- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.101
Canim cok geçmis olsun Rabbim şifalar versin bebegine. Bu ihmalkarlik yanlarina kalmamali. Nasil böyle bisi olabiliyor.ilk kez duyuyorum. Bebegin kac haftalik dogdu tam? Ciger gelisimi tamamlanmamismiydiTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
Aynen canım doktor azalması normal bir hafta daha dayanır zaten yine de dikkat et deyince ben de bir sorayım sizlere dedimburcumsu12 canim bak bizim haftamız icin normal bir durummuş bir miktar azalma olmasi. Uygulamada karşıma ciktı atmak istedim
Hiç bilmiyorum canım akciğer hava almışlar temizliyorlarnmıs bekliycez dedi doktor doktorunuzun çok iyi seçin cidden yeni doğan yoğun bakım özellikle erken doğum riski olanlarBende eve çıktın mı yazacaktım canım ya, çok geçmiş olsun ilk defa duydum böyle birşey nasıl olacakmış peki
Amin canım inşallahGecmis olsun canim tez zamanda iyilesir umarim
Teşekkür ederim canım amin inşallah yaÇok çok geçmiş olsun inşallah sıhhatine kavuşur yavrucak
Teşekkür ederim canım bilmiyorum cidden doktor çok önemli 35+5 günlük doğdu canım suyum geldiği gün ciğer geliştirici yaptılar bi tane 2. Yapamadan doğum.oldu onların ihmalkarlıgı yanına kalmıycak inşallah ben yavrumu hayırlısıyla kucağıma alayım o zaman hesabını sorucamCanim cok geçmis olsun Rabbim şifalar versin bebegine. Bu ihmalkarlik yanlarina kalmamali. Nasil böyle bisi olabiliyor.ilk kez duyuyorum. Bebegin kac haftalik dogdu tam? Ciger gelisimi tamamlanmamismiydi
Yok canim ben yıkama ütüleme isleri coktan bitirdim,da benim bazi eksiklerim vardı süt pompası,pijama terlik gibiYıkarsan sakın kurutucuya atma
(festii organik pamuk kıyafetlerinde biraz sıkıntı yaşıyorda bu konu ile alakalı)
Yok kuzum durumlar stabil 1 normal, 1 sezeryan sonrası hafif erken doğum riskli olan hatta açılması olanHayat su @endless love da dahil olmak üzere bekliyoruz, doğum sonrası @redappleee nin misafirleri üzerine çıkan Kv muhabbetleri sonrası burcumsu12 nun mükemmel kaynanası idi dünkü ana gündem (arada doğum öncesi sütü gelenler yada ağrı sızı sancı mı muhabbetlerimiz de oldu ama genel anlamda aynı yerdeyiz)
Canım üzüldüm ama iyi olacak bebeğin inşallah yavrum küçüçük haliyle neler atlattı bunuda atlatacak doktor hatası olmasına çok sinirlendim özelde miydin şikayet et valla hatadan dolayı olmasına çok sinirlendimHiç bilmiyorum canım akciğer hava almışlar temizliyorlarnmıs bekliycez dedi doktor doktorunuzun çok iyi seçin cidden yeni doğan yoğun bakım özellikle erken doğum riski olanlar
Cok geçmiş olsun canım benim,kiyamam o minicik yavruna,o nasil bir doktor,nasil insanlar bunlarTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
Benimde geçen hafta suyum fazlalaşmıştı, herşeyi kesti doktor ne dundurma yiyorm bu sıcak havalarda , ne hamurişi ne kızartmaCanim cok normal bu haftalarda azalmasi. Ama yine de su cok degisken bir sey kendiliginden artabilir de. Benim suyum coktu, gecen hafta yariya dusmustu, dünkü muayenemde yine artmis. Demek istedigim su, cok kafana takmamaya caliscok degisen bir sey bol su ic bence
Böyle bir instagram adresi canim. Ben fiyat almistim gecen gün 100 tane cikolata pleksi tepsi dahil 500 tl dediler. 10 iş gününde hazirlik suresiymis bide.
İnstagramda baska bir saticida cikolatanin tanesi 9,5 lira dedi. Yok artikk demistim minicik sey. Yari yariya bunun fiyati
Arkadasim böyle sade yaptirmisti ben de bu sekilde yaptiricam sanırım. Normalde instagram saticilarina
Eki Görüntüle 3272232
Kıyamam festim ya neden böle oldu acabaKızlar birdaha bakmadım. O gün ufak çaplı şokumu geçirince yattım, uyudum. Eşimde haftasonu ben hallederim. Suya basar yıkar, ütülerim dedi. Biraz ona yıkmış gibi oldum
Elim ayağımın titrediğini görünce kıyamadı sanıyorum ki oda. 0-3 lerin bir kısmı artık yok. Ama 3-6 lar olur diye umut ediyorum. Olmazsa da yeniden alacağız napalım.
Ney aldın canımPuset ben bunu aldım güzel duruyor
Aiiyy şu nst cok merak ediyorumMerhaba kızlar,nasılsınız?? Umarim herkez iyiinşallah önemli bir sey kaçırmamışımdır 2-3 gündür giremedim,burda doğumlar başlayınca bi panikledim,tum eksiklerimi tamamlamaya calistim
Bugün de görüş günümüz saat 3te,ilk defa nstye gireceğim,biraz heyecanliyim
Yaaa böyle düşünmee, bende uykuya cok düşkünüm ama o gün geldiğinde rabbim yardımcımız olcak eminimmmAynen canim ama çok bencilce dusunceler var kafamda oda beni geriyor. En basiti gece lavabo gitcem oyle tatli uykum varki gece bu hafta ozellikle. Lavaboya gitmesem.deliksiz uyurum. Ben bebek dogunca nasil dayancam diyorum uykusuzluga napicam diyorum bunlae alttan alttan beni streslendiriyor galiba. Son haftalarda uykunun boylr tatli olmasi da ayri bi bilincalti oyunu sanki
Çok geçmiş olsun canımHiç bilmiyorum canım akciğer hava almışlar temizliyorlarnmıs bekliycez dedi doktor doktorunuzun çok iyi seçin cidden yeni doğan yoğun bakım özellikle erken doğum riski olanlar
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlıkla evinize götürürsünüz. Dualarımız onunla kıyamam.Teşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?