- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.021
Olabilir canim benimde bazen ucu kabuk tutuyor ben cekip aliyorum onuAnladım canım ben dogum sonrası için degil de öncesinde gelen varmı diye merak etmiştim benim sadece dediğim gibi kurumuştu ucunda süttür diye tahmin ettim ama bilmiyorum
Bi arkadasimin siparis verdigi yere yaptiricam ben, bebegi 40 gun once dogdu. İnstagram hesabini yazabilirim istersen. Düz madlen cikolata. Biz ziyarete gittigimizde yemistik cok begenmistimUmarim sizinki oyle olmaz kadin bide bana hakaretler yagdirdi senin gibi bos insanla ugrasamam ibanini at dedi damarima basti bende yazdim biseyler yuru git ugrastirma beni diyorum ugras ugras egleniyorum diyor en son terbiye falan kalmadi bende eglence istiyosan pavyona git orasi paklar dedim engelledi benihemen trendyoldan rastgele bi saticidan siparis verdim umarim kaliteli bisey cikar
Aynen canım tamda dediğin gibi benimde ama sütmü degilmi emin olamadım sadeceOlabilir canim benimde bazen ucu kabuk tutuyor ben cekip aliyorum onu
Bende vericektin yazını görünce vazgectimBugun hic giremedim yeni firsat buldum uykum var okuyamadimda hepsini. Doguran yok dimi ben bugun cok yoruldum karnim agriyor simdiinstagramdan cikolata siparisi vermistim 1 haftadir ses seda yok dun whatsapptan yazdim cevap yok oglen instagramdan yazdim cevap yok en son 1 saat once yarin sikayette bulunucam yazdim oyle cevap verdi neyseki parayi geri aldim bi daha instagram alisverisine tovbe ilk ve sondu ffestinalente ne yaptin bebisin kiyafetlerini
Canım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama belli ki çok yormuşsun kendini dolap silmek bide dinlen bi süre gecer gecmezse ılık bir dus al. Ben gecen gün sadece bi fırın içi sildim ve dahada tövbe ettim bi iş yapmıcam diye o günden sonra sancılarım basladıAy kızlar bugün biraz mutfak dolaplarını sildim temizledim yerleştirdim baya ayakta durdum kasik ağrım var midem felaket bulanıyor ama hiç normal değil gibi internette de böyle çıkıyor olabilir mi sizce böyle bir şey
Benim doğumdan önceki gün başlamıştı mide bulantım canımAy kızlar bugün biraz mutfak dolaplarını sildim temizledim yerleştirdim baya ayakta durdum kasik ağrım var midem felaket bulanıyor ama hiç normal değil gibi internette de böyle çıkıyor olabilir mi sizce böyle bir şey
Korkma korkma tehlikeli eşiği atlamışsınız maşallahAh canım benim ya çok sevindim inşAllah Rabbim Allahın izniyle pazartesi yüzünüzü güldürücek bizde senin deneyimlerini dinliycez iyi oldugundaevet ya 36 olduk ama sancılar olunca korkuyorum bende senin gibi
YaaaaaaaMaşallah kuzumbizim de 5.senemizin meleği olacak Allah'ın izniyle
14. Haftadan bu yana peyderpey geliyor bnden canım aslında cokta iyi değil bu durum doğum sonrasında sütün akıp gidiyor göğüs takibi iyi yapmak lazım. Ki süt boşa akmasınAnladım canım ben dogum sonrası için degil de öncesinde gelen varmı diye merak etmiştim benim sadece dediğim gibi kurumuştu ucunda süttür diye tahmin ettim ama bilmiyorum
Benimde bazen cok geliyor bazen az geliyor bazen beyaz bazen seffaf bazen de sari yediklerim falan etkiliyor bende dikkat ettim resmen 2 saatte bir geliyor inanmadim basta ama saat tuttum gercekten geldi ama bu haftalarda biraz azaldi sanki bosa gitti o kadar sey dogumdan sonra insallah gelir
Al benden bir tane daha ne yapcaz anacım gidiyor ilk sütlerYa bende boşa gidiyor birde ilk süt diye üzülüyorum, bayağı akıyor benimki iki göğüstendeüstüm ıslanıyor eğer bişey yoksa
Bende Ayni durumdayim hatta yarin kontrol var doktorlar konuscam doguma az kaldi acaba sagabilir miyim yoksa dogumdan sonra gelir mi ni sorun olur mu gibisindenYa bende boşa gidiyor birde ilk süt diye üzülüyorum, bayağı akıyor benimki iki göğüstendeüstüm ıslanıyor eğer bişey yoksa
Kızlar ben livadan yaptırdım online da ilk kez yaparsanız indirim de var tadına da baktık çok güzel isterseniz Bi değerlendirinBende vericektin yazını görünce vazgectimnerden yaptırırız diye düşünüyorum suan vakitte az kaldı
Al benden bir tane daha ne yapcaz anacım gidiyor ilk sütler
Bende Ayni durumdayim hatta yarin kontrol var doktorlar konuscam doguma az kaldi acaba sagabilir miyim yoksa dogumdan sonra gelir mi ni sorun olur mu gibisinden
Trendyoldan siparis verdim canim artik nasil cikarsa sansimaBi arkadasimin siparis verdigi yere yaptiricam ben, bebegi 40 gun once dogdu. İnstagram hesabini yazabilirim istersen. Düz madlen cikolata. Biz ziyarete gittigimizde yemistik cok begenmistim
Benim goguslerim cok yumusak ve hiç oyle bi agirlik falan da yok nmsanki icerde uretilip aninda akiyor gibiAy evet sorma yaa damla damla değil arttı akışı
Ben sordum normal dedi, sancı olduğu için oluyormuş daha çok bidee hiç dokunma elleme sancıyo tetikler dedi canım sende sor bi ne diyecek bakalım doğumdan sonra gelir bence nereye gitsin bayağı doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?