- 22 Mayıs 2012
- 11.017
- 30.622
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.081
Tadi cok güzeldi canım yaa. Tabi kefil degilim ama önümde güzel bir ornek vardi sadece. İsim belli olunca ben vericem siparisimi.
İnsallah oglusunuz da size benzer canim yaa ne güzel anlatiyorsunkii benzeyecektir hem hamurunun malzemesinde var, hem de cok güzel yoguracaksiniz yillar boyunca
Tamamdir canim sagolKızlar sezeryan için kan verdim ama içeriğini bilmiyorum birkaç saat sonra sisteme düşer istenenlerin adını yazarım. EKG istedi sezeryan günü de yanında getir dedi
Sirius2023 baharrr34
Sagol festim iyi geliyosun banaSen uykusuzluğa öyle bir alıştın ki. 9 aydır seni öyle bir hazırladı ki. Arada böyle uykuya düşmekte çok normal bu arada. Bu senin iyi veya kötü olduğunu göstermez. Bencil düşünceler değil ki bunlar insanı düşünceler
Ay inşallah canim öyle diyorlar zaten o zaman güc geliyormus insana farkli...ilk oldugu icin bu korku endise sanirimBencillik değil ki cnm yorgunsun gebeliğin son zamanları zor geçiyor..hem bebeğin gelince onun bütün bakımıyla alakadar olmak istersin gözüne bile güvenemiyor ki insan o sebeble uykun kaçar zaten gece merak etme sen
Haklisin canim.tutamiyorumda zatenTeşekkür ederim canım, evet söylemiştin ama insan bilemiyo işte
Öyle düşünme, her dakika ağlamıyoruz ki sonuçta bebişlerimiz sandığımız kadar etkilenmiyordur bile ağlamamızdan. Tutma kendini ağlayıp rahatlamak onun stresiyle kendini sıkmandan iyidir. Aynen öyle çok az kaldı ama sanki zaman iyice yavaşladı, sizlerin doğumlarınızı bekliyorum ben okuyup moral bulmak için
İnşallah canimm çok sagol destek mesajin icinnnAy çok normal canım hepimizde var bence stres gerginlik geçecek inşallah az kaldı kendini rahatlatmaya çalış güzel anlarını düşün bebeğine kavuştuğunda
Ohhh bizim yerimizede tatil yap canisii eglen bosverr benn eşimin izin konusundan dolayi.biyere gidemedim. Bende 5.6. Aylarda cok gezdim erkenden bitirdik iziniYaa eveet günü belli olunca psikolojik baski olusuyordur üstünde ama cok şükür hazirsin kuzum sen, bu acidan bakmaya calisben de simdi 10 gün tatile gidiyorum bu hafta, acaba oralarda bebis gelir mi sancim olur mu diye biraz endise duyuyorum, normal dogumun da böyle bir stresi var hazirliksiz spontane gelişecek her sey
Kisacasi analik cok karışık bi durum
Evet 35+4 müşüzMaşallah
Senin 35+4 veya 35+5 olman lazım. 10 gün su gibi geçer 37 lere gelirsin çok güzel geçer zaman iyi yapmışsın.
