2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay kızlar bugün biraz mutfak dolaplarını sildim temizledim yerleştirdim baya ayakta durdum kasik ağrım var midem felaket bulanıyor ama hiç normal değil gibi internette de böyle çıkıyor olabilir mi sizce böyle bir şey

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-14-01-51-51-938_com.android.chrome.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 63
Bi arkadasimin siparis verdigi yere yaptiricam ben, bebegi 40 gun once dogdu. İnstagram hesabini yazabilirim istersen. Düz madlen cikolata. Biz ziyarete gittigimizde yemistik cok begenmistim

Bende vericektin yazını görünce vazgectim nerden yaptırırız diye düşünüyorum suan vakitte az kaldı

Canım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama belli ki çok yormuşsun kendini dolap silmek bide dinlen bi süre gecer gecmezse ılık bir dus al. Ben gecen gün sadece bi fırın içi sildim ve dahada tövbe ettim bi iş yapmıcam diye o günden sonra sancılarım basladı

Benim doğumdan önceki gün başlamıştı mide bulantım canım
Önceden olsa peynir ekmek falan yediğimde bastırırdı ama o gün hiç bastırmadı mide bulantımı ve halsizlik çok vardı

Anladım canım ben dogum sonrası için degil de öncesinde gelen varmı diye merak etmiştim benim sadece dediğim gibi kurumuştu ucunda süttür diye tahmin ettim ama bilmiyorum
14. Haftadan bu yana peyderpey geliyor bnden canım aslında cokta iyi değil bu durum doğum sonrasında sütün akıp gidiyor göğüs takibi iyi yapmak lazım. Ki süt boşa akmasın

Ya bende boşa gidiyor birde ilk süt diye üzülüyorum, bayağı akıyor benimki iki göğüstende üstüm ıslanıyor eğer bişey yoksa

Günaydın kızlar
Çikolata konuşulmuş ben ahenk çikolatadan yaptırıcam nikahımda yaptırmkıtım güvenilir bilmediğimiz sayfadan almaksa önceden aldığımzı yerleri söylersek dolandırılmayız diye dedim bir bakın isterseniz
Birde sütü gelenler olmuş benim gelmiyor ama arada göğsümün içi sızlıyor resmen anlamıyorum
S Sefika053 bebeklerin kimliği artık erken çıkıyormuş bir iki güne geliyor diyorlar ama gelmesede geçiçi belge verirler diue düşünüyorum

Al benden bir tane daha ne yapcaz anacım gidiyor ilk sütler

Ay evet sorma yaa damla damla değil arttı akışı

Bende Ayni durumdayim hatta yarin kontrol var doktorlar konuscam doguma az kaldi acaba sagabilir miyim yoksa dogumdan sonra gelir mi ni sorun olur mu gibisinden

Ben sordum normal dedi, sancı olduğu için oluyormuş daha çok bidee hiç dokunma elleme sancıyo tetikler dedi canım sende sor bi ne diyecek bakalım doğumdan sonra gelir bence nereye gitsin bayağı doldu

Bi arkadasimin siparis verdigi yere yaptiricam ben, bebegi 40 gun once dogdu. İnstagram hesabini yazabilirim istersen. Düz madlen cikolata. Biz ziyarete gittigimizde yemistik cok begenmistim
Trendyoldan siparis verdim canim artik nasil cikarsa sansima

Benim goguslerim cok yumusak ve hiç oyle bi agirlik falan da yok nmsanki icerde uretilip aninda akiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…