- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.261
Yok benim sezaryen. Ilk dogum. 24 temmuza gün almistk. 38+4 oluyodum 24 temmuzda iste. Dayanir inşallah o güne kadarAnladım canım peki yürüyüş vs yap dedi mi açılma olması için ? Normal doğum olacak değil mi?
Direkt iç zıbın sonrada normal zıbın diye biliyorum canım benAa atlet yerine ic zibin mi giydirilcek yani canim tenlerinin ustüne direkt. Yoksa atlet iczibin seklindemi
İnşallah canım daha doğrusu en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin inşallah sağlıklaYok benim sezaryen. Ilk dogum. 24 temmuza gün almistk. 38+4 oluyodum 24 temmuzda iste. Dayanir inşallah o güne kadar
Gelmezse de siringayla veriyor hemsireler olmasa da elzem degil yani ama ben alcam yanima yine deKızlar benim ebe kesinlikle hastane çantanıza biberon ve emzik koymayın dedi.Onun çantada olduğu fikri bile eğer süt vermekte zorlanacak olursanız nasıl olsa biberon var mama verelim diye düşünmenize sebep olacak dedi.Ama ya süt gelmezse dedim.Fizyolojik olarak her anneden süt gelir gelmiyorsa ya emzirme kısmında hata vardır,ya psikolojik sebepleri vardır vs dedi.
Hayırlısı olsun inşallah canım sıkma canını Allah büyüktür sağlıkla gelsin deKızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptimkendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.
En azından önceden fark edilmiş baharcım hazırlığını yaparsın sağlıcakla kendi istediğinde gelecekmiş demekki minişKızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptimkendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.
Benimki de koymayın ayrıca süt gelmezse enjektör ya da kaşıkla vericez zaten dediKızlar benim ebe kesinlikle hastane çantanıza biberon ve emzik koymayın dedi.Onun çantada olduğu fikri bile eğer süt vermekte zorlanacak olursanız nasıl olsa biberon var mama verelim diye düşünmenize sebep olacak dedi.Ama ya süt gelmezse dedim.Fizyolojik olarak her anneden süt gelir gelmiyorsa ya emzirme kısmında hata vardır,ya psikolojik sebepleri vardır vs dedi.
Çok iyi ve önemli bir şey fakat çok pahalıymış o yüzden benm için mümkün değilMerhaba kızlar kontrol gittik 36 hafta 2950 sıkıntı yok haftaya bir daha gidecez bu kordon kanı ve dokusu saklama konusunda ne düşünüyorsunuz
Evet var cnm ondan 4 5 tane ama sicak yakmaz mi ya neyse ben koyayim icineCanım bebeklerin göbek kordonu düşene kadar iç zıbın giydirilmesi öneriliyor.Hastane çıkışları içinde oluyor genelde böyle ipi var kuşak gibi bağlanıyor.Daha ince daha pamuksu bir dokusu var.İç zıbından kasıt o.10 lu hastane çıkışı aldıysan kesin vardır içinde.
Kontrol nasıl geçti
Banada oyle dedi ilk sonra dedi ki eger bebegin küçük doğarsa her ihtimale karşı koy dedi önceliğimiz enjektörBenimki de koymayın ayrıca süt gelmezse enjektör ya da kaşıkla vericez zaten dedi
Doktorun fark etmesi çok iyi olmuş canım hiç değilse hazırlığını ona göre yaparsın yanında biri olsa iyi olurdu ama belki de hemen olmaz doğum tekrar ne zaman kontrole gideceksinKızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptimkendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.
Canım stres yapma lütfen bu haftalarda kanala giriyorlarmış genelde ne güzel yolunda ilerliyor bebeğin ama kanala giripte bir iki hafta bekleyinide okudum stres yapmaKızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptimkendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.
