2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ne zaman sağlıkla gelceklerse o zaman gelsinlerr beybmm ama gerçekten bu sıcaklarda o kadar zor ki hamile olmak, rabbm yardımcımız olsun
Festim sen cıktınmı izne? Yoksa 1 haftan daha mı var

Carsamba gunu de bana kadin gelecek halilarin yarisini yikamaya vericem bikac hali var onlari da sildircem ben de ufak tefek mob yaparim lavobalari falan temizlerim. Gozumde buyuyor ama temizlik

Ya işte bende anlamadım acilmam da var aslında benim makat geliş ti baş geliş e döndü baş geliş olduğundan beri yerinde durmuyor sipa
Oyy birak tepinsin annesii benimki tekmeden ziyade biyerlerini oynatiyor poposu mu ayaklarimi anlamiyorum ha bire oynatiyor

Ahh ahh ben de o kafadaydim biliyor musun bebek emeklemeye baslayacagi zaman mi versem yikamaya dedim hatta. Gelen giden olunca da kirlenecek dedim ama dayanamadik verdik yikamaya bence cok iyi düşünmüşsün canim

[/QUOTE] Bizim de kombi bozuk 2 gündür, anca Salıya gelebilirmiş usta bu sıcakta birde ağız tadı ile duş alamıyoruz iyi mi
Benimki birkaç gündür arttı ya canımı acıtıyor hatta artık
Seninki kanala girdi ya ondan aşağı baskı yapıyordur, normalde benim de 33.hagtadan sonra azaldı ama daha sert artık hareketleri

Carsamba gunu de bana kadin gelecek halilarin yarisini yikamaya vericem bikac hali var onlari da sildircem ben de ufak tefek mob yaparim lavobalari falan temizlerim. Gozumde buyuyor ama temizlik
kadin gelmesi cok iyi olur canim yaa ben kendim yaptim bu sicakta gerçekten cok zorluyor. Ama demin baharcim da yazmis, halilari bi 5-6 ay sonra yikatsan bebis emeklerken temiz olsa daha mantikli gibi bi düşün bence

Bizim de kombi bozuk 2 gündür, anca Salıya gelebilirmiş usta bu sıcakta birde ağız tadı ile duş alamıyoruz iyi mi

Seninki kanala girdi ya ondan aşağı baskı yapıyordur, normalde benim de 33.hagtadan sonra azaldı ama daha sert artık hareketleri
[/QUOTE]
Olabilir kuzum hatta doktor ultrason ile bakarken kasıkta birden ağrı hissettim doktor da şaşırdı @Acemianne42

Bizim de kombi bozuk 2 gündür, anca Salıya gelebilirmiş usta bu sıcakta birde ağız tadı ile duş alamıyoruz iyi mi

AY cok zor cidden. Bizimde üc yollu vanasi arizalanmiş. Sicak suyu musluklara vermiyodu. Onu degistirdik. A Acemianne42

Ahh ahh ben de o kafadaydim biliyor musun bebek emeklemeye baslayacagi zaman mi versem yikamaya dedim hatta. Gelen giden olunca da kirlenecek dedim ama dayanamadik verdik yikamaya bence cok iyi düşünmüşsün canim
Ay takintilarimiz aynii kiz bende emeklemeye baslayinca yerler temiz olsun istiyorumda bakalim aşmaya caliscam fazlasi zarar bebeginde mikroba ihtiyaci var diyorum

bu sanırım hastaneden hastaneye mi frk ediyor acaba 32+5 te de alsan SAT a göre hesaplandığı için izne başlama tarihi kesinlikle değişmiyor. sizin ki değişik olmuş şans :)
Değişiyor canım.. şimdi ayın 10u ptesi 32+0 da çalışabilir alırsan sistem otomatik 5bhafta sonra ayın bilmem kaçı ptesi günü (yani 37+0)a çalışamaz raporu veriyor...

Ama sen ayın 12di çarşamba günü 32+2 de gidersen çalışabilir raporu almaya o gün ilk verildiği için rapor artık çarşambadan çarşambaya 1 hafta oluyor yani 37+2de çalışamaz veriliyor..

Benim doktor 18den (32+0da tm gel dedi) sonrada hadi o gün içiniz çıkarsa 19 u yada en geç 20 sine alın dedi

Çalışan anneler bakıcı ayarladınız mı? Ne düşünüyorsunuz bu konularda kaç ay kendiniz bakacaksınız?

Kızlar mantar için Canditon kullanan var mı aranızda? Benim çok akıntım vardı su gibi hatta bi ara amniyon mu diye korkmuştum doktor bu kontrolde söyledşm mantar olmuşsun dedi bu ilacı verdi 5 kere fitil. Bugün aldık ama kullanan oldu mu hiç

Çalışan anneler bakıcı ayarladınız mı? Ne düşünüyorsunuz bu konularda kaç ay kendiniz bakacaksınız?

Canım ben 4 ay ücretli, peşine 6 ay ücretsiz kullanacağım. 1.5 ay kadarda yıllık iznim birikecek 2024 için. Onları kullanacağım. 11.5 ay izinli olacağım. Sonrasında aile desteği alacağız. Evimize yakın bir ev tutup dayayıp döşeyip masrafları karşılayıp dönüşümlü olarak aileleri getireceğiz allahım herkese sağlık sıhhat versin şuan planımız bu şekilde. Baktık olmuyor veya olamıyor o zaman bakıcı arayacağız. Bakıcıya dönerse planlar ben yine 11.5 ay izinde olacağım ama son 4-4.5 ay bakıcıyla anlaşıp ben evdeyken alışmasını sağlayacağım ve tabiiiki kontrol edeceğim.

Sizde durumlar ne?

Aaa cok sasirdim benim doktorum 32 raporu verilecek yazmisti kagida. Rapor birimi de o günü 32 olarak baz alip cikardi raporumu. NewMamaa ne yapti acaba?
Ben 2 gün kar ederim sanıyordum edemeyecekmiyim ya doktora ben cuma günü gittim 32+0 18inde salı günü oluyor o gün gel rapor biriminden al dedi. Hadi o gün işiniz olursa 19 yada 20 sinde gel al mutlaka dedi. Ben de bana torpil geçti sandım ama şuan siz söyleyince verdiği kağıda baktım 18 diye not almış. Rapor almaya 20 sinde de gitsek 18i diye mi vercek acaba

Eklentiler

• 20230715_225237.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 79

Bu tamamen doktora bağlı birşey. Konuşsaydınız keşke. Veya arayın fikrini sorun. Belki böyle birşey istediğinizi anlamamıştır.

Benim izin 24 Eylül'de bitiyor ücretli olan ama ben ocağın başına kadar ücretsiz almayı planlıyorum bakalım ort. 6. Aylık olunca işe başlıcam sonra da zaten süt izni var bi kaç saatte olsa anneme bırakcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…