- 29 Kasım 2022
- 240
- 414
- 33
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.041
35+3 canım söylemeyi unutmuşumCanım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama belli ki çok yormuşsun kendini dolap silmek bide dinlen bi süre gecer gecmezse ılık bir dus al. Ben gecen gün sadece bi fırın içi sildim ve dahada tövbe ettim bi iş yapmıcam diye o günden sonra sancılarım basladı
Benim goguslerim cok yumusak ve hiç oyle bi agirlik falan da yok nmsanki icerde uretilip aninda akiyor gibi
35+3 canım söylemeyi unutmuşum
Baya yoruldum muhtemelen ondan oldu hatta gece lavaboya kalktım yuruyemedim dusuyodum
Ay bende dün kaç kere gaviscon içtim hiç faydası olmadı en son uyuyakalmisim sabahta vardı bulantım kahvaltı yapınca geçti bugün tekrar olursa korkucam artıkBenim doğumdan önceki gün başlamıştı mide bulantım canım
Önceden olsa peynir ekmek falan yediğimde bastırırdı ama o gün hiç bastırmadı mide bulantımı ve halsizlik çok vardı
Kıyafetler ne durumda canım arkadaşlar açılsın diye örnek vermişti bir kac düzeldimi hala öyle kaldımi. Çok üzüldüm ama canına geleceğine mala gelsin napican bir akıl parası oluyor bazen bazi seyler insana yaşanmadan bilemiyorsun sağlık olsun napcan
Bugun hic giremedim yeni firsat buldum uykum var okuyamadimda hepsini. Doguran yok dimi ben bugun cok yoruldum karnim agriyor simdiinstagramdan cikolata siparisi vermistim 1 haftadir ses seda yok dun whatsapptan yazdim cevap yok oglen instagramdan yazdim cevap yok en son 1 saat once yarin sikayette bulunucam yazdim oyle cevap verdi neyseki parayi geri aldim bi daha instagram alisverisine tovbe ilk ve sondu ffestinalente ne yaptin bebisin kiyafetlerini
ffestinalente herkes merak ediyor canım nerelerdesin kıyafetlerin akıbeti ne oldu hallettimişsindir inşallah
Benim de 20. Haftadan beri geliyor. Günlük bir iki damla sarı sıvı geliyor sonra iç çamaşırını ıslatacak kadar şeffaf sıvı geliyor. Geçen gün uçakta 1 saat kadar bebek ağladı. 2 gün su geldi.Anladım canım ben dogum sonrası için degil de öncesinde gelen varmı diye merak etmiştim benim sadece dediğim gibi kurumuştu ucunda süttür diye tahmin ettim ama bilmiyorum
Kızlar birdaha bakmadım. O gün ufak çaplı şokumu geçirince yattım, uyudum. Eşimde haftasonu ben hallederim. Suya basar yıkar, ütülerim dedi. Biraz ona yıkmış gibi oldum
Elim ayağımın titrediğini görünce kıyamadı sanıyorum ki oda. 0-3 lerin bir kısmı artık yok. Ama 3-6 lar olur diye umut ediyorum. Olmazsa da yeniden alacağız napalım.
Benim de 20. Haftadan beri geliyor. Günlük bir iki damla sarı sıvı geliyor sonra iç çamaşırını ıslatacak kadar şeffaf sıvı geliyor. Geçen gün uçakta 1 saat kadar bebek ağladı. 2 gün su geldi.
Ah canım yaa nasip böyleymiş, kii en iyi organik modellerden almistin hatirliyorum ama yapacak bir sey yok. en azindan vakitlice fark ettin, yerine yenilerini alirsinKızlar birdaha bakmadım. O gün ufak çaplı şokumu geçirince yattım, uyudum. Eşimde haftasonu ben hallederim. Suya basar yıkar, ütülerim dedi. Biraz ona yıkmış gibi oldum
Elim ayağımın titrediğini görünce kıyamadı sanıyorum ki oda. 0-3 lerin bir kısmı artık yok. Ama 3-6 lar olur diye umut ediyorum. Olmazsa da yeniden alacağız napalım.