Valla bende senin gibi çocuk yanar sıcaktan diye düşünüyorum canım nasıl giydirsem kararsız kalıyorumEvet var cnm ondan 4 5 tane ama sicak yakmaz mi ya neyse ben koyayim icine
Guzel geçti 2700 gram olmus 1 hafta once 2600 du moralim bozukdu biraz
1 tur dolanmış kordon dolanması durumunda normal doğum riskli gidişata göre ilerlicez eğer ki ıkı yada üç dolama yaparsa sezeryan için gün vericek şimdi sürekli takipte doktorum
Ya bendede iç zıbın(uzun kollu) ve normal zıbın(kısa kollu o) var ama ben ebeye verilecek olanın içine iç zıbını koydum sadece o uzun kollu üstünede uzun kollu alt üst takım giyecek zaten zıbına gerek var mı zıbını yedek olarak aldım yanıma o kadar üst üste giyebilir mi bilemedim ki yaDirekt iç zıbın sonrada normal zıbın diye biliyorum canım benbenim hastane çıkışlarımda atlet yok hatta hiç iç zıbın ve normal zıbın var Ben ekstra iç zıbın da aldım birkaç tane eve geldiğimizde de göbek kordonu düşene kadar iç zıbın giydirmeye devam edeceğim.Düştükten sonra normal zıbın veya atlete geçiş yapılabilir
Kuzum hastane çıkışları içinde olan ince tek renk yandan bağlamalı üst oluyor ya ondan bahsediyordurKizlar sezeryan olanlar için gecelik istiyorlar etekli benim yok ondan alacağım
Birde ebeye verilecekte 1 ic zıbın yazmış sonrada zıbın yazmış onu anlamadım
Cok iyi yapiyorsun cnm. Benim aclik surekli 94-96. Onu dusuremedim. Ama tokluk guzel cikiyor. Biz bugun 35+1iz. Kilo gelisimi ile organ gelisimi ayni sey degil. Bebek onden gidince iyi besleniyor, gelisiyor saniyorlar ama haftasiyla uyumlu olmasi daha iyi. Cok sukur bugunlere geldik ya, az kaldi bakalim. 38i goremeyiz buyuk ihtimalle ileri oldugu icin ama 37iyi gorursek cok cok iyi. Suyun artmasi cok rahatsizlik veriyor ve insan korkuyor hareket ederken cok zorlandigim icin patlatirsam diye korkuyorum.Evett benimde iri canımm, 35 haftalık olman lazm ama sen 38 haftalık gibisin dedii, 1 haftadır dikkat ediyorum 0 şeker 0 karbonhidrat, sadece tam tahıllı ekmek yiyorm. Bakalım ne dicek perşembe günüaslında haftalarımız erken değil ama yinede son ana kadar dursun istiyormm, iyice büyüsünn ben böle diyimce bana şey diyolar daha ne kadar büyücek dişli doğcak cocuk diyolar ama olsn
Ebeye muane ettircekti istemedim canim. Ilk muanemde cok kasilmistim suan o kasilma bana daha kotu gelebilirdi. Dr da anlayisla karsiladi. Kaclarda ciktgni soylemedi ama cizgilerden gordgum kadariyla cok sık degildi. Âmin canimHayırlısı olsun inşallah canım sıkma canını Allah büyüktür sağlıkla gelsin desancin kaclarda çıktı acilman varmi alttan muayene etti mi
eger aksilik sanci su gelmesi vs olmazsa direkt 24ünde dogum icin gidecegim canimDoktorun fark etmesi çok iyi olmuş canım hiç değilse hazırlığını ona göre yaparsın yanında biri olsa iyi olurdu ama belki de hemen olmaz doğum tekrar ne zaman kontrole gideceksin
Sağolasin canim hayirlisi olsun hakkimizda dedigin gibiEn azından önceden fark edilmiş baharcım hazırlığını yaparsın sağlıcakla kendi istediğinde gelecekmiş demekki miniş3 kiloyu da geçmiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?