2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Selam kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var, malum çöl sıcaklarıyla boğuşuyoruz ve benim yaşadığım şehir Türkiye’nin en sıcak şehri Bu sebepten vücudumda terlemekten ötürü hep alerji oluştu; memelerimin altı ve sırtımda. Pişik kremi sürüyorum ama daha beter yanıyor, doktor kontrolümde doktoruma söylemeyi unuttum bir diğer kontrol de çarşambaya benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? Ya da bana bu konuda önerileriniz olursa çok memnun olurum çünkü sırtım hep kızarık ve yanıyor

Günaydın kızlar hastaneden aradılar hepatit b antikorum aşı kaynaklıymış, enfeksiyon yokmuş, üzerimden büyükkkk bi yük kalktı
Sırtım inanılmaz ağrıyor, sabah tuvalete kalktığımda göbeğimin altı da çok acıyodu. Vücudum kaldırmıyo artık bu ağırlığı

baharrr34 dün sabah ben de çok ağladım kuzum, benim daha 4 ya da 7 hafta var doğumuma ama aşırı stres içindeyim, çok gerginim. Senin böyle hissetmen çok normal canım, bi de tarihini biliyorsun direkt o günü bekliyorsun. Eşin de anlıyor demek ki alttan alıyor, ne güzel. Benim eşim de sürekli noldu noldu ay neye ağladığımı ben bile bilmiyorum ki sana söyleyeyim Bebişini kucağına aldığında hepsi geçecek

Oh çok şükür
Rahat bir nefes alabilirsin bebeğim artık.

Böyle bir instagram adresi canim. Ben fiyat almistim gecen gün 100 tane cikolata pleksi tepsi dahil 500 tl dediler. 10 iş gününde hazirlik suresiymis bide.
İnstagramda baska bir saticida cikolatanin tanesi 9,5 lira dedi. Yok artikk demistim minicik sey. Yari yariya bunun fiyati

Arkadasim böyle sade yaptirmisti ben de bu sekilde yaptiricam sanırım. Normalde instagram saticilarina

Yaa ne güzel bir düşünce ben de oğlum icin agac diksem mi diye düşünmüştüm sonra yogunluktan arastiramadim. Ama fidan bagisi yerine kendi ellerimle dikmeyi, ilk suyunu oglumun ellerinden dokturmeyi cok isterim buna bi yogunlasmaliyim

Aynen canim ama çok bencilce dusunceler var kafamda oda beni geriyor. En basiti gece lavabo gitcem oyle tatli uykum varki gece bu hafta ozellikle. Lavaboya gitmesem.deliksiz uyurum. Ben bebek dogunca nasil dayancam diyorum uykusuzluga napicam diyorum bunlae alttan alttan beni streslendiriyor galiba. Son haftalarda uykunun boylr tatli olmasi da ayri bi bilincalti oyunu sanki

Çok güzel duruyor bence. Sade ve şık. Tadıda güzelse ki güzelmiş düşünülebilir. Bir araştırayım canım.

Doğayla içli dışlı olsun istiyorum. Huzur bulsun. Babasıda bende hiç avm/kafe insanı olmadık. Açıkhava derdimiz bizim onunda öyle olsun. Ağaç dikmek rutini olsun mesela büyüyünce de ama bunun olması için bizden bunu görmesi lazım. Fidan bağışı içime sinmiyor pek görmem lazım. Maneviyatı ve huzuru bence verilen emekte. Yoksa ha almış hediyeliği dağıtmışsın, ha fidan bağışı yapmışsın. Oda kıymetli ama doğumda istediğim huzuru vermez. Benim Bulut büyüyünce bak bunları sen doğduğunda dikmiştik seninle yaşıt demek daha çok hoşuma gider

Ahh canim aşıdan oldugunu demistim sana benimde ondan cok yuksek antikorum cikmisti gözünaydın.
Aynen banada noluyo noluuo diye soruyor bende bisi yok diyorum alttan aliyor ama bende ne istedigimi bilmedgmden ona sariyorum iste karisik seyler. Aglamak rahatlatiyor aslinda ama bebegi uzuyorum iceride hissediyor diye kendimi.zorla tutmaya calisiyorum öyle karisik iste az kaldi seninde inşallah guzel atlatacagiz

Sen uykusuzluğa öyle bir alıştın ki. 9 aydır seni öyle bir hazırladı ki. Arada böyle uykuya düşmekte çok normal bu arada. Bu senin iyi veya kötü olduğunu göstermez. Bencil düşünceler değil ki bunlar insanı düşünceler

Bencillik değil ki cnm yorgunsun gebeliğin son zamanları zor geçiyor..hem bebeğin gelince onun bütün bakımıyla alakadar olmak istersin gözüne bile güvenemiyor ki insan o sebeble uykun kaçar zaten gece merak etme sen

Teşekkür ederim canım, evet söylemiştin ama insan bilemiyo işte
Öyle düşünme, her dakika ağlamıyoruz ki sonuçta bebişlerimiz sandığımız kadar etkilenmiyordur bile ağlamamızdan. Tutma kendini ağlayıp rahatlamak onun stresiyle kendini sıkmandan iyidir. Aynen öyle çok az kaldı ama sanki zaman iyice yavaşladı, sizlerin doğumlarınızı bekliyorum ben okuyup moral bulmak için

Umarım en yararlı kısmı doğumdan sonra yine olur
İnşallahhh

Ay çok normal canım hepimizde var bence stres gerginlik geçecek inşallah az kaldı kendini rahatlatmaya çalış güzel anlarını düşün bebeğine kavuştuğunda

Kızlar sezeryan için kan verdim ama içeriğini bilmiyorum birkaç saat sonra sisteme düşer istenenlerin adını yazarım. EKG istedi sezeryan günü de yanında getir dedi
Sirius2023 baharrr34
Bir de suyum azalmış ne yapmak gerekiyordu artırmak için bir hafta daha dayansın

Tadi cok güzeldi canım yaa. Tabi kefil degilim ama önümde güzel bir ornek vardi sadece. İsim belli olunca ben vericem siparisimi.

İnsallah oglusunuz da size benzer canim yaa ne güzel anlatiyorsun kii benzeyecektir hem hamurunun malzemesinde var, hem de cok güzel yoguracaksiniz yillar boyunca

Yaa eveet günü belli olunca psikolojik baski olusuyordur üstünde ama cok şükür hazirsin kuzum sen, bu acidan bakmaya calis ben de simdi 10 gün tatile gidiyorum bu hafta, acaba oralarda bebis gelir mi sancim olur mu diye biraz endise duyuyorum, normal dogumun da böyle bir stresi var hazirliksiz spontane gelişecek her sey
Kisacasi analik cok karışık bi durum

Maşallah
Senin 35+4 veya 35+5 olman lazım. 10 gün su gibi geçer 37 lere gelirsin çok güzel geçer zaman iyi yapmışsın.

Bir kere 24 temmuzdan önce gelemez izin vermiyozz jdjdj

Analık delilik be gerçekten. Akıl işi değil ama işte duygular ve hormonlar birleşince anlam kazanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…