- 22 Kasım 2021
- 388
- 859
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.421
Aha bir kombi problemi de benden su 40 dereceye ayarlı ama ısınırken 70 dereceye çıkıyor neredeyse sonrada kendi kendine soğuyor su .eve de yeni tasindim ev sahibinin yaptırmasını bekliyorum. Geldiğimden beri rahat rahat duş alamadim.Bende bi anlam veremedim o an birsey oldu ama kombi bir yandan ısınıyor banyonun baca kapağı düşüyor aynı anda aklima birşeyler getirmek istemiyorum
Bana mide yanması yüklendi. Aman allahım böyle birşey yok. Son 3/4 gün hafif hafif hissettiriyordu ama bugün artık pik yaptı. Uykumdan uyandım artık. 30 yaşında insanım hayatımda mide problemi yaşamadım anam bu neymiş böyle. Ne yatırıyor, ne oturtuyor. Meyve de yedim, bademde yedim. Birtek evde süt kalmamış onuda yarın deneyeceğim ama hiç ümidim yok. Midemin alt kısmı yanıyor ya aman yarabbim. Sanırsın delinmiş gibi hissediyorum. Birde boğazıma vuruyor şiddetlendiğinde. Allahım bu neydi ya.
Kuzum bence acil kadın doğuma git ya da kendi doktoruna haber ver mutlaka dediğin gibi tecrübesiz olmak çok zor dinlenince geçmiyor sa git mutlakaBelden kasiga ve sol bacaga vuran sanciyla uyandim 1 saati gecti cok sanci oluyor yalanci sanci mi dogum mu anlayamadim regli olcam gibi boyle olsam rahatlicak gibi bi his sanci artinca karnimda bi kasilma tuvalet yapar gibi tecrubesiz olmak ne zormus ya ayrica mide bulantisindan da ölcem
Amin canım benim inşAllah yaa biran önce toparlar da kendini yanıma gelir ondan sonra onlarla ilgilenirim şuan sadece bebeğime odaklandımGereken neyse hepsini yap canım. Tabi en önemlisi minik kızın. Rabbim şifa versin yavruna ben inanıyorum az kaldı kavusucaksınız kollarında uyuycakÇok zor biliyorum ama stres yapma olumlu düşün hep sen iyi ol ki bebegin de iyi olsun
Gaviscon al cnm bir tatlı kaşığı kadar iç arkasından buz gibi bir bardak suyu iç 5 dk şifayı bulunuyorsun yoksa da soğuk süt yudum yudum iç oda iyi gelir .. gastrit ülser hastayım midem de yara var ona rağmen buz gibi oluyor böyle yapınca sende de işe yararBana mide yanması yüklendi. Aman allahım böyle birşey yok. Son 3/4 gün hafif hafif hissettiriyordu ama bugün artık pik yaptı. Uykumdan uyandım artık. 30 yaşında insanım hayatımda mide problemi yaşamadım anam bu neymiş böyle. Ne yatırıyor, ne oturtuyor. Meyve de yedim, bademde yedim. Birtek evde süt kalmamış onuda yarın deneyeceğim ama hiç ümidim yok. Midemin alt kısmı yanıyor ya aman yarabbim. Sanırsın delinmiş gibi hissediyorum. Birde boğazıma vuruyor şiddetlendiğinde. Allahım bu neydi ya.
Kalk canım kalk doktora git bende. Kalktım sanırım suyum geldi acile gidiyorumBelden kasiga ve sol bacaga vuran sanciyla uyandim 1 saati gecti cok sanci oluyor yalanci sanci mi dogum mu anlayamadim regli olcam gibi boyle olsam rahatlicak gibi bi his sanci artinca karnimda bi kasilma tuvalet yapar gibi tecrubesiz olmak ne zormus ya ayrica mide bulantisindan da ölcem
Büyük tuvaletin var gibi bir hisse sancı cnmBelden kasiga ve sol bacaga vuran sanciyla uyandim 1 saati gecti cok sanci oluyor yalanci sanci mi dogum mu anlayamadim regli olcam gibi boyle olsam rahatlicak gibi bi his sanci artinca karnimda bi kasilma tuvalet yapar gibi tecrubesiz olmak ne zormus ya ayrica mide bulantisindan da ölcem
Sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun inşallah cnm bizide haber etK
Kalk canım kalk doktora git bende. Kalktım sanırım suyum geldi acile gidiyorum
Ve B baharr0035 herşey yolundadır inşallah uyanır uyanmaz heyecan bastıK
Dün doktorumun bana dediginin aynisini yasiyorsun. 1 saatten fazla gecmesse hemen beni ara demisti hatta. Gitmelisin bence canim. Mide bulantisida bir zaten dogum belirtisi. Buyuk wc hissi. 1 saati gecmeyen agrilar. Bizi haberdar et lutfenBelden kasiga ve sol bacaga vuran sanciyla uyandim 1 saati gecti cok sanci oluyor yalanci sanci mi dogum mu anlayamadim regli olcam gibi boyle olsam rahatlicak gibi bi his sanci artinca karnimda bi kasilma tuvalet yapar gibi tecrubesiz olmak ne zormus ya ayrica mide bulantisindan da ölcem
AY cidden mi birden mi bosaldi az az mi geliyor canimK
Haha bisi diyimmi benimde 28 de asagi dönmüstü o haftadan beri kafasi hep asagida. Ay bu bile ayniEvet canım hazırlıklar tamam tek eksik minik hanımbenim kız 28. Haftada doğum pozisyonu almıştı o zamandan beri kafa aşşağıda ama hiç alt tarafta kasılma hissetmiyordum 2 gündr farklı hayırlısı bakalım ne zaman gelecek ama bence bu hafta içi olacak
Az az geliyor cnm gidiyorum uygun görürlerse de sezaryene alırlar almazlarsaa yarın zaten doğum varAY cidden mi birden mi bosaldi az az mi geliyor canim
Festim gene dua ette erkenden yasamaya baslamamissin. Ben hic mide yanmasi yasamadim ama yasayan arkadaslardan zorlugunu cok duydum. Soguk süt iyi geliyormus cidden. Gecer insallah zaten az kaldi canisi olmadi ilacini alirsin drundanBana mide yanması yüklendi. Aman allahım böyle birşey yok. Son 3/4 gün hafif hafif hissettiriyordu ama bugün artık pik yaptı. Uykumdan uyandım artık. 30 yaşında insanım hayatımda mide problemi yaşamadım anam bu neymiş böyle. Ne yatırıyor, ne oturtuyor. Meyve de yedim, bademde yedim. Birtek evde süt kalmamış onuda yarın deneyeceğim ama hiç ümidim yok. Midemin alt kısmı yanıyor ya aman yarabbim. Sanırsın delinmiş gibi hissediyorum. Birde boğazıma vuruyor şiddetlendiğinde. Allahım bu neydi ya.
Hadi bakalim hayirlisi olsun hakkinda canim evet yarindi senin. Kizz hafta bizim icin muhtesem basliyor desene Allahin izniyleAz az geliyor cnm gidiyorum uygun görürlerse de sezaryene alırlar almazlarsaa yarın zaten doğum var
Boş ev için daha fazla istiyorlar kuzumKızlar bakıcı konusu konuşulmuş daha o çevreyi tam planlayamadık ama yarım gün nerdeyse temizlikçi tuttu yengem bin lira verdi, (taşınacak ev boya badana yapıldı boş ev temizlendi) fiyatlar böyle oldu mu biz mi biraz kazıklandık acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?