- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.181
Benim akar bi şekilde hiç denk gelmedi canım hiç sütyenimde falanda yoktu sadece gögüs ucumda ara ara kuruluk oluyodu elimle alabiliyordum anlamadım süt mü değil mi ama daha once olmuyordu hiç14. Haftadan bu yana peyderpey geliyor bnden canım aslında cokta iyi değil bu durum doğum sonrasında sütün akıp gidiyor göğüs takibi iyi yapmak lazım. Ki süt boşa akmasın
Hemen bakıyorum saol canımKızlar ben livadan yaptırdım online da ilk kez yaparsanız indirim de var tadına da baktık çok güzel isterseniz Bi değerlendirin
Saol canım çok iyi olur. Bakayım görmedim onu
Benimde aynı oyle olmustu inanki lavabodan salona zor geldim 35+4tü tam35+3 canım söylemeyi unutmuşum
Baya yoruldum muhtemelen ondan oldu hatta gece lavaboya kalktım yuruyemedim dusuyodum
Bebek kısmını anlamadım pek canımBenim de 20. Haftadan beri geliyor. Günlük bir iki damla sarı sıvı geliyor sonra iç çamaşırını ıslatacak kadar şeffaf sıvı geliyor. Geçen gün uçakta 1 saat kadar bebek ağladı. 2 gün su geldi.
Aa sizin baya geliyor maşallahOlsun canım sıkma sen canını halledersiniz daha çok kıyafet alacaz
Yaaa az az olsa sıkıntı değil de benim bayağı üstüm başım ıslanıyor
Süt cnm senin ki ilk gebelikmiydi senin kiBenim akar bi şekilde hiç denk gelmedi canım hiç sütyenimde falanda yoktu sadece gögüs ucumda ara ara kuruluk oluyodu elimle alabiliyordum anlamadım süt mü değil mi ama daha once olmuyordu hiç
İnşallah herşey yoluna girecek düzelicek canım kalbini ferah tut bol nol duani et bizde edelim ki sağlığına kavuşsun yavrucakTeşekkür ederim canım darısı sizlere malasef yolunda değil dün aradılar sağ akciğer patlamış çocuğun o hastanede tüp yokmuş başka hastaneye sevk felan ettiler doktor hatası oldu bebegimin fazla solunum vermelerinden dolayı akciğeri patlattılar dua edin bol bol bugün gittim görmeye daha iyi duruyordu düne göre ama kritik işte bakalım
Yaaa ne güzel düşüncelisin masallahhh insallah ben de meyve agaci mi diksem diyordum ama ihlamur da cok guzel fikirmisOglum dogdugunda cok merkezi bir yerde apartman dairesinde oturuyorduk. Bir karis toprak ara ki bulasin. Kocaman bir saksi alip balkona cam agaci dikmistik. Biraz buyunce uygun bir yere naklederiz diye. Ama kurudu ne yazikki. 3 yasindayken bahceli bir siteye tasindik, kendi evimiz. Bahcesine ihlamur agaci diktik hemen. Yaşıt olamadilar ama olsun. Bizim icin de cocuk icin de guzel bir duygu, agacin gelisimini izlemek sulamak, ilgilenmek. Bir de ihlamurunu toplar konu komsu icersek, ne buyuk keyif olur. Bu bebegimizde de mutlaka dikeriz, bu defa yaşıt olurlar. Bagis yapsanizda eş dostun bahcesi de olsa gorebileceginiz bir yere ekin bence.
Aynen ben de cok sayida yaptirmak istemedigim icin cok begendim senin saticiyiBak canım buz kalıbıyla yolluyorlar hiç erimemişti benim çikolatalarbende cok misafir kabul etmeyeceğimden sadece yakınlarım için yaptırdım. Üstüne ne yazdırmak istiyorsan satıcıya soru sor kısmında yazarsan sipariş no ile birlikte, yazıyorlar. Benim kolonyam eksil onuda seninde göedüğün ck midir nedir o instagram sayfasına yaptırcam, 150 tl dedi sadece kolonyaya ama napayım tarişte koymak istemiyorum masaya
Hanskdkfkr yaa bende set halinde görünce hep demekki olması gerek diye düşündmYaaa ne güzel düşüncelisin masallahhh insallah ben de meyve agaci mi diksem diyordum ama ihlamur da cok guzel fikirmisdikecek bir yer bulamazsak eşimin köyüne dikeriz artik
Aynen ben de cok sayida yaptirmak istemedigim icin cok begendim senin saticiyiben hic dusunmedim acikcasi kolonya yaptirmayi hatta ilk defa duydum senden onu da bi arastirayim
Bizde de aoylst benim eşimde doğayı toprağı çok sever hatta şehir hayatını sevmez çarşıya indikçe beynine kan çıkar o derece onun için koydeyiz hep. Oğlum bir yada iki miydi ay olaraktan hayvanlarımız vardı onlari satıp napsak diye düşünürken evin önünde boş arazimiz vardi her meyveden ekti aklına gelebilecek ne varsa şuan ogglumla yaşıt o ağaçlar ve kac senedirde üstündeki meyvelerden koparıp koparıp yiyor gelene gidene de toplayıp dağıtıyoruz üstünde kalan son meyveleri ellemiyoruz oda kurdun kuşun nasibi oldun diyoruzÇok güzel duruyor bence. Sade ve şık. Tadıda güzelse ki güzelmiş düşünülebilir. Bir araştırayım canım.
