- 24 Ekim 2022
- 166
- 342
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.061
Günaydın kızlarhastaneden aradılar hepatit b antikorum aşı kaynaklıymış, enfeksiyon yokmuş, üzerimden büyükkkk bi yük kalktı
Sırtım inanılmaz ağrıyor, sabah tuvalete kalktığımda göbeğimin altı da çok acıyodu. Vücudum kaldırmıyo artık bu ağırlığı
baharrr34 dün sabah ben de çok ağladım kuzum, benim daha 4 ya da 7 hafta var doğumuma ama aşırı stres içindeyim, çok gerginim. Senin böyle hissetmen çok normal canım, bi de tarihini biliyorsun direkt o günü bekliyorsun. Eşin de anlıyor demek ki alttan alıyor, ne güzel. Benim eşim de sürekli noldu noldu ay neye ağladığımı ben bile bilmiyorum ki sana söyleyeyim Bebişini kucağına aldığında hepsi geçecek
Nere kuzum ora?
Yaa ne güzel bir düşünceKendi çapımda yapmıştım birşeyler ama ne bileyim biraz üzüldüm tabii de belki düzelir. Olmazsa zaten öyle yapıcam.
Bu çocuk yardım üzerine kurulu olacak sanırım biliyor musun? Hep aklıma böyle şeyler geliyor. Mesela son kararımız hediyelik yaptırmayıp ona vereceğimiz parayla ağaç dikmek. Yol kenarlarına kendimiz dikicez. İnsanlar kuşlar böcekler yesin. Her seferinde duası olsun oğluma. Çikolatadan bile heran vazgeçebilirimkalıcı şeyler istiyorum.
Ben mesela kök salmakla ilgili hep sorun yaşarım. Mesleğim çok somut, maddi. İnsan hayatına dokunamıyorum buda beni üzüyor. Ama bulutla ilgili her konuda hep kalıcı şeyler aklımıza geliyor ve içimize siniyor.
Aynen canim ama çok bencilce dusunceler var kafamda oda beni geriyor. En basiti gece lavabo gitcem oyle tatli uykum varki gece bu hafta ozellikle. Lavaboya gitmesem.deliksiz uyurum. Ben bebek dogunca nasil dayancam diyorum uykusuzluga napicam diyorum bunlae alttan alttan beni streslendiriyor galiba. Son haftalarda uykunun boylr tatli olmasi da ayri bi bilincalti oyunu sankiKuzum günün belli olması müthiş bir şey. Seni geren gün değil ki? Düşünsene normal beklediğini. Gece mi gündüz mü ne zaman belli değil. Birşey olacak mı? Sezaryene dönecek mi belli değil. Tam çıtır yumak. Ben mesela 37 den sonra evden nasıl çıkarım acaba onu düşünüyorum. Ya biryere gitsem ve suyum gelse birden ne olcak gibi gibi dertleri var. Ama senin gün belli saat belli. Yarım saatte yavru kuşun kucağında olacak allahın izniyle.
Yaşadığın bu durum normal hormonlar pik yapmıştır kolay değil. Niye tutuyosun koyver ağla? Zaten tutmanda çok mümkün değil. Ofisin orta göbeğinde ağlamış bir insan olarak söylüyorum bunu. Birde nasıl ağladım diye bidaha ağladım. Jdjdj
Kocanda napsın yavrum alttan alsa bir dert almasa başka bir dert
Böyle bir instagram adresi canim. Ben fiyat almistim gecen gün 100 tane cikolata pleksi tepsi dahil 500 tl dediler. 10 iş gününde hazirlik suresiymis bide.
İnstagramda baska bir saticida cikolatanin tanesi 9,5 lira dedi. Yok artikk demistim minicik sey. Yari yariya bunun fiyati
Arkadasim böyle sade yaptirmisti ben de bu sekilde yaptiricam sanırım. Normalde instagram saticilarina
Eki Görüntüle 3272232
Yaa ne güzel bir düşünceben de oğlum icin agac diksem mi diye düşünmüştüm sonra yogunluktan arastiramadim. Ama fidan bagisi yerine kendi ellerimle dikmeyi, ilk suyunu oglumun ellerinden dokturmeyi cok isterim buna bi yogunlasmaliyim
Ahh canim aşıdan oldugunu demistim sana benimde ondan cok yuksek antikorum cikmisti gözünaydın.Günaydın kızlarhastaneden aradılar hepatit b antikorum aşı kaynaklıymış, enfeksiyon yokmuş, üzerimden büyükkkk bi yük kalktı
Sırtım inanılmaz ağrıyor, sabah tuvalete kalktığımda göbeğimin altı da çok acıyodu. Vücudum kaldırmıyo artık bu ağırlığı
baharrr34 dün sabah ben de çok ağladım kuzum, benim daha 4 ya da 7 hafta var doğumuma ama aşırı stres içindeyim, çok gerginim. Senin böyle hissetmen çok normal canım, bi de tarihini biliyorsun direkt o günü bekliyorsun. Eşin de anlıyor demek ki alttan alıyor, ne güzel. Benim eşim de sürekli noldu noldu ay neye ağladığımı ben bile bilmiyorum ki sana söyleyeyim Bebişini kucağına aldığında hepsi geçecek
Aynen canim ama çok bencilce dusunceler var kafamda oda beni geriyor. En basiti gece lavabo gitcem oyle tatli uykum varki gece bu hafta ozellikle. Lavaboya gitmesem.deliksiz uyurum. Ben bebek dogunca nasil dayancam diyorum uykusuzluga napicam diyorum bunlae alttan alttan beni streslendiriyor galiba. Son haftalarda uykunun boylr tatli olmasi da ayri bi bilincalti oyunu sanki
Bencillik değil ki cnm yorgunsun gebeliğin son zamanları zor geçiyor..hem bebeğin gelince onun bütün bakımıyla alakadar olmak istersin gözüne bile güvenemiyor ki insan o sebeble uykun kaçar zaten gece merak etme senAynen canim ama çok bencilce dusunceler var kafamda oda beni geriyor. En basiti gece lavabo gitcem oyle tatli uykum varki gece bu hafta ozellikle. Lavaboya gitmesem.deliksiz uyurum. Ben bebek dogunca nasil dayancam diyorum uykusuzluga napicam diyorum bunlae alttan alttan beni streslendiriyor galiba. Son haftalarda uykunun boylr tatli olmasi da ayri bi bilincalti oyunu sanki
Teşekkür ederim canım, evet söylemiştin ama insan bilemiyo işteAhh canim aşıdan oldugunu demistim sana benimde ondan cok yuksek antikorum cikmisti gözünaydın.
