- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.281
Aynen onu bende düşündüm çocuk açısından sıkıntı olmaz da giydirirken zor olur mu acaba falan diye düşündüm neyse ben her ihtimale karşı ikisinden de koyim dedim artık ebe neye karar verirseYa bendede iç zıbın(uzun kollu) ve normal zıbın(kısa kollu o) var ama ben ebeye verilecek olanın içine iç zıbını koydum sadece o uzun kollu üstünede uzun kollu alt üst takım giyecek zaten zıbına gerek var mı zıbını yedek olarak aldım yanıma o kadar üst üste giyebilir mi bilemedim ki ya
Canisi kendi annem otobusle gelmeye kalksa yol süresi 25 saat felan sürüyor. Hayatta kaldiramaz ki 60 üstu yaşı zaten..Kv persembeden önce gelme.ihtimali hic yok onunda aile ici bi isi var halletmesi gereken diyorum ya insallah bekler uslu kizimCanım stres yapma lütfen bu haftalarda kanala giriyorlarmış genelde ne güzel yolunda ilerliyor bebeğin ama kanala giripte bir iki hafta bekleyinide okudum stres yapma
Gerekirse otobüsle gelsinler canım olmaz mı öyle bir imkan bu uzaklık çok zor ya hele ulaşımı az olan yerdeysen birinden biri erken gelse daha rahat hissedersin kendini
Niye bozuluyor kız maşallah güzel gayet kilosuEvet var cnm ondan 4 5 tane ama sicak yakmaz mi ya neyse ben koyayim icine
Guzel geçti 2700 gram olmus 1 hafta once 2600 du moralim bozukdu biraz
O zaman bende koymayım yaaBenimki de koymayın ayrıca süt gelmezse enjektör ya da kaşıkla vericez zaten dedi
aynen canim paniktimde sabah simdi sakinim..sakinc3 kendi cantami hazirliyorum dinlencem sonrabaharrr34 sen şimdi panikle daha fazla hareket edersen bebek de kanala iyice oturur süreci daha hızlı başlatır, ben inanıyorum en azından Kv bekleyecek şurada ne kaldı ayın 20sine bu arada ayın yirmisi olursa aynı güne birkaç doğum olacaktı sanki
Evet tarih belli ama gece belki bizden önce gelmek isteyenlerde olabilirKuzum hastane çıkışları içinde olan ince tek renk yandan bağlamalı üst oluyor ya ondan bahsediyordur
Senin listede biberon da var benim önceki doğumumda da bunda da emzik biberon hastaneye getirilmesi yasak, her hastane farklı oluyor
baharrr34 sen şimdi panikle daha fazla hareket edersen bebek de kanala iyice oturur süreci daha hızlı başlatır, ben inanıyorum en azından Kv bekleyecek şurada ne kaldı ayın 20sine bu arada ayın yirmisi olursa aynı güne birkaç doğum olacaktı sanki
Ama pazartesi K Kmsemkimim varmış tarihi net olan, onun adına heyecanlandım vallakızlar birkaç doğum daha olsun emojili bebek fotosu görelim artık yaa
Aa atlet yerine ic zibin mi giydirilcek yani canim tenlerinin ustüne direkt. Yoksa atlet iczibin seklindemi
Cnm bence normal seyrinde ilerliyor. Dr. hazirlikli ol diye demistir. Sanci da nst de fazla yok diyorsun. Strese girme, cok sıkıntıli bir durum gorseydi sezaryen tarihini one alirdi zaten. Hersey planlandigi gibi yolunda gidecek, merak etmeCanisi kendi annem otobusle gelmeye kalksa yol süresi 25 saat felan sürüyor. Hayatta kaldiramaz ki 60 üstu yaşı zaten..Kv persembeden önce gelme.ihtimali hic yok onunda aile ici bi isi var halletmesi gereken diyorum ya insallah bekler uslu kizim
Bunu normal doğum için dedi ama değil mi? Sezeryan da psikolojik olarak hazırım bile deseniz sağsaniz da süt artırıcı şeyler yiyip icsenizdebir kaç gün gecikmeli olarak geç gelebiliyor. Çünkü dışardan müdahale ile bebek dış dünyaya çıkarılıyor. Hormonal olabilir yaniKızlar benim ebe kesinlikle hastane çantanıza biberon ve emzik koymayın dedi.Onun çantada olduğu fikri bile eğer süt vermekte zorlanacak olursanız nasıl olsa biberon var mama verelim diye düşünmenize sebep olacak dedi.Ama ya süt gelmezse dedim.Fizyolojik olarak her anneden süt gelir gelmiyorsa ya emzirme kısmında hata vardır,ya psikolojik sebepleri vardır vs dedi.
