2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar, 10 mu hastane çıkışlarında 1 iç zıbın, alt üst, 1 çıtçıtlı bady, 1 tulum oluyor. İç zıbınla alt üst takım doğunca giyiniyor, çıtçıtlı bady ve tulum da sonra giyiniyor. İkisini üstüste bu sıcakta mümkün değil zaten

Masallahhh minnos aceleci cikti endiselenmekte haklısın kuzumm kim olsa endise ederdi. Ama cok güçlüsün ve yalniz bile olsan bir şekilde halledeceksin bunu sakin unutma dogumdan haftalar sonra da ben neler neler basardim diye kendinle gurur duyacaksin

O kadar korkuyorum ki test yapip negatif görmeye hala daha bekliyorum bir yanım yap diger yarim ise yapma diyor

Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun ama bayağı da beklemiş oluyorsun, yine de sen bilirsin ama pazartesi iyidir 1 hafta geçmiş olacak, ben senim yerinde olsam en azından evde test yapardım pazartesi varsa zaten çıkar diye düşünüyorum (iyi yada kötü gerçeklerle yüzleşmek lazım canım ya inşallah hayırlı haberler verirsin bize de)

Aynen bu sıcaklar beni her anlamda korkutuyor valla, bebek içinde bizim için de ilk zamanlar sıkıntılı olacak gibi hadi hayırlısı diyelim
Ben isim aklımda tutamıyorum kusura bakma senin eşin miydi uzakta olan gelmeyen

Aynen normal doğum için konuştu sezeryanla ilgili bir bilgi vermedi Canım

Etrafimda nöbetçi eczane kalmamis mecbur pazartesiyi beklicem

Yok canım eşim uzakta değil ama ben başka ilde yapacağım doğumu, burada iyi hastane yok çünkü, haftaya kayınvalidemle gidiyoruz bakalım

Yiiaaaaaaa heyecaan var mı?? Ben senin yerine cok heycanlandm canm uaa ben kontrollerden önce uyuyamıyorjm bile, doğırcak olsam naparm bilmem col heyecanlı evhamlı biriyim
Eeeee kız seninde çok kalmamış 37 olmuşsunuz artık Her An sizde buluşabilirsinizz,, heyecan var ama korkuda. Var bendee

Kızlar dün akşamdan beri baş dönmesi ve baş ağrısı yaşıyorum Tansiyonum normal ama aritmi gösteriyor alet. Böyle bi şey yaşayan var mı bu haftalarda, 33+3üm bugün.

Yaaa demek kanala girdi bebiş ama hemen de olmayabilir kanala girince bekleyen de var sen stres etme kendine bebeğinde etkilenmesin. Teksin zor gibi görünüyor sana ama eğer Rabbim yazdıysa doğum bir kolaylık sana verecektir emin ol ve içini ferah tut herşey yolunda devam edecek

Kızlar dün akşamdan beri baş dönmesi ve baş ağrısı yaşıyorum Tansiyonum normal ama aritmi gösteriyor alet. Böyle bi şey yaşayan var mı bu haftalarda, 33+3üm bugün.
İmm kafein tüketimin varsa canım azalt aritmi bemde de var havalar cok sıcak bebekte büyüyor ya etkiliyor insanı.. sık sık sıvı tüket duş al serin ve havadar yerde kal hep

Muhtemelen o benim canım bir iki güne kadar gelemeyendi artık gelmeyen oldu. Valla kendi başıma doğum yapacağım ve sonraki süreçlerde de yalnızım gibi gözüküyor (yalnızım dediysem de eş kişisi olarak sagolsunlar ailem bir şekilde destek olmaya çalışıyor). Umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım
Önümüzdeki günler doğumlar hızlanacak gibi gözüküyor beni de bir heyecan bastı Hic planda yokken dün bebeğime dolap aldım eşyalarını yerleştirmek nasip oldu bir hafta öncesi herşey eksikken şuan neredeyse eksikler tamamlandı gibi

Bacılarım çenenize ve elinize sağlık
Bugün ağda günümdü. Ordanda koltuk kumaşı bakmaya gittik çünkü neden olmasın hdjdj doğuma yetişir dedi adam güvendim kendisine koltukların kumaşlarını değiştirticez jdjsjj onları hallederken giremedim, maşallah döktürmüşsünüz hepsini tek tek okuyacağım şimdi gözüme sağlık

bilmediğim için soruyorum canım zorunlu ayrılış 37+0 değil mi? 37+6 diye bir hak var mı?
bu konu geçti mi arkadaşlar bilmiyorum ama şöyle söyliyim 32+0 ve 32+6 hiç bir şekilde kazanç sağlamaz ikisi de 32. hafta olarak kabul ediliyor. 33+0 da artık alamazsın çalışabilir raporunu. ayrılışta en geç 37+0 da zorunlu. bunlar net şekilde hesaplanmış mevzuatta var. NewMamaa

