2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet en azından ek gıdaya geçmiş olacaklar ama bırakma düşüncesi şimdiden içimi dağlıyor yaşadığımda ağlaya ağlaya işe giderim ben kesin
Ayhh o bende de var ne kadar annemede bırakacak olsam yavrumdan ayrılma düşüncesi bir tuhaf ediyor içimi ama alışcazzz mecbur çalışan anne olmak zor

Pazartesi günü seninki K Kmsemkimim (sen eğer ki heyecan yapmadı isen senin adına ben varım )

Hihihih Kız nasıl ki heyecan yapmam yapıyorum ama korku endişe de var içimde, sanki daha küçük gibi geliyor somra aynada kendime bakıyorum büyümüş göbüş demekki bebekte büyüdü diyorum ayh ne bileyim ben bir garip tatlı bir telaşe içinde o daldan o dala atlıyor kafamdaki düşünceler

Evet canım hazırlıklar tamam tek eksik minik hanım benim kız 28. Haftada doğum pozisyonu almıştı o zamandan beri kafa aşşağıda ama hiç alt tarafta kasılma hissetmiyordum 2 gündr farklı hayırlısı bakalım ne zaman gelecek ama bence bu hafta içi olacak

Burda 600-700 civari gidiyorlar tum gun icin

Ben ilkinde kontrol diye gidip sezeryana alınınca heyecan yapmaya fırsatım olmamıştı (birde ilkinde ne yaşayacağımı bilmedğim için daha sakindim sanırım) ama bu sefer bende daha da bir heyecanlıyım yaa, birde burda aylarca birbirimizi tanıdık ya sanki yakından tanıdık biri doğuma girecek gibi oldu sanki (her ne kadar başka yere geçseler de bizim diğer kızların da doğum hikayelerini de merak etmiyor değilim )

A Acemianne42 bin lira çok değil mi yarım gün için ya boş ev birde tam gün olsa hadi neyse dicem ama bence fazla bilemedim inşallah güzel yapmıştır bari bende boş ev temizlenmiştir üstüne ertesi günü kendim temizlemiştim birde o yüzden başkasının temizliğine bir türlü güvenemiyorum

Ediyorum canım sende dikkat et ama cidden çocuğun hareket edecek yeri kalmadi gibi hıçkırıyor çoğunlukla çok fazla hareket edemiyor tekmeleri sayilidir gün içerisinde
Ederim canım benim Benimki tekmeden ziyade hareketlerini hissettiriyor ama yavrumun alanının daraldığını ben bile hissediyorum kıyamıyorum bide

Bana da fazla geldi, istanbuldayız birde kadın şey demiş aracı kişiye söz vermesem inan gelmezdim 2 - 3 araç değiştirip gelmiş (bu arada bize liste yaptı tüm malzemeleri de biz aldık, boya lekesi falan da hiçbirşey de yokmuş, yemeğini de biz söyledik temizlik işi işçileri gerçekten zor iş ama bu kadar mesaiye 1000tl yani bilemedim)

Yaa tesadüfe bakki öyle bir doğum tecrübe etmişsin ondan dolayı bundan böyle Heyecanlısın.. bende de tam tersi daha önce sezaryen olunca süreci biliyorum ve sakinim başıma gelecekleri daha önce gördüm diye.. bişey diyimmi bende bazen düşünüyorum doğum falan yaptılar mı acaba diye aklıma geliyorlar, inşallah iyi ve sağlıklıdırlar

Normal canım. Burda ev temizliği 600 tl. İnşaat temizliği 2 kişi geliyorlar, yemeği sen veriyorsun. Ben de ha

Bende haftalık alıyorum. 600 tl 2 öğün yemek veriyorum. İstanbul’da normal bence piyasaya göre, ama genel olarak baya pahalı piyasanında suyu çıktı

Ben de boş ev temizlettim iki kişi geldiler 800 TL aldılar malesef.

Ederim canım benim Benimki tekmeden ziyade hareketlerini hissettiriyor ama yavrumun alanının daraldığını ben bile hissediyorum kıyamıyorum bide
Ay inan bende aynı kıyamıyorum üzülüyorum ama hareketleri çok güzel net hissediliyor üzülüyorum son haftalar bir daha böyle hissedemicem diye

O his bende de var şu saatte koltuk siliyorum yemek masasinin sandalyelerine geçeceğim kafayi yedim sanırım

Anacım bu kombilere ne oluyor bizimki su akıtıyordu iyice kafayı yedi iki gun once kendi kendine tum peteklerı yakmış ısıtmış evi kafayı yemiş kombi benim yeni kombi takılacakta işte bekliyor balkonda artık çözdünüz benim kocayı ne zaman taktırırsa fena patlıcam az kaldı kombi yüzünden balkon kapı perdemden pas izi çıkmıyor

Ay inan bende aynı kıyamıyorum üzülüyorum ama hareketleri çok güzel net hissediliyor üzülüyorum son haftalar bir daha böyle hissedemicem diye
Bende üzüldükçe kendime bizde anne karnından cıktık eminim iyidir diye motive ediyorum kendimi ama ana yüreği işte.. Evet ya bende çok özlüycem 9 ay nasıl gecti anlamadım zaten neyse sağlıkla kavusalım yavrularımıza da Allahın izniyle

Amin inşallah canım benim valla herseyi hakkediyor onlar cidden allahın cezaları mahvettiler çocuğumu gerçekten
Gereken neyse hepsini yap canım. Tabi en önemlisi minik kızın. Rabbim şifa versin yavruna ben inanıyorum az kaldı kavusucaksınız kollarında uyuycak Çok zor biliyorum ama stres yapma olumlu düşün hep sen iyi ol ki bebegin de iyi olsun

Aaa ilk defa duydum durduk yere kendini ısıtmasını bacım napsın sıcaklardan oda ne yapıcagını şaşırdı heralde

Aaa ilk defa duydum durduk yere kendini ısıtmasını bacım napsın sıcaklardan oda ne yapıcagını şaşırdı heralde
Bende bi anlam veremedim o an birsey oldu ama kombi bir yandan ısınıyor banyonun baca kapağı düşüyor aynı anda aklima birşeyler getirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…