- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.301
Kızlar, 10 mu hastane çıkışlarında 1 iç zıbın, alt üst, 1 çıtçıtlı bady, 1 tulum oluyor. İç zıbınla alt üst takım doğunca giyiniyor, çıtçıtlı bady ve tulum da sonra giyiniyor. İkisini üstüste bu sıcakta mümkün değil zatenDirekt iç zıbın sonrada normal zıbın diye biliyorum canım benbenim hastane çıkışlarımda atlet yok hatta hiç iç zıbın ve normal zıbın var Ben ekstra iç zıbın da aldım birkaç tane eve geldiğimizde de göbek kordonu düşene kadar iç zıbın giydirmeye devam edeceğim.Düştükten sonra normal zıbın veya atlete geçiş yapılabilir
Masallahhh minnos aceleci ciktiKızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptimkendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.
O kadar korkuyorum ki test yapip negatif görmeye hala daha bekliyorum bir yanım yap diger yarim ise yapma diyor
Kızlar, 10 mu hastane çıkışlarında 1 iç zıbın, alt üst, 1 çıtçıtlı bady, 1 tulum oluyor. İç zıbınla alt üst takım doğunca giyiniyor, çıtçıtlı bady ve tulum da sonra giyiniyor. İkisini üstüste bu sıcakta mümkün değil zaten
Aynen normal doğum için konuştu sezeryanla ilgili bir bilgi vermedi CanımBunu normal doğum için dedi ama değil mi? Sezeryan da psikolojik olarak hazırım bile deseniz sağsaniz da süt artırıcı şeyler yiyip icsenizdebir kaç gün gecikmeli olarak geç gelebiliyor. Çünkü dışardan müdahale ile bebek dış dünyaya çıkarılıyor. Hormonal olabilir yani
Etrafimda nöbetçi eczane kalmamis mecbur pazartesiyi beklicemÇok zor bir durum Allah yardımcın olsun ama bayağı da beklemiş oluyorsun, yine de sen bilirsin ama pazartesi iyidir 1 hafta geçmiş olacak, ben senim yerinde olsam en azından evde test yapardım pazartesi varsa zaten çıkar diye düşünüyorum (iyi yada kötü gerçeklerle yüzleşmek lazım canım ya inşallah hayırlı haberler verirsin bize de)
Yok canım eşim uzakta değil ama ben başka ilde yapacağım doğumu, burada iyi hastane yok çünkü, haftaya kayınvalidemle gidiyoruz bakalımAynen bu sıcaklar beni her anlamda korkutuyor valla, bebek içinde bizim için de ilk zamanlar sıkıntılı olacak gibi hadi hayırlısı diyelim
Ben isim aklımda tutamıyorum kusura bakma senin eşin miydi uzakta olan gelmeyen
Eeeee kız seninde çok kalmamış 37 olmuşsunuz artık Her An sizde buluşabilirsinizz,,Yiiaaaaaaa heyecaan var mı?? Ben senin yerine cok heycanlandm canm uaaben kontrollerden önce uyuyamıyorjm bile, doğırcak olsam naparm bilmem col heyecanlı evhamlı biriyim
Yaaa demek kanala girdi bebiş ama hemen de olmayabilir kanala girince bekleyen de var sen stres etme kendine bebeğinde etkilenmesin. Teksin zor gibi görünüyor sana ama eğer Rabbim yazdıysa doğum bir kolaylık sana verecektir emin ol ve içini ferah tut herşey yolunda devam edecekKızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptimkendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.
İmm kafein tüketimin varsa canım azalt aritmi bemde de var havalar cok sıcak bebekte büyüyor ya etkiliyor insanı.. sık sık sıvı tüket duş al serin ve havadar yerde kal hepKızlar dün akşamdan beri baş dönmesi ve baş ağrısı yaşıyorumTansiyonum normal ama aritmi gösteriyor alet. Böyle bi şey yaşayan var mı bu haftalarda, 33+3üm bugün.