Normal de ellemiyorum ama bu ara cok fazla kasinmaya basladilar bazen dayanmiyorum sert sert kasiyorumBenimde yumuşak ona takılma canım o an sertleşip sızlıyor bi akıp gidiyor ama sıksam da geliyor hiç dokunmamaya çalışıyorum bende
biz bebekleri gözümüzde çok büyütüyoruz mini minnacık doğuyo zaten onlar geçen yeni doğan takımının içinde kaybolmuştu ziyarete gittiğim bebekKızlar birdaha bakmadım. O gün ufak çaplı şokumu geçirince yattım, uyudum. Eşimde haftasonu ben hallederim. Suya basar yıkar, ütülerim dedi. Biraz ona yıkmış gibi oldum
Umarım en yararlı kısmı doğumdan sonra yine olurOlsun canım sıkma sen canını halledersiniz daha çok kıyafet alacaz
Yaaa az az olsa sıkıntı değil de benim bayağı üstüm başım ıslanıyor
Aynen çıkıncaya kadar kullanman icin geçici kimlik veriliyordu benim kizda bir sıkıntı vardı ertesi günü hemen dr görmesi gerektiğinden geçici kimlikte yoktu elimizde benim adima belge cikartildi benim adima bakinmistiGünaydın kızlar
Çikolata konuşulmuş ben ahenk çikolatadan yaptırıcam nikahımda yaptırmkıtım güvenilir bilmediğimiz sayfadan almaksa önceden aldığımzı yerleri söylersek dolandırılmayız diye dedim bir bakın isterseniz
Birde sütü gelenler olmuş benim gelmiyor ama arada göğsümün içi sızlıyor resmen anlamıyorum
S Sefika053 bebeklerin kimliği artık erken çıkıyormuş bir iki güne geliyor diyorlar ama gelmesede geçiçi belge verirler diue düşünüyorum
Merhaba üzerinden geçmiş ama yine de sormak istedim, ben de 8 haftalık hamileyim aynı şekilde sağ kasık / karın boşluğu ağrım var yürürken çok kötü oluyorum. Sizin geçti mi?Ay bunu okuyunca bir miktar korkmadım değil. Ben yürürken çok fena kasık ağrım oluyor. Tam olarak kasık da diyemem aslında biraz daha yukarıda. Yürürken sanki orada bir balon şişiyor patlayacak gibi oluyor dinlenmezsem yürümeye devam edemiyorum asla. Genelde sağda oluyor ama bazen sola da vuruyor ne ki bu kiDoktoruma sordum normal ama biraz erken hantallaşmışsın hamile pilatesi yap dedi ama aklımda soru işareti kaldı. Apandisit olamaz dimi
Benim aşıyı sordum canım önceden dört doz vurundugum için onun 10 senelk koruyuculuğu varmış ayda dört tanne geliyor asi yok dedi ki onuda ilk gebe olanlara ve hiç olmayanlara vuruyoruz demişti onun için. Olmamam sıkıntı değilmiş de tansiyonum 13 tü yüksek dedi dikkat et kendine dedi doğum yapinca haber ver dedi ona göre topuk kani alınacak dedi emzirmeyle ilgili konuştu falan genel bilgiler verdiAaa asi 30. haftaya kadar oluyordu canim yanlis bilmiyorsam. Artik yapmazlar. Ama bilgilendirmesi gerekiyordu, onun görevi bu. İnsallah sorun olmaz, benim doktorum asi olsan da olur olmasan da oek fark etmez dedi. Hatta kendisi iki dogum yapmis hic tetanoz vurulmamis. İcini ferah tut
Umarim sizinki oyle olmaz kadin bide bana hakaretler yagdirdi senin gibi bos insanla ugrasamam ibanini at dedi damarima basti bende yazdim biseyler yuru git ugrastirma beni diyorum ugras ugras egleniyorum diyor en son terbiye falan kalmadi bende eglence istiyosan pavyona git orasi paklar dedim engelledi benihemen trendyoldan rastgele bi saticidan siparis verdim umarim kaliteli bisey cikar
Kızlar uyuyamadım hamile günlüğümdeki bu değerlere takıldım, kilosunu uyumlu yazmışlar da bebeğin yaklaşık boyu arasında neden bu kadar çok fsrk var acaba
Bi arkadasimin siparis verdigi yere yaptiricam ben, bebegi 40 gun once dogdu. İnstagram hesabini yazabilirim istersen. Düz madlen cikolata. Biz ziyarete gittigimizde yemistik cok begenmistim
Olsun canım sıkma sen canını halledersiniz daha çok kıyafet alacaz
Ah canım yaa nasip böyleymiş, kii en iyi organik modellerden almistin hatirliyorum ama yapacak bir sey yok. en azindan vakitlice fark ettin, yerine yenilerini alirsinprematüre dogan bebislere de olamayacak durumda mi peki? Belki öyle birine hediye edersin, Bulut kuşun daha dogmadan iyilikler yapmaya baslamis olur
biz bebekleri gözümüzde çok büyütüyoruz mini minnacık doğuyo zaten onlar geçen yeni doğan takımının içinde kaybolmuştu ziyarete gittiğim bebeksenin o küçülmüş dediğin 0-3 ler tam olur
Daha once 4 doz iyi vurunmussun canim yaBenim aşıyı sordum canım önceden dört doz vurundugum için onun 10 senelk koruyuculuğu varmış ayda dört tanne geliyor asi yok dedi ki onuda ilk gebe olanlara ve hiç olmayanlara vuruyoruz demişti onun için. Olmamam sıkıntı değilmiş de tansiyonum 13 tü yüksek dedi dikkat et kendine dedi doğum yapinca haber ver dedi ona göre topuk kani alınacak dedi emzirmeyle ilgili konuştu falan genel bilgiler verdi
Sabah bi aglama krizine girdim kizlar. Sinirler laçka...eşimede sardim biraz o alttan aldikca daha sinirlendim. 10 gün kaldi sezaryene. Gün belli olmasi iyi bisi degil galiba ben gerilmeye basladim cünkü. Aglamamak.icin kendimi tuttukca daha cok aglayasim geliyor niye böyle oldum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?