- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.361
Ne zaman sağlıkla gelceklerse o zaman gelsinlerr beybmm ama gerçekten bu sıcaklarda o kadar zor ki hamile olmak, rabbm yardımcımız olsunAy inşallahtabii doğru zamanda sağlıkla kolaylıkla gelsin ama 8ide çok cazip geliyor. Benim normalde 18 ağustos beklenen. O sıcakta beklemek zor olabilir birde kısmetse normal için bekleyeceğim. Streslenebilirim
Hejsjsj yavruşlar keyiflerine düşkün bacım. Ağustos oğluşları nazlı biraz Kerem balıda öyle bence
Valla allah razı olsun bak seni zorda bırakmamışlar helal olsun. Herkese öv herkes ordan alsın
Yazlık kışlık kaldırmayı hiç sevmem vallahi. Gerçi bu şaşırtıcı bir bilgi olmamıştırDolap olsun heryer mis gibi hem iş olmaz başına. Almakla da iyi yapmışsın. Bugün almadığın herşey için zarardasın biliyorsun. Güle güle kullan.
Allahım hepimize ağız tadı versin. Güzel günlerimiz olsun. Asalak insanlardan da kurtarsın
J josei89 Aklımda bir bandırma kalmış hdjdj Bacım bence de ada diye şansını zorlama hdjsjjs yine yolu molu olsun hastanesi olsun. Doğumdan sonra gidersiniz oralara. Sana helal olsun üşengecim dedin dedin evi kırkladın hdjdjd bir yaptın tam yaptındarısı başıma. Elbet gelecek bana da o güç.
Carsamba gunu de bana kadin gelecek halilarin yarisini yikamaya vericem bikac hali var onlari da sildircem ben de ufak tefek mob yaparim lavobalari falan temizlerim. Gozumde buyuyor ama temizlikYaa eveet tam her yeri temizleyip bitiriyorsun tekrar her yeri b.k götürüyormus hissi geliyor
tam bitiremedik tatilden dönünce mutfaga girisicez bi orasi kaldi
canimm temizlik yapamazsan da hic kendini şartlama, yapmak zorunda degilsin. Bebisin temizlikten falan haberi olmayacak kendimizi yoruyoruzHavalar cok sıcak, calisirken de o kadar zor oluyor ki
Âmin canim cok sagoll bakalim biz ne yapsak boş hersey onlarin keyfinde ilerliyorBaharcıımm sağlıkla gelsinn findkkkbakalımm ne zamannn gelmek isticek col heycannlııııı
Oyy birak tepinsin annesii benimki tekmeden ziyade biyerlerini oynatiyor poposu mu ayaklarimi anlamiyorum ha bire oynatiyorYa işte bende anlamadım acilmam da var aslında benim makat geliş ti baş geliş e döndü baş geliş olduğundan beri yerinde durmuyor sipa
Ahh ahh ben de o kafadaydim biliyor musun bebek emeklemeye baslayacagi zaman mi versem yikamaya dedim hatta. Gelen giden olunca da kirlenecek dedim ama dayanamadik verdik yikamayaAy ben halilari felan yikatmaya bilerek vermedim. Gelen giden olcak yaz kapi cam acik tozlaniyor. Ekim gibi kiş temizliginde veririm mis gibi serer kizimizla kışa öyle gireriz dedim. Şuan hergunde sil supur camlar acikk tozlaniyor hemen. Baş edemiyosun
Bizim de kombi bozuk 2 gündür, anca Salıya gelebilirmiş usta bu sıcakta birde ağız tadı ile duş alamıyoruz iyi miKızlarrr çantalarımız hazır çok şükür. Kapattim fermuarlari artik. Ben sezaryen olcagi icin biberon vs koydum genede. Nolur.nolmaz orda arama telasina düsmeyelim. Kaynattim önce biberonuda tabi.bu arada bilin bakalim ne oldu?