Muhtemelen o benim canımAynen bu sıcaklar beni her anlamda korkutuyor valla, bebek içinde bizim için de ilk zamanlar sıkıntılı olacak gibi hadi hayırlısı diyelim
Ben isim aklımda tutamıyorum kusura bakma senin eşin miydi uzakta olan gelmeyen
bu konu geçti mi arkadaşlar bilmiyorum ama şöyle söyliyim 32+0 ve 32+6 hiç bir şekilde kazanç sağlamaz ikisi de 32. hafta olarak kabul ediliyor. 33+0 da artık alamazsın çalışabilir raporunu. ayrılışta en geç 37+0 da zorunlu. bunlar net şekilde hesaplanmış mevzuatta var.bilmediğim için soruyorum canım zorunlu ayrılış 37+0 değil mi? 37+6 diye bir hak var mı?
bu sanırım hastaneden hastaneye mi frk ediyor acaba 32+5 te de alsan SAT a göre hesaplandığı için izne başlama tarihi kesinlikle değişmiyor. sizin ki değişik olmuş şans :)
Kızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptimkendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.
Kızlar benim ebe kesinlikle hastane çantanıza biberon ve emzik koymayın dedi.Onun çantada olduğu fikri bile eğer süt vermekte zorlanacak olursanız nasıl olsa biberon var mama verelim diye düşünmenize sebep olacak dedi.Ama ya süt gelmezse dedim.Fizyolojik olarak her anneden süt gelir gelmiyorsa ya emzirme kısmında hata vardır,ya psikolojik sebepleri vardır vs dedi.
Merhaba kızlar kontrol gittik 36 hafta 2950 sıkıntı yok haftaya bir daha gidecez bu kordon kanı ve dokusu saklama konusunda ne düşünüyorsunuz
Evet kordon kanı için 6900 istediler yıllık 1250 tl 2 si birlikte olursa 10900 falan dediler
Kızlar dün akşamdan beri baş dönmesi ve baş ağrısı yaşıyorumTansiyonum normal ama aritmi gösteriyor alet. Böyle bi şey yaşayan var mı bu haftalarda, 33+3üm bugün.
Muhtemelen o benim canımbir iki güne kadar gelemeyendi artık gelmeyen oldu. Valla kendi başıma doğum yapacağım ve sonraki süreçlerde de yalnızım gibi gözüküyor (yalnızım dediysem de eş kişisi olarak sagolsunlar ailem bir şekilde destek olmaya çalışıyor). Umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım
Önümüzdeki günler doğumlar hızlanacak gibi gözüküyor beni de bir heyecan bastıHic planda yokken dün bebeğime dolap aldım eşyalarını yerleştirmek nasip oldu bir hafta öncesi herşey eksikken şuan neredeyse eksikler tamamlandı gibi
bu konu geçti mi arkadaşlar bilmiyorum ama şöyle söyliyim 32+0 ve 32+6 hiç bir şekilde kazanç sağlamaz ikisi de 32. hafta olarak kabul ediliyor. 33+0 da artık alamazsın çalışabilir raporunu. ayrılışta en geç 37+0 da zorunlu. bunlar net şekilde hesaplanmış mevzuatta var.NewMamaa
Ben de bunu anlayamiyorum. Tamam robot degiller, illaki tatil yapacaklar ama hastaya durust davranmalari ve alternatif sunmalari lazim. Benim 2doktorumdan da beklentim buydu. Dersinki, eger benimle guvende hissediyorsan illa benimle dogum yapmak istiyorsan su tarihte yapmamiz lazim (bazi insanlarin doktor takintisi olabiliyor). Yok dogal surecinde beklemek istersen ben tatilde olacagim icin mudahale edemem ama şu arkadasima senin hakkinda bilgi veririrm, dogumunu o yaptirir demeleri lazim.
Allahtan @Umutdolu1903 37.haftasinda olacakmis. Ama normal dogum istiyor sanirim. Bebegin de pozisyonu uygun degil, o zaman haydi sezeryana diyecek gibime geldi. Bebegin kilosu ya da suyuyla ilgili bir durum varsa onu bilemem tabi. Doktorun niyetini anlamak lazim.
ffestinalente kuzum gelmek istemiyor diyelim yanımda bana bir faydasi olmazmış daha çok zararı dokunurmus falan filan anlayacağın ayrılığa gidiyor bizim iş. İşin özü istemiyor beni de çocuğu da neyse daha bu konuyla acitasyon yapmaya gerek yok.
Valla gezdim baya mağaza mağaza normalde 1 ay süre verilen dolap ve sifonyeri 1 gün de gelip kurdularŞuan oğluşumun bildiğin genc odası var ileri de yatağını da alacağım inşallah. Eşyaları yerleştirdim baya bir halloldu sayılır ufak tefek işler kaldı. Karı kocayiz annem falan gelip cocuk bakacak diye 3+1 160 M2 falan hatta belki daha fazla ev tuttum artık oğlumla bir başıma at kosturacagim içeride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?