- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.161
Yok canım yarın kontrolümüz var soracağım doktora yıkayayım mı diyeMasallah xnm hic yıkadın mi doğdu doğalı
Ben de bunu anlayamiyorum. Tamam robot degiller, illaki tatil yapacaklar ama hastaya durust davranmalari ve alternatif sunmalari lazim. Benim 2doktorumdan da beklentim buydu. Dersinki, eger benimle guvende hissediyorsan illa benimle dogum yapmak istiyorsan su tarihte yapmamiz lazim (bazi insanlarin doktor takintisi olabiliyor). Yok dogal surecinde beklemek istersen ben tatilde olacagim icin mudahale edemem ama şu arkadasima senin hakkinda bilgi veririrm, dogumunu o yaptirir demeleri lazim.Canım önce neden böyle birşey istedi onu anlamak lazım. Direkt red verme. Belki sağlıksal bir durum vardır. Telaş etme diye söylememiştir. Eğer tatil için bunu yapıyorsa yazıklar olsun ne ayıp şey ya. Benim doktorum tatil durumunda burda güvendiğim bir doktora emanet ediyorum dedi mesela. Tarihle oynamıyor. Oynadığını düşünsem 36 dayım demem değiştiririm. Bu iş güven işi. Saçmalıyor bazı doktorlar.
Bak 350 gr fark varOgluma hamileyken 2650 dedi 3 gun sonra dogum yaptim 3 kg dogdu
İyiyiz canım çok şükür ama yorgunluk çok var üzerimde annem de yarın gidiyor ona üzülüyorumredappleee canisi nasilsiniz bebisle hersey yolunda mi?
Dogum yaptigin hastanede bebegine hangi testler yapildi şuana kadar bizimle paylasir misin? Ve bunlar ödedigin dogum ucretine dahil oldu mu?
Ooo baya büyükmüş senin bebis canim yaa. Ben senden bir hafta ileriyim, iki gun once 2600 gr ciktiCanım şu anda benimki 3 kilo olmuş zaten bir hafta önce 2 kilo 700 gramdı boyu gelişimi falan gayet iyi canımı sıkan bu başı aşağı değil de ters duruşu Hani bir hafta içerisinde nasıl ters döndü onu da anlayamadım
Bunda da kanamam olunca arefe gunu kendi drum izinli oldugu icin baska dra gittim 2050 gr dedi 1 hafta sonra kendi druma gittim 2100 gr civari dedi. Koskoca 1 haftada 50 gr almadi bu cocuk herhaldeBak 350 gr fark varbende bu 4600 gözüküyor dediler hatta doğuramazsın filan dediler 4050 kilo doğdu çocuk normal hemde var yani böyle şeyler
Ne diyecegimi bilemedim, ilk kez duyuyorum, cok uzuldum cok. Bir ilaci, tedavisi vardir mutlaka, dua edelim. Oyle guzel gunleriniz olsun bebeginle ki, bugunler aklina bile gelmesin insallah. Acil sifalar dilerim, bu gunler de gececekTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
O zaman 38 haftada mı gitsem acaba Her türlü çatı muayenesi yapmak zorunda yani bana yapacak illaki herhalde öyle yapmak istiyor ya da ne yapacağım tam olarak nasıl yaklaşacağım bilemedim Ne demeliyim sizce
Oglum dogdugunda cok merkezi bir yerde apartman dairesinde oturuyorduk. Bir karis toprak ara ki bulasin. Kocaman bir saksi alip balkona cam agaci dikmistik. Biraz buyunce uygun bir yere naklederiz diye. Ama kurudu ne yazikki. 3 yasindayken bahceli bir siteye tasindik, kendi evimiz. Bahcesine ihlamur agaci diktik hemen. Yaşıt olamadilar ama olsun. Bizim icin de cocuk icin de guzel bir duygu, agacin gelisimini izlemek sulamak, ilgilenmek. Bir de ihlamurunu toplar konu komsu icersek, ne buyuk keyif olur. Bu bebegimizde de mutlaka dikeriz, bu defa yaşıt olurlar. Bagis yapsanizda eş dostun bahcesi de olsa gorebileceginiz bir yere ekin bence.Yaa ne güzel bir düşünceben de oğlum icin agac diksem mi diye düşünmüştüm sonra yogunluktan arastiramadim. Ama fidan bagisi yerine kendi ellerimle dikmeyi, ilk suyunu oglumun ellerinden dokturmeyi cok isterim buna bi yogunlasmaliyim
Evet ultosondan ultrason farkediyor gerçekten katılıyorum ee birde her çocuğun genetiği anne babası farklı kimisi minyon kimisi iri kimisi normal oluyor ☺Bunda da kanamam olunca arefe gunu kendi drum izinli oldugu icin baska dra gittim 2050 gr dedi 1 hafta sonra kendi druma gittim 2100 gr civari dedi. Koskoca 1 haftada 50 gr almadi bu cocuk herhaldeultrasondan ultrasona bile farkediyor. Kesin kilosuymus gibi dikkate almamak gerekiyor tahmini degerler bunlar
Ya bende öyle düşünüyorum canım ama eşimin yanında doktor öle bi konustu ki, yok suyun erkem gelir yok bebek cok iri olur diyip durdu, eşimde 1 hafta daha sık dişini diyor kontrole kadarBen hic yeme seklimi degistirmedim bana da suyu fazla oldugu donemde karbonhidrati kes, meyveyi azalt demisti ama. Hic dinlemedimBir ay önce 25 birim olan suyum 13 birime düşmüş bu hafta kendiliginden. Hatta nasil olur eyvah tuhh kotu mu moduna girdim doktor cok normal dedi. su an suyum fazla olsa da önemsemem sanirim, artik dogumlarimiza o kadar az kaldi ki, bence bu sicaklarda kendini zorlama kuzu, son hamilelik donemlerini yiyerek icerek gönlünce gecir zaten o sular basliyor artik azalmaya
Bak canım buz kalıbıyla yolluyorlar hiç erimemişti benim çikolatalarAaa cok guzel ve uygun görünüyor canim, benim siparis verecegim yer 100 tanenin altinda yapmiyordu benim icin aslinda bu miktar cok ideal. Ben buna bi bakicam sagolasin
Amin inşallah canım umarım tez zaman da geçer onu her bıraktığım da canım gidiyorNe diyecegimi bilemedim, ilk kez duyuyorum, cok uzuldum cok. Bir ilaci, tedavisi vardir mutlaka, dua edelim. Oyle guzel gunleriniz olsun bebeginle ki, bugunler aklina bile gelmesin insallah. Acil sifalar dilerim, bu gunler de gececek
Görmedim canım valla kusura bakma okumaya çalışıyorum hepsine bakamıyorum bazen ben kayseride canım tekden hastanesiE Emellzeliha cnm yazdim sanırım gözünden kaçtı ben çok taktim kafaya sen bebegini hangi hastahane de hangi doktorlar yaptin doğumu Bende Ankaradayim
Canım Ankara da olan benim Bilkent şehir hastanesindeyim burda takip ediyorlarE Emellzeliha cnm yazdim sanırım gözünden kaçtı ben çok taktim kafaya sen bebegini hangi hastahane de hangi doktorlar yaptin doğumu Bende Ankaradayim
Doktorumda öyle dedi canım şükür bakalım bekliyoruzKorkma korkma tehlikeli eşiği atlamışsınız maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?