2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu tamamen doktora bağlı birşey. Konuşsaydınız keşke. Veya arayın fikrini sorun. Belki böyle birşey istediğinizi anlamamıştır.
Bende direk soramadım neyse ya böyle salıya denk geliyor o ptesi de ben gitmem işe zaten. Müdür sorun yapmaz. Perşembe filan olsa gitmek gerekir o hafta da

baharrr34 ayy çok heyecanlıyım senin için benim kız da hiç 24ü beklemeyecek gibi durmuyor biliyor musun bel ağrım kasık ağrım arttı ve vajinamda baskı hissediyorum bende 2 gündür Salı kontrol benim de o zamana kadar dursa iyi diyorum bence o gün gidince doğuma alalım diyecekler gibi hissediyorum

Belirtilerimiz aynı canim dogum kanalina girmis olabilir seninkide. Ama korkma bende sabah cok korktumda. Arastirinca ve burdaki arkadaslardan aldgm bilgiye gore 36 dan sonra girmesi normal bir durummuş. Ilk bebekse 2 4 hafta kadar kaliyomus kanala girdikden sonra. Ama istisnalari var tabikide. Happymoomda da sordum. Cogu kisi demis atiyorum 32 33 de kanala girdi 38 39 um tık yok felan yazan cok biraz rahatladim acikcasi ama bikac eksigim vardi onlari tamamladim hemen. Senin sali günü ayy bakalim.ne dicek sende hazirliklarini tamamladin mi canim?

Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Bu haftalarda arttı mı azaldı mı?
Benim hareketleri azaldı ama tekme atınca veya yer değiştirince daha sert hissediyorum bazen de böyle tam göğüsumün altına ya kafasını ya ayağını dayıyormuş gibi oluyo çok sert hissediyorum ama önceki kadar hareketli değil bende korkuyorum biraz

Çalışan anneler bakıcı ayarladınız mı? Ne düşünüyorsunuz bu konularda kaç ay kendiniz bakacaksınız
Ben de Şubat'a kadar kendim bakıp sonrasında işe başlayacağım bakıcı ayarlamaya çalışıyorum şimdiden birden karar verilmediği için şimdiden bulup anlaşıp tanımam lazım bakalım hayırlısı valla anne olunca çalışmak zormuş ya daha doğrusu bebeğimi birine bırakma fikri çok üzüyor beni yoksa çalışmayı seviyorum

Benimde senin gibi olacak Şubat'ta başlayacağım bakalım sonrasında süt izniyle günde 3 saat filan bırakıcam bakıcıya bakalım

kadin gelmesi cok iyi olur canim yaa ben kendim yaptim bu sicakta gerçekten cok zorluyor. Ama demin baharcim da yazmis, halilari bi 5-6 ay sonra yikatsan bebis emeklerken temiz olsa daha mantikli gibi bi düşün bence
Canim benim ufaklik halinin birine cikolatali sut doktu birine bahcede dutlara basmis ayakkabiyla haliya basinca dut lekesi oldu hep bide yatak odamin halisi duz beyaz lekeler olmus bu 3unu vercem mecbur digerlerini ben de vermicem

kadin gelmesi cok iyi olur canim yaa ben kendim yaptim bu sicakta gerçekten cok zorluyor. Ama demin baharcim da yazmis, halilari bi 5-6 ay sonra yikatsan bebis emeklerken temiz olsa daha mantikli gibi bi düşün bence
Kendin bu sicakta iyi dayanip yapabilmissin valla ben supurgeyi ancak tutuyorum. Cam silinecek mutfak dolaplari temizlenecek koltuklar silinecek hayatta yapamam onlari

Ay takintilarimiz aynii kiz bende emeklemeye baslayinca yerler temiz olsun istiyorumda bakalim aşmaya caliscam fazlasi zarar bebeginde mikroba ihtiyaci var diyorum
Ahh ahh benim baska ne takintilarim varr saymakla bitmez bide ben ne kadar titizsem esim o kadar rahat, biz bu cocuga zor bakicaz bence

Kendin bu sicakta iyi dayanip yapabilmissin valla ben supurgeyi ancak tutuyorum. Cam silinecek mutfak dolaplari temizlenecek koltuklar silinecek hayatta yapamam onlari
Eşimden Allah razi olsun benden cok o ugrasti eve temizlige simdiye kadar cagirmadim kimseyi, titizlik takintilarim var o baslangici yapmak zor geliyor ama çocuktan sonra gercekten lazim galiba.

Aaa galibaaa sen doktoruna söyleseydin keske isten gec ayrilmak istiyorum diye, ona göre yazardi ben söylemistim 32+5 teyken gittigimde böyle kagit verdi, 32 haftalik yazilacak yaziyordu. Ama bi düşününce de gecmise dönük rapor verilmez ki ne zaman gidersen raporun o gun baslamaz mi

Eşimden Allah razi olsun benden cok o ugrasti eve temizlige simdiye kadar cagirmadim kimseyi, titizlik takintilarim var o baslangici yapmak zor geliyor ama çocuktan sonra gercekten lazim galiba.
Bende senede 2-3 kere falan cagiriyordum ama artik ayda 1 duzenli gel dicem olmuyor yetisemiyorum cunku 2 cocukla hic yetisemem. Mumkun oldugunca kendimize alan acmaliyiz yoksa psikolojik olarak cokuse geciyoruz bunun icin imkan varsa disardan destek almak sart bence. Tabi guvenilir temiz isini duzgun yapan birini bulmak onemli o da sans

Aaa senin ikinci cocuk mu yardim eden biri en cok senin hakkin kuzu yaa ben bir çocukla yamulucam kesin

Ben garanti olsun diye 2 gün geç gideyim de 2 gün 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…