- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.441
Canım karbonhidratı şekeri kes, süt-yoğurt-er-tavuk-balık ağırlıklı beslen. Karbonhidrat artık beni de yakıyor, ekmek bile yemiyorum. Hafif yiyince rahatımBana mide yanması yüklendi. Aman allahım böyle birşey yok. Son 3/4 gün hafif hafif hissettiriyordu ama bugün artık pik yaptı. Uykumdan uyandım artık. 30 yaşında insanım hayatımda mide problemi yaşamadım anam bu neymiş böyle. Ne yatırıyor, ne oturtuyor. Meyve de yedim, bademde yedim. Birtek evde süt kalmamış onuda yarın deneyeceğim ama hiç ümidim yok. Midemin alt kısmı yanıyor ya aman yarabbim. Sanırsın delinmiş gibi hissediyorum. Birde boğazıma vuruyor şiddetlendiğinde. Allahım bu neydi ya.
Mide bulantısının belirti olduğunu duymuştumBelden kasiga ve sol bacaga vuran sanciyla uyandim 1 saati gecti cok sanci oluyor yalanci sanci mi dogum mu anlayamadim regli olcam gibi boyle olsam rahatlicak gibi bi his sanci artinca karnimda bi kasilma tuvalet yapar gibi tecrubesiz olmak ne zormus ya ayrica mide bulantisindan da ölcem
Neyse ki günün yakındı zaten, haberlerini bekliyoruzK
Kalk canım kalk doktora git bende. Kalktım sanırım suyum geldi acile gidiyorum
Gidemedim canim esim cok soyledi gidelim diye ama o gücü bile bulamadim ilik bi dus aldim biraz hafifledi ama tam gecmis degil doktoruma yazdim gun icindeki duruma gore hareket etcezKuzum bence acil kadın doğuma git ya da kendi doktoruna haber ver mutlaka dediğin gibi tecrübesiz olmak çok zor dinlenince geçmiyor sa git mutlaka
Tam olarak oyle bi hisdi canim suan daha iyiyim amaBüyük tuvaletin var gibi bir hisse sancı cnm
Suanlik beklemedeyim umarim bebis biraz daha beklerVe B baharr0035 herşey yolundadır inşallah uyanır uyanmaz heyecan bastıEgerki sancilariniz basladysa ve su geldiyse hayırlı dogumlar dilerim bebisler sağlıkla gelsin.
Bu son zamanlarda her sancida her agrida acile gidince bu sefer bi cekindim gitmedim ilik dus aldim sabaha karsi o biraz topladi beni ama hala tam gecmis degil doktorumda tekrar artarsa haberleselim dediDün doktorumun bana dediginin aynisini yasiyorsun. 1 saatten fazla gecmesse hemen beni ara demisti hatta. Gitmelisin bence canim. Mide bulantisida bir zaten dogum belirtisi. Buyuk wc hissi. 1 saati gecmeyen agrilar. Bizi haberdar et lutfen
37+2 deyim canim aslinda en azindan 38e kadar beklese iyi olur ama benim oglam biraz tez canli annesi gibi hemen dogmak istiyor ama suanlik geceye gore daha iyiyim insallah boyle devam ederGünaydın kızlar
@Muymuyanne ayy hadi hayırlısı sağlıkla al kucağına pazartesi alacaklardı zaten seninki gününe kendi karar vermek istedi ☺
B baharr0035 nasıl oldun ağrın geçti mi inşallah iyisindir senin biraz daha vaktin var ama bebek gelirse de korkma hayırlı haberlerini bekliyoruz ☺
2 gundur falan o bulanti var hafif hafif hatta basa dönuyorum galiba diye korktum ilk basladigin da ama sadece bulanti var suanlikCanım karbonhidratı şekeri kes, süt-yoğurt-er-tavuk-balık ağırlıklı beslen. Karbonhidrat artık beni de yakıyor, ekmek bile yemiyorum. Hafif yiyince rahatım
Mide bulantısının belirti olduğunu duymuştumbize de haber ver canım
Neyse ki günün yakındı zaten, haberlerini bekliyoruz
hayirlisi olsun insallah canim saglikla al bebegini kucagina guzel haberlerini bekliyoruzK
Kalk canım kalk doktora git bende. Kalktım sanırım suyum geldi acile gidiyorum
Benim de bas asagi da duruyor hareket edince resmen kasigim sisiyor sanki cok fazla su icmisim de sismis gibi elini uzatsa disarda olcak gibi bi his sende var mi boyle biseyHaha bisi diyimmi benimde 28 de asagi dönmüstü o haftadan beri kafasi hep asagida. Ay bu bile ayni
