- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.141
Neden 37de uyariyor ki canim sonrasinda daha bir ayi var bebisin icerideKızlar nasılsınız umarım sıcaktan bayılan eden yoktur kontrolüm vardı bugün şimdi geldim eridîm bttim yollarda istanbul yanîür nst sonucum süpermiş sancı neyim yok bebekte iyi 35 haftalık şu anda 37nci haftada seni alttan hafifçe uyarıcam dedi bazen su kesesine dokunmak doğumu başlatıyor dedi olmazsa 20 ağustos son gün birde bomba 24.haftadanberi başı aşağıda olan oğluşum şimdi başı yukarıda ne yapcaz bkliyip görcez allahım nolur dönsün birde badana boyaya kalkıştım ewde büyük temizlik heryer heryerdee
Benim 2900 çıktı kilosu 36+4 e uyumlu günüm ise 36+1 im. Valla böyle giderse kaç kilo olur bilmem ama ultorosonda kilo yanılması çok oluyormuş söylenenden az veya fazla doğan çok yaniUmutdolu1903 X xname canlar kontrolde kilo nasıl çıktı günlerimiz yakın sizinle bende 25 inde gitcem çok merak ediyorum
Teşekkür ederim canım benim oğlum değil kızım canım kızım oldu Amin inşallah canımE Emellzeliha canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah sağlıkla sıhhatle çıkacak oğluşun hastaneden dualarımız sizinle
Canım ben de anlamadım vallahi kafam karıştı herhalde bebeğin kilosundan dolayı öyle bir şey yapıp yani ya da normal Hani muayene çok muayenesi gibi bir şey yapacak ondan sonra olursa olur diye düşündü ne yapmalıyım acaba İzin vermesem mi böyle bir şey yapmasına yani 41 42 haftaya kadar bekleyeyim mi Vallahi gerçekten bu sıcakta inanılmaz zor Temizlikte Böyle ağır işlerde çok şükür Allah'tan benim yardım edenim var ama yine d ufak senin de Allah yardımcın olsun canım benim tefek şeyler hep evin içinde yaşayana bakıyor yaniNeden 37de uyariyor ki canim sonrasinda daha bir ayi var bebisin iceride
Allah kolaylik versinn ben de bu hafta badana degil de derin temizlik yaptim, bu sicaklarda cok zor oluyor. Bide herkes uyariyor egilme kalkma yorulma diye, bi kafasi karisiyor insanıninsallah bi yardim edenin vardir
Oy pardon kuzumTeşekkür ederim canım benim oğlum değil kızım canım kızım oldu Amin inşallah canım
Ya evet onu çok merak ediyorum ultrasondakiyle doğum anındaki kilosu çok farklı oluyor mu?Benim 2900 çıktı kilosu 36+4 e uyumlu günüm ise 36+1 im. Valla böyle giderse kaç kilo olur bilmem ama ultorosonda kilo yanılması çok oluyormuş söylenenden az veya fazla doğan çok yani
Yardim edenin olsa da bir saniye oturmuyorsun ev senin oluncaCanım ben de anlamadım vallahi kafam karıştı herhalde bebeğin kilosundan dolayı öyle bir şey yapıp yani ya da normal Hani muayene çok muayenesi gibi bir şey yapacak ondan sonra olursa olur diye düşündü ne yapmalıyım acaba İzin vermesem mi böyle bir şey yapmasına yani 41 42 haftaya kadar bekleyeyim mi Vallahi gerçekten bu sıcakta inanılmaz zor Temizlikte Böyle ağır işlerde çok şükür Allah'tan benim yardım edenim var ama yine d ufak senin de Allah yardımcın olsun canım benim tefek şeyler hep evin içinde yaşayana bakıyor yani
Evet aynen öyle ayın 20'sinde tatile çıkıyor yani benim tam doğum olduğu zaman da kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım izin vermeyeceğim o zaman öyle bir şey yapmasına yani ya da ne diyeceğim İnşallah 37 haftaya kadar başı aşağı döner de dua edeceğimYardim edenin olsa da bir saniye oturmuyorsun ev senin oluncagercekten zor biz eşimle yaptik temizligi, onun yaptigi isler beni daha cok yordu diyebilirim