Aynen banada noluyo noluuo diye soruyor bende bisi yok diyorum alttan aliyor ama bende ne istedigimi bilmedgmden ona sariyorum iste karisik seyler. Aglamak rahatlatiyor aslinda ama bebegi uzuyorum iceride hissediyor diye kendimi.zorla tutmaya calisiyorum öyle karisik isteaz kaldi seninde inşallah guzel atlatacagiz
İnşallahhhUmarım en yararlı kısmı doğumdan sonra yine olur
Sabah bi aglama krizine girdim kizlar. Sinirler laçka...eşimede sardim biraz o alttan aldikca daha sinirlendim. 10 gün kaldi sezaryene. Gün belli olmasi iyi bisi degil galiba ben gerilmeye basladim cünkü. Aglamamak.icin kendimi tuttukca daha cok aglayasim geliyor niye böyle oldum bilmiyorum.
Puset ben bunu aldım güzel duruyorKızlar bişey soracağım ya puset önerisi alabilir miyim oto koltuk olarak da kullanılan uygun fiyatlı. Bebek arabasını memlekette oldugum için doğumdan sonra alacağım 3 aylık olana kadar pusetle idare edeceğim
Bir de suyum azalmış ne yapmak gerekiyordu artırmak için bir hafta daha dayansınKızlar sezeryan için kan verdim ama içeriğini bilmiyorum birkaç saat sonra sisteme düşer istenenlerin adını yazarım. EKG istedi sezeryan günü de yanında getir dedi
Sirius2023 baharrr34
Tadi cok güzeldi canım yaa. Tabi kefil degilim ama önümde güzel bir ornek vardi sadece. İsim belli olunca ben vericem siparisimi.Çok güzel duruyor bence. Sade ve şık. Tadıda güzelse ki güzelmiş düşünülebilir. Bir araştırayım canım.
Doğayla içli dışlı olsun istiyorum. Huzur bulsun. Babasıda bende hiç avm/kafe insanı olmadık. Açıkhava derdimiz bizim onunda öyle olsun. Ağaç dikmek rutini olsun mesela büyüyünce de ama bunun olması için bizden bunu görmesi lazım. Fidan bağışı içime sinmiyor pekgörmem lazım. Maneviyatı ve huzuru bence verilen emekte. Yoksa ha almış hediyeliği dağıtmışsın, ha fidan bağışı yapmışsın. Oda kıymetli ama doğumda istediğim huzuru vermez. Benim Bulut büyüyünce bak bunları sen doğduğunda dikmiştik seninle yaşıt demek daha çok hoşuma gider
Havuç suyuBir de suyum azalmış ne yapmak gerekiyordu artırmak için bir hafta daha dayansın
Şekeri sıfıra indirip karbonhidratı kesersen artar, benim de öyle olmuştu geçen ay ama bu ay bunlara dikkat ettiğim için normal seviyesine geldi çok şükürBir de suyum azalmış ne yapmak gerekiyordu artırmak için bir hafta daha dayansın
Yaa eveet günü belli olunca psikolojik baski olusuyordur üstünde ama cok şükür hazirsin kuzum sen, bu acidan bakmaya calisSabah bi aglama krizine girdim kizlar. Sinirler laçka...eşimede sardim biraz o alttan aldikca daha sinirlendim. 10 gün kaldi sezaryene. Gün belli olmasi iyi bisi degil galiba ben gerilmeye basladim cünkü. Aglamamak.icin kendimi tuttukca daha cok aglayasim geliyor niye böyle oldum bilmiyorum.
Yaa eveet günü belli olunca psikolojik baski olusuyordur üstünde ama cok şükür hazirsin kuzum sen, bu acidan bakmaya calisben de simdi 10 gün tatile gidiyorum bu hafta, acaba oralarda bebis gelir mi sancim olur mu diye biraz endise duyuyorum, normal dogumun da böyle bir stresi var hazirliksiz spontane gelişecek her sey
Kisacasi analik cok karışık bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?