2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İki tatli kasigi falan diyorlar ama o yetmiyor ben iki yemek kasigi iciyordum, 3-4 saatligine iyi geliyordu kuzu. Elini korkak alistirma gavisconda
Valla bu gece de sabaha karsi ben uyuyamadim, ne tarafima yatsam bebek o tarafa kayip baski yapti bütün gece, göbeğimi ilk defa böyle gördüm yercekimine karsi koyamadi benim bebis baktim olmuyor kalktim oturdum ben de agir çekiyorlar artik iyice

Kızlar bebeğim de sarılık çıktı dua edin inşallah yükselmemiştir bugün tekrar hastaneye geldik kan vermeye yüksekse yatış yapacaklar
Canimm rabbim şifa versin gününde dogan cok bebek sarilik olabiliyor, seninki pek minnostu, elbet iyilesecektir, yeter ki annesi moralini yüksek tutsun küçük dogdugu icin emerken zorlaniyor diyordun, alisabildi mi emmeye?

Çokta acıktım varya ama korkuyorum yemek yemeye. Su bile dediğin gibi yakıyor şuan. Dün geceden beri pik yaptı. Gaviscon gelsin de bari öyle yiyeyim jdjdj

Napsın yavrularım sıkışıyorlar sanırım artık. Sol tarafta mı iyi gelmedi? Ben sort üstüne yakın yan yatıyorum. Hamile yastığının bir kanadı sırtımda bir kanadı bacak aramda. Birtek o ağrısız yatırıyor hem ona da baya yer açılıyor bana ağırlık vermiyor. Direkt yan ya da sort üstü yatamıyorum ben artık. Bazen uyurken sırt üstüne dönüyorum ama sabah kendime küfrediyorum çünkü resmen içim ezilmiş oluyor. 1 hafta önce işte 2.5 kgdı. Şimdi almıştır biraz daha. Hiç kolay değil ya. Allahım yardımcımız olsun.

Canimm rabbim şifa versin gününde dogan cok bebek sarilik olabiliyor, seninki pek minnostu, elbet iyilesecektir, yeter ki annesi moralini yüksek tutsun küçük dogdugu icin emerken zorlaniyor diyordun, alisabildi mi emmeye?
Sağol kuzum inşallah
Alışmaya çalışıyor canım emmeye uyuyakalıyor hep çekmede hala zorluk yaşıyo
Kilo da alamamış doğduğundan beri
Çok üzülüyorum alır inşallah bundan sonra
Valla annelik çok zor kızlar tamamen psikolojik savaş…

Ahhh festim ben 3.aydan beri mide ağrısı çekiyorum 1 haftada 6 tane bitiriyorum gaviscon sağlık ocağında doktorum sen gelme mesaj at diyor o kadar üzülüyor kadın 3 şişe eşime 3 şişe bana yazıyor haftalık öyle rahatım yoksa mideden ölcem bebiş hep ters di bizim ondan mideye vurdukça yada tekme attıkça ben ölüyorum hmm bide gavisconun yararlı olması için 4 yemek kaşığı iç Bi kere de günde 4 öğün içebilirsin gerçi ben artık kaşık kullanmıyorum dikiyorum kafama son 10 dayanmaya çalışıyorum

redappleee kuzum kolay değil tabii ki. Hele de tek başınasın sana kıyamam. Sarılık çok yaygın birşey canım. Zaten erken anlaşılmıştır düzeleceğine eminim. Allahım kötülerden korusun. Bu çözümü olan birşey çok şükür ki.
Emmekte sorun yaşıyorsa kuzum sağıp vermeyi mi denesen acaba? Eds metod var. Hem çenesi güçleniyor hem meme reddi olmuyor. Hemde güzel besleniyor çenesi güçlenene kadar. Bak video yolluyorum. İçine sinerse yaparsın.

Ayy arkadaşım kendimden utandım yemin olsun 1 gecede beni mahvetti seni düşünemiyorum bile. Allahım şifa versin sana da. Kusmaktan daha zormuş bu gerçekten. Ben hala kusuyorum ara ara ona razıyım yeterki yanmasın

Aaa benim oğluş makat gelişti ama acaba kafası aşağıya mı döndü de bu yanmalarım başladı benim. Mideme kum torbası muamalesi yapıyorsa belkide ondan mı acaba? Çünkü hiç yoktu 3/4 gündür hafif dün gece pik. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Aç mı içicem onu tok mu? Sen nasıl içiyorsun?

Az kaldııı az. Senin günün belli olmuş muydu yahu ben kaçırdım onu.

Hala benim gibi hastane çantası hazır olmayanlar için evren bana hep bu tarz videolar gönderiyor, bakınca fazla gibi gelebilir ama belli olmuyor

redappleee kuzum seninki çok küçüktü birde sürekli emerken uyuyakalıyor deyince aklıma gelmişti ama dile vurup kötüyü çağırmak istemedim, can sıkıcı ama sarılık çok yaygın bir durum bebeklerde ki seninki prematüre doğdu, inşallah hemen toparlar

K Kmsemkimim canım haber gelişme var mı? Bizi de bilgilendir

Kızlar basit bir liste mi yapsak ne yapsak doğum tarihleri belli olanlar için aceleci davranmaz ise K Kmsemkimim yarın ile ilk sırada

A Acemianne42 cnm ben 2021 haziranda doğum yaptım aklımda olanları yazıyorum dünkü ebenin yazdığı pek karışık geldi bana ama yinede eklicem valize
Bebek için ebeye verilecek
1 ince 1 kalin battaniye
Alt üst takim
Ic atlet zıbın
Çorap
Eldiven
Şapka
1 tane bebek bezi
Valize yedek takım aynı şekilde 3 tane
10 tane bebek bezi
Her ihtimale karşı biberon (ben gece enjektörle vermiştim mama)
Kendim için
Lohusa takımı
Ek alt üst pijama
Etekli gecelik de istedi onu da eklicem
Külot
Atlet
Ped
Çorap
Terlik (hastahaneye giderken giyer giderim)
Göğüs ucu krem incia aldım
Eve giderken takım
Nescafe gold

Sisko bebisler yer cekimine karsi koyamiyorlar tabi her yönü, her açıyı denedim yokkk valla ben bayadir hamile yastigini kullanmiyorum sicaklarda cok bunaltiyor diye, oglanin uyku setinin minik yastiklari var onlari dayiyorum sagima soluma

Ama sen bensinnnn ben de kasik kullanmiyorum bagimlisi oldum bi araa ama bir haftadir rahatim nedense, bebekler asagi indikçe rahatlicaz

Sağol kuzum bakayım buna

Kuzum bence dönmüştür Bi an da böyle mide ağrın başladıysa aynen kum torbası gibi oynuyorlar içerde Allah izin verirse 27 temmuz gelecek öncesinde sürpriz yapmazsa normalde yemeklerden sonra ama ben artık ne zaman midem kötü olsa içiyorum eşim şarapçı gibi oldun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…