- 22 Mayıs 2012
- 11.017
- 30.622
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.321
Evet beybm az kaldı şükür off cok iyi anlıyorum seni bende o iki duyguyu yaşardmmEeeee kız seninde çok kalmamış 37 olmuşsunuz artık Her An sizde buluşabilirsinizz,,heyecan var ama korkuda. Var bendee
Canımm aslında 14 ağustostu sonra doktorum o kadae durmaz bu bebe dedi, 1 ağustos ile 8 ağustos arası yaparız doğumu dediiYaa sen benim belirlenen doğum tarihindesein 08.08
Anaaaaa öyle olsaaa yaaaOy maşallah Miray balına. Annesine kavuşmaya gün sayıyor demek ki nazlı fındıksen o kadar güçlü bir kadınsın ki tek başına da olsan birisi de olsa olacak olanlar aynı kuzum. Zaten yanımıza gelen insanlar bebeğin bakımı için değil, anne bakımı yemek ekmek için geliyor. Sen yap kendini yormadan buzluğa at yemeklerini. Eşin çıkartır birlikte yersiniz. Kimse olmasa bile siz birbirinize yeteceksiniz. Zaten göreceksin doğumdan sonra iyice analık yüklenecek tek olsan bile içgüdüsel olarak yılların anası moduna giricez. Yeterki sağlıkla kolaylıkla mutlulukla neşeyle gelsin bal fındığı
Bende bu kafadayım. Kocam illah alalım diyor bugün carladım artık. Memelerime güveniyorum almayacağım, velevki gelmedi oda olabilir çokta normal gider alır gelirsin eczaneden. Dağ başında doğurmuyorum neticede dedim. Sustu şükürler olsun. Ben koymayacağım ya.
Bence olması gereken birşey ben kıymetli buluyorum. 2 firma var biri trabzonda saklıyor biri istanbulda. Ona karar veremedik. Sen nereyle görüşüyorsun? Karar verebildin mi?
Hangi firma canım bu?
Kuzu sıcaklar ve stres olabilir sebebi. Bol bol duşa gir. Dinlen biraz içini rahatlat. 1-2 gün birşey düşünmemeye çalış. Akışa teslim ol
Gelemeyecek mi
Sorucaktım o sıcakta dolabı naptın diye unuttum 2 snlik hafızayla yaşıyorum. Kdjdj
İyi bulmuşsun kuzum. Ev işleri bitti mi rahat bir nefes aldın mı
Aslında sağlıyor. Şöyle ki yanılmıyorsam 23 haziranda yani 32+0 da aldım çalışabilir raporunu 37+0 28 temmuzda doluyor. Eğer ki 32+6 yani 29 haziranda almış olsaydım bu sefer 37+0 ım 5 ağustos gibi olacaktı. Reelde 38 ken izne ayrılmış olacaktım ancak kağıt üzerinde 37 olacaktım. 1 hafta karım olacaktı.
eceeaap Vizeci06 kığğğzzz bende 08.08 de doğurucam kesin aynı gün mü olucaz çok heyecanlı jdjdjdj
Ay canım ben de inanamadim haftaya teslim ederiz demişlerdi nasıl halime acidilarsa hemen geldiAllahım akıl fikir versin diyeyim
Çokta hızlı olmuş kızzz. Dolapsız olmuyor ya. Evi nasıl topluyor o dolap. Bizde taşınırken dolabımız patlamıştı yeni dolapta hemen gelmedi aman yarabbim evle başedemedik jdjd ne zaman ki geldi biz rahatladık.
Ne güzel işte, 1 oda hobi odası yaparsın oğluşla sanabir oda senin bir oda onun varsa bir odada misafirlerin. Miss gibi. Bana da geliyor büyük ev perileri de şuan koltuk kılıfı derdindeyim hepsini birden söylemek istemiyorum sıraya dizdim jdjdj
Seninle aynı sayılırız canim. Benimki normalde çok hareketli ama bugün sanki biraz daha az gibi. Tabi bende su fazlalığı var o da daha rahat hareket etmesine sebep oluyormuş.Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Bu haftalarda arttı mı azaldı mı?
