2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hiç bilmiyorum canım akciğer hava almışlar temizliyorlarnmıs bekliycez dedi doktor doktorunuzun çok iyi seçin cidden yeni doğan yoğun bakım özellikle erken doğum riski olanlar
Çok geçmiş olsun canım ya şok oldum okudumlarım karşısında. En kısa zamanda sağsaliö evinize geçersiniz inşallah rabbm yardımcınız olsun şafi adıyla şifalasın inşallah bebeğini

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez zamanda bebişine bende o yüzden çok korkuyorum bu kuvez konusunda Ankara Bilkent şehir hastanesindeyim doğumu da burda olsun istiyorum artık bakalım
Ankara iyi diyorlar ama bilemem canım gerçekten çok önemli güler yüzlü doktor değil de bilgili doktor önemli cidden rabhim yardımcın olsun senin de inşallah küvezde hiç gerek kalmadan alırsın bebeğini kucağına canım

Çok geçmiş olsun canım ya şok oldum okudumlarım karşısında. En kısa zamanda sağsaliö evinize geçersiniz inşallah rabbm yardımcınız olsun şafi adıyla şifalasın inşallah bebeğini
Amin canım teşekkür ederim onu orda bırakmk çok zor rabbim kimseye yaşatmasın

Hiç bilmiyorum canım akciğer hava almışlar temizliyorlarnmıs bekliycez dedi doktor doktorunuzun çok iyi seçin cidden yeni doğan yoğun bakım özellikle erken doğum riski olanlar
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi olursunuz, çok ihmalkarlık olmuş gerçekten, ama işte nerden biçersin ki böyle olacağını sonuçta. Moralini yüksek tut yakında iyi olacak inşallah

Ay silemedim de canım yok olursam bilin ceza yedim

Ahhh ya çok geçmiş olsun ne dedi peki doktor ne olacak, bende bundan korkuyorum çünkü hastanede yok yenidoğan yoğun bakımı başka il e göndereceklermiş

Yaaa yerimmm seni ne güzel yazmışsın

Aynen canim kimse tecrubeyle dogmuyor. Hatalarla vs buyutuyor bi sekilde bizde üstesinden gelecegiz inşallah. Fazla mükemmeliyetci dusunmek iyi bisi degil anladm heleki cocuk konusunda...onada zarar banada

Acken yüksek çıkınca az ona canım sıkıldı da gerçi yolun sonuna yakalstik artık da tokken demek baya articak hayret yani yada bende hep vardi tansiyon bie ara Alicam makine eve

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebiş

Geçmiş olsun canım gerçekten inanamıyorum artık bu ihmalkarlıklara

Çok geçmiş olsun cnm Ankarada hangi doktor hangi hastahanede oldun bende Ankaradayim
Tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah

Kızlar nasılsınız umarım sıcaktan bayılan eden yoktur kontrolüm vardı bugün şimdi geldim eridîm bttim yollarda istanbul yanîür nst sonucum süpermiş sancı neyim yok bebekte iyi 35 haftalık şu anda 37nci haftada seni alttan hafifçe uyarıcam dedi bazen su kesesine dokunmak doğumu başlatıyor dedi olmazsa 20 ağustos son gün birde bomba 24.haftadanberi başı aşağıda olan oğluşum şimdi başı yukarıda ne yapcaz bkliyip görcez allahım nolur dönsün birde badana boyaya kalkıştım ewde büyük temizlik heryer heryerdee

Aaa cok guzel ve uygun görünüyor canim, benim siparis verecegim yer 100 tanenin altinda yapmiyordu benim icin aslinda bu miktar cok ideal. Ben buna bi bakicam sagolasin

Allah şifa versin canimm insallah bebeginle birlikte saglikla cikacaksiniz hastaneden, mutlu mesut evinize gececeksiniz. Hepimiz sizin icin dua ediyoruz

Benimde geçen hafta suyum fazlalaşmıştı, herşeyi kesti doktor ne dundurma yiyorm bu sıcak havalarda , ne hamurişi ne kızartma haftaya perşembe inş normale dönmüş olr kontrole kadar
Ben hic yeme seklimi degistirmedim bana da suyu fazla oldugu donemde karbonhidrati kes, meyveyi azalt demisti ama. Hic dinlemedim Bir ay önce 25 birim olan suyum 13 birime düşmüş bu hafta kendiliginden. Hatta nasil olur eyvah tuhh kotu mu moduna girdim doktor cok normal dedi. su an suyum fazla olsa da önemsemem sanirim, artik dogumlarimiza o kadar az kaldi ki, bence bu sicaklarda kendini zorlama kuzu, son hamilelik donemlerini yiyerek icerek gönlünce gecir zaten o sular basliyor artik azalmaya

Çok üzgünüm canım.. Allahım safi ismiyle Şifa versin inşallah.

Çok haklısın kızmakla, ne desem boş. Bebeğin iyi olsunda inşallah öncelikle, sonra bunun mutlaka peşinde durun. Bu kabul edilebilir bir hata değil..

Bebeğini düşün sen yinede şimdilik canım, önemli olan o, Dualarımız seninle.
Inşallah sağlıkla cikacak hastaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…