2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
35+3 canım söylemeyi unutmuşum
Baya yoruldum muhtemelen ondan oldu hatta gece lavaboya kalktım yuruyemedim dusuyodum

Benim doğumdan önceki gün başlamıştı mide bulantım canım
Önceden olsa peynir ekmek falan yediğimde bastırırdı ama o gün hiç bastırmadı mide bulantımı ve halsizlik çok vardı
Ay bende dün kaç kere gaviscon içtim hiç faydası olmadı en son uyuyakalmisim sabahta vardı bulantım kahvaltı yapınca geçti bugün tekrar olursa korkucam artık

Kızlar birdaha bakmadım. O gün ufak çaplı şokumu geçirince yattım, uyudum. Eşimde haftasonu ben hallederim. Suya basar yıkar, ütülerim dedi. Biraz ona yıkmış gibi oldum

Elim ayağımın titrediğini görünce kıyamadı sanıyorum ki oda. 0-3 lerin bir kısmı artık yok. Ama 3-6 lar olur diye umut ediyorum. Olmazsa da yeniden alacağız napalım.

ffestinalente herkes merak ediyor canım nerelerdesin kıyafetlerin akıbeti ne oldu hallettimişsindir inşallah

Anladım canım ben dogum sonrası için degil de öncesinde gelen varmı diye merak etmiştim benim sadece dediğim gibi kurumuştu ucunda süttür diye tahmin ettim ama bilmiyorum
Benim de 20. Haftadan beri geliyor. Günlük bir iki damla sarı sıvı geliyor sonra iç çamaşırını ıslatacak kadar şeffaf sıvı geliyor. Geçen gün uçakta 1 saat kadar bebek ağladı. 2 gün su geldi.

Olsun canım sıkma sen canını halledersiniz daha çok kıyafet alacaz

Yaaa az az olsa sıkıntı değil de benim bayağı üstüm başım ıslanıyor

Eklentiler

• F249B40E-9260-4E06-B12A-EB03CDF7E87F.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 97
Ah canım yaa nasip böyleymiş, kii en iyi organik modellerden almistin hatirliyorum ama yapacak bir sey yok. en azindan vakitlice fark ettin, yerine yenilerini alirsin prematüre dogan bebislere de olamayacak durumda mi peki? Belki öyle birine hediye edersin, Bulut kuşun daha dogmadan iyilikler yapmaya baslamis olur

biz bebekleri gözümüzde çok büyütüyoruz mini minnacık doğuyo zaten onlar geçen yeni doğan takımının içinde kaybolmuştu ziyarete gittiğim bebek senin o küçülmüş dediğin 0-3 ler tam olur

Kızlar bişey soracağım ya puset önerisi alabilir miyim oto koltuk olarak da kullanılan uygun fiyatlı. Bebek arabasını memlekette oldugum için doğumdan sonra alacağım 3 aylık olana kadar pusetle idare edeceğim

Aynen çıkıncaya kadar kullanman icin geçici kimlik veriliyordu benim kizda bir sıkıntı vardı ertesi günü hemen dr görmesi gerektiğinden geçici kimlikte yoktu elimizde benim adima belge cikartildi benim adima bakinmisti

Sabah bi aglama krizine girdim kizlar. Sinirler laçka...eşimede sardim biraz o alttan aldikca daha sinirlendim. 10 gün kaldi sezaryene. Gün belli olmasi iyi bisi degil galiba ben gerilmeye basladim cünkü. Aglamamak.icin kendimi tuttukca daha cok aglayasim geliyor niye böyle oldum bilmiyorum.

Merhaba üzerinden geçmiş ama yine de sormak istedim, ben de 8 haftalık hamileyim aynı şekilde sağ kasık / karın boşluğu ağrım var yürürken çok kötü oluyorum. Sizin geçti mi?

