2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahhh canimmm bizim var istemiyoruz, sen de keske olsa diyorsun insanoglu hep böyle elindekinin kiymetini bilmiyor senin dogumuna kim gelecek peki?
Esim varsa o yoksa ilk heyecanla gorumcemlerden biri ikisi bana daha yakın ya en yakın olanı seçerim artık o zamana Kimin isi Bossa hic olmadi alo 112 acil .. gerçekten öyle annem Rahmetli cook olsun isterdim hic torun görmedi kayınvalidem de twk oğlu oda sag olsa gözü gibi bakardı bana bende cok isterdim oda hayatta olsun benim kaynanamlarda görümcemler ama Matrakçı olanlardan onlardan yana razıyım ben allah dert tasa vermesin aramız bozulmasın hiiic. Gözüm arkada kalmadan evlatlarımı cani gönülden bırakırım hepsine yeme yedirirler allaha şükürler olsun ablam hemşire o işten başını kaldırıp evinde süpürge calistiramiyor küçük kiz kardesimde mersinde oda anca yanı sevimlik zamanina gelir . Kaldık görümcelerle kocaya ben

Kaldı benimki ozaman desene iste yazdım da hani böyle böyle diye aşı için ama geri dönüş olmadı gecen kontrolde sorucaktjm kan alımı günüymüş onun baska ebeler baktı bana kaldı öyle yarın günüm ama hiç gidesim yok birkac gün sakliycam gibi bakalım duruma göre .

Cnm bir nedeni vs var mi erkendem başlamasının sancinin vs

Ahhh canimmm bizim var istemiyoruz, sen de keske olsa diyorsun insanoglu hep böyle elindekinin kiymetini bilmiyor senin dogumuna kim gelecek peki?
Ablamda da var görümce kaynanadan beter ben hasta olayım der bana hem geçmiş olsuna gelir hemde bende yemek bekler der mesela bar ondaki daha berbat biliyorum da ben anlattıkça cok sagolsunlar olması gerekeni yapıyorlar diye bizimki bizden bekler öyle şeyleri .bana rabbimin güzel hediyesi gibiler gerçekten anneden kaynanadan yana kaderim yokmuş Rabb'im anne gibi uc kiz kardes daha verdi bana güzel birşey yapacak oldummu onlarsz geçmez boğazımizdan elimde ne varsa yoksada gelir kendi yapar

Canın cok çekip yemek istersen de kendine Ufak tencereya ayır kimyon Katip ye canim bazen istemeyiz ama süt ceker can çeker kokar biryerde falan . Ama evet sana yapacağı gazıda geç sütten daha çabuk geçiyor çocuğa ve gaz olayı büyük sıkıntı oluyor çoğunlukla bebeklerde zor çıkıyor İlk zamanlar ilerleyen süreçte daha rahat oluyor bu gazlar kolay çıkarabileni öpte basının üstünde gezdir

İşitmeyi geçemeyen bebekler oluyor benim kız geçmemişti sonra hem o raporunu götürdüm sonradan geçti diye elime verileni götürmek yerine watsaptan atmıştım.sanirim kimlikte 15 günü bulmuyormuydu çıkması galiba aslı geçici kimlikle gitmiştim ben yada doğum belgesiylemiydi galiba aklım durdu suan ...

Cnm bir nedeni vs var mi erkendem başlamasının sancinin vs

Oğlum 37 de doğmuştu aniden, bunda da hep doktor abisinden daha erken olur diyordu. Ama sancı ve kanamam neden oldu bilmiyorum hiç bişey de demedi ama ben pek yerinde durabilen biri değilim ev taşıdık gezdik hele son zamanlarda tetiklemiş olabilir tabi, taşınma işinden önce doktor yol gitmek yasak demişti ama mecbur eşimde yok yanımda gergün çocuğu okula götür getir yaptım koli yaptım sonra taşındığımız yere 7 8 saat araba sürdüm biraz mecburiyetler tetikledi sanırım

Bugun hic giremedim yeni firsat buldum uykum var okuyamadimda hepsini. Doguran yok dimi ben bugun cok yoruldum karnim agriyor simdi instagramdan cikolata siparisi vermistim 1 haftadir ses seda yok dun whatsapptan yazdim cevap yok oglen instagramdan yazdim cevap yok en son 1 saat once yarin sikayette bulunucam yazdim oyle cevap verdi neyseki parayi geri aldim bi daha instagram alisverisine tovbe ilk ve sondu ffestinalente ne yaptin bebisin kiyafetlerini

Ayyyy deme ya bende ilk defa sipariş verdim brde yetişsin diye dua ediyorum

Ayyyy deme ya bende ilk defa sipariş verdim brde yetişsin diye dua ediyorum
Umarim sizinki oyle olmaz kadin bide bana hakaretler yagdirdi senin gibi bos insanla ugrasamam ibanini at dedi damarima basti bende yazdim biseyler yuru git ugrastirma beni diyorum ugras ugras egleniyorum diyor en son terbiye falan kalmadi bende eglence istiyosan pavyona git orasi paklar dedim engelledi beni hemen trendyoldan rastgele bi saticidan siparis verdim umarim kaliteli bisey cikar

Gereksiz yere uğraştırmış seni sıkma canını halletmişsin şükür

Kızlar uyuyamadım hamile günlüğümdeki bu değerlere takıldım, kilosunu uyumlu yazmışlar da bebeğin yaklaşık boyu arasında neden bu kadar çok fsrk var acaba

Eklentiler

• Screenshot_20230713_190403_com.android.chrome_edit_218433363317189.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar uyuyamadım hamile günlüğümdeki bu değerlere takıldım, kilosunu uyumlu yazmışlar da bebeğin yaklaşık boyu arasında neden bu kadar çok fsrk var acaba
Sanirim biri bastan popoya biri tum boy olcusu

Benimde bazen cok geliyor bazen az geliyor bazen beyaz bazen seffaf bazen de sari yediklerim falan etkiliyor bende dikkat ettim resmen 2 saatte bir geliyor inanmadim basta ama saat tuttum gercekten geldi ama bu haftalarda biraz azaldi sanki bosa gitti o kadar sey dogumdan sonra insallah gelir

Evet hissediyorum bazen hafif bi sızlama oluyor bazende kiyafetimdeki islakliktan anliyorum ama suan boyle dogumdan sonra gelir mi gelmez mi ona emin olamiyorum
Anladım canım ben dogum sonrası için degil de öncesinde gelen varmı diye merak etmiştim benim sadece dediğim gibi kurumuştu ucunda süttür diye tahmin ettim ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…