Merhaba, benm 2 belirtim vardı birincisi tabiki regl gecikmesi, ikinciside cok sık wc gitmekmerhaba sat 16 haziran reglim 5 gun gecikti test yapmaya korkuyorum regl oncesi göğüs hassasiyetim yok ara ara uyku hali ve ara ara olan mide bulantisi var negatif görmek istemiyorum ama gebelige dair de bi belirtim yok karmakarisik duygu icerisindeyim size sorun hic belirtisiz gebe oldugunu öğrenen var mi aranizda
Yiiaaaaaaa heyecaan var mı?? Ben senin yerine cok heycanlandm canm uaaEvet tarih belli ama gece belki bizden önce gelmek isteyenlerde olabilir
Aynen canm bende öle düşünüyorum yani önden gitmesi demek organları herşeyi tamam anlamına gelmiyor. Doktorum zaten kendi gelmek istemezse 39 40 tan önce sezeryana almam dedi ama bakalım bizimki o kadar dayancakmıCok iyi yapiyorsun cnm. Benim aclik surekli 94-96. Onu dusuremedim. Ama tokluk guzel cikiyor. Biz bugun 35+1iz. Kilo gelisimi ile organ gelisimi ayni sey degil. Bebek onden gidince iyi besleniyor, gelisiyor saniyorlar ama haftasiyla uyumlu olmasi daha iyi. Cok sukur bugunlere geldik ya, az kaldi bakalim. 38i goremeyiz buyuk ihtimalle ileri oldugu icin ama 37iyi gorursek cok cok iyi. Suyun artmasi cok rahatsizlik veriyor ve insan korkuyor hareket ederken cok zorlandigim icin patlatirsam diye korkuyorum.
merhaba sat 16 haziran reglim 5 gun gecikti test yapmaya korkuyorum regl oncesi göğüs hassasiyetim yok ara ara uyku hali ve ara ara olan mide bulantisi var negatif görmek istemiyorum ama gebelige dair de bi belirtim yok karmakarisik duygu icerisindeyim size sorun hic belirtisiz gebe oldugunu öğrenen var mi aranizda
Sezaryan tarihine çok kalmamış aslında canım. Doğum hazırlıklarına kendini kaptırıp doğumu tetikleyici bişey yapmazsan dayanabilir bebiş. Ama beklemezse de stres yapma sen taburcu olup eve geçene kadar kv gelir belki de. Haftan çok güzel önemli olan vaktinde gelmesi bebişinYok benim sezaryen. Ilk dogum. 24 temmuza gün almistk. 38+4 oluyodum 24 temmuzda iste. Dayanir inşallah o güne kadar
Ayyyyyy bahar çok heycanlı kuzum sağlıcakla gelsin bizim de perşembe son kontrol var bende de bıçak saplanır gibi ara ara batmalarım var acaba benim de gelebilir mi diye düşünmeden edemiyorum sonuna yaklaştık canım stres yapma allah bi yoluna koymuşturKanala girdigini hissettm ama biliyormusnz. 2 gundur aksamlari kasigima degisik agrilar geliyodu ve vajinamda tuhaf hisler vardi. Batma cekilme hissi.
Evet kordon kanı için 6900 istediler yıllık 1250 tl 2 si birlikte olursa 10900 falan dedilerÇok iyi ve önemli bir şey fakat çok pahalıymış o yüzden benm için mümkün değil
O kadar korkuyorum ki test yapip negatif görmeye hala daha bekliyorum bir yanım yap diger yarim ise yapma diyorRabbim hayırlısını nasip etsin öncelikle, inşallah herşey gönlünce olur ben bekleyebilir miydim bilmiyorum ama kendini tanıyorsun 2 gün daha bekle istersen tam 1 hafta olunca artık her türlü her şeyde çıkar (benimki adetten 1 gün sonra silik çıkmıştı, istersen pazartesi git doktora beta testi yaptır bayağı beklemişin zaten)
Benimki planlı bir gebelikti, hiç belirtim olmadı hatta ilk 3 ay da eğer ki adet takibi yapmasam hamile olduğumu anlamazdım o kadar diyim
Yaa sen benim belirlenen doğum tarihindesein 08.08Aynen canm bende öle düşünüyorum yani önden gitmesi demek organları herşeyi tamam anlamına gelmiyor. Doktorum zaten kendi gelmek istemezse 39 40 tan önce sezeryana almam dedi ama bakalım bizimki o kadar dayancakmı
Canım kanala girmesi çok normal stres olma 36-38 haftalar arası giriyormuş zaten, benim erken girdi, araştırdım kanala girdikten sonra 2-4 hafta arası doğum başlıyormuş. Sadece tetiklememek için ayakta durma dinlen, iş güç yapma, zaten doğsada erken değil. Hastanede eşin olur, hemşireler bakıyor zaten, eve geçene kadar kv gelir en kötüKızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptimkendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.
Direkt iç zıbın sonrada normal zıbın diye biliyorum canım benbenim hastane çıkışlarımda atlet yok hatta hiç iç zıbın ve normal zıbın var Ben ekstra iç zıbın da aldım birkaç tane eve geldiğimizde de göbek kordonu düşene kadar iç zıbın giydirmeye devam edeceğim.Düştükten sonra normal zıbın veya atlete geçiş yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?