2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen onu bende düşündüm çocuk açısından sıkıntı olmaz da giydirirken zor olur mu acaba falan diye düşündüm neyse ben her ihtimale karşı ikisinden de koyim dedim artık ebe neye karar verirse

Canisi kendi annem otobusle gelmeye kalksa yol süresi 25 saat felan sürüyor. Hayatta kaldiramaz ki 60 üstu yaşı zaten..Kv persembeden önce gelme.ihtimali hic yok onunda aile ici bi isi var halletmesi gereken diyorum ya insallah bekler uslu kizim

Evet var cnm ondan 4 5 tane ama sicak yakmaz mi ya neyse ben koyayim icine
Guzel geçti 2700 gram olmus 1 hafta once 2600 du moralim bozukdu biraz
Niye bozuluyor kız maşallah güzel gayet kilosu Sağlıklı olsunlar da tek inşallah Normal bir haftada 100 ile 250 gram arası alıyorlar zaten

aynen canim paniktimde sabah simdi sakinim..sakinc3 kendi cantami hazirliyorum dinlencem sonra 24 ydu normal ameliayt

Evet tarih belli ama gece belki bizden önce gelmek isteyenlerde olabilir

Aa atlet yerine ic zibin mi giydirilcek yani canim tenlerinin ustüne direkt. Yoksa atlet iczibin seklindemi

Citcitli body/atlet (zibin) ustune ic zibin dedigini giydiriyor. Bir nevi korse gorevi gorup gobegi koruyor.

Ic zibin: kruvaze kesim bagcikli ceket gorunumlu bir tshirt diyebiliriz. Hastane cikis setleri icinde cikiyor.

Cnm bence normal seyrinde ilerliyor. Dr. hazirlikli ol diye demistir. Sanci da nst de fazla yok diyorsun. Strese girme, cok sıkıntıli bir durum gorseydi sezaryen tarihini one alirdi zaten. Hersey planlandigi gibi yolunda gidecek, merak etme

merhaba sat 16 haziran reglim 5 gun gecikti test yapmaya korkuyorum regl oncesi göğüs hassasiyetim yok ara ara uyku hali ve ara ara olan mide bulantisi var negatif görmek istemiyorum ama gebelige dair de bi belirtim yok karmakarisik duygu icerisindeyim size sorun hic belirtisiz gebe oldugunu öğrenen var mi aranizda

Bunu normal doğum için dedi ama değil mi? Sezeryan da psikolojik olarak hazırım bile deseniz sağsaniz da süt artırıcı şeyler yiyip icsenizdebir kaç gün gecikmeli olarak geç gelebiliyor. Çünkü dışardan müdahale ile bebek dış dünyaya çıkarılıyor. Hormonal olabilir yani

Merhaba, benm 2 belirtim vardı birincisi tabiki regl gecikmesi, ikinciside cok sık wc gitmek hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

Aynen canm bende öle düşünüyorum yani önden gitmesi demek organları herşeyi tamam anlamına gelmiyor. Doktorum zaten kendi gelmek istemezse 39 40 tan önce sezeryana almam dedi ama bakalım bizimki o kadar dayancakmı

Rabbim hayırlısını nasip etsin öncelikle, inşallah herşey gönlünce olur ben bekleyebilir miydim bilmiyorum ama kendini tanıyorsun 2 gün daha bekle istersen tam 1 hafta olunca artık her türlü her şeyde çıkar (benimki adetten 1 gün sonra silik çıkmıştı, istersen pazartesi git doktora beta testi yaptır bayağı beklemişin zaten)

Benimki planlı bir gebelikti, hiç belirtim olmadı hatta ilk 3 ay da eğer ki adet takibi yapmasam hamile olduğumu anlamazdım o kadar diyim

Yok benim sezaryen. Ilk dogum. 24 temmuza gün almistk. 38+4 oluyodum 24 temmuzda iste. Dayanir inşallah o güne kadar
Sezaryan tarihine çok kalmamış aslında canım. Doğum hazırlıklarına kendini kaptırıp doğumu tetikleyici bişey yapmazsan dayanabilir bebiş. Ama beklemezse de stres yapma sen taburcu olup eve geçene kadar kv gelir belki de. Haftan çok güzel önemli olan vaktinde gelmesi bebişin

Kanala girdigini hissettm ama biliyormusnz. 2 gundur aksamlari kasigima degisik agrilar geliyodu ve vajinamda tuhaf hisler vardi. Batma cekilme hissi.
Ayyyyyy bahar çok heycanlı kuzum sağlıcakla gelsin bizim de perşembe son kontrol var bende de bıçak saplanır gibi ara ara batmalarım var acaba benim de gelebilir mi diye düşünmeden edemiyorum sonuna yaklaştık canım stres yapma allah bi yoluna koymuştur

O kadar korkuyorum ki test yapip negatif görmeye hala daha bekliyorum bir yanım yap diger yarim ise yapma diyor

Aynen canm bende öle düşünüyorum yani önden gitmesi demek organları herşeyi tamam anlamına gelmiyor. Doktorum zaten kendi gelmek istemezse 39 40 tan önce sezeryana almam dedi ama bakalım bizimki o kadar dayancakmı
Yaa sen benim belirlenen doğum tarihindesein 08.08

Canım kanala girmesi çok normal stres olma 36-38 haftalar arası giriyormuş zaten, benim erken girdi, araştırdım kanala girdikten sonra 2-4 hafta arası doğum başlıyormuş. Sadece tetiklememek için ayakta durma dinlen, iş güç yapma, zaten doğsada erken değil. Hastanede eşin olur, hemşireler bakıyor zaten, eve geçene kadar kv gelir en kötü önemli olan bebeğinin sağlıklı olması boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…