Doğayla içli dışlı olsun istiyorum. Huzur bulsun. Babasıda bende hiç avm/kafe insanı olmadık. Açıkhava derdimiz bizim onunda öyle olsun. Ağaç dikmek rutini olsun mesela büyüyünce de ama bunun olması için bizden bunu görmesi lazım. Fidan bağışı içime sinmiyor pekgörmem lazım. Maneviyatı ve huzuru bence verilen emekte. Yoksa ha almış hediyeliği dağıtmışsın, ha fidan bağışı yapmışsın. Oda kıymetli ama doğumda istediğim huzuru vermez. Benim Bulut büyüyünce bak bunları sen doğduğunda dikmiştik seninle yaşıt demek daha çok hoşuma gider
Hastane odasını süslemek içinde bunları aldım. O organizasyoncularr cıldırmıs gibi fiyatlar çekiyor çünküYaaa ne güzel düşüncelisin masallahhh insallah ben de meyve agaci mi diksem diyordum ama ihlamur da cok guzel fikirmisdikecek bir yer bulamazsak eşimin köyüne dikeriz artik
Aynen ben de cok sayida yaptirmak istemedigim icin cok begendim senin saticiyiben hic dusunmedim acikcasi kolonya yaptirmayi hatta ilk defa duydum senden onu da bi arastirayim
Ali ege kulağa tatlı geliyor canımKızlar ya biz daha isimde bulamadık Ali ege ya da Ali Tuna diyoruz ama daha farklı bir şey de olabilir emin değiliz hâlâ
Ali Ege çok güzelmişKızlar ya biz daha isimde bulamadık Ali ege ya da Ali Tuna diyoruz ama daha farklı bir şey de olabilir emin değiliz hâlâ
Bebeğimi. Benim görümcem Hastaneden geldiği günün ertesinde yıkamışti bebeği ondan sonra iki güne bir yıkıyorum demişti sanki aklımda kalan bende korkumdan uc beş gün beklerimdi gorumcede öyle deyince şaşırdım ama Cook rahat ediyor bebek demişti uyksuu emmesi herşeyi rahattı demişti banaYok canım yarın kontrolümüz var soracağım doktora yıkayayım mı diye
Biz de yeğenimi ertesi gün yıkamıştık, bende hastaneden gelince yıkarım diye düşünüyorum canım, bebekte rahat eder benceBebeğimi. Benim görümcem Hastaneden geldiği günün ertesinde yıkamışti bebeği ondan sonra iki güne bir yıkıyorum demişti sanki aklımda kalan bende korkumdan uc beş gün beklerimdi gorumcede öyle deyince şaşırdım ama Cook rahat ediyor bebek demişti uyksuu emmesi herşeyi rahattı demişti bana
Aynen zaten anne karnında su içinde yaşayan bebek suyun rahatlığını biliyor ve arayi uzun tutarsan diger gunler büyüdükçe suyu pek sevmeyecek huzursuz olacaktır onun için hastene dönüşü heleki bu sıcaklarda bende yaptiricam inşallah fırsatım olurda iki güne bi yaptırırım bebeğimi dr a danisirim yinede bence gerek yok. banyo hem rahat eder hemde gelişimine katkısı olurBiz de yeğenimi ertesi gün yıkamıştık, bende hastaneden gelince yıkarım diye düşünüyorum canım, bebekte rahat eder bence
Emiş şekli bile değişiyor daha bi acikip istahla emiyorlarValla önceden yıkayın diyorlardı şimdi üzerindeki verniks gibi tabaka bebeğe faudalı göbeği düşene kadar yıkamayın diyorlar
Yıkamam sorun değilde bu sıcakta çocuk pişmez inşallah yıkansa rahatlarmış gibi hissediyorum bende hatta banyo yapınca hemen uyuyorlar filan☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?