bende eglence istiyosan pavyona git orasi paklar dedim engelledi beniAyyyy deme ya bende ilk defa sipariş verdim brde yetişsin diye dua ediyorum
Umarim sizinki oyle olmaz kadin bide bana hakaretler yagdirdi senin gibi bos insanla ugrasamam ibanini at dedi damarima basti bende yazdim biseyler yuru git ugrastirma beni diyorum ugras ugras egleniyorum diyor en son terbiye falan kalmadi bende eglence istiyosan pavyona git orasi paklar dedim engelledi benihemen trendyoldan rastgele bi saticidan siparis verdim umarim kaliteli bisey cikar
Sanirim biri bastan popoya biri tum boy olcusuKızlar uyuyamadım hamile günlüğümdeki bu değerlere takıldım, kilosunu uyumlu yazmışlar da bebeğin yaklaşık boyu arasında neden bu kadar çok fsrk var acaba
Benimde bazen cok geliyor bazen az geliyor bazen beyaz bazen seffaf bazen de sari yediklerim falan etkiliyor bende dikkat ettim resmen 2 saatte bir geliyor inanmadim basta ama saat tuttum gercekten geldi ama bu haftalarda biraz azaldi sanki bosa gitti o kadar sey dogumdan sonra insallah gelir34+3 canım ama heran gelecek gibi
Ay çok iyi benimki de öyle dedi ama bayağı böyle kaynıyor akıyor sanki bebek aç ona versem doğmuş olsa emecek o derece anlatabildim mi bilmiyorum
Normal dyorlar aslnda ama sancı ile birleşince tedirgin oluyorum
Yaaa olabilirbende çok normal karşıladım heryerde var gibi
Evet hissediyorum bazen hafif bi sızlama oluyor bazende kiyafetimdeki islakliktan anliyorum ama suan boyle dogumdan sonra gelir mi gelmez mi ona emin olamiyorumHadi ya peki nasıl geliyo yani hissediyomusun geldiğini ne miktarda canım ?
Anladım canım ben dogum sonrası için degil de öncesinde gelen varmı diye merak etmiştim benim sadece dediğim gibi kurumuştu ucunda süttür diye tahmin ettim ama bilmiyorumEvet hissediyorum bazen hafif bi sızlama oluyor bazende kiyafetimdeki islakliktan anliyorum ama suan boyle dogumdan sonra gelir mi gelmez mi ona emin olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?