2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yani aslında bunu yapmasının sebebi büyük bir ihtimalle bebek çok kilo almadan bir an önce normal bir şekilde doğsun herhalde benim aklıma gelen o Başka bir şey değil çünkü genelde hep sezeryan tercih eden bir doktor sezeryanın daha kolay olduğunu savunan bir doktor ya da tatil planı için bilemiyorum artık hiçbir şey anlamadım yani

Ben de bunu anlayamiyorum. Tamam robot degiller, illaki tatil yapacaklar ama hastaya durust davranmalari ve alternatif sunmalari lazim. Benim 2doktorumdan da beklentim buydu. Dersinki, eger benimle guvende hissediyorsan illa benimle dogum yapmak istiyorsan su tarihte yapmamiz lazim (bazi insanlarin doktor takintisi olabiliyor). Yok dogal surecinde beklemek istersen ben tatilde olacagim icin mudahale edemem ama şu arkadasima senin hakkinda bilgi veririrm, dogumunu o yaptirir demeleri lazim.

Allahtan Umutdolu1903 37.haftasinda olacakmis. Ama normal dogum istiyor sanirim. Bebegin de pozisyonu uygun degil, o zaman haydi sezeryana diyecek gibime geldi. Bebegin kilosu ya da suyuyla ilgili bir durum varsa onu bilemem tabi. Doktorun niyetini anlamak lazim.

redappleee canisi nasilsiniz bebisle hersey yolunda mi?

Dogum yaptigin hastanede bebegine hangi testler yapildi şuana kadar bizimle paylasir misin? Ve bunlar ödedigin dogum ucretine dahil oldu mu?
İyiyiz canım çok şükür ama yorgunluk çok var üzerimde annem de yarın gidiyor ona üzülüyorum
Testler falan herşey dahil canım doğum ücretine
İşitme testi işte topuk kanı sarılık testler iş vs yapıldı

Ooo baya büyükmüş senin bebis canim yaa. Ben senden bir hafta ileriyim, iki gun once 2600 gr cikti iyi bi anlamak lazim sebebini bence de.
Bebeklerimiz hala donuyor canim benim iki hafta once makat gelisti, bu sefer bas cikti. Simdilik net bir duruslari yok

Bak 350 gr fark var bende bu 4600 gözüküyor dediler hatta doğuramazsın filan dediler 4050 kilo doğdu çocuk normal hemde var yani böyle şeyler
Bunda da kanamam olunca arefe gunu kendi drum izinli oldugu icin baska dra gittim 2050 gr dedi 1 hafta sonra kendi druma gittim 2100 gr civari dedi. Koskoca 1 haftada 50 gr almadi bu cocuk herhalde ultrasondan ultrasona bile farkediyor. Kesin kilosuymus gibi dikkate almamak gerekiyor tahmini degerler bunlar

Ne diyecegimi bilemedim, ilk kez duyuyorum, cok uzuldum cok. Bir ilaci, tedavisi vardir mutlaka, dua edelim. Oyle guzel gunleriniz olsun bebeginle ki, bugunler aklina bile gelmesin insallah. Acil sifalar dilerim, bu gunler de gececek

O zaman 38 haftada mı gitsem acaba Her türlü çatı muayenesi yapmak zorunda yani bana yapacak illaki herhalde öyle yapmak istiyor ya da ne yapacağım tam olarak nasıl yaklaşacağım bilemedim Ne demeliyim sizce

J josei89 haklı kuzum ya, ben sezeryan olacağım ama anlık aksi birşey gelişmiyor ise 38.haftayı geçinceye kadar bekleyeceğiz

Belki bir iletişim hatanız olmuştur, ben açık açık sorardım siz normal doğuma uygun diye çatı muayenesi denilen şeyi mi yapacaksınız? Yoksa doğrudan doğum süreci başlatmak için alttan uyarı mı yapacaksınız?
Cevabına göre de derdim de uyarmak için çok erken bir zaman değil mi?

Oglum dogdugunda cok merkezi bir yerde apartman dairesinde oturuyorduk. Bir karis toprak ara ki bulasin. Kocaman bir saksi alip balkona cam agaci dikmistik. Biraz buyunce uygun bir yere naklederiz diye. Ama kurudu ne yazikki. 3 yasindayken bahceli bir siteye tasindik, kendi evimiz. Bahcesine ihlamur agaci diktik hemen. Yaşıt olamadilar ama olsun. Bizim icin de cocuk icin de guzel bir duygu, agacin gelisimini izlemek sulamak, ilgilenmek. Bir de ihlamurunu toplar konu komsu icersek, ne buyuk keyif olur. Bu bebegimizde de mutlaka dikeriz, bu defa yaşıt olurlar. Bagis yapsanizda eş dostun bahcesi de olsa gorebileceginiz bir yere ekin bence.

Evet ultosondan ultrason farkediyor gerçekten katılıyorum ee birde her çocuğun genetiği anne babası farklı kimisi minyon kimisi iri kimisi normal oluyor ☺
Bir doktor çocukları arabaya benzetirdi derdi ki bazı çocuklar araba bazıları kamyon bazıları tırdır. Hepsinin yemesi doyması farklıdır kıyaslamayınız tırla araba nasıl aynı yesin

Cikolata konusu gecmis kizlar. Guvenilir ve lezzetli bir yer isterseniz hacişeriften yaptirabilirsiniz. Ben 10.yilimizda yaptirmistim, aile fotomuzu basmislardi metal kutuya ve cikolatalara. Internet sitesine bir bakin derim.

Ya bende öyle düşünüyorum canım ama eşimin yanında doktor öle bi konustu ki, yok suyun erkem gelir yok bebek cok iri olur diyip durdu, eşimde 1 hafta daha sık dişini diyor kontrole kadar sonra sana ne istersen ısmarlıcam diyor , kandırılıyoruumm

Aaa cok guzel ve uygun görünüyor canim, benim siparis verecegim yer 100 tanenin altinda yapmiyordu benim icin aslinda bu miktar cok ideal. Ben buna bi bakicam sagolasin
Bak canım buz kalıbıyla yolluyorlar hiç erimemişti benim çikolatalar bende cok misafir kabul etmeyeceğimden sadece yakınlarım için yaptırdım. Üstüne ne yazdırmak istiyorsan satıcıya soru sor kısmında yazarsan sipariş no ile birlikte, yazıyorlar. Benim kolonyam eksil onuda seninde göedüğün ck midir nedir o instagram sayfasına yaptırcam, 150 tl dedi sadece kolonyaya ama napayım tarişte koymak istemiyorum masaya

Ne diyecegimi bilemedim, ilk kez duyuyorum, cok uzuldum cok. Bir ilaci, tedavisi vardir mutlaka, dua edelim. Oyle guzel gunleriniz olsun bebeginle ki, bugunler aklina bile gelmesin insallah. Acil sifalar dilerim, bu gunler de gececek
Amin inşallah canım umarım tez zaman da geçer onu her bıraktığım da canım gidiyor

E Emellzeliha cnm yazdim sanırım gözünden kaçtı ben çok taktim kafaya sen bebegini hangi hastahane de hangi doktorlar yaptin doğumu Bende Ankaradayim
Canım Ankara da olan benim Bilkent şehir hastanesindeyim burda takip ediyorlar ama eğer 38.haftaya kadar beklerse burda doğum yapmam özele giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…