2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım karbonhidratı şekeri kes, süt-yoğurt-er-tavuk-balık ağırlıklı beslen. Karbonhidrat artık beni de yakıyor, ekmek bile yemiyorum. Hafif yiyince rahatım
Mide bulantısının belirti olduğunu duymuştum bize de haber ver canım
K

Kalk canım kalk doktora git bende. Kalktım sanırım suyum geldi acile gidiyorum
Neyse ki günün yakındı zaten, haberlerini bekliyoruz

Kuzum bence acil kadın doğuma git ya da kendi doktoruna haber ver mutlaka dediğin gibi tecrübesiz olmak çok zor dinlenince geçmiyor sa git mutlaka
Gidemedim canim esim cok soyledi gidelim diye ama o gücü bile bulamadim ilik bi dus aldim biraz hafifledi ama tam gecmis degil doktoruma yazdim gun icindeki duruma gore hareket etcez

Büyük tuvaletin var gibi bir hisse sancı cnm
Tam olarak oyle bi hisdi canim suan daha iyiyim ama
Ve B baharr0035 herşey yolundadır inşallah uyanır uyanmaz heyecan bastı Egerki sancilariniz basladysa ve su geldiyse hayırlı dogumlar dilerim bebisler sağlıkla gelsin.
Suanlik beklemedeyim umarim bebis biraz daha bekler
Dün doktorumun bana dediginin aynisini yasiyorsun. 1 saatten fazla gecmesse hemen beni ara demisti hatta. Gitmelisin bence canim. Mide bulantisida bir zaten dogum belirtisi. Buyuk wc hissi. 1 saati gecmeyen agrilar. Bizi haberdar et lutfen
Bu son zamanlarda her sancida her agrida acile gidince bu sefer bi cekindim gitmedim ilik dus aldim sabaha karsi o biraz topladi beni ama hala tam gecmis degil doktorumda tekrar artarsa haberleselim dedi
37+2 deyim canim aslinda en azindan 38e kadar beklese iyi olur ama benim oglam biraz tez canli annesi gibi hemen dogmak istiyor ama suanlik geceye gore daha iyiyim insallah boyle devam eder
2 gundur falan o bulanti var hafif hafif hatta basa dönuyorum galiba diye korktum ilk basladigin da ama sadece bulanti var suanlik

Hepsi doğum belirtisi canım kardeşim ebe miden bulanıyorsa açılman olur demişti mide bulantısı en önemli belirtiler arasında bide büyük tuvaletin varmış hissi

Ayy canım ya ben haftanı başkasıyla karıştırdım evet ileri haftan ama hafiflediyse iyi ara ara sancıların vurması normal artık bir yanda da iyi aslında çok ileriyi beklemeyeceğinin sinyallerini veriyor okuyorum 40 haftalık olup hiç ağrısı olmayanlar var o daha zor 38 ı devirirsin inşallah☺

Benim de bas asagi da duruyor hareket edince resmen kasigim sisiyor sanki cok fazla su icmisim de sismis gibi elini uzatsa disarda olcak gibi bi his sende var mi boyle bisey
Aynen canim. Ozellikle ayaga kalkayim vajinal ve kasik bölgem sisiyor resmen adim atarken agri oluyor mesela. Benimde kahvalti yaptmda regl agrisinda bacak agrir ya o agrim var. Gecmesini bekliyorum bakalim. 37+3 üm bende. 38 i görelim insallah

Su an sancilari olan arkadaslar icin dogum yapmis bi anne olarak yazayim istedim.

Her dogum bir degil, her zaman herkeste ayni belirtiler olmaz ama kendi dogum belirtilerim soyleydi.

Ben hic sanci cekmedim, normal sanci nedir bilmiyorum.
Dogumdan 2 gun onceden itibaren nefes alamaz hale geldim.
Mide bulantim yoktu, zaten 1 cm acilmayla hastaneye gitmistim.
Sanki buyuk abdestim varmis gibi belde ve bacak arasinda dolgunluk, doluluk, sıkışmışlik hissim vardi ve ishal olmustum.
Ben suyumun belirtisiz bir şekilde "sizinti" halinde akmasiyla hastaneye gitmistim. (Filmlerde falan hani bardaktan bosalircasina akar ya su, benimkisi sizintiydi o yüzden emin olamamistim)

Gelenin suyunuz oldugunu anlamanin en kolay yolu, cisinizi tutar gibi kaslarini sıktığınız halde sizma, akma islemi devam ediyorsa bu bir an once hastaneye gitmeniz gerektigi anlamina gelir. Bu esnada sanciniz hic olmasa da hastaneye gitmelisiniz.
(Bebegin konumundan oturu cis de kaciriyor olabilirsiniz, bu durumda cis tutma kaslarınızı sıktığınızda, akinti duruyorsa bu cistir)

Benim kisisel belirtilerim bunlardi.

