2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlarrr çantalarımız hazır çok şükür. Kapattim fermuarlari artik. Ben sezaryen olcagi icin biberon vs koydum genede. Nolur.nolmaz orda arama telasina düsmeyelim. Kaynattim önce biberonuda tabi.bu arada bilin bakalim ne oldu?
Gecen hafta durduk yere kombimiz arizalandi ordan bir masraf cikti bize. Bugünde tv miz durduk yere bozuldu 2 binde tvye gitti ve tvnin garantisi 10 gün önce dolmuş doğum olcak aya hepsi nasil denk gelir görüyorsunuz vardir bi hayır diyorum...

Yaa degil mi festim? Bende çok merak ediyorum keyfinin ne isteyeceginii

Hiç üzülme canım allah herşeyin iyisini nasip ediyor zaten bende kızımda hastanede tek kaldım zorlandımı tabiki ama hepsi geçiyor bak bu hamileliğimde de yalnızım hastaneye girsem kızımı bırakacağım kimsem yok kendimi hiç düşünmüyorum tek derdim kizima kim bakacak diye ama hersey hallolur birsekilde saglikla alalimda kucagimiza da gerisi duzelir

Nazar çıkıyor canm öyle düşünn sen iyi olur sonu

Yaa kızın icin senin icin karnindaki bebis icin hayirlisi neyse o en güzelde olsun inşallah cnm. Rabbim seninde yardimcin olsun
Nazar çıkıyor canm öyle düşünn sen iyi olur sonu
Aynen öyle cidden canim

Benimki birkaç gündür arttı ya canımı acıtıyor hatta artık
Dogru canim 34 35 36da benimde.hareketleri artmisti. 37den beri sessiz ama biraz. Dogum kanalins girmeninde etkisi olabilir. Mesela ilginc bir sekilde 2 3 gündür hickirik hissetmiyorum kanala girmenin etkisidir diye düsünüyorum.

baharrr34 bende öyle hissediyorum. Vajinaya ve kasıklara inanılmaz bir baskı. Dik oturamama hatta yürüyememe şeklindeyim. Benim de pazartesi son kontrol ve anestezi testleri. Perşembe sabah doğum yine de her ihtimale karşı süsler püsler arabada bagajda valizi alıp çıkarız dedik. Hayırlısı olsun hakkımızda sende sıkma canını Miraykuş bekler birkaç gün daha. Çok sıcak biz dışarda onlar içerde bunaldı

Belirtilerimiz tıpa tıp aynı günümüz gibi canim demek ki normalsenin ilk bebekmiydi persembe tam 38 oluyosun sen mi istedn dr mu belirledi canim. Bende 38+4 istedim ama hayirlisi bakalim persembeye kdr sabretse benimkide onada raziyim bu arada anne kiz kombininize bayildiiim

2 bebek. İlki erkek 2. Kız olunca ne yapacağımızı şaşırdık teşekkür ederiz 38+2 olmuş olucam perşembe günü. Doktorum haftasonuna kalmasın çünkü nöbetçi doktor oluyor haftaiçi olsun ben bizzat kontrol etmek istiyorum herşeyi dedi. Hem çocuk doktoru için de nöbetçi doktorlara kalmayın. Cumartesi sabah güzel güzel taburcu edelim dedi. İkna olduk.

Süper canim hadi bakalim bisi kalmamiş Rabbim yardimcimiz olsunn bugun nstdeki kiz sezaryen olcaksan bolca 2si bi arada getir dedi sakiz getir bide bitter cikolata dedi narkozu atmak icinmis.

Süper canim hadi bakalim bisi kalmamiş Rabbim yardimcimiz olsunn bugun nstdeki kiz sezaryen olcaksan bolca 2si bi arada getir dedi sakiz getir bide bitter cikolata dedi narkozu atmak icinmis.
Amin canım hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla gelsinler Evet aynen bol bol kahve, bitter çikolata bana da öyle diyorlar. Bakalım nasıl bir deneyim olacak. 7,5 sene önce doğum yapınca sıfırlandı bende herşey.

Nankör temizlik hic bitmiyor ki
Yaa eveet tam her yeri temizleyip bitiriyorsun tekrar her yeri b.k götürüyormus hissi geliyor
tam bitiremedik tatilden dönünce mutfaga girisicez bi orasi kaldi
canimm temizlik yapamazsan da hic kendini şartlama, yapmak zorunda degilsin. Bebisin temizlikten falan haberi olmayacak kendimizi yoruyoruz Havalar cok sıcak, calisirken de o kadar zor oluyor ki

Ay ben halilari felan yikatmaya bilerek vermedim. Gelen giden olcak yaz kapi cam acik tozlaniyor. Ekim gibi kiş temizliginde veririm mis gibi serer kizimizla kışa öyle gireriz dedim. Şuan hergunde sil supur camlar acikk tozlaniyor hemen. Baş edemiyosun

Oo baya arasi varmis canim masallah saglikla guzellikle gecsin insallah

Baharcıımm sağlıkla gelsinn findkkk bakalımm ne zamannn gelmek isticek col heycannlııııı

Yaaa sendemii doğuruyorsun canımm kızlar yavaş gelin kalbimm carpıyoorrr

Dogru canim 34 35 36da benimde.hareketleri artmisti. 37den beri sessiz ama biraz. Dogum kanalins girmeninde etkisi olabilir. Mesela ilginc bir sekilde 2 3 gündür hickirik hissetmiyorum kanala girmenin etkisidir diye düsünüyorum.
Ya işte bende anlamadım acilmam da var aslında benim makat geliş ti baş geliş e döndü baş geliş olduğundan beri yerinde durmuyor sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…