- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.221
Asil sen kusura bakma cnm ben seni Ankarada sandimGörmedim canım valla kusura bakma okumaya çalışıyorum hepsine bakamıyorum bazen ben kayseride canım tekden hastanesi
Saol yavrum içimi rahatlattın bende merak ediyodum gelen varmı gelirse iyi mi kötü mü diyeYok cnm süt o kesin ama sorun olmaz ki dertt etme bunu sen
Valla senin cok az kaldi benim daha 10gunum var ama dayanamiyorum artik bugun dogsa hayir dememHım doktor dediyse olabilir cnm ondanama öyle böyle bitti zamanımız artık
Valla senin cok az kaldi benim daha 10gunum var ama dayanamiyorum artik bugun dogsa hayir demem
Aaaa hemşehrimmmmGörmedim canım valla kusura bakma okumaya çalışıyorum hepsine bakamıyorum bazen ben kayseride canım tekden hastanesi
Hersey o miniklere saglikla kavusmak icin zaten canimZor canım sıcak havalarda zaten ne uyku var ne dinlenme ama işin sonu tatlı bebelere çıkıyor kucağımıza alınca kalmıcak ağrı sızı
İyiyiz çok şükür canım teşekkür ederimAyy ben buralara gelmeyince doğuma aylar varmış gibi hissediyorum :) şimdi doğum yapan arkadaşları görünce moda girdim gün saymaya başladım hemen
öncelikleredappleee gözün aydın canım bebeğine kavuşmuşsun kordonu bile düşmüş zaman sizin için ne hızlı geçiyordur şimdi, umarım herşey yolundadır
E Emellzeliha seninde gözün aydın canım bebeğini alıp eve götürdüğünde tüm aksilikler geride kalıcak, minik kızınla gücünüzü birbirinizden alacaksınız inşallah
Kadın doğum doktorunu seçerek bi yola girdik ama anestezi doktoru çocuk doktoru yenidoğan hemşiresi vs nasıldır bunları hiç bilmiyoruz malesef. İnsanoğlu bir yere kadar kontrolü sağlayabiliyor, bi yerden sonra akışa bırakmış buluyoruz kendimizi. İnşallah hepimiz için başından sonuna kadar çok güzel akar yolunu bulur herşey. Pozitif doğum hikayeleri için sabırsızlanıyorum şimdiden…
Ya hiç deme sıcak ayrı sancı ayrı yıprattı beni.. çöl sıcağı Maraşı da kötü vurdu .. evet pazartesi halbuki sezaryen zamanı ama kız durmuyor
Evet canm pazartesi günü tam 38+2 oluyoruzAmaninnnn
Senin hemen bu pazartesi sezeryan tarihin miydi, tam olarak kaç hafta kaç günlük oluyorsun, Allahım sana geliyorum
Amin canım teşekkür ederim doktorun elinde canım doktorunuzun iyi seçin doktor iyi bilgili olduğun da onların hepsi doktorun dediğimi yapar kontrolleri eksik etmezAyy ben buralara gelmeyince doğuma aylar varmış gibi hissediyorum :) şimdi doğum yapan arkadaşları görünce moda girdim gün saymaya başladım hemen
öncelikleredappleee gözün aydın canım bebeğine kavuşmuşsun kordonu bile düşmüş zaman sizin için ne hızlı geçiyordur şimdi, umarım herşey yolundadır
E Emellzeliha seninde gözün aydın canım bebeğini alıp eve götürdüğünde tüm aksilikler geride kalıcak, minik kızınla gücünüzü birbirinizden alacaksınız inşallah
Kadın doğum doktorunu seçerek bi yola girdik ama anestezi doktoru çocuk doktoru yenidoğan hemşiresi vs nasıldır bunları hiç bilmiyoruz malesef. İnsanoğlu bir yere kadar kontrolü sağlayabiliyor, bi yerden sonra akışa bırakmış buluyoruz kendimizi. İnşallah hepimiz için başından sonuna kadar çok güzel akar yolunu bulur herşey. Pozitif doğum hikayeleri için sabırsızlanıyorum şimdiden…
Teşekkür ederim canım amin inşallah canım başka elimden birsey gelmiyor malasef dualarla topsrlarlıycak inşallah inanıyorum benİnşallah herşey yoluna girecek düzelicek canım kalbini ferah tut bol nol duani et bizde edelim ki sağlığına kavuşsun yavrucak
Amin canım inşallahÇoook geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım rabbim sesini duysun inşallah yawrun iyileşsin
Yok canım ben ankarada değilimAsil sen kusura bakma cnm ben seni Ankarada sandimHayat su arkadaşımız Ankaradaymiş
Tekden özlem katırci kadın doğum canım yenidoğan çocuk doktoru Mustafa fındıkAaaa hemşehrimmmmhangi doktordu canım?
Teşekkür ederim canım evet erken doğdu malasef birde doktor hatasıyla küvezde yatıyor başka hastaneye sevk edildiE Emellzeliha Canım sen de doğum yapmışsın çok geçmiş olsun ben de mesajları çok okuyamıyorum şimdi gördüm
İnşallah bebeğin de sen de iyisinizdir
1 tur dolanmış kordon dolanması durumunda normal doğum riskli gidişata göre ilerlicez eğer ki ıkı yada üç dolama yaparsa sezeryan için gün vericek şimdi sürekli takipte doktorumCanım artık zamanlarımız yaklaştı o nedenle alt karında çökme yada nefes almada kolaylaşma durumu olması çok dogal, büyük abdestin var gibi hissetmen bazen sancı belirtisi de oluyor kendini takip et bakalım, bizi de bilgilendir mutlaka
Canım seni de çok merak etmiştik, inşallah en az 1 hafta daha durur hayırlısı ile taşınma durumun olmuş belki zor olacak senin için ama ben senin yerinde olsam yemek tuvalet ihtiyacı gibi ana ihtiyaçlar dışında kalkmamaya çalışırım, 1 hafta bazen çok kısa bu evrede çok uzun önemli olabiliyor hayırlı haberler ile inşallah (bizi de bilgilendir mutlaka)
Kordon dolanması sıkıntı olabiliyor diyorlar evet (tek tur dolandı ise sorun değilmiş ama 2 yada 3 riskli diyorlar seninki kaç tane dolanmış bilgi verdi mi doktor) birde sezeryan demişsin ama tarih belirlediniz mi, duruma göre mi tarih belirleyeceksiniz?
Ne oldu canım doktor hatasıTeşekkür ederim canım evet erken doğdu malasef birde doktor hatasıyla küvezde yatıyor başka hastaneye sevk edildi
Benim bebeğim seninkinden de erken doğdu 34+1Teşekkür ederim canım evet erken doğdu malasef birde doktor hatasıyla küvezde yatıyor başka hastaneye sevk edildi
Ediyorum canım sende dikkat etBenimde aynı oyle olmustu inanki lavabodan salona zor geldim 35+4tü tamdikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?