- 22 Mayıs 2012
- 11.017
- 30.622
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.341
Yaa degil mi festim?Ayrıca baharişko belki Miray balı sadece annesi ve babasıyla zaman geçirmek isteyebilir yavrumun en doğal hakkı
Başkaları olsun isterse 24 ünü bekler, istemezse bir miktar önce gelebilir
Bakalım fındık kuşu nasıl isteyecek?baharrr34
Hiç üzülme canım allah herşeyin iyisini nasip ediyor zaten bende kızımda hastanede tek kaldım zorlandımı tabiki ama hepsi geçiyor bak bu hamileliğimde de yalnızım hastaneye girsem kızımı bırakacağım kimsem yok kendimi hiç düşünmüyorum tek derdim kizima kim bakacak diye ama hersey hallolur birsekilde saglikla alalimda kucagimiza da gerisi duzelirKızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptimkendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.
Nazar çıkıyor canm öyle düşünn sen iyi olur sonuKızlarrr çantalarımız hazır çok şükür. Kapattim fermuarlari artik. Ben sezaryen olcagi icin biberon vs koydum genede. Nolur.nolmaz orda arama telasina düsmeyelim. Kaynattim önce biberonuda tabi.bu arada bilin bakalim ne oldu?
Gecen hafta durduk yere kombimiz arizalandi ordan bir masraf cikti bize. Bugünde tv miz durduk yere bozuldu 2 binde tvye gittive tvnin garantisi 10 gün önce dolmuş doğum olcak aya hepsi nasil denk gelir görüyorsunuz vardir bi hayır diyorum...
Benimki birkaç gündür arttı ya canımı acıtıyor hatta artıkKızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Bu haftalarda arttı mı azaldı mı?
YaaHiç üzülme canım allah herşeyin iyisini nasip ediyor zaten bende kızımda hastanede tek kaldım zorlandımı tabiki ama hepsi geçiyor bak bu hamileliğimde de yalnızım hastaneye girsem kızımı bırakacağım kimsem yok kendimi hiç düşünmüyorum tek derdim kizima kim bakacak diye ama hersey hallolur birsekilde saglikla alalimda kucagimiza da gerisi duzelir
Aynen öyle cidden canimNazar çıkıyor canm öyle düşünn sen iyi olur sonu
Dogru canim 34 35 36da benimde.hareketleri artmisti. 37den beri sessiz ama biraz. Dogum kanalins girmeninde etkisi olabilir. Mesela ilginc bir sekilde 2 3 gündür hickirik hissetmiyorum kanala girmenin etkisidir diye düsünüyorum.Benimki birkaç gündür arttı ya canımı acıtıyor hatta artık
Belirtilerimiz tıpa tıp aynı günümüz gibi canim demek ki normalbaharrr34 bende öyle hissediyorum. Vajinaya ve kasıklara inanılmaz bir baskı. Dik oturamama hatta yürüyememe şeklindeyim. Benim de pazartesi son kontrol ve anestezi testleri. Perşembe sabah doğum yine de her ihtimale karşı süsler püsler arabada bagajda valizi alıp çıkarız dedik. Hayırlısı olsun hakkımızda sende sıkma canını Miraykuş bekler birkaç gün daha. Çok sıcak biz dışarda onlar içerde bunaldı
2 bebek. İlki erkek 2. Kız olunca ne yapacağımızı şaşırdıkBelirtilerimiz tıpa tıp aynı günümüz gibi canim demek ki normalsenin ilk bebekmiydi persembe tam 38 oluyosun sen mi istedn dr mu belirledi canim. Bende 38+4 istedim ama hayirlisi bakalim persembeye kdr sabretse benimkide onada raziyim bu arada anne kiz kombininize bayildiiim
Süper canim hadi bakalim bisi kalmamiş Rabbim yardimcimiz olsunn2 bebek. İlki erkek 2. Kız olunca ne yapacağımızı şaşırdıkteşekkür ederiz 38+2 olmuş olucam perşembe günü. Doktorum haftasonuna kalmasın çünkü nöbetçi doktor oluyor haftaiçi olsun ben bizzat kontrol etmek istiyorum herşeyi dedi. Hem çocuk doktoru için de nöbetçi doktorlara kalmayın. Cumartesi sabah güzel güzel taburcu edelim dedi. İkna olduk.