Canim hangi gün alirsan 32 raporunu o gün 32+0 olarak geciyor. Cok tanidigim var bu sekilde yaptirip dogum iznini sonrasina saklayan. Ben 5 gün sonra aldigim icin sat ı benden sonra olandan daha gec ayrilicam isten. Bide raporda sat gibi bir bilgi yazmiyorbu sanırım hastaneden hastaneye mi frk ediyor acaba 32+5 te de alsan SAT a göre hesaplandığı için izne başlama tarihi kesinlikle değişmiyor. sizin ki değişik olmuş şans :)
anladımm benimkinde yazıyor sat yazmıyor ama 32+3 te olsa doğum yapacağı tarih ve izne ayrılma tarihi sata göre yazılmış çünkü dr o şekilde yazmış. benimki bu şekilde oldu. bizim kurumda da herkesin ki bu şekilde. sizinkiler güzel olmuş şansı denemeye değer tabi ki :)Canim hangi gün alirsan 32 raporunu o gün 32+0 olarak geciyor. Cok tanidigim var bu sekilde yaptirip dogum iznini sonrasina saklayan. Ben 5 gün sonra aldigim icin sat ı benden sonra olandan daha gec ayrilicam isten. Bide raporda sat gibi bir bilgi yazmiyor
Ahahahh evet evet bandirmaJ josei89 yavrum o kadar iyi yapmışsın ki tatile çıkacak olmakla. Valla tut tut nereye kadar salmakta lazım. Huzurlu ve mutlu hissediyorsan gerisi hikaye. Belki fındığın kısmeti bandırmada doğmaktır jdjdj (salladım yeri) ama ufak bir çanta hazırla kendine de. Çok lazım olanları. 10 gün doğum öncesi kafa dinlemek harika gelecek size inanıyorum.
Benimki hareketli tekmeden ziyade komple vücudunu hareket ettiriyor birde hıçkırığıda hareket sayıyorum ben hareketleri çok daha sert artık bazen acaip geriyor karnımıKızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Bu haftalarda arttı mı azaldı mı?
Vaktinde hayırlısıyla gelsin inşallahCanımm aslında 14 ağustostu sonra doktorum o kadae durmaz bu bebe dedi, 1 ağustos ile 8 ağustos arası yaparız doğumu dedii
Aaa cok sasirdimanladımm benimkinde yazıyor sat yazmıyor ama 32+3 te olsa doğum yapacağı tarih ve izne ayrılma tarihi sata göre yazılmış çünkü dr o şekilde yazmış. benimki bu şekilde oldu. bizim kurumda da herkesin ki bu şekilde. sizinkiler güzel olmuş şansı denemeye değer tabi ki :)
Nankör temizlik hic bitmiyor kiAhahahh evet evet bandirmaannemler tatildeydi onlarin yanina geldik aslinda. Gokceada, bozcaada düşünüyorduk, olabilecek maks serinlikteki yerleri secmistik ama doktorum pek uygun bulmadi adaya gitmemi yine de gider miyiz bilmiyorum
valla bugün o kadar iyi geldi ki bu tatilllll bir haftadir kocamla temizlik yapiyorduk ihtiyacimiz vardisen de temizligini yap birkac gün firsatin varsa kac
Amin inşallah canım benim valla herseyi hakkediyor onlar cidden allahın cezaları mahvettiler çocuğumu gerçektenE Emellzeliha çok geçmiş olsun canım. Dualardan başka birşey gelmiyor elimizden. Hamile halimle beddua etmek istemiyorum ama hakediyor doktorun. Madem bilmiyosun bu işi iyi değilsin git başka bir iş yap. Terbiyessiz.
Sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla neşeyle yavrun sağlığına kavuşsun inşallah. Minik prensesini kucağına al bir daha ayrılmamak üzere.
