2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
14. Haftadan bu yana peyderpey geliyor bnden canım aslında cokta iyi değil bu durum doğum sonrasında sütün akıp gidiyor göğüs takibi iyi yapmak lazım. Ki süt boşa akmasın
Benim akar bi şekilde hiç denk gelmedi canım hiç sütyenimde falanda yoktu sadece gögüs ucumda ara ara kuruluk oluyodu elimle alabiliyordum anlamadım süt mü değil mi ama daha once olmuyordu hiç

Bebek kısmını anlamadım pek canım ama baya geliyomus sizin benim ki süt degil o zaman
Olsun canım sıkma sen canını halledersiniz daha çok kıyafet alacaz
Yaaa az az olsa sıkıntı değil de benim bayağı üstüm başım ıslanıyor
Aa sizin baya geliyor maşallah

İnşallah herşey yoluna girecek düzelicek canım kalbini ferah tut bol nol duani et bizde edelim ki sağlığına kavuşsun yavrucak

Yaaa ne güzel düşüncelisin masallahhh insallah ben de meyve agaci mi diksem diyordum ama ihlamur da cok guzel fikirmis dikecek bir yer bulamazsak eşimin köyüne dikeriz artik

Aynen ben de cok sayida yaptirmak istemedigim icin cok begendim senin saticiyi ben hic dusunmedim acikcasi kolonya yaptirmayi hatta ilk defa duydum senden onu da bi arastirayim

Hanskdkfkr yaa bende set halinde görünce hep demekki olması gerek diye düşündm bide bunu yaptırdım hediyelik olarak, içine hosgeldin kerem diye kağıtta koydular 20 adet fiyatı 165 ti oda enflasyona yenilmiş

Eklentiler

• 2F1F5F4D-0186-407E-ABC2-C7E65CA7CCE9.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 88
Bizde de aoylst benim eşimde doğayı toprağı çok sever hatta şehir hayatını sevmez çarşıya indikçe beynine kan çıkar o derece onun için koydeyiz hep. Oğlum bir yada iki miydi ay olaraktan hayvanlarımız vardı onlari satıp napsak diye düşünürken evin önünde boş arazimiz vardi her meyveden ekti aklına gelebilecek ne varsa şuan ogglumla yaşıt o ağaçlar ve kac senedirde üstündeki meyvelerden koparıp koparıp yiyor gelene gidene de toplayıp dağıtıyoruz üstünde kalan son meyveleri ellemiyoruz oda kurdun kuşun nasibi oldun diyoruz onun için onunla yetişen ağaç olmasi cok guzely bir düşünce ilerde kendinde evlatlarına gösterir falan

Hastane odasını süslemek içinde bunları aldım. O organizasyoncularr cıldırmıs gibi fiyatlar çekiyor çünkü

Eklentiler

• C9B3D604-2A0B-4B03-9A8A-F0085C133D0E.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 85
  • 7446AD5F-6A12-4E30-83C0-D18A07F1E4FC.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 3EEF4F2D-85C2-4E93-AE85-D30CF7306C4C.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 2B35A350-797B-433A-9037-D01ACA9151A5.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 4BE00819-1BD3-4554-8D42-0DFEDB11E5D5.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 80
Yok canım yarın kontrolümüz var soracağım doktora yıkayayım mı diye
Bebeğimi. Benim görümcem Hastaneden geldiği günün ertesinde yıkamışti bebeği ondan sonra iki güne bir yıkıyorum demişti sanki aklımda kalan bende korkumdan uc beş gün beklerimdi gorumcede öyle deyince şaşırdım ama Cook rahat ediyor bebek demişti uyksuu emmesi herşeyi rahattı demişti bana

Biz de yeğenimi ertesi gün yıkamıştık, bende hastaneden gelince yıkarım diye düşünüyorum canım, bebekte rahat eder bence

Eşim bugün İlk defa hareketini gördü bebeğin gobegimde şükürler olsun hictdenk gelemedi bak dedikce o durdu elini koydukca hep duraksadı nede hıçkırıklar ini gördü bugün çabuk bana bak dedim yatıyordum sağlık ocağı dönüşü yorgunluktan göbek benim şekilden şekle girince o napıyor len dedi benim oglanda hep böyleki annemin karnı baba sen görmedin diyo . napcak dedim hareketi işte bu beni yatirmayan senin görmediğin benim hergun her dk yaşadığım sey dedim ooyyy diyo Allah'ım yhaaa bitiriyor bu adam beni sonra kaldığı yerden çekirdek citlemeye devam ettii

Biz de yeğenimi ertesi gün yıkamıştık, bende hastaneden gelince yıkarım diye düşünüyorum canım, bebekte rahat eder bence
Aynen zaten anne karnında su içinde yaşayan bebek suyun rahatlığını biliyor ve arayi uzun tutarsan diger gunler büyüdükçe suyu pek sevmeyecek huzursuz olacaktır onun için hastene dönüşü heleki bu sıcaklarda bende yaptiricam inşallah fırsatım olurda iki güne bi yaptırırım bebeğimi dr a danisirim yinede bence gerek yok. banyo hem rahat eder hemde gelişimine katkısı olur

Emiş şekli bile değişiyor daha bi acikip istahla emiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…