2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah şafi ismiyle acil şifalar versin yavruna umarım hemen iyileşir kesinlikle doktorunda yanına kalmamalı

Kızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptim kendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.

Maşallah cnm annenin seferini öne çekemiyormusun en yakın zamana
Paniklememeye çalış sakinligini koru

Maşallah cnm annenin seferini öne çekemiyormusun en yakın zamana
Paniklememeye çalış sakinligini koru
Alttan bakip mi anladı cnm
annem benle hastanede kalamicagi icin ilk kv gelcekti zaten. Annem biraz rahatsiz canim. Kv de aksi gibi onemli isleri vardi 20sine anca gelcekti haftada bir sefer vardi ona aldk zaten. Yani halletmesi gereken işi vardi mecburduk. Bekliyecegim öylece sanirim alttan aciklik bakcakti ebeye. Bir kez kötü travma yasadm ebeyle istemiyorum.dedi. ultrasondan bakti dr. Baya vajinama indirdi.ultrasonu asagida yani

Kanala girdigini hissettm ama biliyormusnz. 2 gundur aksamlari kasigima degisik agrilar geliyodu ve vajinamda tuhaf hisler vardi. Batma cekilme hissi.
Nasıl bir ağrı canım tarif edebilir misin Bende de sabahları ilk uyandığımda yada akşamları ara ara sanki adet olacakmış gibi yada ishal olacakmış yanma oluyor kasıklarımda belimde bu 1 haftadır her gün olmaya başladı

Canim böyle normal oturunca hemen kasıkta sıkıştirma hissi oluyor. Mecbur arkama yaslanarak oturuyorum asla dik oturamamaya basladm. Ayaga kalkarken sol kasigimin vajina bölümüne agri saplanip geciyor arada. 3 gün önce kanala indi bence cunku burayada yazdim. Gece uykumda hii diye uyandm oyle bi sanci girdiki vajinama. Ondan sonra oldu bi vajinal bölgede agirlik baski hissi

Kizlar sezeryan olanlar için gecelik istiyorlar etekli benim yok ondan alacağım
Birde ebeye verilecekte 1 ic zıbın yazmış sonrada zıbın yazmış onu anlamadım
Canım bebeklerin göbek kordonu düşene kadar iç zıbın giydirilmesi öneriliyor.Hastane çıkışları içinde oluyor genelde böyle ipi var kuşak gibi bağlanıyor.Daha ince daha pamuksu bir dokusu var.İç zıbından kasıt o.10 lu hastane çıkışı aldıysan kesin vardır içinde.
Kontrol nasıl geçti

Anladım canım peki yürüyüş vs yap dedi mi açılma olması için ? Normal doğum olacak değil mi?

Aa atlet yerine ic zibin mi giydirilcek yani canim tenlerinin ustüne direkt. Yoksa atlet iczibin seklindemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…