- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.461
İki tatli kasigi falan diyorlar ama o yetmiyor ben iki yemek kasigi iciyordum, 3-4 saatligine iyi geliyordu kuzu. Elini korkak alistirma gaviscondaJdjdjdj kığğğzz bu neymiş bacım kusmak bunun yanında hiçbirşey ya. Allah bilmişte vermemiş. Mahvoldum inan olsun. Eşim şimdi gaviscon almaya gitti. 4. Aydan beri böyle olsam ne olurdum bilemedim.
Bana geldiler yine gelsin ağustos artık doğsun sağlıkla ben dayanamıcam.
Canimm rabbim şifa versinKızlar bebeğim de sarılık çıktı dua edin inşallah yükselmemiştir bugün tekrar hastaneye geldik kan vermeye yüksekse yatış yapacaklar
İki tatli kasigi falan diyorlar ama o yetmiyor ben iki yemek kasigi iciyordum, 3-4 saatligine iyi geliyordu kuzu. Elini korkak alistirma gavisconda
Valla bu gece de sabaha karsi ben uyuyamadim, ne tarafima yatsam bebek o tarafa kayip baski yapti bütün gece, göbeğimi ilk defa böyle gördümyercekimine karsi koyamadi benim bebis baktim olmuyor kalktim oturdum ben de agir çekiyorlar artik iyice
Amin canım sağol mahvolduk iki gündür hastanelerdeAllahım şifa versin kuzum.
Sağol kuzum inşallahCanimm rabbim şifa versingününde dogan cok bebek sarilik olabiliyor, seninki pek minnostu, elbet iyilesecektir, yeter ki annesi moralini yüksek tutsun küçük dogdugu icin emerken zorlaniyor diyordun, alisabildi mi emmeye?
Ahhh festim ben 3.aydan beri mide ağrısı çekiyorum 1 haftada 6 tane bitiriyorum gaviscon sağlık ocağında doktorum sen gelme mesaj at diyor o kadar üzülüyor kadın 3 şişe eşime 3 şişe bana yazıyor haftalık öyle rahatım yoksa mideden ölcem bebiş hep ters di bizim ondan mideye vurdukça yada tekme attıkça ben ölüyorum hmm bide gavisconun yararlı olması için 4 yemek kaşığı iç Bi kere de günde 4 öğün içebilirsin gerçi ben artık kaşık kullanmıyorum dikiyorum kafamaÇokta acıktım varya ama korkuyorum yemek yemeye. Su bile dediğin gibi yakıyor şuan. Dün geceden beri pik yaptı. Gaviscon gelsin de bari öyle yiyeyim jdjdj
Napsın yavrularım sıkışıyorlar sanırım artık. Sol tarafta mı iyi gelmedi? Ben sort üstüne yakın yan yatıyorum. Hamile yastığının bir kanadı sırtımda bir kanadı bacak aramda. Birtek o ağrısız yatırıyor hem ona da baya yer açılıyor bana ağırlık vermiyor. Direkt yan ya da sort üstü yatamıyorum ben artık. Bazen uyurken sırt üstüne dönüyorum ama sabah kendime küfrediyorum çünkü resmen içim ezilmiş oluyor. 1 hafta önce işte 2.5 kgdı. Şimdi almıştır biraz daha. Hiç kolay değil ya. Allahım yardımcımız olsun.
Ahhh festim ben 3.aydan beri mide ağrısı çekiyorum 1 haftada 6 tane bitiriyorum gaviscon sağlık ocağında doktorum sen gelme mesaj at diyor o kadar üzülüyor kadın 3 şişe eşime 3 şişe bana yazıyor haftalık öyle rahatım yoksa mideden ölcem bebiş hep ters di bizim ondan mideye vurdukça yada tekme attıkça ben ölüyorum hmm bide gavisconun yararlı olması için 4 yemek kaşığı iç Bi kere de günde 4 öğün içebilirsin gerçi ben artık kaşık kullanmıyorum dikiyorum kafamason 10 dayanmaya çalışıyorum
Gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah sonuc guzel cikar canimKızlar bebeğim de sarılık çıktı dua edin inşallah yükselmemiştir bugün tekrar hastaneye geldik kan vermeye yüksekse yatış yapacaklar
Sisko bebisler yer cekimine karsi koyamiyorlar tabiÇokta acıktım varya ama korkuyorum yemek yemeye. Su bile dediğin gibi yakıyor şuan. Dün geceden beri pik yaptı. Gaviscon gelsin de bari öyle yiyeyim jdjdj
Napsın yavrularım sıkışıyorlar sanırım artık. Sol tarafta mı iyi gelmedi? Ben sort üstüne yakın yan yatıyorum. Hamile yastığının bir kanadı sırtımda bir kanadı bacak aramda. Birtek o ağrısız yatırıyor hem ona da baya yer açılıyor bana ağırlık vermiyor. Direkt yan ya da sort üstü yatamıyorum ben artık. Bazen uyurken sırt üstüne dönüyorum ama sabah kendime küfrediyorum çünkü resmen içim ezilmiş oluyor. 1 hafta önce işte 2.5 kgdı. Şimdi almıştır biraz daha. Hiç kolay değil ya. Allahım yardımcımız olsun.
Aynen bakalım çok istiyorum bende insallah kimsede bir şey olmazda sadece bebek için değil bizim için annemiz babamız için düşünmemiz lazimTeşekkür ederim canım. Bizde onkimle konuştuk. Birde burasıyla konuşalım bakalım.
Ama sen bensinnnnAhhh festim ben 3.aydan beri mide ağrısı çekiyorum 1 haftada 6 tane bitiriyorum gaviscon sağlık ocağında doktorum sen gelme mesaj at diyor o kadar üzülüyor kadın 3 şişe eşime 3 şişe bana yazıyor haftalık öyle rahatım yoksa mideden ölcem bebiş hep ters di bizim ondan mideye vurdukça yada tekme attıkça ben ölüyorum hmm bide gavisconun yararlı olması için 4 yemek kaşığı iç Bi kere de günde 4 öğün içebilirsin gerçi ben artık kaşık kullanmıyorum dikiyorum kafamason 10 dayanmaya çalışıyorum
Sağol kuzum bakayım bunaredappleee kuzum kolay değil tabii ki. Hele de tek başınasın sana kıyamam. Sarılık çok yaygın birşey canım. Zaten erken anlaşılmıştır düzeleceğine eminim. Allahım kötülerden korusun. Bu çözümü olan birşey çok şükür ki.
Emmekte sorun yaşıyorsa kuzum sağıp vermeyi mi denesen acaba? Eds metod var. Hem çenesi güçleniyor hem meme reddi olmuyor. Hemde güzel besleniyor çenesi güçlenene kadar. Bak video yolluyorum. İçine sinerse yaparsın.
Kuzum bence dönmüştür Bi an da böyle mide ağrın başladıysa aynen kum torbası gibi oynuyorlar içerdeAyy arkadaşım kendimden utandım yemin olsun 1 gecede beni mahvetti seni düşünemiyorum bile. Allahım şifa versin sana da. Kusmaktan daha zormuş bu gerçekten. Ben hala kusuyorum ara ara ona razıyım yeterki yanmasın
Aaa benim oğluş makat gelişti ama acaba kafası aşağıya mı döndü de bu yanmalarım başladı benim. Mideme kum torbası muamalesi yapıyorsa belkide ondan mı acaba? Çünkü hiç yoktu 3/4 gündür hafif dün gece pik. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Aç mı içicem onu tok mu? Sen nasıl içiyorsun?
Az kaldııı az. Senin günün belli olmuş muydu yahu ben kaçırdım onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?