2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

İsim konusunda gelişme yok mu
Benimde içime sindi burası hem uygunmuşta.

Amin kuzum inşallah. Allah vatana millete kendisine hayırlı, sağlıklı, sıhhatlı, uyumlu ne istediğini bilen, ataklardan uzak evlatlar nasip etsin

Kızlar sezeryan için kan verdim ama içeriğini bilmiyorum birkaç saat sonra sisteme düşer istenenlerin adını yazarım. EKG istedi sezeryan günü de yanında getir dedi
Sirius2023 baharrr34
Tamamdir canim sagolbenden hemogramla Inr istendi. Inr pihtilasmayla alakaliymis. Sonuclari goturcem cumt bakalim

Sagol festim iyi geliyosun bana
Ay inşallah canim öyle diyorlar zaten o zaman güc geliyormus insana farkli...ilk oldugu icin bu korku endise sanirim
Haklisin canim.tutamiyorumda zaten insallah güzel gelisirde bol bol tecrube yazacagim sizede
Ay çok normal canım hepimizde var bence stres gerginlik geçecek inşallah az kaldı kendini rahatlatmaya çalış güzel anlarını düşün bebeğine kavuştuğunda
İnşallah canimm çok sagol destek mesajin icinnn
Ohhh bizim yerimizede tatil yap canisii eglen bosverr benn eşimin izin konusundan dolayi.biyere gidemedim. Bende 5.6. Aylarda cok gezdim erkenden bitirdik izini iyi tatiller canimmm keyfini cikar

Evet 35+4 müşüz 24 temmuzda tam 37 de dönmüş olucaz saldim ben biraz ya, nerede ne olursa kabulüm dedim oglan icin iki kat giysi bi battaniye aliyorum yanimda sadece ne olur ne olmaz, dogarsa istanbula dönerken giydiririm diye bez falan tasimiyorum buluruz bir yerlerden

Bir de suyum azalmış ne yapmak gerekiyordu artırmak için bir hafta daha dayansın
Canim benimkini arttiran hangisi oldu bilmiyorum ama havuç, deveci armutu, bol ayran ictim bide suyu 2.5 ve ustu icmeye calistm. Denedklerm bunlardi. Dayanir merak etme. Dr da dedi asiri sizma gelme yoksa su öyle 1 haftada biten bisi degilmis

Bir de suyum azalmış ne yapmak gerekiyordu artırmak için bir hafta daha dayansın
Canim cok normal bu haftalarda azalmasi. Ama yine de su cok degisken bir sey kendiliginden artabilir de. Benim suyum coktu, gecen hafta yariya dusmustu, dünkü muayenemde yine artmis. Demek istedigim su, cok kafana takmamaya calis cok degisen bir sey bol su ic bence

Kızlar sezeryan için kan verdim ama içeriğini bilmiyorum birkaç saat sonra sisteme düşer istenenlerin adını yazarım. EKG istedi sezeryan günü de yanında getir dedi
Sirius2023 baharrr34
Teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Sağ Salim kucağımıza bebişlerimizi alırız inşallah

Ayy yazamadım kaç saattir kontrolüm vardı doktor artık 10 günde filan çağırıyor o yüzden
Nst yine sancı yok geceleri çektiğim ağrılar bana özel nst hanımefendi kıpırdamıyor bile neyse iyiyiz normal herşey bakalım bir 10 gün sonra gidicem tekrar
Duygu yoğunlukları çok normal kızlar bende bazen bakabilecek miyim çocuk yapmakla doğru mu yaptım diye soruyorum kendime doğacak nerdeyse ben hala doğru mu yaptım diyorum o yüzden akışına bırakın ağlayın gülün bol bol kitap okuyun dizi izleyin film izleyin müzik dinleyin bunları uzun bir süre yapamayacağız

Merhaba kızlar,nasılsınız?? Umarim herkez iyiinşallah önemli bir sey kaçırmamışımdır 2-3 gündür giremedim,burda doğumlar başlayınca bi panikledim,tum eksiklerimi tamamlamaya calistim
Bugün de görüş günümüz saat 3te,ilk defa nstye gireceğim,biraz heyecanliyim

Merhaba , ben de çok araştırdım bunu çok kullanılış ve güzel bir model buldum memnun kaldım
Chicco life way plus aldım, yenidoğan puseti vs de var internetten bakıp araştırırsanız
Daha sonra baston şeklinde kullanılıyor
Bizim araba küçük bagaja sığıyor, tek elle taşınacak şekilde çok ağır değil

Ben de Ağustos annesiyim inşallah , genellikle okuyorum yazmaya vaktim kalmıyor z sizlerin bilgisi yardımı vs çok yararlandığım oldu, teşekkür ederim Ağustos anneleri
Doğum yapanlara Allah kolaylık ve güzel zamanlar nasip etsin :)
Risk olanlara inşallah sıkıntısız şekilde kucaklarına almayı nasip eylesin :)

İnşallah hepimiz evlatlarımızı kucagimiza sağlıklı sıhhatli şekilde alırız

Canim benimkini arttiran hangisi oldu bilmiyorum ama havuç, deveci armutu, bol ayran ictim bide suyu 2.5 ve ustu icmeye calistm. Denedklerm bunlardi. Dayanir merak etme. Dr da dedi asiri sizma gelme yoksa su öyle 1 haftada biten bisi degilmis

Havuç suyu canım
Teşekkür ederimmm herkese

Teşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım

Yıkarsan sakın kurutucuya atma
(festii organik pamuk kıyafetlerinde biraz sıkıntı yaşıyorda bu konu ile alakalı)

Yok kuzum durumlar stabil 1 normal, 1 sezeryan sonrası hafif erken doğum riskli olan hatta açılması olan Hayat su endless love da dahil olmak üzere bekliyoruz, doğum sonrası redappleee nin misafirleri üzerine çıkan Kv muhabbetleri sonrası burcumsu12 nun mükemmel kaynanası idi dünkü ana gündem (arada doğum öncesi sütü gelenler yada ağrı sızı sancı mı muhabbetlerimiz de oldu ama genel anlamda aynı yerdeyiz)

Bende eve çıktın mı yazacaktım canım ya, çok geçmiş olsun ilk defa duydum böyle birşey nasıl olacakmış peki

Gecmis olsun canim tez zamanda iyilesir umarim

Aminnn canim benimmm hepimizin
Hala net bir ismimiz yok ben E iceren isimleri seviyorum, eşim de A içerenleri seviyormus. Bu haftaki konumuz bu

Bnm kaynana gibi bulamazsınız ben de kendisini bulamıyorum zaten

Çok çok geçmiş olsun inşallah sıhhatine kavuşur yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…