Hepsi doğum belirtisi canım kardeşim ebe miden bulanıyorsa açılman olur demişti mide bulantısı en önemli belirtiler arasında bide büyük tuvaletin varmış hissiBelden kasiga ve sol bacaga vuran sanciyla uyandim 1 saati gecti cok sanci oluyor yalanci sanci mi dogum mu anlayamadim regli olcam gibi boyle olsam rahatlicak gibi bi his sanci artinca karnimda bi kasilma tuvalet yapar gibi tecrubesiz olmak ne zormus ya ayrica mide bulantisindan da ölcem
Ayy canım ya ben haftanı başkasıyla karıştırdım evet ileri haftan ama hafiflediyse iyi ara ara sancıların vurması normal artık bir yanda da iyi aslında çok ileriyi beklemeyeceğinin sinyallerini veriyor okuyorum 40 haftalık olup hiç ağrısı olmayanlar var o daha zor 38 ı devirirsin inşallah☺Gidemedim canim esim cok soyledi gidelim diye ama o gücü bile bulamadim ilik bi dus aldim biraz hafifledi ama tam gecmis degil doktoruma yazdim gun icindeki duruma gore hareket etcez
Tam olarak oyle bi hisdi canim suan daha iyiyim ama
Suanlik beklemedeyim umarim bebis biraz daha bekler
Bu son zamanlarda her sancida her agrida acile gidince bu sefer bi cekindim gitmedim ilik dus aldim sabaha karsi o biraz topladi beni ama hala tam gecmis degil doktorumda tekrar artarsa haberleselim dedi
37+2 deyim canim aslinda en azindan 38e kadar beklese iyi olur ama benim oglam biraz tez canli annesi gibi hemen dogmak istiyor ama suanlik geceye gore daha iyiyim insallah boyle devam eder
2 gundur falan o bulanti var hafif hafif hatta basa dönuyorum galiba diye korktum ilk basladigin da ama sadece bulanti var suanlik
Aynen canim. Ozellikle ayaga kalkayim vajinal ve kasik bölgem sisiyor resmen adim atarken agri oluyor mesela. Benimde kahvalti yaptmda regl agrisinda bacak agrir ya o agrim var. Gecmesini bekliyorum bakalim. 37+3 üm bende. 38 i görelim insallahBenim de bas asagi da duruyor hareket edince resmen kasigim sisiyor sanki cok fazla su icmisim de sismis gibi elini uzatsa disarda olcak gibi bi his sende var mi boyle bisey
Ne guzel hafiflemisti gene yogunlasiyor o bel agrisi olmadi geceki gibi artarsa gitcem acilede gidiyoruz bize gore sanci olan sey ordaki doktora gore hic bisey yok biseyin diyp gonderiyor bosuna gittigimle kaliyorumHepsi doğum belirtisi canım kardeşim ebe miden bulanıyorsa açılman olur demişti mide bulantısı en önemli belirtiler arasında bide büyük tuvaletin varmış hissi
Olsun canim zaten 10 gunum kaldi 27 sin de gün verdi doktor sezeryana ama sancilar sagolsun bi basliyor bi duruyor ne guzel hafiflemisti gene yogunlasmaya basladi insallah zamaninda gelirAyy canım ya ben haftanı başkasıyla karıştırdım evet ileri haftan ama hafiflediyse iyi ara ara sancıların vurması normal artık bir yanda da iyi aslında çok ileriyi beklemeyeceğinin sinyallerini veriyor okuyorum 40 haftalık olup hiç ağrısı olmayanlar var o daha zor 38 ı devirirsin inşallah☺
Aynisi bende oluyor senin dün doktorunun soyledigi bi cok sey bende de var benim doktor sadece bas asagi donmus yuzunu de iceri donmus dedi sirti bize dönuk dedi o kadar. O regli olcakmis gibi agri bacak agrisi geceden beri bende var iste agriyla actim gozumu korktum lavaboya gitmeye sanki gitsem boyle kanamayi durduramicam gibi bi his hafiflemisti gene basliyor senle aramizda 1 gun var zaten 37+2 bende insallah zamaninda hayirlisiyla gelsin hepsiAynen canim. Ozellikle ayaga kalkayim vajinal ve kasik bölgem sisiyor resmen adim atarken agri oluyor mesela. Benimde kahvalti yaptmda regl agrisinda bacak agrir ya o agrim var. Gecmesini bekliyorum bakalim. 37+3 üm bende. 38 i görelim insallah