Gecen hafta durduk yere kombimiz arizalandi ordan bir masraf cikti bize. Bugünde tv miz durduk yere bozuldu 2 binde tvye gittive tvnin garantisi 10 gün önce dolmuş doğum olcak aya hepsi nasil denk gelir görüyorsunuz vardir bi hayır diyorum...
Seninki kanala girdi ya ondan aşağı baskı yapıyordur, normalde benim de 33.hagtadan sonra azaldı ama daha sert artık hareketleriBenimki birkaç gündür arttı ya canımı acıtıyor hatta artık
kadin gelmesi cok iyi olur canim yaa ben kendim yaptim bu sicakta gerçekten cok zorluyor. Ama demin baharcim da yazmis, halilari bi 5-6 ay sonra yikatsan bebis emeklerken temiz olsa daha mantikli gibiCarsamba gunu de bana kadin gelecek halilarin yarisini yikamaya vericem bikac hali var onlari da sildircem ben de ufak tefek mob yaparim lavobalari falan temizlerim. Gozumde buyuyor ama temizlik
Evet yaa hayırlısıYaaa sendemii doğuruyorsun canımmkızlar yavaş gelin kalbimm carpıyoorrr
Bende de ara ara baş dönmesi oluyor canım 34+5 imKızlar dün akşamdan beri baş dönmesi ve baş ağrısı yaşıyorumTansiyonum normal ama aritmi gösteriyor alet. Böyle bi şey yaşayan var mı bu haftalarda, 33+3üm bugün.
Ay takintilarimiz aynii kiz bende emeklemeye baslayinca yerler temiz olsun istiyorumda bakalim aşmaya caliscam fazlasi zarar bebeginde mikroba ihtiyaci var diyorumAhh ahh ben de o kafadaydim biliyor musun bebek emeklemeye baslayacagi zaman mi versem yikamaya dedim hatta. Gelen giden olunca da kirlenecek dedim ama dayanamadik verdik yikamayabence cok iyi düşünmüşsün canim
Değişiyor canım.. şimdi ayın 10u ptesi 32+0 da çalışabilir alırsan sistem otomatik 5bhafta sonra ayın bilmem kaçı ptesi günü (yani 37+0)a çalışamaz raporu veriyor...bu sanırım hastaneden hastaneye mi frk ediyor acaba 32+5 te de alsan SAT a göre hesaplandığı için izne başlama tarihi kesinlikle değişmiyor. sizin ki değişik olmuş şans :)
Çalışan anneler bakıcı ayarladınız mı? Ne düşünüyorsunuz bu konularda kaç ay kendiniz bakacaksınız?
anladımm benimkinde yazıyor sat yazmıyor ama 32+3 te olsa doğum yapacağı tarih ve izne ayrılma tarihi sata göre yazılmış çünkü dr o şekilde yazmış. benimki bu şekilde oldu. bizim kurumda da herkesin ki bu şekilde. sizinkiler güzel olmuş şansı denemeye değer tabi ki :)
Ben 2 gün kar ederim sanıyordum edemeyecekmiyim yaAaa cok sasirdimbenim doktorum 32 raporu verilecek yazmisti kagida. Rapor birimi de o günü 32 olarak baz alip cikardi raporumu. NewMamaa ne yapti acaba?
Ben 2 gün kar ederim sanıyordum edemeyecekmiyim yadoktora ben cuma günü gittim 32+0 18inde salı günü oluyor o gün gel rapor biriminden al dedi. Hadi o gün işiniz olursa 19 yada 20 sinde gel al mutlaka dedi. Ben de bana torpil geçti sandım ama şuan siz söyleyince verdiği kağıda baktım 18 diye not almış. Rapor almaya 20 sinde de gitsek 18i diye mi vercek acaba
Benim izin 24 Eylül'de bitiyor ücretli olan ama ben ocağın başına kadar ücretsiz almayı planlıyorum bakalım ort. 6. Aylık olunca işe başlıcam sonra da zaten süt izni var bi kaç saatte olsa anneme bırakcammÇalışan anneler bakıcı ayarladınız mı? Ne düşünüyorsunuz bu konularda kaç ay kendiniz bakacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?