2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim cok geçmis olsun Rabbim şifalar versin bebegine. Bu ihmalkarlik yanlarina kalmamali. Nasil böyle bisi olabiliyor.ilk kez duyuyorum. Bebegin kac haftalik dogdu tam? Ciger gelisimi tamamlanmamismiydi

burcumsu12 canim bak bizim haftamız icin normal bir durummuş bir miktar azalma olmasi. Uygulamada karşıma ciktı atmak istedim
Aynen canım doktor azalması normal bir hafta daha dayanır zaten yine de dikkat et deyince ben de bir sorayım sizlere dedim

Bende eve çıktın mı yazacaktım canım ya, çok geçmiş olsun ilk defa duydum böyle birşey nasıl olacakmış peki
Hiç bilmiyorum canım akciğer hava almışlar temizliyorlarnmıs bekliycez dedi doktor doktorunuzun çok iyi seçin cidden yeni doğan yoğun bakım özellikle erken doğum riski olanlar

Canim cok geçmis olsun Rabbim şifalar versin bebegine. Bu ihmalkarlik yanlarina kalmamali. Nasil böyle bisi olabiliyor.ilk kez duyuyorum. Bebegin kac haftalik dogdu tam? Ciger gelisimi tamamlanmamismiydi
Teşekkür ederim canım bilmiyorum cidden doktor çok önemli 35+5 günlük doğdu canım suyum geldiği gün ciğer geliştirici yaptılar bi tane 2. Yapamadan doğum.oldu onların ihmalkarlıgı yanına kalmıycak inşallah ben yavrumu hayırlısıyla kucağıma alayım o zaman hesabını sorucam

Yok canim ben yıkama ütüleme isleri coktan bitirdim,da benim bazi eksiklerim vardı süt pompası,pijama terlik gibivalizimi hazırladım şimdi ama kapatmadım

Hiç bilmiyorum canım akciğer hava almışlar temizliyorlarnmıs bekliycez dedi doktor doktorunuzun çok iyi seçin cidden yeni doğan yoğun bakım özellikle erken doğum riski olanlar
Canım üzüldüm ama iyi olacak bebeğin inşallah yavrum küçüçük haliyle neler atlattı bunuda atlatacak doktor hatası olmasına çok sinirlendim özelde miydin şikayet et valla hatadan dolayı olmasına çok sinirlendim

Cok geçmiş olsun canım benim,kiyamam o minicik yavruna,o nasil bir doktor,nasil insanlar bunlar Allahim acil sifa versin

Benimde geçen hafta suyum fazlalaşmıştı, herşeyi kesti doktor ne dundurma yiyorm bu sıcak havalarda , ne hamurişi ne kızartma haftaya perşembe inş normale dönmüş olr kontrole kadar

Ben burdan yaptırdım canlar, eğer bakmak isterseniz diğer yerler ateş pahasıydı o kadar para vermek istemedim çünkü odayıda kendö süslücem balondur flamadır falan onlara veriyorum o parayo

Kıyamam festim ya neden böle oldu acaba ben narinde yıkadım ardından kurutma makinesinde hijyen e attm ama bişi olmamıştı, olacağı varmış herjalde bununla kalsın bunlar halledilir şeyler. Senin ve bebişin canın sağolsunn

Kızlar bide dün yalancı sancm olmadı olsamıydı falan derken enerjimle kendime çektim. Gece öyle bi regl ağrısı gibi ağrı girdi ki doğuruyom sandım hemen ayaga kalktm otomatikman suyummu geldi nişan mı geldi diye bakmak için bişi yoltu, dua ede ede geri yattım 1 dk içinde geçti bidahada olmadı ama ömrmden ömür gitti. Bebek valizide hazırdı aslmda ama bi
Kaç eksik vardı sonra yaparm diyip duruyordm korkudan hemen şimdi bitirdim

Aiiyy şu nst cok merak ediyorum haber et canm güzel haberlerle dönersin inşallahh

Yaaa böyle düşünmee, bende uykuya cok düşkünüm ama o gün geldiğinde rabbim yardımcımız olcak eminimmm o güç bizim içimizdee son haftalarda hormonlardam sıcaktan uykuya düşmek o ladar normalki bende izne cıktıgımdam beri hep uyuyorum, bu bizi daha az anne yapmaz canımm bi doğsınlar sağlıkla hepiniii hallederiz allahım izmiyle mükemmel olmakta zorunda değiliz. Senimde benim gibi ilk çocuktu sanirim, hatada uapabiliriz

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez zamanda bebişine bende o yüzden çok korkuyorum bu kuvez konusunda Ankara Bilkent şehir hastanesindeyim doğumu da burda olsun istiyorum artık bakalım

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlıkla evinize götürürsünüz. Dualarımız onunla kıyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…