Amin canımSüper canim hadi bakalim bisi kalmamiş Rabbim yardimcimiz olsunnbugun nstdeki kiz sezaryen olcaksan bolca 2si bi arada getir dedi sakiz getir bide bitter cikolata dedi narkozu atmak icinmis.
Yaa eveet tam her yeri temizleyip bitiriyorsun tekrar her yeri b.k götürüyormus hissi geliyorNankör temizlik hic bitmiyor ki
tam bitiremedik tatilden dönünce mutfaga girisicez bi orasi kaldiAklımda bir bandırma kalmış hdjdj Bacım bence de ada diye şansını zorlama hdjsjjs yine yolu molu olsun hastanesi olsun. Doğumdan sonra gidersiniz oralara. Sana helal olsun üşengecim dedin dedin evi kırkladın hdjdjd bir yaptın tam yaptındarısı başıma. Elbet gelecek bana da o güç.
Ay ben halilari felan yikatmaya bilerek vermedim. Gelen giden olcak yaz kapi cam acik tozlaniyor. Ekim gibi kiş temizliginde veririm mis gibi serer kizimizla kışa öyle gireriz dedim. Şuan hergunde sil supur camlar acikk tozlaniyor hemen. Baş edemiyosunYaa eveet tam her yeri temizleyip bitiriyorsun tekrar her yeri b.k götürüyormus hissi geliyor
tam bitiremedik tatilden dönünce mutfaga girisicez bi orasi kaldi
canimm temizlik yapamazsan da hic kendini şartlama, yapmak zorunda degilsin. Bebisin temizlikten falan haberi olmayacak kendimizi yoruyoruzHavalar cok sıcak, calisirken de o kadar zor oluyor ki
Oo baya arasi varmis canim masallahAmin canımhayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla gelsinler Evet aynen bol bol kahve, bitter çikolata bana da öyle diyorlar. Bakalım nasıl bir deneyim olacak. 7,5 sene önce doğum yapınca sıfırlandı bende herşey.
Baharcıımm sağlıkla gelsinn findkkkKızlarrr çantalarımız hazır çok şükür. Kapattim fermuarlari artik. Ben sezaryen olcagi icin biberon vs koydum genede. Nolur.nolmaz orda arama telasina düsmeyelim. Kaynattim önce biberonuda tabi.bu arada bilin bakalim ne oldu?
Gecen hafta durduk yere kombimiz arizalandi ordan bir masraf cikti bize. Bugünde tv miz durduk yere bozuldu 2 binde tvye gittive tvnin garantisi 10 gün önce dolmuş doğum olcak aya hepsi nasil denk gelir görüyorsunuz vardir bi hayır diyorum...
Yaaa sendemii doğuruyorsun canımm2 bebek. İlki erkek 2. Kız olunca ne yapacağımızı şaşırdıkteşekkür ederiz 38+2 olmuş olucam perşembe günü. Doktorum haftasonuna kalmasın çünkü nöbetçi doktor oluyor haftaiçi olsun ben bizzat kontrol etmek istiyorum herşeyi dedi. Hem çocuk doktoru için de nöbetçi doktorlara kalmayın. Cumartesi sabah güzel güzel taburcu edelim dedi. İkna olduk.
Ya işte bende anlamadım acilmam da var aslında benim makat geliş ti baş geliş e döndü baş geliş olduğundan beri yerinde durmuyor sipaDogru canim 34 35 36da benimde.hareketleri artmisti. 37den beri sessiz ama biraz. Dogum kanalins girmeninde etkisi olabilir. Mesela ilginc bir sekilde 2 3 gündür hickirik hissetmiyorum kanala girmenin etkisidir diye düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?