- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.121
Çok geçmiş olsun canım ya şok oldum okudumlarım karşısında. En kısa zamanda sağsaliö evinize geçersiniz inşallahHiç bilmiyorum canım akciğer hava almışlar temizliyorlarnmıs bekliycez dedi doktor doktorunuzun çok iyi seçin cidden yeni doğan yoğun bakım özellikle erken doğum riski olanlar
Ankara iyi diyorlar ama bilemem canım gerçekten çok önemli güler yüzlü doktor değil de bilgili doktor önemli cidden rabhim yardımcın olsun senin de inşallah küvezde hiç gerek kalmadan alırsın bebeğini kucağına canımÇok geçmiş olsun canımRabbim şifa versin tez zamanda bebişine bende o yüzden çok korkuyorum bu kuvez konusunda Ankara Bilkent şehir hastanesindeyim doğumu da burda olsun istiyorum artık bakalım
Amin canım teşekkür ederim onu orda bırakmk çok zor rabbim kimseye yaşatmasınÇok geçmiş olsun canım ya şok oldum okudumlarım karşısında. En kısa zamanda sağsaliö evinize geçersiniz inşallahrabbm yardımcınız olsun şafi adıyla şifalasın inşallah bebeğini
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi olursunuz, çok ihmalkarlık olmuş gerçekten, ama işte nerden biçersin ki böyle olacağını sonuçta. Moralini yüksek tut yakında iyi olacak inşallahHiç bilmiyorum canım akciğer hava almışlar temizliyorlarnmıs bekliycez dedi doktor doktorunuzun çok iyi seçin cidden yeni doğan yoğun bakım özellikle erken doğum riski olanlar
Ah kıyamam okurken bile gözlerim dolduAmin canım teşekkür ederim onu orda bırakmk çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
Ay terbiyessiz ya. Ne pislik insana denk gelmişsin. Neyse ki paranı almışsın.
Bacım kaç ki boyu ben mevzuyu anlamadım.
Nere kuzum ora?
Kısmet kuzum. Napalım. Olduğu kadar giyer olmazsa yenileri.
Bu arada böyle fotolar yasakbiri şikayet ederse ki var öyle insanlar biliyosun cezaya hazır ol
Kendi çapımda yapmıştım birşeyler ama ne bileyim biraz üzüldüm tabii de belki düzelir. Olmazsa zaten öyle yapıcam.
Bu çocuk yardım üzerine kurulu olacak sanırım biliyor musun? Hep aklıma böyle şeyler geliyor. Mesela son kararımız hediyelik yaptırmayıp ona vereceğimiz parayla ağaç dikmek. Yol kenarlarına kendimiz dikicez. İnsanlar kuşlar böcekler yesin. Her seferinde duası olsun oğluma. Çikolatadan bile heran vazgeçebilirimkalıcı şeyler istiyorum.
Ben mesela kök salmakla ilgili hep sorun yaşarım. Mesleğim çok somut, maddi. İnsan hayatına dokunamıyorum buda beni üzüyor. Ama bulutla ilgili her konuda hep kalıcı şeyler aklımıza geliyor ve içimize siniyor.
Yenidoğan az almıştım zaten jdjd belkide böyle olması hayırlı oldu hdjdj ama cidden bir avuç kaldılar ya. Ben yenidoğan hiç görmediğim için bana çok küçülmüş gibi de gelmiş olabilir.
Ahhh ya çok geçmiş olsun ne dedi peki doktor ne olacak, bende bundan korkuyorum çünkü hastanede yok yenidoğan yoğun bakımı başka il e göndereceklermişTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
Yıkarsan sakın kurutucuya atma
(festii organik pamuk kıyafetlerinde biraz sıkıntı yaşıyorda bu konu ile alakalı)
Yok kuzum durumlar stabil 1 normal, 1 sezeryan sonrası hafif erken doğum riskli olan hatta açılması olan @Hayat suendless love da dahil olmak üzere bekliyoruz, doğum sonrası @redappleee nin misafirleri üzerine çıkan Kv muhabbetleri sonrası burcumsu12 nun mükemmel kaynanası idi dünkü ana gündem (arada doğum öncesi sütü gelenler yada ağrı sızı sancı mı muhabbetlerimiz de oldu ama genel anlamda aynı yerdeyiz)
Aynen canim kimse tecrubeyle dogmuyor. Hatalarla vs buyutuyor bi sekilde bizde üstesinden gelecegiz inşallah. Fazla mükemmeliyetci dusunmek iyi bisi degil anladm heleki cocuk konusunda...onada zarar banadaYaaa böyle düşünmee, bende uykuya cok düşkünüm ama o gün geldiğinde rabbim yardımcımız olcak eminimmmo güç bizim içimizdee son haftalarda hormonlardam sıcaktan uykuya düşmek o ladar normalki bende izne cıktıgımdam beri hep uyuyorum, bu bizi daha az anne yapmaz canımm bi doğsınlar sağlıkla hepiniii hallederiz allahım izmiyle mükemmel olmakta zorunda değiliz. Senimde benim gibi ilk çocuktu sanirim, hatada uapabiliriz
Acken yüksek çıkınca az ona canım sıkıldı da gerçi yolun sonuna yakalstik artık da tokken demek baya articak hayret yani yada bende hep vardi tansiyon bie ara Alicam makine eveDaha once 4 doz iyi vurunmussun canim yavurunmasan da Allahin izniyle bir sey olmazdi zaten, eskisi gibi degil steril ortamlarda oluyor dogumlar.
Benim doktorum da 14-9 un üstünü istemeyiz hamilelerde demisti dün. Sen tabi dikkat et de öyle cok etkileyecek gibi yüksek degil canım tansiyonun strese girme
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebişTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
Geçmiş olsun canım gerçekten inanamıyorum artık bu ihmalkarlıklaraTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
Puset yazısına tıklayın yönlendirirNey aldın canım
Çok geçmiş olsun cnm Ankarada hangi doktor hangi hastahanede oldun bende AnkaradayimTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
Yeğenim 5. Aya kadar kullandıArkadaşlarım, babynestler ne kadar kullanılabiliyor? Kaç aya kadar iş görür?
Aaa cok guzel ve uygun görünüyor canim, benim siparis verecegim yer 100 tanenin altinda yapmiyordu benim icin aslinda bu miktar cok ideal. Ben buna bi bakicam sagolasinEki Görüntüle 3272569
Ben burdan yaptırdım canlar, eğer bakmak istersenizdiğer yerler ateş pahasıydı o kadar para vermek istemedim çünkü odayıda kendö süslücem balondur flamadır falan onlara veriyorum o parayo
Allah şifa versin canimm insallah bebeginle birlikte saglikla cikacaksiniz hastaneden, mutlu mesut evinize gececeksiniz. Hepimiz sizin icin dua ediyoruzTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
Ben hic yeme seklimi degistirmedim bana da suyu fazla oldugu donemde karbonhidrati kes, meyveyi azalt demisti ama. Hic dinlemedimBenimde geçen hafta suyum fazlalaşmıştı, herşeyi kesti doktor ne dundurma yiyorm bu sıcak havalarda , ne hamurişi ne kızartmahaftaya perşembe inş normale dönmüş olr kontrole kadar
Çok üzgünüm canım.. Allahım safi ismiyle Şifa versin inşallah.Teşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?