Bir kere 24 temmuzdan önce gelemez izin vermiyozz jdjdj
Analık delilik be gerçekten. Akıl işi değil ama işte duygular ve hormonlar birleşince anlam kazanıyor
Canim benimkini arttiran hangisi oldu bilmiyorum ama havuç, deveci armutu, bol ayran ictim bide suyu 2.5 ve ustu icmeye calistm. Denedklerm bunlardi. Dayanir merak etme. Dr da dedi asiri sizma gelme yoksa su öyle 1 haftada biten bisi degilmisBir de suyum azalmış ne yapmak gerekiyordu artırmak için bir hafta daha dayansın
Canim cok normal bu haftalarda azalmasi. Ama yine de su cok degisken bir sey kendiliginden artabilir de. Benim suyum coktu, gecen hafta yariya dusmustu, dünkü muayenemde yine artmis. Demek istedigim su, cok kafana takmamaya calisBir de suyum azalmış ne yapmak gerekiyordu artırmak için bir hafta daha dayansın
Havuç suyu canımBir de suyum azalmış ne yapmak gerekiyordu artırmak için bir hafta daha dayansın
Teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Sağ Salim kucağımıza bebişlerimizi alırız inşallahKızlar sezeryan için kan verdim ama içeriğini bilmiyorum birkaç saat sonra sisteme düşer istenenlerin adını yazarım. EKG istedi sezeryan günü de yanında getir dedi
Sirius2023 baharrr34
Merhaba , ben de çok araştırdım bunu çok kullanılış ve güzel bir model buldum memnun kaldımKızlar bebek arabası hem kullanışlı hem kaliteli ne alabilirim gidip bakmaya çok yoruluyorum artık bugün dışarıdayım eve geldiğimde yorgunluktan ağlayacaktım yani e bebek te vardı bebek arabaları fakat ne alıcağım bilmiyorum ben şunu aldım tavsiye ederim şu şu özelliği çok iyi pratik dediğiniz marka varsa söyleyebilir misiniz
Havuç suyu
Canim benimkini arttiran hangisi oldu bilmiyorum ama havuç, deveci armutu, bol ayran ictim bide suyu 2.5 ve ustu icmeye calistm. Denedklerm bunlardi. Dayanir merak etme. Dr da dedi asiri sizma gelme yoksa su öyle 1 haftada biten bisi degilmis
Canim cok normal bu haftalarda azalmasi. Ama yine de su cok degisken bir sey kendiliginden artabilir de. Benim suyum coktu, gecen hafta yariya dusmustu, dünkü muayenemde yine artmis. Demek istedigim su, cok kafana takmamaya caliscok degisen bir sey bol su ic bence
Teşekkür ederimmm herkeseHavuç suyu canım
Teşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalımredappleee
Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Biraz erken geldi, annesine süpriz yapti, ama olsun.
Iyisik inşallah, agrilarin ne durumda. Bebiş iyi inşallah? Takip edemedim çok, eşin uzaktı, gelebildi mi?
E Emellzeliha Sana da hayırlı olsun canım. Her şey yolundadır inşallah.
Merhaba kızlar,nasılsınız?? Umarim herkez iyiinşallah önemli bir sey kaçırmamışımdır 2-3 gündür giremedim,burda doğumlar başlayınca bi panikledim,tum eksiklerimi tamamlamaya calistim
Bugün de görüş günümüz saat 3te,ilk defa nstye gireceğim,biraz heyecanliyim
Teşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
Gecmis olsun canim tez zamanda iyilesir umarimTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
Aminnn canim benimmm hepimizinİsim konusunda gelişme yok mu
Benimde içime sindi burası hem uygunmuşta.
Amin kuzum inşallah. Allah vatana millete kendisine hayırlı, sağlıklı, sıhhatlı, uyumlu ne istediğini bilen, ataklardan uzak evlatlar nasip etsin
Bnm kaynana gibi bulamazsınız ben de kendisini bulamıyorum zatenYıkarsan sakın kurutucuya atma
(festii organik pamuk kıyafetlerinde biraz sıkıntı yaşıyorda bu konu ile alakalı)
Yok kuzum durumlar stabil 1 normal, 1 sezeryan sonrası hafif erken doğum riskli olan hatta açılması olanHayat su endless love da dahil olmak üzere bekliyoruz, doğum sonrası redappleee nin misafirleri üzerine çıkan Kv muhabbetleri sonrası burcumsu12 nun mükemmel kaynanası idi dünkü ana gündem (arada doğum öncesi sütü gelenler yada ağrı sızı sancı mı muhabbetlerimiz de oldu ama genel anlamda aynı yerdeyiz)
Çok çok geçmiş olsun inşallah sıhhatine kavuşur yavrucakTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?