Kızlar tekrardan selam saçma sapan bir uyku düzenim oldu yatıyorum kalkıyorum buraya yazdıktan sonra yatmısım sonra birkaç saat uyumusum falan noldu böyle kafam kalkmıyorrapor konusu geçmiş ben ilk önce 32+0 da çalışabilir raporu aldım. Sonrasında çalıştıgım iş ayakta oldugu için çok fazla hareketten bebek olması gerekenden baya aşağıda çıktı 34 haftada doktor benı izne cıkardı hastane falan işlerim oldugu için rapor için 34+4 te gittim ama raporda da gördüğünüz gibi sadece 34 yazıyor yani 34+0 da da gitseniz 34+6 da da siz sanki 34+0 mıssınız gibi cıkıyor o yuzden boşuna 6 gün çalışmayın. Zaten beni yüz kere tembihlemişlerdi 32+0 da tam gel boşa gitmesin günlerin falan diye o zaman da
benimkide aynı fuldens'inki gibi. dr lar aldığın günü hangi gün olsada 32 diye kabul edip sat a göre doğum ve izin tarihi yazıyor. ama farklı uygulayan dr bulunursa demekki oluyor birde bitişte bakmak lazım tabi nasıl etkilediğine. burda okuyunca ben normalde hiç ileri tarihe atan görmedim ama burada olmuş:) ne denk gelirse artık şans diye düşünücez :)))Ben 2 gün kar ederim sanıyordum edemeyecekmiyim yadoktora ben cuma günü gittim 32+0 18inde salı günü oluyor o gün gel rapor biriminden al dedi. Hadi o gün işiniz olursa 19 yada 20 sinde gel al mutlaka dedi. Ben de bana torpil geçti sandım ama şuan siz söyleyince verdiği kağıda baktım 18 diye not almış. Rapor almaya 20 sinde de gitsek 18i diye mi vercek acaba
Ahhh festicimmm sen secilmis insan misinnn son aya kadar hic mi yanmadinBana mide yanması yüklendi. Aman allahım böyle birşey yok. Son 3/4 gün hafif hafif hissettiriyordu ama bugün artık pik yaptı. Uykumdan uyandım artık. 30 yaşında insanım hayatımda mide problemi yaşamadım anam bu neymiş böyle. Ne yatırıyor, ne oturtuyor. Meyve de yedim, bademde yedim. Birtek evde süt kalmamış onuda yarın deneyeceğim ama hiç ümidim yok. Midemin alt kısmı yanıyor ya aman yarabbim. Sanırsın delinmiş gibi hissediyorum. Birde boğazıma vuruyor şiddetlendiğinde. Allahım bu neydi ya.
ffestinalente Ankara yaşam bankası www.kordonkanibankasi.com internet inceleyebilirsiniz bana gönderdikleri fiyat SADECE KORDON KANI SAKLAMAK İÇİN
Hizmeti bedeli 9,035 TL yerine *6,950 TL dir.
İlk etapta 1250 TL peşinat ödemesi olup.
Geri kalan 5.700 doğumdan 1 Ay sonra saklanabilir onayını aldıktan sonra
Maximum Bonus Word özellikli kartlara 5 taksitle ödenir.
Bebeğiniz 1 yaşında geldikten sonra 1.290 TL + TÜFE oranında artış gösterecek şekilde yıllık saklama bedelimiz olacaktır.
Sağlıklı Yarınlar
KORDON KANI VE DOKUSU ( Göbek bağı) için
Hizmeti bedeli 13,455 yerine 10,350 ' dir.
İlk etapta 1.750 TL peşinat ödemesi olup.
Geri kalan 8.600 doğumdan 1 Ay sonra saklanabilir onayını aldıktan sonra
Maximum Bonus Word özellikli kartlara 5 taksitle ödenir.
Bebeğiniz 1 yaşında geldikten sonra 1.990 TL + TÜFE oranında artış gösterecek şekilde yıllık saklama bedelimiz olacaktır.
Sağlıklı Yarınlar
Ahhh festicimmm sen secilmis insan misinnn son aya kadar hic mi yanmadin4. aydan beri ejderha gibi dolasiyorum gavisconu kafaya dikmeden gecirdigim günüm yok. Beni su icmek asiri tetikliyordu, su icer icmez yaniyordum.
Ama benim de 1 haftadir yanmalarim bitti, sanirim bebek biraz asagi düstü, midem rahatladi
Kızlar bebeğim de sarılık çıktı dua edin inşallah yükselmemiştir bugün tekrar hastaneye geldik kan vermeye yüksekse yatış yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?