Benim aşıyı sordum canım önceden dört doz vurundugum için onun 10 senelk koruyuculuğu varmış ayda dört tanne geliyor asi yok dedi ki onuda ilk gebe olanlara ve hiç olmayanlara vuruyoruz demişti onun için. Olmamam sıkıntı değilmiş de tansiyonum 13 tü yüksek dedi dikkat et kendine dedi doğum yapinca haber ver dedi ona göre topuk kani alınacak dedi emzirmeyle ilgili konuştu falan genel bilgiler verdi

Ay terbiyessiz ya. Ne pislik insana denk gelmişsin. Neyse ki paranı almışsın.

Kızlar uyuyamadım hamile günlüğümdeki bu değerlere takıldım, kilosunu uyumlu yazmışlar da bebeğin yaklaşık boyu arasında neden bu kadar çok fsrk var acaba

Bacım kaç ki boyu ben mevzuyu anlamadım.

Bi arkadasimin siparis verdigi yere yaptiricam ben, bebegi 40 gun once dogdu. İnstagram hesabini yazabilirim istersen. Düz madlen cikolata. Biz ziyarete gittigimizde yemistik cok begenmistim

Nere kuzum ora?

Olsun canım sıkma sen canını halledersiniz daha çok kıyafet alacaz

Kısmet kuzum. Napalım. Olduğu kadar giyer olmazsa yenileri.

Bu arada böyle fotolar yasak biri şikayet ederse ki var öyle insanlar biliyosun cezaya hazır ol

Kendi çapımda yapmıştım birşeyler ama ne bileyim biraz üzüldüm tabii de belki düzelir. Olmazsa zaten öyle yapıcam.

Bu çocuk yardım üzerine kurulu olacak sanırım biliyor musun? Hep aklıma böyle şeyler geliyor. Mesela son kararımız hediyelik yaptırmayıp ona vereceğimiz parayla ağaç dikmek. Yol kenarlarına kendimiz dikicez. İnsanlar kuşlar böcekler yesin. Her seferinde duası olsun oğluma. Çikolatadan bile heran vazgeçebilirim kalıcı şeyler istiyorum.

Ben mesela kök salmakla ilgili hep sorun yaşarım. Mesleğim çok somut, maddi. İnsan hayatına dokunamıyorum buda beni üzüyor. Ama bulutla ilgili her konuda hep kalıcı şeyler aklımıza geliyor ve içimize siniyor.

Yenidoğan az almıştım zaten jdjd belkide böyle olması hayırlı oldu hdjdj ama cidden bir avuç kaldılar ya. Ben yenidoğan hiç görmediğim için bana çok küçülmüş gibi de gelmiş olabilir.

Daha once 4 doz iyi vurunmussun canim ya vurunmasan da Allahin izniyle bir sey olmazdi zaten, eskisi gibi degil steril ortamlarda oluyor dogumlar.
Benim doktorum da 14-9 un üstünü istemeyiz hamilelerde demisti dün. Sen tabi dikkat et de öyle cok etkileyecek gibi yüksek degil canım tansiyonun strese girme

Kuzum günün belli olması müthiş bir şey. Seni geren gün değil ki? Düşünsene normal beklediğini. Gece mi gündüz mü ne zaman belli değil. Birşey olacak mı? Sezaryene dönecek mi belli değil. Tam çıtır yumak. Ben mesela 37 den sonra evden nasıl çıkarım acaba onu düşünüyorum. Ya biryere gitsem ve suyum gelse birden ne olcak gibi gibi dertleri var. Ama senin gün belli saat belli. Yarım saatte yavru kuşun kucağında olacak allahın izniyle.

Yaşadığın bu durum normal hormonlar pik yapmıştır kolay değil. Niye tutuyosun koyver ağla? Zaten tutmanda çok mümkün değil. Ofisin orta göbeğinde ağlamış bir insan olarak söylüyorum bunu. Birde nasıl ağladım diye bidaha ağladım. Jdjdj

Kocanda napsın yavrum alttan alsa bir dert almasa başka bir dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…