Oy maşallah Miray balına. Annesine kavuşmaya gün sayıyor demek ki nazlı fındık sen o kadar güçlü bir kadınsın ki tek başına da olsan birisi de olsa olacak olanlar aynı kuzum. Zaten yanımıza gelen insanlar bebeğin bakımı için değil, anne bakımı yemek ekmek için geliyor. Sen yap kendini yormadan buzluğa at yemeklerini. Eşin çıkartır birlikte yersiniz. Kimse olmasa bile siz birbirinize yeteceksiniz. Zaten göreceksin doğumdan sonra iyice analık yüklenecek tek olsan bile içgüdüsel olarak yılların anası moduna giricez. Yeterki sağlıkla kolaylıkla mutlulukla neşeyle gelsin bal fındığı

Bende bu kafadayım. Kocam illah alalım diyor bugün carladım artık. Memelerime güveniyorum almayacağım, velevki gelmedi oda olabilir çokta normal gider alır gelirsin eczaneden. Dağ başında doğurmuyorum neticede dedim. Sustu şükürler olsun. Ben koymayacağım ya.

Merhaba kızlar kontrol gittik 36 hafta 2950 sıkıntı yok haftaya bir daha gidecez bu kordon kanı ve dokusu saklama konusunda ne düşünüyorsunuz

Bence olması gereken birşey ben kıymetli buluyorum. 2 firma var biri trabzonda saklıyor biri istanbulda. Ona karar veremedik. Sen nereyle görüşüyorsun? Karar verebildin mi?

Evet kordon kanı için 6900 istediler yıllık 1250 tl 2 si birlikte olursa 10900 falan dediler

Hangi firma canım bu?

Kuzu sıcaklar ve stres olabilir sebebi. Bol bol duşa gir. Dinlen biraz içini rahatlat. 1-2 gün birşey düşünmemeye çalış. Akışa teslim ol

Gelemeyecek mi
Sorucaktım o sıcakta dolabı naptın diye unuttum 2 snlik hafızayla yaşıyorum. Kdjdj

İyi bulmuşsun kuzum. Ev işleri bitti mi rahat bir nefes aldın mı

Aslında sağlıyor. Şöyle ki yanılmıyorsam 23 haziranda yani 32+0 da aldım çalışabilir raporunu 37+0 28 temmuzda doluyor. Eğer ki 32+6 yani 29 haziranda almış olsaydım bu sefer 37+0 ım 5 ağustos gibi olacaktı. Reelde 38 ken izne ayrılmış olacaktım ancak kağıt üzerinde 37 olacaktım. 1 hafta karım olacaktı.

eceeaap Vizeci06 kığğğzzz bende 08.08 de doğurucam kesin aynı gün mü olucaz çok heyecanlı jdjdjdj

J josei89 yavrum o kadar iyi yapmışsın ki tatile çıkacak olmakla. Valla tut tut nereye kadar salmakta lazım. Huzurlu ve mutlu hissediyorsan gerisi hikaye. Belki fındığın kısmeti bandırmada doğmaktır jdjdj (salladım yeri ) ama ufak bir çanta hazırla kendine de. Çok lazım olanları. 10 gün doğum öncesi kafa dinlemek harika gelecek size inanıyorum.

Para hırsı canım başka bir açıklaması yok. Karnım doysun pastam dursun kafası. Hiç sevmem böyle insanları doğumu yapıcak parasını alacak ama istediği zaman yapacak. Ne kadar bencil bir düşünce. Sen inansaydın mesela bebeğin şuan kuvözde olacaktı. İnsanlığa sığmaz ya bu. Çok şükür ki çok iyi gidiyorsun arkadaşım. Sağlıkla sıhhatle alacaksın kucağına

ffestinalente kuzum gelmek istemiyor diyelim yanımda bana bir faydasi olmazmış daha çok zararı dokunurmus falan filan anlayacağın ayrılığa gidiyor bizim iş. İşin özü istemiyor beni de çocuğu da neyse daha bu konuyla acitasyon yapmaya gerek yok.
Valla gezdim baya mağaza mağaza normalde 1 ay süre verilen dolap ve sifonyeri 1 gün de gelip kurdular Şuan oğluşumun bildiğin genc odası var ileri de yatağını da alacağım inşallah. Eşyaları yerleştirdim baya bir halloldu sayılır ufak tefek işler kaldı. Karı kocayiz annem falan gelip cocuk bakacak diye 3+1 160 M2 falan hatta belki daha fazla ev tuttum artık oğlumla bir başıma at kosturacagim içeride

Allahım akıl fikir versin diyeyim

Çokta hızlı olmuş kızzz. Dolapsız olmuyor ya. Evi nasıl topluyor o dolap. Bizde taşınırken dolabımız patlamıştı yeni dolapta hemen gelmedi aman yarabbim evle başedemedik jdjd ne zaman ki geldi biz rahatladık.

Ne güzel işte, 1 oda hobi odası yaparsın oğluşla sana bir oda senin bir oda onun varsa bir odada misafirlerin. Miss gibi. Bana da geliyor büyük ev perileri de şuan koltuk kılıfı derdindeyim hepsini birden söylemek istemiyorum sıraya dizdim jdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…