Hepiniz bi avazda dogurun insallah

Hepsi doğum belirtisi canım kardeşim ebe miden bulanıyorsa açılman olur demişti mide bulantısı en önemli belirtiler arasında bide büyük tuvaletin varmış hissi
Ne guzel hafiflemisti gene yogunlasiyor o bel agrisi olmadi geceki gibi artarsa gitcem acilede gidiyoruz bize gore sanci olan sey ordaki doktora gore hic bisey yok biseyin diyp gonderiyor bosuna gittigimle kaliyorum

Olsun canim zaten 10 gunum kaldi 27 sin de gün verdi doktor sezeryana ama sancilar sagolsun bi basliyor bi duruyor ne guzel hafiflemisti gene yogunlasmaya basladi insallah zamaninda gelir

Aynisi bende oluyor senin dün doktorunun soyledigi bi cok sey bende de var benim doktor sadece bas asagi donmus yuzunu de iceri donmus dedi sirti bize dönuk dedi o kadar. O regli olcakmis gibi agri bacak agrisi geceden beri bende var iste agriyla actim gozumu korktum lavaboya gitmeye sanki gitsem boyle kanamayi durduramicam gibi bi his hafiflemisti gene basliyor senle aramizda 1 gun var zaten 37+2 bende insallah zamaninda hayirlisiyla gelsin hepsi

benimkide aynı fuldens'inki gibi. dr lar aldığın günü hangi gün olsada 32 diye kabul edip sat a göre doğum ve izin tarihi yazıyor. ama farklı uygulayan dr bulunursa demekki oluyor birde bitişte bakmak lazım tabi nasıl etkilediğine. burda okuyunca ben normalde hiç ileri tarihe atan görmedim ama burada olmuş:) ne denk gelirse artık şans diye düşünücez :)))

ffestinalente Ankara yaşam bankası www.kordonkanibankasi.com internet inceleyebilirsiniz bana gönderdikleri fiyat SADECE KORDON KANI SAKLAMAK İÇİN
Hizmeti bedeli 9,035 TL yerine *6,950 TL dir.

İlk etapta 1250 TL peşinat ödemesi olup.

Geri kalan 5.700 doğumdan 1 Ay sonra saklanabilir onayını aldıktan sonra
Maximum Bonus Word özellikli kartlara 5 taksitle ödenir.

Bebeğiniz 1 yaşında geldikten sonra 1.290 TL + TÜFE oranında artış gösterecek şekilde yıllık saklama bedelimiz olacaktır.
Sağlıklı Yarınlar

KORDON KANI VE DOKUSU ( Göbek bağı) için
Hizmeti bedeli 13,455 yerine 10,350 ' dir.

İlk etapta 1.750 TL peşinat ödemesi olup.

Geri kalan 8.600 doğumdan 1 Ay sonra saklanabilir onayını aldıktan sonra
Maximum Bonus Word özellikli kartlara 5 taksitle ödenir.

Bebeğiniz 1 yaşında geldikten sonra 1.990 TL + TÜFE oranında artış gösterecek şekilde yıllık saklama bedelimiz olacaktır.

Sağlıklı Yarınlar

Ahhh festicimmm sen secilmis insan misinnn son aya kadar hic mi yanmadin 4. aydan beri ejderha gibi dolasiyorum gavisconu kafaya dikmeden gecirdigim günüm yok. Beni su icmek asiri tetikliyordu, su icer icmez yaniyordum.
Ama benim de 1 haftadir yanmalarim bitti, sanirim bebek biraz asagi düstü, midem rahatladi

Teşekkür ederim canım. Bizde onkimle konuştuk. Birde burasıyla konuşalım bakalım.

Jdjdjdj kığğğzz bu neymiş bacım kusmak bunun yanında hiçbirşey ya. Allah bilmişte vermemiş. Mahvoldum inan olsun. Eşim şimdi gaviscon almaya gitti. 4. Aydan beri böyle olsam ne olurdum bilemedim.

Bana geldiler yine gelsin ağustos artık doğsun sağlıkla ben dayanamıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…