2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Neden 37de uyariyor ki canim sonrasinda daha bir ayi var bebisin iceride
Allah kolaylik versinn ben de bu hafta badana degil de derin temizlik yaptim, bu sicaklarda cok zor oluyor. Bide herkes uyariyor egilme kalkma yorulma diye, bi kafasi karisiyor insanın insallah bi yardim edenin vardir

Umutdolu1903 X xname canlar kontrolde kilo nasıl çıktı günlerimiz yakın sizinle bende 25 inde gitcem çok merak ediyorum
Benim 2900 çıktı kilosu 36+4 e uyumlu günüm ise 36+1 im. Valla böyle giderse kaç kilo olur bilmem ama ultorosonda kilo yanılması çok oluyormuş söylenenden az veya fazla doğan çok yani

Canım ben de anlamadım vallahi kafam karıştı herhalde bebeğin kilosundan dolayı öyle bir şey yapıp yani ya da normal Hani muayene çok muayenesi gibi bir şey yapacak ondan sonra olursa olur diye düşündü ne yapmalıyım acaba İzin vermesem mi böyle bir şey yapmasına yani 41 42 haftaya kadar bekleyeyim mi Vallahi gerçekten bu sıcakta inanılmaz zor Temizlikte Böyle ağır işlerde çok şükür Allah'tan benim yardım edenim var ama yine d ufak senin de Allah yardımcın olsun canım benim tefek şeyler hep evin içinde yaşayana bakıyor yani

Benim 2900 çıktı kilosu 36+4 e uyumlu günüm ise 36+1 im. Valla böyle giderse kaç kilo olur bilmem ama ultorosonda kilo yanılması çok oluyormuş söylenenden az veya fazla doğan çok yani
Ya evet onu çok merak ediyorum ultrasondakiyle doğum anındaki kilosu çok farklı oluyor mu?
redappleee E Emellzeliha başka yoktu sanırım doğum yapan

Yardim edenin olsa da bir saniye oturmuyorsun ev senin olunca gercekten zor biz eşimle yaptik temizligi, onun yaptigi isler beni daha cok yordu diyebilirim
Cati muayenesinde bazen o tarz sorunlar olabiliyormus ama doktorun acikca uyaricaz demesi cok garip geldi bana, ki bebegin makat gelisliymis daha bide e doktor uyarsa, suyun gelse, bebek makat gelisli mecbur sezaryen diyecek bu sefer de

İnsallah aranızda bir yanlis anlasilma vardir diye düşünmek istiyorum doktorunun tatil plani falan mi var ki senin 39-40. haftalarin civarinda? Sordun mu hic

Evet aynen öyle ayın 20'sinde tatile çıkıyor yani benim tam doğum olduğu zaman da kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım izin vermeyeceğim o zaman öyle bir şey yapmasına yani ya da ne diyeceğim İnşallah 37 haftaya kadar başı aşağı döner de dua edeceğim

Umutdolu1903 X xname canlar kontrolde kilo nasıl çıktı günlerimiz yakın sizinle bende 25 inde gitcem çok merak ediyorum
Canım şu anda benimki 3 kilo olmuş zaten bir hafta önce 2 kilo 700 gramdı boyu gelişimi falan gayet iyi canımı sıkan bu başı aşağı değil de ters duruşu Hani bir hafta içerisinde nasıl ters döndü onu da anlayamadım

Canım önce neden böyle birşey istedi onu anlamak lazım. Direkt red verme. Belki sağlıksal bir durum vardır. Telaş etme diye söylememiştir. Eğer tatil için bunu yapıyorsa yazıklar olsun ne ayıp şey ya. Benim doktorum tatil durumunda burda güvendiğim bir doktora emanet ediyorum dedi mesela. Tarihle oynamıyor. Oynadığını düşünsem 36 dayım demem değiştiririm. Bu iş güven işi. Saçmalıyor bazı doktorlar.

Öncelikle alttan mua neye izin verme uyarmak ne demek daha zamanı var bebeğin kendi kendine gelsin 41 olsan neyse valla çok şaşırıyorum böyle tatile gitçem diye tövbe yarabbim vakti gelmeyen çocuğu alıyorlar
Baş aşağıda döner merak etme geri döndüyse tekrar dönebilir demekki hala rahat hareket edebiliyor ☺

Yaa yine tatili olan bir doktor vakasi bebegimin bas asagi oldugunu ogrenmeden asla vajinal bir muayeneye razi olmazdim ben olsam bu doktorla hatta bas asagi bile olsa neden 37 haftalikken dogsun ki canim yaa bak burda bir suru planli sezaryen olacak arkadasimiz var hepsinin sezaryeni bile 38 haftadan sonra doktoruna gercekten cok öfkelendim su an

O zaman 38 haftada mı gitsem acaba Her türlü çatı muayenesi yapmak zorunda yani bana yapacak illaki herhalde öyle yapmak istiyor ya da ne yapacağım tam olarak nasıl yaklaşacağım bilemedim Ne demeliyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…