Anaaaaa öyle olsaaa yaaabenm 1 i ila 8 i arası dendi kuşm bende bence 8 olur die düşündm beyfendinin keyfi daha yerinde cıkmaz dige
Ay canım ben de inanamadim haftaya teslim ederiz demişlerdi nasıl halime acidilarsa hemen geldişuan kendi yatak odamda eve ait gardrop var onunda bebeğin dolabının da yarısı boş kisliklari falan hiç açmadım şuan lazım değil diye. Koca gelse anca sigardik birazda o yüzden acele olsun istemiştim ama onun eşyaları falan gelmeyecekse yazlık kışlık kaldırmaya bile gerek yok yani. Sırayla yapın canım ne olacak büyük ev yine olur siz huzurlu mutlu olun da gerisi boş böyle olacağına keşke küçük evim olsaydı.
Amin inşallah canım benim valla herseyi hakkediyor onlar cidden allahın cezaları mahvettiler çocuğumu gerçekten
Cnm bence normal seyrinde ilerliyor. Dr. hazirlikli ol diye demistir. Sanci da nst de fazla yok diyorsun. Strese girme, cok sıkıntıli bir durum gorseydi sezaryen tarihini one alirdi zaten. Hersey planlandigi gibi yolunda gidecek, merak etme
Sezaryan tarihine çok kalmamış aslında canım. Doğum hazırlıklarına kendini kaptırıp doğumu tetikleyici bişey yapmazsan dayanabilir bebiş. Ama beklemezse de stres yapma sen taburcu olup eve geçene kadar kv gelir belki de. Haftan çok güzel önemli olan vaktinde gelmesi bebişin
Ayyyyyy bahar çok heycanlı kuzum sağlıcakla gelsin bizim de perşembe son kontrol var bende de bıçak saplanır gibi ara ara batmalarım var acaba benim de gelebilir mi diye düşünmeden edemiyorum sonuna yaklaştık canım stres yapma allah bi yoluna koymuştur
Dilekleriniz moral vermeniz icin çok teşekkürler kizlarrCanım kanala girmesi çok normal stres olma 36-38 haftalar arası giriyormuş zaten, benim erken girdi, araştırdım kanala girdikten sonra 2-4 hafta arası doğum başlıyormuş. Sadece tetiklememek için ayakta durma dinlen, iş güç yapma, zaten doğsada erken değil. Hastanede eşin olur, hemşireler bakıyor zaten, eve geçene kadar kv gelir en kötüönemli olan bebeğinin sağlıklı olması boşver
2-3 günde bir bi fincan kahve içiyodum artık onu da keserim, klima da yok sıcaktan bayılıyoruz belki o yüzden olmuşturİmm kafein tüketimin varsa canım azalt aritmi bemde de var havalar cok sıcak bebekte büyüyor ya etkiliyor insanı.. sık sık sıvı tüket duş al serin ve havadar yerde kal hep
Masallahhh minnos aceleci ciktiendiselenmekte haklısın kuzumm kim olsa endise ederdi. Ama cok güçlüsün ve yalniz bile olsan bir şekilde halledeceksin bunu sakin unutma dogumdan haftalar sonra da ben neler neler basardim diye kendinle gurur duyacaksin
Yaaa demek kanala girdi bebiş ama hemen de olmayabilir kanala girince bekleyen de var sen stres etme kendine bebeğinde etkilenmesin. Teksin zor gibi görünüyor sana ama eğer Rabbim yazdıysa doğum bir kolaylık sana verecektir emin ol ve içini ferah tut herşey yolunda devam edecek
Kızlarr harikasiniz yazdiklariniz bana güç veriyor inanin iyiki varsinizOy maşallah Miray balına. Annesine kavuşmaya gün sayıyor demek ki nazlı fındıksen o kadar güçlü bir kadınsın ki tek başına da olsan birisi de olsa olacak olanlar aynı kuzum. Zaten yanımıza gelen insanlar bebeğin bakımı için değil, anne bakımı yemek ekmek için geliyor. Sen yap kendini yormadan buzluğa at yemeklerini. Eşin çıkartır birlikte yersiniz. Kimse olmasa bile siz birbirinize yeteceksiniz. Zaten göreceksin doğumdan sonra iyice analık yüklenecek tek olsan bile içgüdüsel olarak yılların anası moduna giricez. Yeterki sağlıkla kolaylıkla mutlulukla neşeyle gelsin bal fındığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?