Cati muayenesinde bazen o tarz sorunlar olabiliyormus ama doktorun acikca uyaricaz demesi cok garip geldi bana, ki bebegin makat gelisliymis daha bidee doktor uyarsa, suyun gelse, bebek makat gelisli mecbur sezaryen diyecek bu sefer de
İnsallah aranızda bir yanlis anlasilma vardir diye düşünmek istiyorumdoktorunun tatil plani falan mi var ki senin 39-40. haftalarin civarinda? Sordun mu hic
Canım şu anda benimki 3 kilo olmuş zaten bir hafta önce 2 kilo 700 gramdı boyu gelişimi falan gayet iyi canımı sıkan bu başı aşağı değil de ters duruşu Hani bir hafta içerisinde nasıl ters döndü onu da anlayamadımUmutdolu1903 X xname canlar kontrolde kilo nasıl çıktı günlerimiz yakın sizinle bende 25 inde gitcem çok merak ediyorum
Evet aynen öyle ayın 20'sinde tatile çıkıyor yani benim tam doğum olduğu zaman da kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım izin vermeyeceğim o zaman öyle bir şey yapmasına yani ya da ne diyeceğim İnşallah 37 haftaya kadar başı aşağı döner de dua edeceğim
Benim ultrason ile doğum kilosu aynı çıktı canımYa evet onu çok merak ediyorum ultrasondakiyle doğum anındaki kilosu çok farklı oluyor mu?
redappleee E Emellzeliha başka yoktu sanırım doğum yapan
Masallah xnm hic yıkadın mi doğdu doğalıGöbeğimiz düştü bugün kızlar
Öncelikle alttan mua neye izin verme uyarmak ne demek daha zamanı var bebeğin kendi kendine gelsin 41 olsan neyse valla çok şaşırıyorum böyle tatile gitçem diye tövbe yarabbim vakti gelmeyen çocuğu alıyorlarEvet aynen öyle ayın 20'sinde tatile çıkıyor yani benim tam doğum olduğu zaman da kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım izin vermeyeceğim o zaman öyle bir şey yapmasına yani ya da ne diyeceğim İnşallah 37 haftaya kadar başı aşağı döner de dua edeceğim
Onların doğumu küçük oldu ama benim etrafımda vardı hatta 500 gr oynayanı gördümYa evet onu çok merak ediyorum ultrasondakiyle doğum anındaki kilosu çok farklı oluyor mu?
redappleee E Emellzeliha başka yoktu sanırım doğum yapan
Yaa yine tatili olan bir doktor vakasiEvet aynen öyle ayın 20'sinde tatile çıkıyor yani benim tam doğum olduğu zaman da kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım izin vermeyeceğim o zaman öyle bir şey yapmasına yani ya da ne diyeceğim İnşallah 37 haftaya kadar başı aşağı döner de dua edeceğim
Ogluma hamileyken 2650 dedi 3 gun sonra dogum yaptim 3 kg dogduOnların doğumu küçük oldu ama benim etrafımda vardı hatta 500 gr oynayanı gördüm
O zaman 38 haftada mı gitsem acaba Her türlü çatı muayenesi yapmak zorunda yani bana yapacak illaki herhalde öyle yapmak istiyor ya da ne yapacağım tam olarak nasıl yaklaşacağım bilemedim Ne demeliyim sizceYaa yine tatili olan bir doktor vakasibebegimin bas asagi oldugunu ogrenmeden asla vajinal bir muayeneye razi olmazdim ben olsam bu doktorla hatta bas asagi bile olsa neden 37 haftalikken dogsun ki canim yaa bak burda bir suru planli sezaryen olacak arkadasimiz var hepsinin sezaryeni bile 38 haftadan sonra doktoruna gercekten cok öfkelendim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?