2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
E Emellzeliha çok geçmiş olsun canım. Dualardan başka birşey gelmiyor elimizden. Hamile halimle beddua etmek istemiyorum ama hakediyor doktorun. Madem bilmiyosun bu işi iyi değilsin git başka bir iş yap. Terbiyessiz.

Sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla neşeyle yavrun sağlığına kavuşsun inşallah. Minik prensesini kucağına al bir daha ayrılmamak üzere.

Anaaaaa öyle olsaaa yaaa benm 1 i ila 8 i arası dendi kuşm bende bence 8 olur die düşündm beyfendinin keyfi daha yerinde cıkmaz dige

Ay canım ben de inanamadim haftaya teslim ederiz demişlerdi nasıl halime acidilarsa hemen geldi şuan kendi yatak odamda eve ait gardrop var onunda bebeğin dolabının da yarısı boş kisliklari falan hiç açmadım şuan lazım değil diye. Koca gelse anca sigardik birazda o yüzden acele olsun istemiştim ama onun eşyaları falan gelmeyecekse yazlık kışlık kaldırmaya bile gerek yok yani. Sırayla yapın canım ne olacak büyük ev yine olur siz huzurlu mutlu olun da gerisi boş böyle olacağına keşke küçük evim olsaydı.

bu sanırım hastaneden hastaneye mi frk ediyor acaba 32+5 te de alsan SAT a göre hesaplandığı için izne başlama tarihi kesinlikle değişmiyor. sizin ki değişik olmuş şans :)
Canim hangi gün alirsan 32 raporunu o gün 32+0 olarak geciyor. Cok tanidigim var bu sekilde yaptirip dogum iznini sonrasina saklayan. Ben 5 gün sonra aldigim icin sat ı benden sonra olandan daha gec ayrilicam isten. Bide raporda sat gibi bir bilgi yazmiyor

anladımm benimkinde yazıyor sat yazmıyor ama 32+3 te olsa doğum yapacağı tarih ve izne ayrılma tarihi sata göre yazılmış çünkü dr o şekilde yazmış. benimki bu şekilde oldu. bizim kurumda da herkesin ki bu şekilde. sizinkiler güzel olmuş şansı denemeye değer tabi ki :)

Ahahahh evet evet bandirma annemler tatildeydi onlarin yanina geldik aslinda. Gokceada, bozcaada düşünüyorduk, olabilecek maks serinlikteki yerleri secmistik ama doktorum pek uygun bulmadi adaya gitmemi yine de gider miyiz bilmiyorum
valla bugün o kadar iyi geldi ki bu tatilllll bir haftadir kocamla temizlik yapiyorduk ihtiyacimiz vardi sen de temizligini yap birkac gün firsatin varsa kac

Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Bu haftalarda arttı mı azaldı mı?
Benimki hareketli tekmeden ziyade komple vücudunu hareket ettiriyor birde hıçkırığıda hareket sayıyorum ben hareketleri çok daha sert artık bazen acaip geriyor karnımı
Ama az harekette normalmiş diye biliyorum stres yapma gün içinde az daha olsa hareketlerini hissediyorsan sorun yok bence

Aaa cok sasirdim benim doktorum 32 raporu verilecek yazmisti kagida. Rapor birimi de o günü 32 olarak baz alip cikardi raporumu. NewMamaa ne yapti acaba?

Nankör temizlik hic bitmiyor ki

Amin inşallah canım benim valla herseyi hakkediyor onlar cidden allahın cezaları mahvettiler çocuğumu gerçekten

Anaaaaa öyle olsaaa yaaa benm 1 i ila 8 i arası dendi kuşm bende bence 8 olur die düşündm beyfendinin keyfi daha yerinde cıkmaz dige

Ay inşallah tabii doğru zamanda sağlıkla kolaylıkla gelsin ama 8ide çok cazip geliyor. Benim normalde 18 ağustos beklenen. O sıcakta beklemek zor olabilir birde kısmetse normal için bekleyeceğim. Streslenebilirim

Hejsjsj yavruşlar keyiflerine düşkün bacım. Ağustos oğluşları nazlı biraz Kerem balıda öyle bence

Valla allah razı olsun bak seni zorda bırakmamışlar helal olsun. Herkese öv herkes ordan alsın

Yazlık kışlık kaldırmayı hiç sevmem vallahi. Gerçi bu şaşırtıcı bir bilgi olmamıştır Dolap olsun heryer mis gibi hem iş olmaz başına. Almakla da iyi yapmışsın. Bugün almadığın herşey için zarardasın biliyorsun. Güle güle kullan.

Allahım hepimize ağız tadı versin. Güzel günlerimiz olsun. Asalak insanlardan da kurtarsın

J josei89 Aklımda bir bandırma kalmış hdjdj Bacım bence de ada diye şansını zorlama hdjsjjs yine yolu molu olsun hastanesi olsun. Doğumdan sonra gidersiniz oralara. Sana helal olsun üşengecim dedin dedin evi kırkladın hdjdjd bir yaptın tam yaptın darısı başıma. Elbet gelecek bana da o güç.

Amin inşallah canım benim valla herseyi hakkediyor onlar cidden allahın cezaları mahvettiler çocuğumu gerçekten

Kuzum çok zor şeyler bunlar. İçin acıyordur anlayabiliyorum. Ama herşey yaşanması gerektiği için yaşanıyor. Allahım bu zor günleride kolaylıkla sağlıkla mutlulukla atlatmanızı nasip etsin inşallah. Kız bak ne dicem? Hucurat süresi varmış bende kk da gördüm onu. Anne okumalıymış bebeği korurmuş. Hamileyken özellikle çok öneriyorlar. Sen dua ediyorsundur ama o duayı da eklesene yanına. Tesirli olduğundan bahsetmişler hep.

Peki bir tarih veriyorlar mı? Bilgilendirme nasıl? Birde bizim hatamız mı dediler direkt bunu kabul ettiler mi?

Cnm bence normal seyrinde ilerliyor. Dr. hazirlikli ol diye demistir. Sanci da nst de fazla yok diyorsun. Strese girme, cok sıkıntıli bir durum gorseydi sezaryen tarihini one alirdi zaten. Hersey planlandigi gibi yolunda gidecek, merak etme
Dilekleriniz moral vermeniz icin çok teşekkürler kizlarr

İmm kafein tüketimin varsa canım azalt aritmi bemde de var havalar cok sıcak bebekte büyüyor ya etkiliyor insanı.. sık sık sıvı tüket duş al serin ve havadar yerde kal hep
2-3 günde bir bi fincan kahve içiyodum artık onu da keserim, klima da yok sıcaktan bayılıyoruz belki o yüzden olmuştur

Kızlarr harikasiniz yazdiklariniz bana güç veriyor inanin iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…