2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İyiyiz çok şükür canım teşekkür ederim
İnan akışa bırakmak en güzeli
Mesela ben kendi doktorumda bile doğuramadım düşün nöbetçi doktor beni doğum yaptırdı
Ama şansıma da doktor da ameliyathane ekibi de hemşireler de çok iyilerdi çok iyi denk geldi

E Emellzeliha Canım sen de doğum yapmışsın çok geçmiş olsun ben de mesajları çok okuyamıyorum şimdi gördüm
İnşallah bebeğin de sen de iyisinizdir

Ya hiç deme sıcak ayrı sancı ayrı yıprattı beni.. çöl sıcağı Maraşı da kötü vurdu .. evet pazartesi halbuki sezaryen zamanı ama kız durmuyor

Amaninnnn
Senin hemen bu pazartesi sezeryan tarihin miydi, tam olarak kaç hafta kaç günlük oluyorsun, Allahım sana geliyorum

Amin canım teşekkür ederim doktorun elinde canım doktorunuzun iyi seçin doktor iyi bilgili olduğun da onların hepsi doktorun dediğimi yapar kontrolleri eksik etmez

İnşallah herşey yoluna girecek düzelicek canım kalbini ferah tut bol nol duani et bizde edelim ki sağlığına kavuşsun yavrucak
Teşekkür ederim canım amin inşallah canım başka elimden birsey gelmiyor malasef dualarla topsrlarlıycak inşallah inanıyorum ben

1 tur dolanmış kordon dolanması durumunda normal doğum riskli gidişata göre ilerlicez eğer ki ıkı yada üç dolama yaparsa sezeryan için gün vericek şimdi sürekli takipte doktorum

Benimde aynı oyle olmustu inanki lavabodan salona zor geldim 35+4tü tam dikkat et kendine
Ediyorum canım sende dikkat et ama cidden çocuğun hareket edecek yeri kalmadi gibi hıçkırıyor çoğunlukla çok fazla hareket edemiyor tekmeleri sayilidir gün içerisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…